Spring naar bijdragen

dwarf_ts13

 • Aantal bijdragen

  482
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  32

Over dwarf_ts13

 • Rang
  Advanced Member

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  België

Airsoft

 • Team
  Team Snorro
 • Primaire replica
  block III-ish m4
 • Secondaire replica
  G17

Recente profielbezoeken

844 profielweergaven
 1. dwarf_ts13

  Invader Gear ervaring

  En bij qtac? Daar geven ze wel een kleine wachttijd aan
 2. dwarf_ts13

  Invader Gear ervaring

  Heeft weapon 762 geen haley of minimap knock off in mc tropic?
 3. dwarf_ts13

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Weer wat bijgeleerd vandaag. Wist niet dat hadron er een maakte voor de glock. handig wel om hop te kunnen bijstellen zonder dat de slide eraf moet. Ik had al een aip hop klaarliggen benieuwd wat het resultaat gaat zijn.
 4. Kan iemand mij aanbeveling doen qua shortdot als alternatief voor een vortex strike eagle 1-6x24? Ik vind het dradenkruis wat te druk voor airsoft maar het betere glas eye relief zijn wel een pro. Ik heb vroeger een visionking gehad en van deze vond ik het dradenkruis eigenlijk ook al wat te dik voor airsoft.
 5. dwarf_ts13

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Ben ik de enige die dit als een verloren kans ziet voor airsoft als het in onze contreien wss niet toegelaten gaat worden?
 6. dwarf_ts13

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Crimi gaat ze alvast niet toelaten. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2365616257054183&id=1554174788198338&fs=1&focus_composer=0 Ik had verwacht dat ze omwille van cleanshot en silo ze dat net wel gingen doen tbh.
 7. dwarf_ts13

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Ik denk dat hoewel een zwaardere bb meer moment behoudt, dit verschil teniet gedaan wordt door het grotere oppervlak waarover de kracht verdeeld wordt. Op de kracht zit slechts een verschil voor de verdeling spreken we over een andere factor. Een mooi voorbeeld bij echte kogels is de kleine snelle 5.7 gemaakt om te penetreren door pantser. Een grotere bb zal het moeilijker gaan hebben om de huid te breken, laat staan als hier nog een laag kleding over zit. Wat hij vertelt gaat logisch wel op.
 8. dwarf_ts13

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Ik ben ook wel eens benieuwd hoever de aanpassingen ervoor gaan. Voor zover ik ik zijn zijn filmpje zag gebruikte hij een gewone aa hop up kamer. Zal sowieso een andere barrel worden. Mss de magazijnen ook?
 9. dwarf_ts13

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Totdat de temperaturen wat zakken laughs diabolically in TM 😛 (grappie hee tis een mooi speeltje ieder het zijne)
 10. dwarf_ts13

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Ik ben wel eens met de gedachte dat grotere bb's veiliger zijn. De Joules worden verdeeld over een groter oppervlak. Wat mij wel grote zorgen baart is dat voor zover ik zie het mogelijk is om ook 6mm door bb's door dat systeem te jagen. Als je dan gaat fps testen met 6mm en er vervolgens 6.44mm gaat doorjagen...
 11. dwarf_ts13

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Hoeveel joule is het ook weer juist in nl? Ik herhinner me uit het filmke dat nov zei dat het al niet zo simpel was om op 2.6j te hoppen. De time to target vond ik wel wat lang op 100m.
 12. dwarf_ts13

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Max .40 daar is de kous mee af vrees ik 😅
 13. Lijkt zelfs verdacht hard op de nov scope *wink wink*
 14. dwarf_ts13

  Youtube knowledge bombs.

  Het leek mij interessant om een compilatie van informatieve kanalen te maken voor het groter goed om spelers een betere referentie te geven en hopelijk wat misinformatie tegen te gaan. Toevoegingen zijn altijd welkom. Ik vergeet er waarschijnlijk enkele maar dit zijn de eerste die in mij opkwamen. Amped airsoft, interessante playlists zijn: -tech how to -ask amped (heel veel info over zowel gear als werking) -honest guy reviews https://www.youtube.com/user/AmpedAirsoft/playlists Wolverine airsoft, What the series en installatie video's https://www.youtube.com/channel/UCM1bvkj8jnXGmoFu8Blxsxw/playlists Knuckles gsm, alles over hi-capa's en een beetje glocks https://www.youtube.com/user/KnucklesGSM Brainexploder, Diy teching en review playlist zijn interessant https://www.youtube.com/user/markraykhenberg/playlists Theairsofttech, airsoft teching, https://www.youtube.com/channel/UCuJymuFAPiRYMaqq_VMjnFg Overhop airsoft, tech tips en reviews https://www.youtube.com/channel/UCgGnMrPTaIO9EaMF83S52YA/playlists Kingodm of airsoft, teching/ recoil shock teching https://www.youtube.com/channel/UCcCUYdQBW6lx4iMrtSu_3BQ/videos Airsoftjunkiez, reviews/teching installs https://www.youtube.com/user/TVairosftjunkiez/videos
 15. dwarf_ts13

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Niets van gemerkt. Je hoort hem wel draaien op stille momenten maar dan weet ge ook meteen dat em aanstaat. Tacticalstore zweden.
×
×
 • Maak een nieuwe...