Spring naar bijdragen
AAC

aac's WARBELT Project (Deel 5 Mag Pouches)

Aanbevolen berichten

Warbelt, Gunbelt, Shootersbelt, Combat belt, Tactical belt

Zijn allen benamingen voor een vrij nieuw, en populair concept in de tactical wereld.

Het idee is een belt, waarmee een deel van de loadout op de heupen wordt gedragen teneinde een betere gewichtsverdeling te bekomen.

Te samen met de BDU, en Boots de zogenaamde First Line, de minimum uitrusting die een operator de hele tijd aanhoud tijdens z'n taak.

 

war belt.jpg

 

Tegenwoordig

ben ik trouwens ook wat meer gear aan het bestuderen, en verzamelen zelfs , zoals bv deze TMC SHUTO belt, waarvan je hier m'n review kan lezen trouwens

 

Daar wil ik nu een “WARBELT” projectje mee gaan doen, gewoon omdat ik dat zelf een uber-tacticool gear item vind, Ik verkoos ook de benaming “WARBELT” te blijven gebruiken omdat ik dat lekker dramatisch, en bombastisch vind klinken, en daar draait het bij Airsoft/impression toch om, niet? ?

 

Dit project

is eens een keer wat anders dan wat jullie gewend van me zijn.

De ”sport” bestaat er hier nl. uit dat ik nu op zoek ga, naar zo goedkoop, en zo correct mogelijk lijkende items om aan de belt te hangen, heel vaak kom je dan uit bij Ali Expres, dus geduld is ook strikt noodzakelijk dezer Covid tijden.

 

Voor de inspiratie

heb ik eerst uiteraard vele uren op Google gespendeerd, indien je met bovenstaande benamingen  aan de slag gaat, vind je oneindig veel beeldmateriaal.

Ik ben ook vele foto's van echte SF gaan bekijken, en daaruit leer je dat men in het echt vaak eerder “less is more” doet, logisch wel als je der hele dagen moet mee rond sleuren ?

 

Garand Thumb is bv ook een interessante bron, hij heeft een 3 drietal leerzame video's over Warbelt setups, en van hem heb ik oa geleerd dat het aller, aller belangrijkste ding is dat je der vooral cool moet uitzien ?

https://www.youtube.com/channel/UC0RBTQIYLEQbcahZWkmzeTQ

 

Tegenwoordig vind ik Tu Lam van Ronin Tactics ook wel een inspirerend persoon.

Zeker zijn eigen plaatjes met Warbelt vind ik bijzonder inspirerend voor dit project.

In de belt set-up van Tu Lam zien we bv ook opvallend de Combat knive, en CQB dagger, wat ik wel dramatisch uitziende items vind (uiteraard minder geschikt voor Airsoft gebruik)

https://www.youtube.com/channel/UCGbWCJCruG_3HlRlMaIq6xA

 

Hieronder enkele van m'n inspiratieplaatjes 

 

WB1.jpegWB3.jpegWB2.jpeg

maxresdefault (1).jpg

.......................................................................................................................................................................................................................................................................................

Het WARBELT Project

Zal ik opdelen in enkele hoofdstukken respectievelijk

 

.1 Het Holster

.2 Het Combat Utility Knife

.3 De IFAK /blow out kit

.4 CAT, Trauma shear, en TQpouch

.5 De Mag pouches

 

De BeltOp zich is dus de TMC SHUTO, gebaseerd op de Ronin Tactics Shuto, en waarover je hier alles nog 's kan lezen, en daar gaan we nu wat Molle accessoires beginnen aan te hangen, ik zal het ook een beetje "leerzaam" proberen maken, door telkens wat achtergrond info over de accessoires te vertellen.;)

.........................................................................................................................................................................................................................................................................................

Deel 1 Het Holster

Is wellicht het belangrijkste accessoire, waar de Belt voor bestemd is.

Momenteel heb ik een Safariland 6004 SLS-ish model, welke @mata me recent cadeau heeft gedaan, een grote verbetering tov m'n Serpa drop leg holster alleszins, dus bij deze nogmaals @mata vielen dank !  ???

 

Maar ooit willen we daar wel een 6354DO holster in MC, (Als Weapon762 het ooit nog 's voorradig heeft althans) ?

 

holser overview.png

 

De Safariland 6004 SLS

Is een beetje een outdated model, tegenwoordig zien we meestal het 6354DO holster, maar evengoed nog wel acceptabel in een moderne loadout, vooral de MARSOC factor is erg hoog.

