Spring naar bijdragen

VOG bij inschrijving NABV


Laurens
 Share

Aanbevolen berichten

Bij een inschrijving aan de NABV hoort een Verklaring Omtrent Gedrag om in aanmerking te komen voor volwaardig lidmaatschap. Een VOG gaat via de gemeente waarvan je inwonende bent.

De VOG is in het gemeentehuis zonder voorwaarden op te vragen à ~€30. Verder kan je ook een VOG via internet aanvragen à €24,55 onder de voorwaarde dat je werkgever of eisende partij de aanvraag voor je start.

De VOG zal met de post naar je worden gestuurd. Dit zal waarschijnlijk weer doorgestuurd moeten worden naar de NABV.

Het is uiteraard even afwachten hoe het daadwerkelijk gaat zijn maar dit moet je een goede indruk geven hoe het ongeveer zou kunnen verlopen.

Inschrijvingen staan open om 20:00 vanavond!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Inmiddels geregistreerd en het is gelukkig allemaal eenvoudiger dan verwacht. Na registratie vind je in je Dashboard een knop voor het aanvragen van je VOG. Na het aanvragen volgt de mededeling dat je mail zult ontvangen van Justis.nl met verdere instructies om via DigiD je VOG te bemachtigen.

 

cD58HWg.png

 

O2dsFYm.png

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist mail ontvangen van Dienst Justis en de aanvraag voor een digitale VOG ingediend. Ik word nu gescreend volgens screeningsprofiel "Lidmaatschap schietvereniging". Voor zover ik weet heb ik niets op mijn kerfstok en zal in dat geval binnen 4 weken mijn VOG ontvangen. Toch een beetje spannend :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 maand later...

Haha, ik doe zo nu en dan wat freelance webdesign en -development klusjes. Die inkomsten komen van pas voor dit soort dure hobby's :) (En de SCARs kosten ruim 600 euro per stuk, helaas.)

 

Overigens is er één voor m'n broertje, Laurens. Die heeft nog wat spaargeld... of hád, eigenlijk ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

 Share

×
×
  • Maak een nieuwe...