Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Ik kon het gewoon niet laten. Via taiwangun komt er een WELL mb03 aka vsr-10 mijn kant op. Heb er gelijk een scope bij gedaan. 100 euro totaal.

 

Geen idee hoe dit gaat uitpakken, gaat hij kapot tijdens de eerste skirm? Ga ik dit überhaupt leuk vinden?

 

Het huidige doel is om een superieure sniper te bouwen waarmee ik kan chairsoften vanaf de respawn en godlike kan killen.

 

 

 

Update 1: 8/8/2015

In de doos zit de replica met speedloader,

3 magazijnen, voelt beetje cheap en crappy aan maar doen hun ding

Sling, lijkt een deel van een spanband ofzo, zal z'n werk doen maar niet Tacticool.

Zakje met plastic Bb's, toolkitje en twee schroeven.

De buttstock ziet eruit alsof het van plastic is, zo voelt het ook aan, het is dus plastic en geen polymeer. Hij glimt en het lijkt

Alsof ze een laag zijn vergeten aan te brengen. Wel een goede basis voor een hydrodip project.

De Outerbarrel is van metaal en voelt stevig aan, redelijk zwaar ook. De Triggerunit daarentegen is weer plastic. De underrail zit goed vast net als de rail bovenop.

 

Zo te zien zit de innerbarrel straks op z'n plaats.

 

De scope die ik erbij heb besteld heeft 3-9x vergroting. Aparte focus instelling en verlichting. Voor 35 euro echt niet verkeerd. Helder beeld, vergroting in verschillende standen allemaal helder zicht en de verlichting(mildot wordt fel rood) is leuk maar onnodig.

 

Vooralsnog geschoten in mijn 10m gun range aka tuin met hondenkennel. Hier kan ik dus niet veel uit opmaken maar heb al wel goede en slechte punten kunnen waarnemen.

 

Hopup is wel degelijk instelbaar, nadat ik de kijker op zero had gezet zag ik duidelijk dat de bb al op 10 meter flink klom.

 

Ik heb geen fps meter maar aan de snelheid van de bb te zien en hoe de hit voelt op 10 meter, ja mezelf laten beschieten, gok ik dat hij ergens tussen de 260-300 zit. Veel te weinig dus voor een zinvolle airsoft sniper.

 

De trekker en bolt voelen verassend stevig aan. Het is uiteindelijk waar voor je geld, het is ook maar 60 euro dus wat verwacht je he!? Mocht het snel kapot gaan heb je voor dit geld in ieder geval een erg goede speedloader, beter als die ik tot nu toe in de shops heb verkregen :)

 

Alle lof gaaf toch wel naar de kijker, ik kreeg hem zonder moeite op zero en deze is z'n geld meer dan waard. Moet nog zien of hij tegen water kan etc maar tot nu toe ben ik er zeer tevreden mee.

 

7mIN2b1.jpg

 

Ik ga nog proberen een test te doen met .33 Bb's op langere afstanden voor een completer beeld van de replica.

 

13/08/2015 test met .30 bb, doel A4.

30 meter: verassend accuraat. Zoals verwacht zit er wel een standaard afwijking naar rechts in, hier staat WELL om bekend. Deze afwijking krijg ik niet weg met de scope. Als hiermee rekening wordt gehouden krijg je de bb zeker op het A4. Links onder richten is rechts boven uitkomen. hop staat nagenoeg uit.

 

Op 40 en 50 meter krijg je je doel zeker nog geraakt. Echter merk je dan dat de consistentie in de schoten slecht is. Je kunt zeker nog een persoon raken maar met precisie iets raken zit er niet echt meer in. Tenminste niet zonder je tegenstander te alarmeren dat je hem probeert te raken.

 

 

Update 25 oktober 2015

De volgende items zijn onderweg:

 

Pdi palsonite HD cilinderset

Pdi Triggerunit

Pdi silencer adapter

Pdi 250 spring

Laylax pss10 555mm 6.03 barrel

Action army hop up chamber

Action army barrel spacers

Mapleleaf 70 degree bucking met nub

185mm silencer

 

Als alles goed gaat kan ik volgende week gaan installeren en testen.

 

Update 1-11-15 Sorry Well.

De druppel heeft de emmer doen overlopen. In dit geval is de druppel de bolt handle die niet op de PDI cilinder past, pdi cilinder heeft een grotere diameter als de well. Ik had met mezelf afgesproken dat na de afgelopen strubbelingen er niets meer tegen mocht zitten.

