Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Airsoft Elite streeft naar een open platform voor zowel nieuw geïnteresseerden als doorgewinterde airsoftveteranen. Alles kan hier worden besproken, zolang je het maar in het juiste forum doet :) Hieronder de 7 rules of engagement, kort en krachtig:
 

 1. Zero-trollerance
  Een gezellige online community kan alleen bestaan als we elkaar vriendelijk behandelen. Dit is niet het eerste forum dat ik beheer en ervaring heeft mij geleerd dat niets schadelijker is voor een forum dan etterbakken (trolls) die andere leden treiteren en/of kwetsende onzin posten. We voeren hier daarom dan ook een zero-tolerance beleid en delen bans uit alsof we er geld voor krijgen. Als je zelf niet weet wanneer je over de schreef gaat hoor je hier al niet thuis. Dit is je enige waarschuwing.
   
 2. Houd het gezellig
  Meningsverschillen zijn niet slecht, ruzies wel. Wees je bewust van je toon wanneer je in discussie bent en neem even afstand als je het te warm krijgt. De ander bedoelt het waarschijnlijk net zo goed als jij. Betreft het een persoonlijke, 1-op-1 discussie, gebruik dan PM berichten. Bonuspunten voor wie nieuwe leden verwelkomt!
   
 3. Spammen mag soms
  Bezit je een webshop dan is het prima als je daar naartoe linkt, mits de link relevant is in het topic waarin deze geplaatst wordt. Ook het linken naar je eigen site/forum is geen enkel probleem, mits relevant. Het is echter nooit toegestaan om een topic te openen om een eigen shop, aanbieding, evenement of forum te promoten. Het per PM delen van dergelijke reclame is eveneens niet toegestaan.
   
 4. Meldplicht
  Spot je iemand die in overtreding is van punt 1, 2 of 3? Gebruik de "Bericht rapporteren" knop rechts bovenin het bericht in kwestie. Word je per PM benaderd met reclame, PM dan mij of een van de moderators.
   
 5. Doe wat huiswerk
  Dit forum is er om van elkaar te leren en vragen staat vrij, maar wees niet lui. De vraag of merk ABC een replica maakt van wapen XYZ krijg je sneller beantwoord door zelf even te Googlen.
   
 6. Houd het on-topic
  Houd de topics relevant en overzichtelijk door niet teveel af te wijken van het onderwerp of mee te gaan in zijspoortjes. Ook berichten van minder dan één zin worden we niet blij van.
   
 7. Fatsoenlijk Nederlands
  Je hoeft niet afgestudeerd te zijn op Nederlandse literatuur, maar we stellen het wel op prijs als je de leestekens op je toetsenbord weet te vinden. Niemand heeft zin in woordendiarree of breezahtaal. Schelden mag, zo lang het maar niet op mensen is.


Maar het belangrijkst van allemaal: have fun!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is afgesloten voor verdere reacties.
 Share

×
×
 • Maak een nieuwe...