Spring naar bijdragen

E-poch

 • Aantal bijdragen

  90
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over E-poch

 • Rang
  Advanced Member
 • Verjaardag 05-12-1977

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Zwolle
 • Interests
  The sky is not te limit.

Contact informatie

 • Facebook
  niks
 • Twitter
  noppes
 • Website URL
  http://nada
 • Skype
  zero

Recente profielbezoeken

750 profielweergaven
 1. E-poch

  Tippmann HPA

  Hoi, hangt er vanaf welke Tippmann je wilt gaan aanschaffen. Tegenwoordig heb je 2 versies, allebei zijn ze out of the box niet 100% en hebben ze wat werk nodig. Ik heb geen ervaring met de "nieuwe"Tippmann Omega, maar wel met de originele versie. Wanneer het aankomt op Tippmann moet je wel bereid zijn om veel tijd te stoppen in doe het zelf oplossingen. Zorg eerst dat je goed onderzoek doet en goed voorbereid bent voor je er aan begint, want goedkoop was het voor mij in elk geval niet. Maar als je dan eenmaal het een en ander aan werk er in gestopt hebt, dan is het een geweldig ding om mee te spelen. Voor mij in elk geval wel. Mocht je een Facebook account hebben, ga dan naar de Tippmann groep "Tippmann Arms Airsoft owners group (hpatalk.com)" je zal een verzoek moeten indienen om te worden toegevoegd aan de groep. Het is namelijk een besloten groep, dus leg je situatie uit, let wel op, het is een engels sprekende groep. In deze groep worden beide Tippmann's besproken. Een simpele zoekopdracht binnen de groep geeft al heel veel resultaten. Gr. Epoch
 2. E-poch

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  ..weer een voor mijn lijstje dan..
 3. E-poch

  Het grote MAG onderzoek topic

  Heeft iemand een idee wat voor mags ik eventueel kan gebruiken bij een VFC replica? https://gunfire.pl/product-eng-1152213660-VR16-SPR-SOPMOD-Assault-Rifle-Replica.html Heb het pas een week binnen en nog niks aangepast. De standaard mag past niet lekker en blijft niet zitten. Deze kan ik er zo uittrekken. Ik heb de G&G midcap geprobeerd. Deze gaat wat stroef en blijft ook niet zitten. Gek genoeg past mijn tippmann mag wel, maar ben eigenlijk op zoek naar een kleine mag. Iemand ideeën voor ik een zooi mags ga aanschaffen die misschien niet zullen passen?
 4. E-poch

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  die ene keer...... ok ok, ik moest er wel het een en ander aan fixen, maar nu werkt het ge..wel..dig.. ik had net de pech dat ik die ene had uit de fabriek die niet goed was gecheckt. een vriend van me had iets soortgelijks wat betreft co2 capsules, maar zijn probleem was de o-ring. De rubberen afdichtringen zijn zo belangrijk bij HPA en vooral niet vergeten dat het een inchmaat betreft voor de meeste hpa engines. Ik geloof dat Mancraft de enige is die een mm maat gebruikt? maarr....heb je een filmpje van je inferno? ik ben eigenlijk wel benieuwd.
 5. E-poch

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Ik zou willen dat ik zo'n setup eerst kan testen voordat ik het aanschaf. De G&G green bucking zou goed moeten zijn. Bij de Facebook Tippmann group hebben ze die getest, ook met CO2, goeie ervaringen. Op de een of ander manier schijn die het sowieso goed te doen, oh en de Aplus reaper bucking is ook heel goed. Ik zal de wolverine groep eens opzoeken op Facebook en kijken of ik daar wat kan vinden.
 6. E-poch

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  mooie setup. Was van plan om de inferno aan te schaffen rond de zomer, maar niet van gekomen. Ik ga voor de reaper met wraith, maar eerst wat youtube builds zoeken e.d. Heb je het al getest in Gasselte, Mata?
 7. AAC, mooi gedaan man! Kan ik er een bestellen bij?
 8. E-poch

  Airsoft Elite patch!

  Naam Aantal AAC 1 Aardvark034 2 Altum Silentium 2 Awol 1 Bruno 1 Dutch_ish 2 E-poch 1 Flash 1 Foxhound 1 Havix 2 ITost 1 John Snow 3 LarsHolz 1 LittleBoeddha 2 Mata 1 Neejoh 1 Nickghzel 1 Patje 1 Rickown 1 Robske 1 Solstice 2 SVW 1 Weerwolf76 2 p.boelens 1 Totaal 33 patches (7 Groen 0 rood)
 9. E-poch

  Kijktips!

  Ik heb een kanaal op youtube gevonden met wat interessante filmpjes. Misschien bekend bij sommigen onder jullie, maar voor mij nog nieuw. Hoofdkanaal met heel veel tactische info. https://www.youtube.com/channel/UCj70Q3DUTZVqB51SfdrYpeg/videos Deze vond ik wel interessant. "How Special Forces Snipers Communicate / Sniper Spotter Dialogue" https://www.youtube.com/watch?v=kZNUXlGYX3Q
 10. E-poch

  [NL] Tactical Airsoft Gear

  Bedankt! Net wat bb's en een tippie valve besteld bij Tag shop, dus kwam goed uit!
 11. E-poch

  Dwarf's HPA Compendium

  ok , niet helemaal goed gelezen dus
 12. E-poch

  Dwarf's HPA Compendium

  Dwarf, Ik heb nog wat gevonden. Een GBBR rifle ombouwen naar HPA ( intern en niet via de magazijn). https://www.youtube.com/watch?v=shQuc3zWL9w Na 1 minuut in het filmpje zie je wat hij gedaan heeft. En hij verkoopt dat spul dus zelf ook blijkbaar en niet alleen voor m4's. Hier is de conversion kit voor de m4: http://www.alyanairsoft.com/product/we-m4-kit/ En voor andere modellen: http://www.alyanairsoft.com/product-category/rifles/conversion-kits/ Ik heb geen idee hoe het zit met slijtage van onderdelen en overal performance, maar het ziet er interessant uit als optie.
 13. E-poch

  [NL] QTAC

  Ik vroeg me al af waarom we op de forum alleen een Qtac banner zien. En korting is altijd goed nieuws. "If only they had Colt receivers"
 14. Voor ik het vergeet , AAC, ik geloof dat je het laatst had over cerakote coating? http://com-bat.eu/shop/content/4-over-ons Volgens de website van Com-bat bieden ze dat aan! Ik moet ze zelf er nog naar vragen over het hoe en wat e.d.
 15. E-poch

  nationaal airsoft centrum

  Ik heb het vandaag gelezen idd. Vooral het laatste stukje waar ze het over de EU wetgeving hebben vind ik goed nieuws. Stel je voor dat dat toch word doorgezet. Ben sowieso geen fan van de EU, maar genoeg politiek. Geeft mij een excuus om com-bat eens te gaan bezoeken, want ik geloof dat ze ook in Geldermalsen zitten toch?
×
×
 • Maak een nieuwe...