Spring naar bijdragen

Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!


Aanbevolen berichten

Altijd leuk om te weten met wie we dit forum delen, dus ook hier het bekende stel-je-voor topic.

 

Tot u spreekt Alexander, 31 jaar oud uit Amersfoort. Oprichter van dit forum en zoon van een vader die eind jaren '70 luchtdrukwapens verkocht bij een sportwinkel in Utrecht — en er een aantal in huis had. Een fascinatie met wapens en andere militaire zaken zat er bij mij al vroeg in. Nu airsoft hier gereguleerd is wordt het tijd Call of Duty en Battlefield eens te verruilen voor de buitenlucht en een AEG. Ik houd de ontwikkelingen op airsoftgebied al een tijdje in de gaten, maar moet mijn eerste skirm nog spelen. Hopelijk snel, maar eerst even wat gear verzamelen!

 

Ik weet niet of er al teams zijn in omgeving Amersfoort, maar wie iets wil beginnen heeft mij alvast aan boord.

 

Als jullie vragen hebben over dit forum, stuur me even een PM.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ok ik zal me ook even voorstellen. Mijn naam is Alfons ben 45 jaar en doe dit spelletje al wat jaren. Na een korte periode bij de Witte Tijgers en Spec Ops One heb ik samen met wat mensen Recon Airsoft Team opgericht. Wij bestaan nu uit 6 personen. Naast het team hou ik de site www.airsoft.eigenstart.nl bij en heb ik goede contacten met andere teams en organisatoren. Heb je nog vragen, dan hoor ik dat graag via een pm.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo ik ben Edwin, 37 jaar en een groentje binnen de airsoft, tot begin 2012 werkzaam geweest bij defensie (landmacht) waarvan de laatste 3 jaar als onderofficier.

Ik heb helaas om privé omstandigheden defensie moeten verlaten, en hoop nu in het airsofter mijn groene hart weer een beetje tot rust te laten komen.

 

Zodra het NABV groen licht geeft om te importere, wil ik mijn eigen AEG gaan aanschaffen model M4 van het merk KWA. Schijnt het merk te zijn onder de AEG.

 

Ik kom uit de omgeving van Rotterdam, en het lijkt mij leuk om me aan te sluiten bij een fanatieke club airsofters om er mooie events mee af te gaan.

Mijn interesse gaat, door mijn ervaring, uit naar milsim, maar zoals ik eerder al zei, ik ben een groentje!!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...

Hoi!


ik Preacher, (op de andere fora Flash maar heb liever de nick Preacher, van Moh:warfighter i know  :P)

ben 20 jaar, student in utrecht maar kom uit leiden. Me voornaamste hobby is met rc modellen vliegen. Hier ben ik in actie te zien :


dat soort dingen dus. Is ook een aardig dure hobby, nog veel duurder dan airsoft.
Heb sindskort een eigen webshop(http://www.helicanopy.nl) in die sector dus hoop daarmee al die kosten een beetje recht te trekken.

Heb in amerika wel met me oom het een en ander geschoten(shotgun, hunting rifle, etc.) maar 't is altijd al een jongensdroom geweest voor mij om een airsoft gun te hebben en dan t liefst een m4 RIS, laser, flashlight, holo sight, front grip, silencer.
mijn oog is gevallen op de WE katana m4 Ris, in reviews komt hij goed uit de stof. ik denk verder dat ik niet veel van het katana systeem gebruik ga maken maar daar doe ik t ook niet voor. ik wacht alleen nog op me pasje van de nabv, heb al betaald enzo.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Welkom Preacher! Toffe hobby! Weet van m'n pa dat het inderdaad een dure is. Voor airsoft lijkt het me heel tof om een RC drone in te zetten voor verkenning, zoals die Parrot.AR. Op voorwaarde natuurlijk dat niemand je drone van € 300 uit de lucht schiet ;) Heb je wel eens gespeeld met camera's aan die heli's? En wil je zelf ook gaan airsoften of wil je alleen die M4 aan je muur hebben (wat natuurlijk ook prima is)?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Welkom Preacher! Toffe hobby! Weet van m'n pa dat het inderdaad een dure is. Voor airsoft lijkt het me heel tof om een RC drone in te zetten voor verkenning, zoals die Parrot.AR. Op voorwaarde natuurlijk dat niemand je drone van € 300 uit de lucht schiet ;) Heb je wel eens gespeeld met camera's aan die heli's? En wil je zelf ook gaan airsoften of wil je alleen die M4 aan je muur hebben (wat natuurlijk ook prima is)?

Hey, check mn youtube channel maar, ik heb al wat filmpjes met een 10dollar camera aan een vliegtuig of heli gemaakt. zon drone is idd wel vet,  een paar bb's slopen dat ding niet volgens mij. filmen ermee is ook niet moeilijk, heb daar al wat ervaring mee maar heb zelf geen drone.

 

ik sta werkelijk te popelen om een replica te kopen, maar eerst op t pasje wachten. Heb al redelijk wat andere gear bij elkaar gekocht inmiddels, als alles binnen is maak ik wel een fototje. Ben benieuwd waar er in nederland allemaal geairsoft kan worden straks, hopelijk ook iets in de buurt van de randstad. Die M4 gaat dus zeker niet aan de muur hangen maar helemaal gepimpt worden met alles wat er is en evt ook een camo paintjob om vervolgens iedereen te hitten op t veld :P

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sibude (a.k.a. Steven) is present, 37 jaar jong en neergestreken in Amersfoort.

