Spring naar bijdragen

Zero

 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Zero

 • Rang
  Member

Profiel informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 1. Zero

  niew AEG type ! GBLS - DAS M4a1

  Kick lijkt slap en consistentie zal er ook wel niet wezen, maar een mooi systeem als het echt werkt.
 2. Zero

  Tippmann HPA

  Stock performance verschilt erg. Ik lees toch echt vooral op de owners group lovende verhalen over de stock hop. Meestal is de cheap barrel zelfs nog gewoon een goede performer. Stock terugslag is niet erg hard, dat klopt idd. Heb zelf nu de gen 2 heavy bolt van Kalei binnen (Advanced Airsoft Honolulu ondernemertje), de kick daarmee is echt flink harder. Het metaalgeluid wordt ook zwaarder. Ik hou persoonlijk wel van de combinatie van een harde metalen klang en de veer die geluid maakt, maakt het nog realistischer gezien een echte m4 dit ook heeft. Daar wordt je alleen verdooft door de knal van de kogel.
 3. Het is toch sowieso onzin. Chrono test zou met hop aan moeten zijn en het liefst nog met de bbs die je gaat gebruiken, en dan obv joules meten. Bij de VSR is het geen verassing dat je door joule creep meer FPS krijgt met meer hop. Het is nou eenmaal een veel te grote cylinder voor de barrels die je hebt in dat systeem, dat is deels ook waarom het zo populair is. Die joule creep geeft je gewoon wat extra range, ook al heb je geen flauw idee wat jc is.
 4. Magazijnen die moeilijk eruit komen is 9/10 keer een gevalletje waar de schroeven die de stock met de barrel bevestigen te strak aangedraaid staan. Met de Bar-10 is er aan sweet spot waar je goede feeding hebt en nog steeds ze er makkelijk uit krijgt.
 5. Zero

  Tippmann HPA

  Heb er zelf een aangeschaft, krijg hem morgen binnen. Hopelijk is de kick met de heavy bolt zo mooi, dat dit mijn derde en laatste primary wordt . Kijk even op de tippmann airsoft owners group op facebook, daar vind je de meeste info.
 6. Zero

  Ree's sniper project: WELL mb03

  Met een specifieke barrel (lengte en interne diameter) en specifieke bbs (consistentie en gewicht). Kom je al gauw uit op enorme verschillen. PDI rate zijn veren ongeveer op een basisgetal van 0.8-1 joule.
 7. ESS brillen heb ik persoonlijk ervaring mee. Erg goed, wordt ook niet voor niets in het Amerikaanse leger gebruikt. Daar kan je een insert voor kopen waar je door een opticien lenzen in kan zetten. Moet ik zelf nog steeds doen, thx voor de reminder .
 8. Zero

  Ree's sniper project: WELL mb03

  http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?currency=EUR&manufacturers_id=14&products_id=3697 http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?currency=EUR&manufacturers_id=14&products_id=3698 U vraagt en u zult krijgen, ofzoiets.
 9. Het is heel erg lastig, hangt zo erg af van je cylinder volume en je barrel volume. Ik kan twee identieke setups maken met enkel een verschil in barrel lengte, en het verschil kan al gauw oplopen tot 100 fps.
 10. FYI, ik heb een PDI 690mm 6.05 barrel in mijn SVD gezet i.c.m. een g-hop (o.b.v. prometheus bucking gesneden). Vergeleken met stock barrel, die al beter was dan je van Madbull kan verwachten, schiet hij nu echt kaarsrecht. En dan bedoel ik dat in letterlijke zin, zelfs door mijn scope. Zeer aan te raden dus. Ook ervaring met prometheus in mijn (beiden reeds verkocht) m4 en VSR-10 i.c.m. een r-hop. Ook al waren die r-hop jobs van me toen nogal knullig, ook de prommy barrel leverde erg goede resultaten.
 11. A&K of CA SR-25 (beiden v2.5 gearbox). Of een Cyma of Real Sword SVD (ook 2.5 cylinderlengte) als je russisch mooi vind. Dat zijn de meest gangbare DMR platformen.
 12. Solstice, dat is allemaal onnodig. Probeer zelf wat aan de airseal te doen voordat je drastische veranderingen gaat maken aan jouw gb internals. En hou het bij Madbull/Deepfire voor budget barrels, PDI/Prometheus voor als je wat meer over hebt ervoor. Die merken zijn bewezen en in staal.
 13. Welke cylinder zit er in je apparaat? Op basis daarvan de keuze maken, nooit op basis van andere overwegingen. Als je de cylinder hebt die veel m4's hebben (gat op eerste 1/3 deel) zou ik rond de 360mm kiezen. Ik raad je aan of een 6.01 of een 6.05 van PDI te halen. Verschil in performance is nihil, maar verwacht dat de 6.01 sneller vies wordt tijdens het spelen van het bb residu. Heb zelf een 6.05 690mm in mijn SVD, merkte gelijk het verschil! Flat hops passen altijd, zolang je nub maar door de barrel window kan. Als je de namazu firefly nub gebruikt (met vleugeltjes eraf) of een zelfgemaakte op maat dan zal het altijd werken. Gebruik een prometheus purple voor de beste performance.
 14. Zero

  Bestellen buiten de EU

  Ter vergelijking zagen ze mijn PDI upgrade parts voor de VSR-10 als iets waarvoor een lidmaatschap vereist was. Dit was inclusief trigger, cylinder set en veer. Ik zou gewoon de regel vasthouden dat als iets puur en alleen voor airsoft gebruikt wordt, dat je dan jouw lidmaatschap moet aantonen. Als iets niet per se voor airsoft bestemd is (kleding, tactical gear, veiligheidsbril, richtmiddel, etc) dan niet.
×
×
 • Maak een nieuwe...