Spring naar bijdragen

Solstice

 • Aantal bijdragen

  886
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  82

Alles door Solstice geplaatst

 1. Solstice

  [NL] Balls and Arrows

  * Blaast stof af * Zondag met @MattiB, @Gelre en nog 2 vrienden weer eens bij Balls and Arrows geweest. Ik kom hier met enige regelmaat en het is altijd wel leuk spelen. Dit keer sloten @tvb en @Shifter ook aan dus het was een grote gezellige bende. De dag begon met wat regen maar na de briefing was het alweer droog en brak even later de zon door. Het veld is inmiddels iets van 3 keer zo groot als de eerste post laat zien. Ik heb helaas geen kaartje bewaard met de lay out. Het veld is in deze tijd van het jaar behoorlijk dichtbegroeid her en der maar desondanks wel goed begaanbaar gehouden en gesnoeid. Ze hebben nu ook last van eikenprocessierups maar waar nodig zijn er kleine stukjes bos afgezet en alle bomen rood/wit omlint waar ze zitten of zaten. Ik heb nog geen jeuk dus denk dat ze ze keurig bestreden hebben en verder doen ze er alles aan zodat je er geen last van krijgt. Pluspunten! Tegenwoordig is er ook een shop met replica's, gear en allerlei randzaken aanwezig. Handig voor als je iets vergeten bent. Prijzen weet ik niet veel van maar die zullen wel net iets boven webshop prijzen liggen denk ik. Kwam er zondag achter dat ze er nu Specna Arms Bio bb's in de shop. Weet je in ieder geval zeker dat je wat fatsoenlijks koopt 👍 Verder qua skirmen was het ook goed geregeld. We hadden een grote tent met een grote kaart van het terrein waarop je missies kan plannen met de CO. Dat vond ik wel een leuke toevoeging op eerdere skirms. Doordat er losse missiekaarten (Kaarten met daarop random opdrachten) zijn en parallel daaraan tijdsmissies (om een bepaalde tijd een bepaald punt op het veld in handen hebben) is er altijd wel wat te doen. Uiteindelijk hangt het succes van die missies af van het enthousiasme van de spelers en hoorde zo links en rechts dat het daaraan wat ontbrak in ons rode team. We stonden rond de middag behoorlijk achter maar hebben het terug weten te dringen tot een punt of 5 verschil in ons nadeel aan het einde van de dag. Al met al kijken we weer terug op een zeer geslaagde dag! Actiefoto's: MattiB: Gelre: Henk: Shifter: Nomden: tvb: Mijzelf:
 2. Solstice

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Ik schiet er ook .3 mee. Heb nooit zo'n zin om allerlei verschillende zakken bb's te halen en uit elkaar te houden. Nu is alles .3 en dat maakt het wel makkelijker. Heb hem vandaag even getest en hij heeft er geen moeite mee, hij slingert ze een mooi eind verder weg dan dat ik kan dus ik ben tevreden. Die outerbarrel is nog wel een keer leuk ja. Prima betaalbaar ook.
 3. Onder voorbehoud verkocht.
 4. Solstice

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Was het niet perse van plan maar soms moet je eens wat proberen. Morgen deze nieuwe barrel en bucking erin zetten, eens kijken wat dat doet. De complete set incl. hop up kamer vond ik net wat te duur als probeersel aangezien ik mijn pistol niet vaak genoeg gebruik daarvoor. Maar kan altijd nog een keer.
 5. Solstice

  Upper voor mn Tippy

  Heb zelf niets maar je zou het in deze Whatsapp groep speciaal voor Tippmann kunnen vragen: https://chat.whatsapp.com/2P8PzxC0zAn3xJVnh7PJX4
 6. Hey Gerko, Goed je hier te zien in navolging van ons gesprek op WhatsApp. In het Specna Arms Topic is ook nog een hoop info te vinden voor je over deze replica's en als je het leuk vindt kun je je altijd even voorstellen in het voorsteltopic. Ik plaats hier ook nog maar even de foto die je stuurde m.b.t. de ring die los moet. Ik heb hier zelf nog nooit mee gewerkt maar wellicht iemand anders hier wel. Mijn beste gok zou zijn dat eerst de pin eruit moet en de ring daarna gedraaid moet worden in de richting van de rode pijl. De uppers die ik heb van Specna hebben allemaal normale draad dus als je de replica met de loop naar het plafond laat wijzen moet je de ring losdraaien als een cola fles zou ik zeggen. Het is over het algemeen allemaal aluminium dus een beetje voorzichtigheid is wel goed.
 7. Solstice

