Spring naar bijdragen

dwarf_ts13

 • Aantal bijdragen

  510
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  34

Over dwarf_ts13

 • Rang
  Dedicated Member

Profiel informatie

 • Location
  België

Contact informatie

 • Facebook
  https://www.facebook.com/Dwarf_ts13-2477043365864140/
 • Instagram
  https://www.instagram.com/dwarf_ts13/

Airsoft

 • Team
  Team Snorro
 • Primaire replica
  blockIII m4/OSW
 • Secondaire replica
  G17

Recente profielbezoeken

1288 profielweergaven
 1. dwarf_ts13

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  land warrior airsoft - UK
 2. dwarf_ts13

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Voorgevormde training plates. Nu heb ik een geldige reden om af te druipen als er mensen naar huis beginnen gaan om 14h *end mini rant*
 3. dwarf_ts13

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Ja correct. Ik heb me vergist tussen de twee maar het was idd wel een referentie welliswaar all ghillied up haha
 4. dwarf_ts13

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  *makarov has left the chat room*
 5. dwarf_ts13

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Nothing to see here
 6. dwarf_ts13

  Homemade qd "mount"

  Dat is een probleem voor dan haha. Maar het alu van de rail is vrij dik dus gaat nog wel even duren schat ik.
 7. Een mosfet (heb goede ervaring met de gate titan) transformeert een recoil shock in een ander beestje maar heb ik bewust niet aangesneden. Omwille van de installatie ervan.
 8. Zoals rebel aangeeft, een stock tm kan prima vooruit. Ik zou beginnen om meteen naar deans over te gaan om reguliers lipo's te kunnen gebruiken. De originele batterijen vertragen het systeem zeker eens ze wat aan de lege kant geraken. En ze zijn overbodig duur tov een lipo. 7.4v is alles wat je nodig hebt. 11.1 geeft je nog wat meer snelheid maar verslijt de stock internals aan een verhoogd tempo. Dan spring upgades, hier heb je een keuze: een stock tm kan namelijk makelijk .3's hoppen deze vliegen echter wat trager. Heb je hier te zeer last van kan je upgraden. Hou er wel rekening dat recoil shock's een aparte veerlengte hebben. Hierdoor dien je je veer te bestellen in de uk (eagle6, land warrior airsoft, etc). Airsoftshop biedt een upgrade service aan vanuit de winkel, zij gebruiken een op de juiste lengte geknipte normale aeg veer. Hou er rekening mee dat deze op 350 fps is en niet met joules rekening houdt. Daarop aansluitend iets om in het achterhoofd is dat een stock tm onder de 0.9 joule gaat zitten en je dus gebruik kan maken van de geen pang regel in NL. De hop up is een beter design dan de v2 hop hier zijn naar mijn mening niet meteen upgrades nodig. Gewoon mee doorspelen todat je merkt dat de stock hop up rubber begint te slijten en het moeilijk krijgt om zwaardere bb's te heffen en dan pas andere opties overwegen. De externals zijn zowat het enige zwakke punt. Als je niet meeteen aan de externals sleutelen is er geen probleem maar vroeg of laat komt er wel wat speling op. Meestal worden de barrel base en buffer tube ring vervangen om dit tegen te gaan. De trigger pin kan je evt ook vervangen door een model dat vaster zit. Als het budgettair geen probleem geeft zou ik ervoor gaan. Dit gaat je als nieuwe speler een hoop kopzorgen besparen. Je kan enkele stappen schrappen tov normale aeg's die wat variabelen wegfilteren. Als laatste tip wil je meegeven je niet te zeer te laten leiden door de upgrade hype. Niks zo vervelend als een dag die het water valt omdat het net niet is wat je ervan verwachtte.
 9. Ik maak je straks een mooie reply als ik thuis ben dan weet je alles!
 10. dwarf_ts13

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Ferro concepts the Slickster. Man dit ding is licht en laat toe om beter te schouderen door het fijne profiel.
 11. dwarf_ts13

  Homemade qd "mount"

  Vandaag zelf een qd mount gemaakt voor mn slingster. Ik vind het zelf een elegante en ook nog gewichtsbesparende(!) oplossing, zeker als je weet dat de quasi alle mounts gewicht toevoegen. Hoe: in verschillende stappen naar uiteindelijke diameter van 9.5mm geboord. qd mounts zijn eigenlijk 3/8' maar dit komt ruwweg overeen. Het grotere probleem was dat de mount niet inklikte omdat het metaal van de handguard te dik is. Dit heb ik aangepakt door het vanbinnenuit stapgewijs af te schuinen met een dremel en regelmatig passen zodat de mount net klikt. Op de slingster heb ik ook nog even het stukje toegevoegd van haley sling, zo kan ik indien gewenst ook vlug omschakeln naar single point. The best of both worlds.
 12. Was recon setup te koop met enkele upgrades namelijk: -Condor shoulder pads lekker comfy. -Templar's gear cummerbund, comfortabeler en meer directe opbergmogelijkheden voor mags , radio's etc dit houdt het geheel lichter. Also zwart voor de special spooky dudes look. Voorts zitten er nog bij: -De standaard voorste placcard met double stack m4 pouch -Tmc spiritus in multicam black met 556 insert en half flap -De originele cummerbund met condor dump pouch -death rag Er is wat gebruikssporen maar niks stuk. Richtprijs €150, dan heb je voor de prijs voor van een nieuwe recon al de peripherals er gratis bij.. Op de tweede foto staan nog wat items die bij overname van de recon eventueel weg moet voor een zacht prijsje. -warrior taco -2 warrior double taco -double elastic M4 pouch -tmc expander pouches -large taco -tmc minimap in greenzone - warrior RH holster
 13. dwarf_ts13

  FPS naar Joule

  Met een barrel lengte van 490mm en een downgrade naar 330 fps zit je zo goed als zeker safe.
 14. Veert de nozzle terug naar voor als je hem indrukt?
 15. dwarf_ts13

  FPS naar Joule

  Normaal moet 330 wel ok zijn, maar om een exact antwoord te kunnen geven zouden we op zn minst de barrel lengte van je replica moeten weten en nog beter zou ook het type cylinder zijn. ( als het om een aeg gaat tenminste).
×
×
 • Maak een nieuwe...