SLS staat voor Self Locking System hierbij wordt de roterende beugel automatisch gezekerd nadat hij over het pistool gedraaid wordt.

 

Enkele holster terminologieën:

 

De Ride Height

Is de hoogte waarop het holster gedragen wordt we onderscheiden High, Mid, Low, en Drop Leg

.High is voor concealed carry en zien we zelden bij militaire loadouts

.Mid Hier komt de greep nog een beetje boven de belt

.Low Hierbij zit de greep nog net wat lager ongeveer gelijk met de belt.

.Drop Leg is de hoogte waarbij de greep gelijk komt met de handpalm bij gestrekte arm.

Deze laatste draagwijze wordt niet meer als ideaal beschouwd, omdat A: het extra gewicht op het bovenbeen na langdurig dragen extra belastend is B: Het holster moeilijk blijft zitten bij rennen en kruipen

 

Mid, en Low zijn tegenwoordig de meest voorkomende “Rides” bij Militair gebruik, hierbij hangt het holster aan de belt laag genoeg om niet gehinderd te worden door de 2e line gear (plate carrier, chest rig) bij de “draw'

Bij Safariland holsters wordt hier gebruik gemaakt van de fameuze UBL (Universal Belt loop)

Eventueel aangevuld met een leg strap indien snelle acties verwacht worden.

 

Het Retention Level

Is het aantal veiligheden dat het holster heeft tegen ongewild gebruik, verlies, ontwapening.

We onderscheiden volgende Levels :

LEVEL I : Enkel de weerstand van het pistool in het holster (concealed holsters bv)

LEVEL II : Een strap,, of beugel welke voorkomt dat het pistool uit het holster kan

LEVEL III : Extra Voorziening op de beugel opdat deze op zijn beurt niet ongewild kan geopend

LEVEL IV : Extra guard die voorkomt dat II en III kan bereikt worden voor ontwapening

 

Naamloos.png

........................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Mijn 6004 SLS Replica

Hangt dus aan een Mid Ride UBL, en heeft een LEVEL III retention level omdat hij niet de extra Hood Guard heeft .

Het SLS systeem bij deze replica werkt best goed, m'n ARMY Glock heeft der wel wat speling in maar dat hebben we verholpen met wat soft liners, origineel is deze ook een OD versie, daarom ook ff gedemonteerd en in FOSCO Coyote gespoten.

 

Eerste foto zie je de gedemonteerde helft van de  "Cobra Buckle" om de UBL te kunnen overschuiven.

 

IMG_20200720_173229.jpg

IMG_20200720_160601.jpg

IMG_20200720_160613.jpg

IMG_20200720_173405 - kopie.jpg

IMG_20200720_160620.jpg

IMG_20200720_173423 - kopie.jpgIMG_20200720_174014.jpgIMG_20200720_173950.jpg

........................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

Deel 2: Het Combat/Utility Knife

Is het volgende item welke ik achteraan de belt heb bevestigt.

Het is een Airsoft/Training knife versie van de BC 141 Nimravus, welke je zowat overal op het interweb kan vinden, hetzij met rubber lemmet, hetzij met plastic lemmet, ik heb hier destijds een fraai exemplaar, compleet met Benchmade markings van weten bemachtigen.

 

image.png

 

De BC 141 Nimravus

Wordt gemaakt door het Amerikaanse Benchmade, een gerenommeerd messenmaker.

Benchmade startte in 1979 in Californië met het uitsluitend maken van de iconische vlindermessen, de Bali Song, het bedrijf heette initieel zelfs zo, het huidige logo met de vlinder is daar nog een overblijfsel van zelfs. 

 

121954580.UWvWoF0e.302.jpg

 

We zien de Nimaravus ook  regelmatig verschijnen bij MARSOC, Force Recon, en NSW eenheden.  

De reden daar voor is dat de Nimravus deel uitmaakt van de USMC FSBE kit

 

De FSBE (Full Spectrum Battle Equipment kit)

Is op zich dan weer het gevolg van een spijtig voorval in December 1999, waarbij tijdens een VBSS oefening (Vessel Boarding Search & Seizure) een USMC Company van 1e Force Recon met een CH-46 Sea Knight op een US Navy Schip botst, vervolgens in zee terechtkomt, en onmiddellijk zinkt.