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  De vraag is wel hoe biologisch het uiteindelijk ook echt allemaal is maar toch wel leuk om te zien dat er meer lui mee bezig zijn. Concurrentie is altijd gunstig voor de prijs die ze ons gaan rekenen
 8. Solstice

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Oh snap. Benieuwd hoe die voelen als je geraakt wordt.
 9. Solstice

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Kwam nog wat leesvoer tegen over FT. Major Airsoft - Why Novritsch’s Full Thrust Sniping System Won’t Work
 10. Solstice

  Alles over chrono's

  Same here.
 11. Solstice

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Zeker, maar de normale bb zit er helemaal ingedrukt en die nieuwe van hem lijkt gewoon achterin het gat te zijn gelegd. En verder zit de hele gang vol met materiaal en is er bij de bb ineens loze ruimte. Ik zeg niet dat het allemaal niet klopt maar bij zo'n test zie ik liever een filmpje waarin de test gedaan wordt en liefst nog in doorzichtig materiaal zodat je het resultaat niet kunt beïnvloeden. Als ik puur en alleen dit plaatje zie, in het voordeel van zijn nieuwe uitvinding, dan krijg ik een heel sterk "Wij van WC Eend adviseren WC Eend" gevoel.
 12. Solstice

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Die foto in die klei vind ik een beetje twijfelachtig. Hij heeft de bb's erin geschoten en daarna de klei opengesneden en de bb weer op de plek gedrukt waar hij verwacht dat hij waarschijnlijk gezeten heeft. Als hij hem er verder in drukt dan klopt de meting al niet meer. Dus tenzij hij minutieus te werk is gegaan om de bb's niet te verplaatsen tijdens het snijden van de klei is de uitkomst van deze test niet meer representatief mijns inziens.
 13. Solstice

  Invader Gear ervaring

  Oh sorry 😅 Ik heb er nu zelf ook een liggen inmiddels en ik denk de overdaad aan zakken en ritsen en vakjes. Heb laatst een 2e hands UF Pro P40 op de kop getikt.
 14. Solstice

  Invader Gear ervaring

  Ik moest het ook even opzoeken:
 15. Zelf geen ervaring mee helaas maar mocht niemand het hier weten dan zou je even hier kunnen kijken: Unofficial SSG24 Owners Group Je hebt er Facebook voor nodig maar hier is een hoop kennis aanwezig. Vast ook over dit onderwerp.
 16. Solstice

  Jouw (actie)foto op Instagram?

  Zal ik dan maar het spits afbijten? 😉 @vinnievdv
 17. Solstice

  FN Minimi / M249

  *Thread verplaatst naar het juiste topic. De link die je post gaat naar een webshop. Is de shop je project?
 18. Ik ga wellicht binnenkort naar Assendelft (outdoor) maar aangezien ze daar ook paintball doen was ik benieuwd of je dan overal verf hebt zitten aan het einde van de dag. Of valt dat mee?
 19. Solstice

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Haha de oude heb ik verkocht 😅
 20. Solstice

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Afgelopen week hebben @MattiB en ik allebei een nieuwe WE G18C gekocht. Ik had al een 2e hands maar die heeft nu plaats gemaakt voor deze 😊
 21. Solstice

  Iemand ervaring met de SSG24?

  Zou je wel zeggen inderdaad. Het zal voorlopig wel neerkomen op het standaard recept dat airsofters geduld moeten hebben. Succes nog ff
 22. Solstice

  Iemand ervaring met de SSG24?

  Wat dat betreft kan het sowieso nooit snel genoeg gaan. Als die 'Voltooi bestelling' knop is ingedrukt begint het laaaaange wachten..
 23. Als ik die ook nog koop begin ik echt op een Novi-fanboy te lijken🤭 Maar wel een goed punt idd. Ben wel benieuwd wat hij gaat maken. Heb alleen net 2 nieuwe G18's gekocht samen met@mattiB dus voorlopig hoef ik nog even geen nieuw pistol. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
×
×
 • Maak een nieuwe...