Spring naar bijdragen

HugLife

 • Aantal bijdragen

  258
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male

Airsoft

 • Primaire replica
  ICS Transform4
 • Secondaire replica
  TM Hi-Capa

Contact informatie

 • NABV ID
  Ja

Recente profielbezoeken

1117 profielweergaven

HugLife's Achievements

 1. HugLife

  G&G ARP9 build

  Klopt en als er problemen mee ontstaan gaat ie wss gewoon op HPA. Dan verkopen we alle internals gewoon aan iemand die er wel een sappige lipo voor heeft en gooien we het project om.
 2. HugLife

  G&G ARP9 build

  een grotere lipo dan aan 1100 mah past helaas niet in de stock van de ARP9 en de C rating is 20/40 ook niet super laag dus. Enige batterij die ik groter kan vinden en heel misschien zou passen is een 1200mah met een 25/50c rating maar ik denk niet dat dat nou heel veel verschil gaat maken
 3. HugLife

  G&G ARP9 build

  Gisteren en vandaag bezig geweest om alles erin te zetten, te shimmen en te short stroken. Na dat ik tevreden was over het shimmen alles in elkaar gezet. Op de chrono schiet ie nu met een m120 spring en 2 teeth short stroke @305fps op .25g bb's met een variable van max +- 1fps. Dus dat komt neer op 340fps met .20g bb's. Na 50-60 shots op semi wordt het motortje en de batterij wel wat warm maar heb begrepen dat het redelijk normaal is voor een 1100mah 11.1 lipo. De Tracer werkt ook nog steeds prima met de iets langere barrel erin dus daar hoef ik niks aan te doen. De stock mosfet is vervangen door de Perun G&G upgrade kit, deze geeft mij ook de mogelijkheid om AB en precocking in 5 verschillende levels in te stellen. Dus je kan je wel voorstellen dat deze shortstroke setup met Precocking een hele goeie trigger respons geeft op semi. Nou nog afwachten tot ik hem voor het eerst ga testen op het veld en kijken wat hij doet als ie wat meer dan 50-60 shots moet verwerken.
 4. HugLife

  G&G ARP9 build

  Zoiets heb ik gelezen ja we gaan het zien zodra ik hem de eerste keer mee neem naar het veld. en anders moet ik toch ergens de X9 nemesis midcaps vandaan halen want die schijnen het heel goed te doen en zijn ook nog eens 120rnd midcaps.
 5. HugLife

  Budget airsofter opkomst

  G&G combat machines/cm16 zitten zo rond de €150 en is nog steeds een populaire starter keuze. Cyma ak47 modellen vallen bij veel ook goed in de smaak als je een betaalbaar ak model zoekt. Let bij Cyma wel goed op de beschrijving want ze hebben ook 0,5 joule varianten. En dan wat ik eerder zei specna arms, voor de rest kan ik niet zo veel bedenken wat niet meer dan €150 zal kosten. Zo lang de bril de juiste ANSI rating heeft dan is dat prima ja, en absoluut niet een mesh bril gebruiken bb's kunnen op het mesh fragmenteren en dan vliegen de restanten alsnog in je ogen dus gebruik geen mesh brillen.
 6. HugLife

  Budget airsofter opkomst

  Dat is zeker waar, ik ben momenteel ook bezig om te kijken hoe ik mijn kit zo licht en minimalistisch mogelijk kan krijgen. De gear waar ik zelf mee begon was ook niet heel prijzig (op de replica na) en het vest wat ik had is inmiddels ook alweer een aantal jaartjes geleden verkocht.
 7. HugLife

  G&G ARP9 build

  Ondertussen heb ik weer een bestelling geplaatst voor de volgende onderdelen: Xcortech X3200 chrono (wel zo handig als ik moet gaan short stroken) Mini handstop M-lok Maple leaf macaron 60 degrees + omega nub 45 degrees offset mount voor flashlight CQB buttstock + m4 buffer tube Perun G&G mosfet upgrade kit MAXX CNC tunable trigger M120 spring
 8. HugLife

