Spring naar bijdragen

John Snow

 • Aantal bijdragen

  58
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over John Snow

 • Rang
  Advanced Member
 • Verjaardag 27-05-1997

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Drunen

Airsoft

 • Primaire replica
  G&G CM16 SRS
 • Secondaire replica
  Tokyo Marui 5-7
 1. John Snow

  ICS CXP HOG MTR EBB

  Misschien niet de reactie die je verwacht, maar ik kende de replica voor dit topic niet. Zojuist even opgezocht en het lijkt me een beest van een ding. De replica ziet er onwijs vet uit!
 2. John Snow

  [NBB] Tokyo Marui Mk23 SOCOM

  Weet hier iemand of de magazijnen van de MK23 compatible zijn met andere tokyo marui side-arms? Deze replica lijkt me onwijs leuk om te hebben in cqb-environments (aangezien ik bij 'The Manor te Waalwijk' bekend sta als 'The Backstabber'. Echter denk ik alleen de replica aan te schaffen, mits de magazijnen ook bruikbaar zijn in een side-arm met blowback. Dan heb ik de keus om lekker stil te zijn of realistisch en awesome blowback te hebben.
 3. Ik heb misschien ook wel nog twee vrienden die zo'n patch willen.. Alleen schiet het niet echt op zo. Dan heb je er 10, pas op 1/5 dus.
 4. Ik wil er ook wel eentje! Al hoewel ik nog geen Fast helmet heb, vind ik een rechthoekige patch wel een goed idee! Mits het mogelijk is het bijvoorbeeld het logo net wat uit te steken. Zodat je een beetje zo'n idee krijgt: (paint skills over 9000, maar je snapt het idee)
 5. John Snow

  3D-geprinte keymod rails

  Het ziet er misschien ruw uit, maar het zit moervast, terwijl het toch mogelijk is om hem heelhuids weer uit elkaar te halen. De pressure switch gaat er perfect in. Ik ben er heel tevreden mee en vind het ruwe wel meevallen
 6. John Snow

  The manor as woensdag Avond

  Ik wil heel graag, maar ivm met mijn stage zal het moeilijk gaan. Woon zelf in het dorpje langs Waalwijk, maar het gaat hem helaas niet worden. Waarschijnlijk dat we met wat vrienden over een paar weken weer gaan op een woensdagavond.
 7. John Snow

  3D-geprinte keymod rails

  Update 24-3 De 3D-geprinte onderdelen zijn eindelijk binnen. Het duurde wat langer dan ik had gedacht, maar het is toch goed en tegen een mooie prijs gemaakt. Het is sterk maar flexibel materiaal; exact wat ik nodig had. Ik ben vergeten losse foto's te maken van de onderdelen. Ik heb voor het fitten, maar een klein beetje hoeven te schuren. Nu zit het als een muur vast. Mijn pressure switch past er perfect in! Het bedrijf waar ik het heb laten printen ga ik een mail sturen i.v.m. het zoeken van een stageadres voor volgend jaar. Het lijkt me een interessant bedrijf om stage bij te lopen. Ik ga in ieder geval vaker dit soort DIY klusjes uitvoeren.
 8. Beste mede-airsofters. Omdat ik toch wel erg geïnteresseerd ben in het DIY met betrekking tot het 3D-printen van airsoft materialen, ben ik zelf ook eens wat gaan proberen. Middels deze post, wil ik jullie op de hoogte houden van de progress Ik heb op dit moment twee keymod rails (bij taiwangun gekocht), waar ik totaal niet tevreden mee ben. Dit zal hoogstwaarschijnlijk komen door de minder goede kwaliteit van de rails. Een belangrijk deeltje is gebroken waardoor de rails niet vastgezet worden. Het onderdeeltje moet er namelijk voor zorgen dat de rails niet verder naar achter kunnen. Ik ga nu een experiment doen met een andere manier van vastzetten. Een soort van kliksysteem. dit is een stuk steviger en alles zal niet snel bewegen. 12-3-2016 Vandaag heb ik een Keymod section ontworpen voor mijn pressure switch van mijn flashlight. Het bijgeleverde klitterband vond ik maar niks, dus besloot ik maar eens een poging te wagen tot het 3D-printen van dit soort producten. Ik heb het idee achter de Keymod wat veranderd, dit zul je dadelijk ook in de foto's hieronder zien. In het bovenste gedeelte van dit ontwerp 'het bakje' heeft aan de onderkant de gaten gemaakt voor de Keymod sections. Door aan de binnenkant van mijn railsystem het 'Klik-plaatje' te schuiven, kan ik op deze manier het bakje er zo bovenop klikken. Zo heeft het geen speling en zit het goed vast. Misschien dat ik dit later vast zal lijmen als ik eenmaal de juiste positie heb gevonden en het goed werkt. Ook al is het niet het meest ingewikkelde ontwerp, het is toch weer leuk om in Solidworks te werken na een jaartje afwezigheid. Komende week ga ik deze stukjes uitbrengen. Ik zal je verder op de hoogte houden.
 9. AAC, ik ben bezig wat onderdelen te maken voor mijn replica. Op dit moment ben ik in Solidworks bezig om een keymod rail-section te maken voor mijn pressure switch van flashlight. Nu zit hij met klitterband vast aan de replica. Dit wil ik veranderen door ipv rails op de key-modbasis te plaatsen, een soort doosje maken waar de pressure switch mooi invalt. Verder zal een silencer moeilijk worden om zelf te maken. Ik ben namelijk niet zo dIY-ingesteld. Solidworks en 3D-printen vind ik aan de andere kant wel leuk
 10. Ik ben bezig om mijn huidige replica een uiterlijke en innerlijke facelift te geven. Zo heb ik vandaag de volgende dingen besteld: - Namazu flat hop nub - Prometheus purple bucking - ProWin hop-up - Prometheus 6.03mm tight bore barrel (300mm) Daarnaast ben ik nog aan het zoeken naar een goede silencer om mijn inner barrel te coveren. Nu ben ik aan het zoeken naar een mooi, met de goede lengte, silencer. Dit is moeilijker dan ik had verwacht. ik heb uitgemeten dat silencer van 110mm echt net te klein zijn. Er zijn ook maar weinig silencers/barrel extension die 132mm zijn. Op dit moment heb ik deze op het oog: Madbull gemtech g5 silencer. 150mm Hij is 150mm lang terwijl mijn inner barrel ongeveer 10-11mm uit zou steken. Dit betekent dus dat de bb nog 40mm door de silencer heen gaat. Gaat hierdoor de accuracy omlaag, of zal dit voor weinig problemen zorgen?
 11. John Snow

  SAI G17 Tm based gbb

  Flash, ik ben van plan om rond de kerst ook een volledige getunede glock 17 te hebben. Ik ga binnenkort een TM Glock 17 halen. Ik heb alleen wat vragen.. Heb je een aantal sites waar ik de parts, die jij hebt gelisted, ook zou kunnen bestellen. Ik kan namelijk niet echt een goede website vinden die veel parts heeft of juist een vette slede. Thanks Waarom koop je trouwens naast je g17 ook nog eens 2x een g18c?
 12. Smelly, ik ben er uit en wil de universal holster toch weg doen. Hij houdt de 5-7 beter vast en is makkelijker op te gebruiken, maar het zit gewoon zo irritant op mijn vest dat ik voor de legholster ga. Deze is ook van Warrior zit ook goed! Ik moet alleen wat verzinnen met de sluiting aan de bovenkant. Misschien kun je me een mail sturen met een offer etc?: Johnvdven1997@hotmail.nl
×
×
 • Maak een nieuwe...