Spring naar bijdragen

Airsoft Elite patch!


Gryphon
 Share

Aanbevolen berichten

Ha allen!

 

Nu er eindelijk iets is om uit te kiezen leek het me handig om iets meer structuur aan te brengen en een formuliertje te plaatsen waar iedereen zijn wensen en gegevens kan doorgeven.

 

Hier eerst nogmaals de twee opties. Het linker ontwerp is van Huurpaard, de rechter is mijn "zombified" versie van zijn ontwerp. Sowieso graag een groot applaus voor Huurpaard, want hij heeft in z'n vrije tijd een stuk of 15 patches voor ons ontworpen. Dit schedel vond ik het tofst en inspireerde me om even los te gaan. Huurpaard heeft al aangegeven dat optie B niet echt zijn smaak is, dus het liefst zou ik optie A doordrukken, maar ik wil het ook een beetje democratisch houden; klant is koning, niet waar? :-)

 

RgO8umz.jpg

 

Prijs

De prijs heb ik nog niet helder maar zal ergens tussen de € 6 en de € 10 per patch liggen, afhankelijk van de leverancier en de afmetingen. Ik heb niet zoveel patches thuis, dus doe mij een lol en post even de afmetingen van een patch die ook goed zou werken voor de AE patch :)

 

INVULLEN MAARRR! (inschrijvingen gesloten, PM me als je nog heel graag een patch wilt)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Huurpaard, on 06 Apr 2015 - 10:13 AM, said:

Thanks voor de complimenten guys!

'First Thirty Operators' heeft inderdaad misschien wat meer uitleg nodig.

Het idee, wat ik in die ontwerp fase aan Gryph voorstelde was om de patches uniek te maken door er een nummer aan te hangen.

Nu is het nogal duur om iedereen een uniek nummer te geven dus was het idee om per besteld aantal patches, dat aantal te vermelden. Dus stel, we laten 30 patches maken om hier te verdelen, dan staat daar First Thirty Operators op. Op de volgende reeks gemaakte patches staat dan (als we er bij genoeg animo weer 30 laten maken) First sixty... etc. een soort 1e en 2e drukgang. Stel nou dat er straks 200 van die patches rondzwerven, dan mag je trots zijn als je bij de eerste 30 hoort! ;)

Maar uiteraard snap ik dat dit misschien te ver gezocht is en kan er natuurlijk ook gewoon iets van airsoftelite.nl staan of Airsoft Elite Member ofzo.

Ben benieuwd wat de rest ervan vindt!

 

Dank voor de uitleg met betrekking tot de "First Thirty Operators"! Ik vind dat idee trouwens best wel cool, geeft het toch wat extra's. En bij deze, als het door gaat, geef ik me op voor een van de eerste dertig!  ;)

 

Maar of de benaming "first thirty" en vervolgens "first sixty" moet zijn, lijkt me dat je dan werkt met "first thirty" en "second thirty"... En wellicht is het een idee om te kiezen voor "First Edition Operators" en dan "Second Edition Operators" ?

 

Verder zie ik het hierboven niet meer in de patches terug, is het bij deze niet meer mogelijk?

 

En natuurlijk heb ik het formuliertje ingevuld. Op de vraag hoeveel patches ik wil bedacht ik me dat dat afhankelijk is van de soort patch... krijgt deze velcro/klitteband op de achterzijde of wordt het een opstrijk patch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Furo Ik vind het First Thirty wel gaaf maar is in de praktijk erg ingewikkeld. Sommigen willen namelijk 2 of meer patches bestellen en dat maakt het lastig om te bepalen hoeveel patches er dan nodig zijn voor die "first thirty". Ik probeerde er een regel voor te bedenken maar kreeg er hoofdpijn van dus dan maar gewoon airsoftelite.nl erop. Weet men meteen waar de airsofter digitaal te vinden is :) De patches worden trouwens netjes uitgevoerd met klitteband!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Guys! Goed nieuws: we hebben al genoeg animo voor 39 patches. Jullie kiezen unaniem voor optie A en de meesten van jullie zijn zelfs bereid om er max. € 10 voor te betalen (wow!). Ik denk dat we met een oplage van 50 stuks de kosten een stuk lager kunnen houden, dus dat is nog meer goed nieuws :)

 

Ik denk dat ik woensdag de bestelling ga plaatsen! Zijn er nog meer geïnteresseerden? Zo ja: hurry!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is afgesloten voor verdere reacties.
 Share

×
×
  • Maak een nieuwe...