Spring naar bijdragen

Ran-D

 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Ran-D

 • Rang
  Newbie
 • Verjaardag 09-11-1982

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Eindhoven

Airsoft

 • Team
  Raptorsquad
 • Primaire replica
  Specna Arms V-05
 • Secondaire replica
  KJW 1911 KP-07
 1. Ran-D

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  @mata Heb je ook al eens overwogen je hopup set-screws te geven ipv je gearbox. Ik moet zeggen dat ik het zelf ook nog niet heb gedaan, maar het lijkt me veel makkelijker afstellen. Je stelt dan je hopup met barrel af op je gb ipv andersom. Ik heb hieronder een linkje waar ik het tegenkwam op Facebook. Is wel een besloten groep waar je wellicht eerst lid van moet worden, maar zeker de moeite waard. Zitten die lui van Wolverine zelf ook in. Komen heel veel tips en tricks voorbij. Wolverine HPA Owners (wolverineairsoft.com/community) https://www.facebook.com/groups/WolverineAirsoftSMP/permalink/1922134138039664/
 2. Ran-D

  Ervaringen met Specna Arms?

  Zo, nu zit er toch maar een guarder m110 veer in. Nu een mooie fps van 358. Zal door het inschieten nog wel iets minder worden. Morgen naar buiten! Ben benieuwd! PS. Die m115 van Element gaf 327 fps. Zijn dus absoluut niet betrouwbaar is mijn ervaring nu.
 3. Ran-D

  Ervaringen met Specna Arms?

  De nozzle die ik heb, heb ik van Patje hier ook op het forum. Welke dat precies is weet ik niet. Die heeft hij laten afdraaien op een draaibank. De flatnub is gemaakt met een 3d printer. Kwam toevallig iemand tegen via Facebook die ze verkocht. Deze zijn perfect gemaakt icm de prowin.
 4. Ran-D

  Ervaringen met Specna Arms?

  Hey, wilde ook mijn ervaringen met Specna even delen; Ik heb nu een half jaar ongeveer de SA-V05 en ben er op zich wel tevreden over. Na een maand of 5 nog helemaal out of the box er 1x in de maand mee geskirmed te hebben begon de hopup een beetje te verlopen na 5 a 6 schoten. Dus tijd voor upgrades. Een hoop gelezen en geresearched en uiteindelijk voor het volgende gekozen: - 285 mm 6.2 Wide Bore van Prometheus - Prowin Hopup - G&G green bucking - Custom made nylon flatnub - Custom op maat gedraaide aluminium nozzle Door deze combinatie was ik wel genoodzaakt een zwaardere veer te nemen. Zit nu een M105 van Element in. Daarmee heb ik zo'n 335 fps. Vind ik nog net wat aan de lage kant mede door de wide bore. Graag zou ik nog wat meer fps willen zodat ik, hoop ik, net wat meer meters kan halen. Resultaat tot nog toe: Range is aanzienlijk verbeterd. Gewoon nu al verdubbeld met wat ie standaard deed. Moet wel zeggen dat ik alleen nog maar indoor heb geschoten ermee met .25 bbs. 50 meter in een strakke lijn is niks van overdreven. Ik ga toevallig vandaag nog een M115 van Element erin stoppen en zonodig op maat knippen om 350 fps te halen. En dit weekend een buitenskirm doen met .28 bbs. Zal mijn bevindingen laten weten!
 5. Ik ben ook brildrager en heb een Bolle Overlight overzetbril met EN 166F goedkeuring. Ik ben er zeer tevreden over. Past goed, is verstelbaar, niet lomp en voel hem niet eens zitten. Enige nadeel vind ik dat het alleen helder glas is, dus geen contrast of zonnebril zeg maar. En voor € 10,- zeker de moeite. Voor de skirm mijn eigen bril en de Bolle allebei meet dreft of ander wasmiddel schoonmaken en heel de dag helder.
 6. Hi, ik heet Randy a.k.a Ran-D en speel een halfjaartje airsoft nu. Heb 2 AA's en wil mijn m4 AA gaan upgraden. Ben hier voor meningen, info en vooral opzoek naar goeie know-how.
×
×
 • Maak een nieuwe...