Spring naar bijdragen

Solstice

 • Aantal bijdragen

  988
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  106

4 Volgers

Over Solstice

 • Rang
  Dedicated Member
 • Verjaardag 04-09-1990

Profiel informatie

 • Location
  Ede
 • Interests
  Gaming, PC's Bouwen, Survivalrun, Peugeot 2O5 GTi

Airsoft

 • Primaire replica
  MK18/416/SAIGRY
 • Secondaire replica
  FNX-45/G18/SSP1

Contact informatie

 • Skype
  sky·pen (skypete, heeft geskypet) : bellen via internet
 • NABV ID
  Goed idee

Recente profielbezoeken

2429 profielweergaven
 1. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  De motor met inzetstuk schuif je er in en dan klap je de onderplaat naar binnen en die houdt de boel op zijn plek met die 2 nokjes.
 2. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ja denk ook dat het daarmee te maken heeft. Maar ach, er zit al een PTS op 🤩
 3. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ja dat kan opzich wel. Het probleem zit hem in het inzetstuk waar de stelschroef in zit. Als je deze randjes met de Dremel te lijf gaat dan is het wel passend te maken.
 4. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  My thoughts exactly. Vond het wel opvallend dat hij niet paste, had ergens verwacht dat de meeste pistol grips van binnen hetzelfde zouden zijn qua afmetingen. Is misschien ook wel zo maar dan net de Edge grip niet 😅
 5. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Kom er net achter dat de pistol grip van de E03 geen ZCI motor accepteert. Hij is net 1mm te lang. Had ook nog een infinity motor liggen maar ondanks dat hij nagenoeg dezelfde lengte is als de Specna motor past deze ook niet. Zal met de bouwvorm te maken hebben van die motor denk ik. Aangezien er hier heel wat ZCI motoren in de omgang zijn leek het me wel relevante info.
 6. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Het is weer tijd voor een kleine update voor mijn arsenaal. De Specna Arms E03 uit deze review ondergaat een facelift met een 13.5" Geissele MK16 rail. Hier zoals hij nu is en daarna hoe hij ongeveer moet worden. Welke scope of red dot ben ik nog niet helemaal over uit. Paar spulletjes besteld: Ben hem nu van binnen aan het klaarmaken en als alles straks binnen is van ome Ali en gemonteerd is dan komt er wel weer een foto. Ook wat spulletjes binnen gekregen van Airsoftparts voor de MK18. - Lichtgewicht piston - Silent piston head met ultra speciale demping - Silent cylinder head - Handje vol nozzles (o.a. ook voor de MK16) - Via Mata een setje EZO bearings Door toevoeging van deze spullen wordt het echt een heerlijke replica, kan niet anders. Eerst de Mk16 klaarmaken en dan is de MK18 aan de beurt. #HappyDays!
 7. Als je moet kiezen tussen ombouwen naar front wired of een nieuwe stock dan zou ik inderdaad eerder kiezen voor een andere stock. Echter een stock vinden waar hij in past valt niet mee denk ik. Want ik neem aan dat de lipo die je nu hebt een vierkant/rechthoekig blokje is en er zullen weinig stocks zijn waar zoiets in past. Als je moet kiezen tussen een nieuwe stock of nieuwe lipo dan zou ik voor een lipo gaan. Ik bestel zelf altijd mijn lipo's bij Hobbyking. Kosten rond de 9 euro per stuk en zijn meer dan prima. Voordeel van de lipo's die ik daar haal is dat ze in de stock tube passen wat een vereiste is voor de stock die ik nu gebruik.
 8. Solstice

  Motor problemen

  Eind goed, al goed dus. Maar begrijp ik hieruit dat dit topic dan gaat over een replica die je niet meer bezit? Even voor mijn beeldvorming
 9. Solstice

  Motor problemen

  Tip voor de volgende keer is om de verkoper een filmpje te laten maken zodat je zeker weet dat de replica functioneert. De motor is misschien t.o.v. de standaard Ares motor een 'upgrade' (geen idee wat daar origineel in zit) maar heel veel bijzonders is het ook weer niet 😇. Hoop niet dat de verkoper het jou als een upgrade heeft verkocht, dat zou wel een beetje zuur zijn. Maar de replica is nu weer helemaal in orde? 😁
 10. Hoppa daar istie dan. Mooi man, ben benieuwd naar de replica straks 💪
 11. Solstice

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Ik heb er nog wel een paar voor jullie liggen 👍 Doe me even een PB dan regelen we het verder.
 12. Welkom! Ik heb zelf de luxe dat ik dit thuis kan doen maar het NAC is de plek bij uitstek voor het testen van je replica. Je kunt ook thuis een BB-vanger maken zodat je wat kunt knallen maar voor schoten op afstand zou ik naar het NAC gaan.
 13. Niks te danken! Mooi dat er een platform als Airsoft Elite bestaat om zulke dingen mogelijk te maken
×
×
 • Maak een nieuwe...