Spring naar bijdragen
cortez

BB wijkt af aan het einde van de vlucht

Aanbevolen berichten

Hallo allen,

Ik hoop van harte dat hier wat mensen zijn die thuis zijn in de wondere wereld van de PTW's...

Ik heb een A&K PTW (clone van Systema) waarin ik praktisch alles vervangen heb behalve de gears, upper en lower en outer barrel.
Momenteel heb ik er een Orga 6.10 in zitten met een RWA hop up unit voor PTW's. Qua FPS schiet hij keurig constant en binnen de toegestane waardes en hij heeft geen chops of double feeds. 
Echter gaat mijn BB aan het einde van zijn baan naar links. Als ik ga zoeken wordt er hier en daar genoemd dat je de boel dan opnieuw moet uitlijnen... echter zitten de barrel en hop up helemaal aan elkaar, dus ik zie niet zo goed wat er uit te lijnen valt.
Bovendien lijkt het mij dat wanneer er iets echt scheef zit de BB direct scheef uit de loop komt, en dat is niet het geval...

Mijn eigen idee is dat de 6.10 barrel niet optimaal werkt met de FPS waarden die hier toegestaan zijn, omdat er te weinig lucht door de loop gaat ontstaan de zogenaamde luchtkussens aan beide kanten van de BB niet volledig waardoor hij gaat afwijken.

Ik denk er sterk over om weer naar een 6.03 of 6.04 te switchen maar was toch even benieuwd of hier iemand een briljante ingeving heeft over de oorzaak en/of oplossing.

Thanks alvast!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ja de barrel kan krom zijn. Rol hem over een tafel bijvoorbeeld.

Maar de kans is veel groter dat de bucking net niet recht zit, of de barrel licht gedraaid. Helemaal omdat de afwijking constant is. Afhankelijk van het gewicht BB en de hoeveelheid hop die je nodig bent zie je het al redelijk vroeg of erg laat in de baan.

Dit is wel het meest veel voorkomende. Helemaal met de fancy buckings van nu

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek!

Je kan meteen iets posten en later registreren. Als je al een account hebt, log dan in om onder je accountnaam te posten.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.


×
×
  • Maak een nieuwe...