Spring naar bijdragen

Solstice

 • Aantal bijdragen

  1036
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  117

2 Volgers

Over Solstice

 • Verjaardag 04-09-1990

Profiel informatie

 • Location
  Ede

Airsoft

 • Team
  RockCityReapers
 • Primaire replica
  MK18/416/SAIGRY
 • Secondaire replica
  FNX-45/G18/PPQ

Recente profielbezoeken

3614 profielweergaven
 1. Ik heb er twee van Element. Eentje bij Ali besteld en eentje op Amazon. De lasers gebruik ik verder niet, het is vooral voor het lampje en de tacticool looks.
 2. Ik heb zelf weinig ervaring met pistol upgrades maar heb wel een nieuwe barrel in mijn G18 gestoken. Die kun je gewoon vervangen zonder de rest te hoeven vervangen. Zover ik weet geldt dat ook voor de andere onderdelen.
 3. Altijd handig voor beginners zo'n handleiding. Deze heb je denk ik ook al wel gezien? https://docs.google.com/document/d/1lG2d2mUzMT-xaPWTemCJbo7cglaKyGvZbro9pOwzHkc/edit Waar ik zelf vaak druk mee ben met beginners is het uitleggen dat ze niet van de eerste de beste particulier een replica moeten kopen 'die het perfect doet, nagenoeg nooit is gebruikt en wel 100 meter ver schiet'. Beginners zouden er goed aan doen zich heel goed in te lezen voordat ze overgaan tot aankopen. Je ziet echt heel vaak dat er een paar voor de hand liggende webshops worden geraadpleegd en daar dan alles, vaak veel te duur, wordt besteld. Vind dat altijd zonde en het komt de ervaring van de beginners niet altijd ten goede.
 4. Geen idee eigenlijk, maar veronderstel wel even aangezien hij exclusief voor deze review toegekend is
 5. Mooi man! Ik ga mijn Ali mandje weer vullen
 6. Ik zoek nog een goedkope transferpers om het kydex goed te kunnen verwarmen. In de oven gaat niet helemaal lekker altijd. Kost me teveel materiaal als het mis gaat. Oh zo, tja dat is niet ideaal maar het gaat prima. Gelukkig heb ik het over het algemeen ook maar amper nodig. Dat is wel een idee idd. Ga daar van de week eens naar kijken.
 7. Merci! Ik vind het ook altijd wel leuk om zulke dingen op te bouwen alleen kan me er nooit echt toe zetten om zelf dingen uit te zoeken En een hoop dingen ken ik ook niet totdat jij er bijvoorbeeld mee aan komt zetten Dus bedankt daarvoor. Ik moet zelf nog weer eens wat kydex holsters in elkaar gaan meubelen, dat vind ik altijd nog het fijnste werken. Als ik de belt draag dan zitten ze niet meer tegen mijn pistol aan dus ze zitten niet in de weg. Ik kan er op.deze positie nog prima. Ik gebruik mijn pistol niet heel veel dus gebruik de ruimte aan de andere kant liever voor M4 mags. Voor nu prima. Moet de M4 pouches alleen nog wel wat fixeren want die schuiven nu omhoog en omlaag bij het eruit trekken van een houder. Merkte al wel op dat de draadbussen waar de schroeven in zitten in een heel zacht materiaal zitten. Dus daar kun je niet al te gek mee doen want je trekt ze anders zo kapot. Gebruik hem nu eigenlijk alleen voor de looks dus ga me nog eens verdiepen in een mooie pouch die daar kan komen. Zo'n IFAK die je noemt zou er best eens op kunnen komen. En ik houd links en rechts ook wat verkoop groepen in de gaten voor een leuke dummy knife. Blijft leuk spul. Ik heb een SOG Seal Pup dummy maar die zijn nog best groot om aan de belt kwijt te raken en heb daar ook geen kleine pouch voor. Ik heb wel een stuk of 4 Leatermans liggen dus wie weet doe ik die er wel op. Heb een Leatherman OHT die ik er wel bij vind passen eigenlijk. Genoeg om nog over na te denken in ieder geval!
 8. Ik ben ook weer wat verder met mijn belt. Onder het mom van beter goed gejat dan slecht verzonnen heb ik de belt van @AAC, zo goed als, nagemaakt. "Goed voorbeeld doet goed volgen" zal ik maar zeggen. Holster heb ik voor nu nog even deze variant want ik vind die Safariland holster niet zo mooi. Vind ze er nogal 'bulky' uitzien. Heb via Ali een low ride UBL besteld om eens te proberen en het zit wel erg fijn zo. Heb nu de perfecte hoogte, mijn hand hangt precies t.h.v. de grip van het pistool. Moet de strap voor om mijn been er nog aan vastmaken. Moet nog even kijken wat ik met dat tasje doe in het midden van de belt. Ik wil eigenlijk het tasje van de onderste foto maar dan net iets minder lang. Op de bovenste foto zit er een dump pouch op maar die gebruik ik eigenlijk nooit in het veld aangezien ik mijn lege houders altijd meteen terug in mijn vest stop na het herladen. Dus daar ga ik nog ff iets anders voor zoeken. Al met al vind ik het best leuk geworden zo. Als we ooit nog eens mogen skirmen ga ik eens kijken hoe het in het veld bevalt.
 9. Jep, nozzle te lang. 21mm moet je hebben. Ik gebruik deze https://www.ak2m4.co.uk/ra-mp5k-aluminium-nozzle-long of deze http://www.airsoftparts.cz/en/noz/74-aluminum-nozzle.html
 10. Ik zou alles even nalopen of alles goed op zijn plek zit. De Maxx hop ups hebben een hele nauwe passing v.w.b. barrel en bucking. Als je de bucking een beetje nat maakt voordat je hem (met barrel en al) in de hop up kamer steekt heb je meer kans dat hij goed komt te zitten. Doe je dit niet dan kan de bucking iets vervormen bij de feedlip en dan sluit hij niet meer goed af op je nozzle. Ik hoor wel eens dat mensen een andere nozzle moeten gaan gebruiken bij een Maxx hop up kamer maar ik heb zelf gewoon de standaard lengte aangehouden in mijn Specna's. Ik neem aan dat de bucking nog wel gewoon heel is na de bewerking die je gedaan hebt?
 11. Solstice

  Holsters sidearm linkshandig

  Heb je toevallig al eens gekeken naar het universele holster van Warrior Assault Systems? Volgens mij past daar zo goed als alles in en die is ook linkshandig te krijgen.
 12. Nou afgelopen zaterdag dus de Shuto geprobeerd en hij is erg goed bevallen. Door de binnenriem is hij goed strak af te stellen en voelt stevig aan met alle accessoires eraan. Zoals al genoemd moet ik wel gaan kijken naar een holster die iets lager zit dan wat ik nu heb omdat hij voor het mooie net aan de hoge kant zit nu. Al met al is hij zeer goed bevallen. Nu nog eens kijken of ik er wat van mijn m4 mags op kan hangen zodat er wat gewicht van mijn plate carrier af kan.
 13. Mooi geheel geworden zo👍🏻
×
×
 • Maak een nieuwe...