Slechts één van de Recon Marines weet zich te redden uit het wrak van de helikopter

Uit het later onderzoek zou blijken dat de mariniers zich niet snel genoeg konden redden door hun zware VBSS uitrusting, die ze niet snel genoeg konden afdoen.

Zo werd uiteindelijk de FSBE kit ontwikkeld/samengesteld uit meerdere uitrustingsstukken, om aan elke taak/missie te kunnen voldoen. 

Bekendste item hieruit is wellicht het FSBE-AAV QR vest. (Amphibious Assault Vest Quick Release), welke een noodsysteem heeft waarmee het vest heel snel kan uitgedaan worden.

 

FSBE.jpegNimravus.jpg

 

Owja... nu zij ik net toch “training knife” ? Dat was wel ff buiten mijn zoontje gerekend, die als aspirant Metalworker/Gunsmith, in één ruk ff de kling had nagemaakt in echt staal, wat hem best goed gelukt is ,vind ik zelf.

 

Het mes past nog perfect in de schede, en voelt door het extra gewicht uiteraard meer echt aan, kan in geval van een Airsoft event ook eenvoudig verwisselt worden door een rubber versie evt.   Moet nog wel een "tactical black" paintjob krijgen

 

We hebben hem achteraan, horizontaal bevestigt in de zogenaamde “Scout Carry” een populaire draagwijze, waarbij het mes goed bereikbaar blijft, de schede is bevestigd met paracord door de molle loops

 

IMG_20200720_160904.jpgIMG_20200720_160912.jpgIMG_20200720_160936.jpgIMG_20200720_160943.jpgIMG_20200720_160952.jpgIMG_20200720_161020.jpgIMG_20200720_171727.jpgIMG_20200720_171740.jpgIMG_20200720_171746.jpgIMG_20200720_171759.jpg

 

IMG_20200720_160927.jpg

 

..............................................................................................................................................................................................

Deel 3:  Blow Out IFAK kit 

 

Blow Out, Trauma, Rip Away Kit's

Zijn vrij recente gear items, het zijn compacte First Aid Kit's met essentiële items, welke snel kunnen bereikt worden, in geval van levensbedreigende verwondingen.

Eerste hulp bij slagveld verwondingen heeft altijd al bestaan, en tot voor 9/11 had je eigenlijk alleen de Combat Medic, en hadden individuele soldaten hooguit een drukverband bij zich.

 

TCCC (Tactical Combat Casualty Care)

Is een onderzoeksprogramma uit de jaren '90, van de United States Special Operations Medical Research. Hieruit bleek dat 90% van de overlijdens tgv gevechtsverwondingen, voornamelijk te wijten waren aan de 3 volgende oorzaken :

.1 Extreem bloedverlies 60% (Hemorragie)
.2 Klaplong 33% (Spanningspneumothorax )

.3 Luchtwegobstructie 6%

 

Het IFAK (Improved First Aid Kit)

Werd oa ontwikkeld, en geïntroduceerd voor ieder individuele soldaat, de eerste IFAK zat in een gemodificeerde M249 SAW pouch, hij bevatte onder meer FA attributen om de eerstgenoemde 3 ernstige letsels te behandelen zoals:

.1 CAT (Combat Application Tourniquet)

.2 Drukverband, bv de IBD (Israeli Battle Dressing) komt veel voor

.3 Borst kompres met ventiel

.4 Nasofaryngeale Buis

 

In de Asymmetrische Oorlogvoering

Werd ook geen rekening meer werd gehouden met conventies, zoals niet schieten op medics, of gewonden, hierdoor zijn gewonden niet altijd snel (genoeg) bereikbaar voor verzorging, met de IFAK heeft ieder altijd z'n persoonlijke kit bij de hand

Combat Livesaver Training

Voor ieder individu duurt 40h en leert iedereen oa de eerste 3 ernstige letsels te behandelen

hierdoor kunnen gewonden, (of zichzelf) sneller/beter behandelt, en stijgt de overlevingskans.