Ik heb een aantal jaar bij de Nationale reserve gezeten en mezelf vervolgens zo'n 6 jaar als instructeur bij een schietsportvereniging ingezet.

Door een werk moeten stoppen met beide, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan,... Dus combineren in airsoft lijkt voor mij de oplossing.

Het geeft mij net als Alexander ook de mogelijkheid om mijn Battlefield ervaring eens in de praktijk te testen!

 

Voor wat betreft teams in Amersfoort, sluit ik me aan bij Alexander, ik heb nog geen uitrusting, maar sta wel te popelen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Steven & Nick,

Nick zeker met een drone zie ik in jou een perfecte verkenner, heerlijk informatie door spelen naar de voorhoeden.

Heb nog wel een mooie verhaal wat ik heb mee gemaakt in Afghanistan met een Predetor en de live beelden, wel een leuk ``kampvuur verhaal``

 

En steven, de Natrez, lachen man, ik wilde het ook doen om mijn groene hart tot rust te laten komen, maar dat was niet te combineren met mijn werk, Ik zou als onder officier minimaal 136 uur P/J moeten draaien en dat was niet te combineren met mijn werk nu.

 

Maar ik lees uit de randstad, mag ik vragen welke rand? haha

 

en ik zou een team wel heel leuk vinden, maar de naam S.W.A.G klint een beetje kinderlijk..... haha 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weken later...

Hallo allemaal,

Ik heet Menko, 35 jaar en woon in Heerhugowaard.

Een jaartje of drie/vier jaar geleden begonnen met paintball (niet actief als sport, maar als hobby de laatste zondag van de maand...en tot nu gem. 5x per jaar).

Zoals de meeste op dit forum (denk ik) was ik erg verbaasd maar bovenal superblij toen ik hoorde dat Airsoft gereguleerd gaat worden! 

Erg mooie term die Gryphon al gebruikt, tot nu toe nog een Chairsofter ;) 

Tijd om de controller/paintball marker even aan de kant te leggen en in te wisselen voor een leuk airsoftapparaat!

Kan niet wachten totdat VOG geaccepteerd is bij NABV, ik mijn betaling kan doen en het pasje binnen is! Dan maar mijn eerste bestelling plaatsen (mede mogelijk gemaakt door de topics op dit forum!) en dan op naar mijn eerste skirmish, YAY!

 

Airsoft wil ik ook gaan doen als hobby, maar het is natuurlijk leuk als je niet alleen op het veld rondloopt. Daarom is zo'n voorstel topic altijd een goed beginpunt! En gezien ik ook erg nuttig gebruik heb kunnen maken van dit forum is het ook wel netjes om je aan te melden en voor te stellen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Welkom koffie!

 

En je hebt helemaal gelijk dit is inderdaad een super goed forum voor de beginnen de airsofters, en dat zijn de meest hier ook wel. Dat maakt dit forum ook zo leuk, lopen niet van die bed weters of mensen die denken dat ze airsoft uit gevonden hebben?

 

En gryphon heeft er ook samen met zijn broertje een hoop werk van gemaakt en heb ik ook veel respect voor!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha, goeie naam! :) Welkom man! Zoals obi1 al aangaf ben in inderdaad de "webmaster" van dit forum (wat klinkt die term eigenlijk 1998 zeg), als je vragen of ideeën hebt: stuur me gerust een PM. Ben benieuwd hoe de transitie van paintball naar airsoft gaat verlopen voor je; vermoed dat airsoft wat meer teamwerk is, of vergis ik me daarin? Hoe dan ook, welkom! Als je zelf interessante dingen tegenkomt of ervaringen wilt delen: topics zijn er om geopend te worden :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben zelf ook wel benieuwd of het verschil tussen Airsoft en Paintball erg groot is.

Moet wel zeggen met paintball heb je met woods ook wel sterke teams die juist sterk zijn door goede communicatie onderling. Maar ook als eenling kan je je prima vermaken met paintball. Vraag me af hoe dat er inderdaad er uit gaat zien met airsoft voor me...als ik ervaring op heb gedaan zal ik dat op dit forum posten :)

 

En de term Webmaster kan nog steeds :lol:

Je hebt een erg goed forum opgezet waarvoor mijn dank erg groot is! En dan mag je jezelf best een master titel voor geven, hahaha

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hi guys, Mike hier aka Saint en lid van Dutch Airsoft Group. Sportschutter en airsofter sinds jaar en dag, dtp-er/fotograaf aan de ene kant, vuurwapendocent aan de andere kant.

 

In het bezit van o.a. een G&G HK416 (met ACOG 4x32 RMR), Lone Star SBR (met Aimpoint CompM4), Glock 18C, Glock 19 (met Surefire X400), diverse Warrior and TYR gear, en samen met DA-Group lopen ik vooral in A-TACS FG of AU camo.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek!

Je kan meteen iets posten en later registreren. Als je al een account hebt, log dan in om onder je accountnaam te posten.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Er zijn maximaal 75 emoticons toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

 Share

×
×
  • Maak een nieuwe...