  Budget airsofter opkomst

  Persoonlijk zou ik dan zeggen spaar een beetje extra en kijk dan naar een specna arms als je dan toch bij gunfire wilt bestellen. Voor zover ik weet kan je al een toffe specna arms bestellen voor zon €140-150,- Ik denk dat je daar een stuk meer aan zal hebben dan een JG.
 9. HugLife

  G&G ARP9 build

  Vandaag mijn Acetech lighter S v2 binnengekregen. En ook de bottom plates van mijn magazijnen een kleurtje gegeven. Ik verwacht ergens in de komende week alle internal upgrades maar voor dat ik daar mee aan de slag ga moet ik eerst nog een chrono op de kop tikken.
 10. HugLife

  G&G ARP9 build

  Ik heb die ICS nou bijna 2 jaar met die gears, misschien draait het idd niet optimaal maar ik heb er nooit iets van gemerkt. Schoot altijd netjes, geen rare geluiden van de gears. Ik heb er wel gelijk een ASCU mosfet in gezet maar volgens mij doet dat niet veel voor PME. Nou weet ik wel dat er in de ARP een strakkere zit vanwege de korte barrel maar heb helaas geen Chrono om FPS te meten.
 11. HugLife

  G&G ARP9 build

  Ik heb nooit last gehad van PME met mijn 13:1 setje op een 11.1 tenzij een langere barrel daarmee helpt.
 12. HugLife

  G&G ARP9 build

  Vandaag binnen gekregen, ik verwacht later op de dag ook de Acetech Lighter S tracer unit. Is mogelijk ja, maar ik kijk eerst wat het doet met de 12:1 gears. Heb nameljk 13:1 gears in mijn ICS Transform4 zitten en dat gaat ook al redelijk lekker.
 13. HugLife

  G&G ARP9 build

  Voor een lange tijd heb ik stilgezeten en niks gedaan met airsoft, nou heb ik mijn G&G wildhog verkocht en een G&G ARP9 aangeschaft. Ik ben van plan om CQB te spelen dus vandaar deze overstap. En natuurlijk ken ik mezelf en kan ik een replica niet stock laten. Dus de volgende onderdelen zijn al onderweg: ZCI 22TPA high torque motor ZCI steel 6.03 inner barrel SHS 12:1 Gear set SHS Cylinderhead + Nozzle SLD 14 Steel tooth piston met pistonhead SHS Shim setje Acetech Lighter S v2 tracer unit Zoals je kan zien is de bedoeling om de trigger response lekker snel te maken zonder er een DSG in te hoeven gooien. Wanneer mijn ARP9 morgen binnen is zal ik hier ook nog een fototje bij gooien.
 14. Hij is verkocht dus mag een slotje op!
 15. Hallo, Bij deze wil ik graag mijn G&G Wild Hog 12" te ruil aanbieden. Het liefste zou ik hem willen ruilen tegen een G&G ARP9. Tenzij je een andere toffe compacte AEG hebt kun je altijd een berichtje sturen. De reden dat ik hem wil ruilen is omdat het eigenlijk altijd mijn back-up is geweest maar zou graag een compacte AEG willen hebben dus vandaar. Ik moet wel zeggen dat ik het afgelopen seizoen zelf niet heb ge-airsoft dus hij is al even niet door de chrono geweest maar schoot altijd netjes binnen het 350fps limiet. Intern wel ge-upgrade met SHS internals: pistonhead, piston+metal teeth, airnozzle met o-ring en Cylinderhead Barrel en hopup upgrade: pro-win hopup chamber, R-hop op een prommy 6.03 barrel. Replica kom zonder de Scope maar wel met de bijbehorende highcap. Eventueel ook te koop tegen een mooi bod.
×
×
 • Maak een nieuwe...