 

Door ieder individu z'n eigen kit te laten dragen, moet een combat medic ook geen grote voorraad mee zeulen

 

Dit was IFAK in een notendop, meerdere fabrikanten brengen intussen kits op de markt met hier en daar wat andere content maar ze bevatten altijd wel de eerstgenoemde items, hieronder ook enkele interessante links indien je je der wat verder wil in verdiepen (best wel interessant eigenlijk)

TCCC YT   https://www.youtube.com/c/CoTCCCCommitteeonTCCC/videos   

Wiki  https://en.wikipedia.org/wiki/Tactical_combat_casualty_care

 

Blow Out Kit, Trauma Kit, Rip Away Kit, Boob Boo kits

Zijn een vrij recente evolutie van de IFAK, het zijn compacte kits met de hoogstnodige essentials

Welke gedragen worden op de First line, en makkelijk, en snel bereikbaar zijn in hoge nood.

Der zijn intussen meerdere fabrikanten van deze kits, maar een vrij courant voorkomende is de LBT-9022

Van de alom bekende gear maker London Bridge Trading uit Virginia Beach USA.

 

LBT (London Bridge Trading)

Is het opmerkelijke avontuur van Professor in de geneeskunde Dr Mc Dougal , welke besloot van z'n hobby -Militaria- zijn beroep te gaan maken, en het bedrijf LBT oprichtte in 1985, de LBT-6094 Plate Carrier is wellicht hun bekendste item.

 

De LBT-9022 Blow Out Pouch

Is ontworpen om achteraan de gordel, in de holte van de rug gedragen te worden, hij heeft een beetje de vorm van een kussen, en wordt onderaan gesloten met lussen, en een staalkabel, hierdoor kan hij met één ruk opengetrokken worden, om snel bij de inhoud te komen, hieronder de 9022 in gebruik bij US SOF

 

images.jpg

 

Voor m'n WARBELT, heb ik hier een mooie, goedkope replica op Ali Express voor gevonden, de echte LBT-9022 gaat al snel naar de €70, en dan is hij nog een van de goedkopere!

 

Mijn Ali-9022

Is wat mij betreft niks op aan te merken, hij past perfect aan de Molle loops van m'n Shuto Belt, en kwam leeg, ik vulde hem niet met echte IFAK attributen maar met een EHBO setje van de Action, geeft toch beetje IFAK gevoel he ?

 

IMG_20200710_144303.jpgIMG_20200710_144240.jpgIMG_20200710_144227.jpgIMG_20200710_144836.jpgIMG_20200710_144546.jpgIMG_20200710_144707.jpgIMG_20200720_172927.jpgIMG_20200720_172942.jpgIMG_20200720_172927.jpg

IMG_20200720_172942.jpg

IMG_20200710_145322.jpg

IMG_20200710_145406.jpg

..............................................................................................................................................................................................

 

Deel 4: Combat Application Tourniquet (CAT) en Trauma Shears

 

Uit TCCC (Tactical Combat Casualty Care)

Was eerder al gebleken dat 60% van slagveld slachtoffers overlijd tgv extreem bloedverlies.

Vaak tgv zware verwondingen aan armen en benen, een van de middelen om dit te voorkomen is de knevel, of tourniquet alhoewel al erg lang gekend, tot voor TCCC nooit echt goed geïntroduceerd, (in Vietnam bv had dit talloze levens kunnen redden.)

Met het TCCC programma is uiteindelijk het Combat Application Tourniquet (CAT) ontwikkeld

En in 2005 geïntroduceerd, ondertussen alom gekend, en in gebruik door iedere individuele soldaat van het hele NATO pact, en zelfs niet militaire hulpverleners.


Gebruik

Een knevel kan/mag enkel aangebracht daar waar zich massief bot onder het weefsel bevind, namelijk de bovenarmen, en bovenbenen, ook is er vaak onduidelijk over wel, of niet lossen na bepaalde tijd, hierop is het antwoord tegenwoordig duidelijk: Eens aangebracht mag hij NIET meer gelost worden (dit om bloedklonters in de bloedbaan te voorkomen)

 

De CAT

Is ontworpen om snel en eenvoudig kunnen aan te brengen, zelfs met één hand, en bij zichzelf

Dit dmv de Routing Buckle en Velcro Strap, vervolgens kan dmv de Windlass de CAT aangespannen worden tot het bloeden stopt, de Windlass wordt eenvoudig vastgehouden door een geintegreerde Clip, bovenop de clip zit zelfs een Strap welke kan beschreven worden met het tijdstip van aanbrengen.

