Spring naar bijdragen

dwarf_ts13

 • Aantal bijdragen

  515
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  34

Profiel informatie

 • Location
  België

Airsoft

 • Team
  Team Snorro
 • Primaire replica
  blockIII m4/OSW
 • Secondaire replica
  G17

Recente profielbezoeken

1992 profielweergaven

dwarf_ts13's Achievements

 1. Een beetje de spirituele opvolger van de blue force gear ten speed imho. Ik hou wel van elastische pouches daar ze het merendeel slikken van wat de gemiddelde airsofter nodig heeft en behoren tot de lichtere opties. Alleen terug indexeren is niet altijd even handig, maar daar kan een dump pouch soelaas bieden. Wederom mooi artikel!
 2. Ik heb ook ooit een repro gehad. Moest je last hebben van wat ratel; mijn oplossing hier was om wat schuim in het het zaklamp compartiment te steken en wat zachte zijde van velcro strips aan de binnenkant te plakken. Zelfde werkwijze als floppy mags shimmen. Worst case kan altijd proberen het plastic wat op te warmen en het te hermodeleren.
 3. Zal dr morgen eens maken. Ik heb er toevallig ook taco's ophangen. 2 van WAS (1x m4 los en 1x pistol los), emerson 2 losse m4 en een hsgi extended pistol los. Heb ook even gezocht en gfc lijken idd een van de enigen met de zijkant van plastiek. emersons hebben dit ook maar dan zit je ook meteen aan €12 per pouch.
 4. Ben benieuw naar de cnc hop up. Ik lees toch nog wat verhalen over midcap syndrome in de owners group op FB. Hoplijk kan dit een opslossing bieden want is iets waar hpa toch mee geplaagd lijkt te blijven.
 5. Ik heb de vroege emerson mulitcam versie. Al is deze een kopie van de senshi aangezien hij beschikt over een D-ring deze is niet vastgestikt zoals the real deal. Bij de emerson ligt de webbing niet perfect plat op de riem. De multicam is up to spec zonder de gekende roze bijkleur/ vreemde schijn. En hij komt met echte cobra buckles, ofwel zijn het hele goede kopieën. De rand van de inner belt is omgestikt. Als er vraag naar is zal ik eens een foto's maken. edit: aac ga je repro kywi's op je belt gooien? Ben wel benieuwd naar je bemerkingen hierover moest je deze richting uitgaan.
 6. land warrior airsoft - UK
 7. Voorgevormde training plates. Nu heb ik een geldige reden om af te druipen als er mensen naar huis beginnen gaan om 14h *end mini rant*
 8. Ja correct. Ik heb me vergist tussen de twee maar het was idd wel een referentie welliswaar all ghillied up haha
 9. *makarov has left the chat room*
 10. dwarf_ts13

  Homemade qd "mount"

  Dat is een probleem voor dan haha. Maar het alu van de rail is vrij dik dus gaat nog wel even duren schat ik.
 11. Een mosfet (heb goede ervaring met de gate titan) transformeert een recoil shock in een ander beestje maar heb ik bewust niet aangesneden. Omwille van de installatie ervan.
 12. Zoals rebel aangeeft, een stock tm kan prima vooruit. Ik zou beginnen om meteen naar deans over te gaan om reguliers lipo's te kunnen gebruiken. De originele batterijen vertragen het systeem zeker eens ze wat aan de lege kant geraken. En ze zijn overbodig duur tov een lipo. 7.4v is alles wat je nodig hebt. 11.1 geeft je nog wat meer snelheid maar verslijt de stock internals aan een verhoogd tempo. Dan spring upgades, hier heb je een keuze: een stock tm kan namelijk makelijk .3's hoppen deze vliegen echter wat trager. Heb je hier te zeer last van kan je upgraden. Hou er wel rekening dat recoil shock's een aparte veerlengte hebben. Hierdoor dien je je veer te bestellen in de uk (eagle6, land warrior airsoft, etc). Airsoftshop biedt een upgrade service aan vanuit de winkel, zij gebruiken een op de juiste lengte geknipte normale aeg veer. Hou er rekening mee dat deze op 350 fps is en niet met joules rekening houdt. Daarop aansluitend iets om in het achterhoofd is dat een stock tm onder de 0.9 joule gaat zitten en je dus gebruik kan maken van de geen pang regel in NL. De hop up is een beter design dan de v2 hop hier zijn naar mijn mening niet meteen upgrades nodig. Gewoon mee doorspelen todat je merkt dat de stock hop up rubber begint te slijten en het moeilijk krijgt om zwaardere bb's te heffen en dan pas andere opties overwegen. De externals zijn zowat het enige zwakke punt. Als je niet meeteen aan de externals sleutelen is er geen probleem maar vroeg of laat komt er wel wat speling op. Meestal worden de barrel base en buffer tube ring vervangen om dit tegen te gaan. De trigger pin kan je evt ook vervangen door een model dat vaster zit. Als het budgettair geen probleem geeft zou ik ervoor gaan. Dit gaat je als nieuwe speler een hoop kopzorgen besparen. Je kan enkele stappen schrappen tov normale aeg's die wat variabelen wegfilteren. Als laatste tip wil je meegeven je niet te zeer te laten leiden door de upgrade hype. Niks zo vervelend als een dag die het water valt omdat het net niet is wat je ervan verwachtte.
 13. Ik maak je straks een mooie reply als ik thuis ben dan weet je alles!
 14. Ferro concepts the Slickster. Man dit ding is licht en laat toe om beter te schouderen door het fijne profiel.
×
×
 • Maak een nieuwe...