Spring naar bijdragen

andreas

 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. andreas

  bril/goggles kopen

  en wat wil je dan zeggen want op de video, dit komt meschien lomp over maar ik kan niet goed engels verstaan hoemoet je het bijwerken?
 2. andreas

  bril/goggles kopen

  Oke dan ga ik dat masker zeker aanschaffen. Nog een vraagje: Past dat masker onder een fast helm, of gewoon geen helm nemen?
 3. Hallo ik ben nieuw op deze forum. Ik ben op zoek naar beginners gear. in plaats van eerst een airsoft apparaat te kopen ga ik eerst kijken naar airsoft goggles/maskers (veiligheid staat toch op de eerste plaats vind ik ) Ik heb de dye i4 zien staan , maar nu zit ik met de vraag: Is de dye i4 goed kwa veiligheid en fogging? Is de dye i4 fullface masker te combineren met een fast helm ? : http://www.taiwangun.com/en/helmet-protection/fast-helmet-replica-tan-8fields-2?from=listing&campaign-id=21 Willen jullie me wat raad geven bij het kopen van een goggles/of fullface maskers Groeten , Andreas
 4. andreas

  bril/goggles kopen

  en is het even goed qua veiligheid en fogging (goe ddicht rond je ogen ) en is het een zicht met een fast helm of is het maar lomp ik lees graag jullie reacties
 5. andreas

  bril/goggles kopen

  Ik denk dat ik die ga bestellen en dan nog een FAST helm. http://www.tacticalairsoftgear.nl/dye-i4-goggle-barracks-olive.html
 6. andreas

  bril/goggles kopen

  ofwel dit full face masker http://www.planetairsoft.be/essentials/bescherming/maskers/dye-i4-black.html
 7. andreas

  bril/goggles kopen

  en deze? http://full-ops.com/index.php/brillen-goggles/bolle-x1000-dual-lens.html
 8. andreas

  bril/goggles kopen

  Hallo bedankt voor de reacties allemaal. Die ess profile van ebay kost die maar 30 euro? Is dat dan geen namaak en er staat ook antifog bij. Nu dat men bril een klein beetje beslaat maakt niet uit. Maar ik veronderstel dat die brillen van ess niet zo heel hard gaan beslaan en goed beschermen. (jullie zijden het dus ik denk wel dat het waar is ook) Dus ik denk dat ik die gaa aanschaffen want in belgie kosten ze al gauw 100 euro. En de verzendkosten zal wel niet zo veel zijn denk ik.
 9. andreas

  bril/goggles kopen

  liefst goggles http://gunfire.pl/product-eng-1152196126-ESS-Profile-NVG-goggles-Black.htmlzijn dit dan geen goede of deze http://www.gearpoint.nl/desert-locust-dlx-blk-cl-s-y.htmlbeslaan ze? met een helm en mesh masker dat is mijn vraag en ook of dat ze goed beschermen.
 10. andreas

  bril/goggles kopen

  Oke maar welke goggle raden jullie me aan ? is dit een goeie? : http://www.gearpoint.nl/desert-locust-dlx-blk-cl-s-y.html Goeie kwaliteit? En beslaat hij als je een helm op zet? En bij een mesh masker?
 11. andreas

  bril/goggles kopen

  Maar als ik deze bril neem: http://www.dortlandworkinggear.nl/bolle-bolle-x1000-dubbele-lens.html Nog een mesh masker : http://www.combatshop.nl/101inc-airsoft-mesh-masker-groot.html, want je kunt nog goed ademen. En dan nog deze helm: http://www.combatshop.nl/emerson-fast-helmet-eco-version-bj-type-multicam.html goede keuze? Of kan het beter ?
 12. andreas

  bril/goggles kopen

  Hallo bedankt voor je reactie. Ik ben waarschijnlijk van plan om nog een half mesh masker te gebruiken (om tanden te beschermen , het is voor cqb). En een FAST helm. Wat gebruik jij? Is dit een goede keuze?
 13. Hallo (even kort voorstellen). Ik ben al een jaartje of 2 geintresseerd in airsoft en ik woon in Belgie. Dus ik zou er graag mee beginnen. Maar het belangrijkste zou ik al willen aanschaffen, een airsoft bril omdat veiligheid toch het belangrijkste is vind ik. Mijn budet is 80 euro voor een bril / of goggles. Kunnen de kenners me eentje aanraden (die niet beslaat en veilig is). Alvast bedankt
×
×
 • Maak een nieuwe...