 

De Trauma Shear

is een schaar speciaal ontworpen voor het snel verwijderen van kleding, en uitrusting van slachtoffers, kenmerkend is de hoek van 15°, en de stompe punten, dit om slachtoffers niet te verwonden bij het verwijderen van kleding, door de verstevigde uitvoering is het mogelijk om dikke, zware materialen te knippen (zoals militaire uitrusting)

 

De Trauma Shear

Is ook een onderdeel uit de IFAK kit, aangezien bij hevig bloedende verwondingen geen tijd mag verloren gaan met het verwijderen van kleding, en uitrusting, (wat vooral bij militairen wel het geval kan zijn) je ziet deze tegenwoordig vaak gedragen overal op de uitrusting

Dit houd echter ook in, dat deze even vaak verloren gaan, wat niet wenselijk is wanneer ze hoognodig zijn, daarom werden na verloop van tijd zg Shear Holders, en Pouches ontwikkeld

 

Ook voor de CAT geld dat er geen (zoek) tijd mag verloren gaan om deze aan te brengen, daarom dat er binnen eenheden ook afspraken worden gemaakt waar de CAT's worden gedragen.

En/of Tegenwoordig zijn der ook speciale pouches op de markt de zg TQ pouches, vaak in combinatie met een Shear Holder.

 

Voor mij WARBELT heb ik hier nu een Emerson Trauma Shear (welke echt straps ed knipt, zelf geprobeerd) Een echt werkende CAT , en een TQ pouch , beide van bij Ali Express.

De Pouch is een replica van Voodootactical

https://nl.aliexpress.com/item/32832030083.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.526d4c4diwIWft

https://nl.aliexpress.com/item/4000114224651.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.526d4c4diwIWft

 

IMG_20200818_173839 - kopie.jpgIMG_20200818_173554.jpgIMG_20200818_173620.jpg

 

 

Emersongear Trauma Shear ooit van bij Taiwangun, werkt echt, en goed !

 

IMG_20200720_161053.jpg

 

 TQ pouch met extra vak, en strap voor de Trauma Shear , een replica van Voodoo Tactical, van bij Ali Express.

 

IMG_20200720_161112.jpgIMG_20200720_161117.jpgIMG_20200720_161127.jpg

 

En gemonteerd aan/op m'n TMC Shutobelt

 

IMG_20200818_174024.jpgIMG_20200818_174041.jpg

IMG_20200720_174002.jpg

IMG_20200818_175116.jpg

........................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

De Mag Pouches

Zijn het volgende hoofdstuk in m'n WARBELT project Hiervoor ben ik eerst gaan kijken wat het het meest courante spul is, en dat zijn de HSGI Taco, Esstac Kywi, en ITW FastMag, aanvankelijk was m'n keuze gevallen op de HSGI Taco ,in functie van beschikbaarheid in replica versie, getrouwheid, en prijs, enkel GFC heeft daar een uiterst fraaie versie in voor weinig €, maar... al tijden out of stock.

 

Knipsel.PNG

 

Zodoende                                                                                                                                                                                                         

Ben ik gaan kijken wat de volgende beschikbare replica mag pouches waren (en welke ik mooi vond) en zo ontdekte ik uiteindelijk de G-Code Scorpion Softshell, welke de USMC Force Recon ,en MEU/SOC factor zéér verhogen, ik heb ze ahw enkel bij deze eenheden kunnen spotten (evt ook nog wel SWAT, en BORTAC)

 

Naamloos.png

 

gcode marine2.png

 

G-Code Holsters (Edge-Works Manufacturing Co)

Is de onderneming van Scott Evans, ex Marinier en veteraan van de eerste Golfoorlog. Tijdens z'n legerdienst werd Evans geconfronteerd met de tekortkoming van het standaard uitgereikte materiaal, Evans begon zelf z'n uitrusting te repareren, aanpassen, en verbeteren .

Dit bleef niet onopgemerkt door zijn strijdmakkers, en zij begonnen hem te vragen hetzelfde voor hen te doen, samen testen en evolueerden ze de dingen, en bouwen erop voort.

Scott Evans verliet het USMC eind 1991, na het einde van de oorlog, om meer tijd met z'n gezin kunnen door te brengen, hij bleef echter wel spullen maken in z'n garage voor z'n legervrienden Zijn eerste grote opdracht werd het maken van messenscheden voor de Camillus Kabar, Evans kwam op dit idee toen hij vernam dat het USMC de lederen schedes wilden afschaffen na een aantal ongelukken, hier ontstond de naam Edgeworks manufacturing.