De Well gaat *niet* de kliko in!

 

Tijdens het draaien van m'n barrel spacers met isolatietape(werkt perfect!) kwam ik er dus achter dat ik het draad van mijn Well ZELF heb gesloopt :(. Tot mijn verbazing zag ik dat de schroef die de rail vastzet door de upper gaat en in de Outer barrel komt om hem te locken waarschijnlijk. Dus vermoedelijk heb ik het draad met m'n stomme kop zelf voor een groot Deel kapot gedraaid!!! Dus verdiend de Well nog een kans, de bolt handle gaat groter worden gemaakt(ongeveer 1 mm in diameter) en hopelijk gaat hij hierna kunnen schieten!

 

Verder past de Action Army hop up chamber perfect.

yzO6TiH.png Ik ben alleen nog op zoek naar een passende silencer adapter want die van pdi past niet.

****

Ik ben erachter gekomen dat het schroefdraad van de outerbarrel van de well niet hetzelfde is als van de tm. Leuk Well... Maar heb er nu een gevonden dus kan ik binnenkort de barrel verstoppen in een silencer. Hier te zien met de zelf gefabriceerde barrel spacer, sommige noemen het isolatie tape. DeZe tip gevonden op een sniper forum. Moet zeggen dat het beter werkt als de spacers van action army. Ik heb op drie plaatsen op de barrel tape gedaan en de barrel kan geen kant meer op. bgaNTjg.png

 

De nozzle van pdi is een fractie langer als de standaard nozzlebjZmgsl.png

De diameter en de lengte van de pdi cilinder is hetzelfde op het deel van de end cap na, de pdi is 0,4 mm groter.

Update post 1 :

 

Update vrijdag 13 november 2015

Het monster schiet!!! Vandaag ontving ik de bijgewerkte bolt handle en dus kon de Well in elkaar.

Meteen spannen die hap en ik voelde meteen dat het wat zwaar ging maar niet veel zwaarder als de stock setup. .20 bb's erin en de magazijnen passen prima en zitten 'snug'.

 

Dan het moment supreme, bolt spannen, naar voren.... prrrrrr plop bb komt eruit gerold :) mag eruit meer hop en toen bleven ze wel zitten. Wel getest zonder hop en de fps meter gaf 540 fps aan. Met hop was dit tussen de 583 en 590. Iets te hard dus...

 

Ik ga de sniper zo snel mogelijk testen na het plaatsen van een andere veer.

 

Update 22/12/15

 

 

Ik heb de well getest op een afstand van 50 meter met .30 Bb's. Ik probeerde onder andere mijn kijker af te stellen maar dit ging moeizaam door de harde wind.

ik merkte wel dat de Well met gemak 50 m haalde en dat daarbij de hop niet ver aanstond, ik ga er dan ook vanuit dat hij met gemak de 70 m haalt waarbij ik een torso groot object kan raken.

 

Helaas had ik wel wat feed problemen maar dit is waarschijnlijk verholpen als ik de mags nog wat afvijl. Al met al niet ontevreden.

 

Hij schoot 440fps met .25 Bb's op de chrono dus er kan zeker meer hop tegenaan!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Even een bericht aan allen die er over denken een WELL MB03 aan te schaffen: niet doen!

Ik heb hem vandaag uit elkaar gehaald omdat hij z'n upgrades gaat krijgen maar wat bagger kwaliteit is het.

Schroef dol (trigger unit) bij poging 1 hem los te draaien. Draai ik de outer barrel los van de upper voor de eerste keer

Laat zeker de helft van het schroefdraad los zo lijkt het.

 

Erg goedkoop allemaal. Ik had hem al bijna in de kliko gegooid (shitting you not) maar bedacht mezelf want de internals gaan wel goed worden.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Wel Ree , als het je een troost kan bieden.

Heb vandaag 'm MP7 nog 's wa beter uitgeprobeerd, en moet me toch wel bij je aansluiten hoor , WELL is echt wel bagger  :P

Om hier on topic te blijven, lees de bevindingen hier maar in m'n MP7 topic.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek!

Je kan meteen iets posten en later registreren. Als je al een account hebt, log dan in om onder je accountnaam te posten.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Maak een nieuwe...