Maar uiteindelijk zou Evans zich toch meer terug gaan toeleggen op z'n eerste doelstelling, namelijk het verbeteren en maken van uitrusting voor de mensen op het terrein

Tegenwoordig staat de onderneming van Evans bekend als G-Code Holsters, en richt zich nog uitsluitend op de fabricage van holsters, mag pouches, en ander tactical gear.

De Scorpion Softshell Is door G-Code in 2016 geïntroduceerd, hij wordt vaak omschreven als The Next Level in Variable Tension mag pouches, dit door het combineren van meerdere specifieke materialen en designs, zo bestaan de pouches uit een kunststof frame, welke door een elastisch koord kan aangespannen worden, binnenin dit frame bevind zich een Softshell huls welke de druk van het frame gelijkmatig over het magazijn verdeeld , de mag pouches kunnen kunnen in twee richtingen aan Molle loops bevestigt worden, en ook Gepiggybacked aan elkaar.

https://www.tacticalholsters.com/

 

Uiteindelijk heb ik dus op Ali Express deze replica's van de Scorpions gevonden, waarmee ik best wel aangenaam verrast ben, bekijk hieronder de plaatjes

 

Dit zijn de pistol pouches uitgevoerd zoals het origineel design zo te zien, enkel de markings ontbreken (helaas)

Duidelijk zichtbaar de opbouw van de constructie, en het bungeecord rijgsysteem waarmee de retentie (spanning) kan aangepast worden

 

IMG_20200820_143328.jpgIMG_20200820_143346.jpg

 

Achteraan vinden we de molleclip, welke op het eerste zicht toch wel ietwat fragile oogt, wetende dat er een zwaar/duur GBB mag in komt te hangen

Alhoewel, eens het geheel aan de riem bevestigt zit, voelt het toch wel stevig aan.

   

IMG_20200820_143352.jpg

 

De bovenzijde van de pouch is uitgevoerd met een funnel wat het inbrengen van de mags vergemakkelijkt, dit werkt erg goed in combinatie met de rubber/neopreen liner welke enerzijds glad genoeg is, en gelijktijdig een ietwat remmende weerstand bied.

 

IMG_20200820_143445.jpg

 

Met de pistol mags is ook nog een optionele belt loop clip meegeleverd, welke nog meer draagwijzen/opties biedt, het lijkt erop dat je hiermee de pouch ook onder hoek kan bevestigen, heb dit helaas nog verder bestudeert (en der zit geen handleiding bij de Ali pouches)

 

IMG_20200820_143522.jpgIMG_20200820_143617.jpg

 

En hier met m'n Glock Mags geplaatst, heb ook geprobeerd met een M9 mag, en een M1911 magazijn,

En met die laatste lijkt deze G-code me toch niet aan te raden, het platte M1911 magazijn komt daarin namelijk erg los te zitten !!!      

 

IMG_20200820_144244.jpgIMG_20200820_144250.jpg

 

Dan hebben we hier de M4 pouch opgebouwd volgens het zelfde principe, weliswaar in ietwat andere verhoudingen, bij de M4 pouch zitten achteraan ook 2 Molle clips 

 

IMG_20200820_144101.jpgIMG_20200820_144116.jpgIMG_20200820_144121.jpgIMG_20200820_144145.jpg

 

Hier ook de drainage gaten, voorzien van een metalen verstevigingsring, bij de pistol pouch zit hier 1 ring

 

IMG_20200820_144200.jpgIMG_20200820_144218.jpgIMG_20200820_144229.jpg

 

En dan uiteindelijk bevestigt aan de belt, op het eerste zicht lijkt er wat weinig plaats tussen de pouches, wanneer geen enkele molle loop overgeslagen wordt, maar eens het geheel op de heup hangt zit het wel op z'n plooi, en voelt goed/stevig aan.

 

IMG_20200820_144737.jpgIMG_20200820_144835.jpgIMG_20200820_144909.jpg

IMG_20200820_145048.jpg

IMG_20200820_144959.jpg

 

So far so good, de belangrijkste componenten zijn nu binnen, en bevestigt, miss dat er mettertijd nog wat wordt verschoven, of details toegevoegd.

 

IMG_20200820_145307.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek!

Je kan meteen iets posten en later registreren. Als je al een account hebt, log dan in om onder je accountnaam te posten.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Maak een nieuwe...