Spring naar bijdragen

Lima04

 • Aantal bijdragen

  101
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Lima04

 • Rang
  Advanced Member
 • Verjaardag 10-10-1985

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Zwolle

Airsoft

 • Team
  Sniperteam Lima
 • Primaire replica
  JG bar10
 • Secondaire replica
  SA B-03

Contact informatie

 • NABV ID
  TM M&P9

Recente profielbezoeken

695 profielweergaven
 1. Lima04

  Show your custom paintjob

  Die werkt prima. Gaaf gedaan hoor.
 2. Lima04

  Airsoft video's

  Ook ik ben begonnen met filmen, Dit is gewoon een soort hit compilatie. We gaan als team een paar erg gave dingen proberen maar dat zal nog wel even duren voordat die af zijn. In de tussentijd veel aan het experimenteren met de camera's en er gaat veel tijd in om het videoprogramma onder de knie krijgen. Maar we komen er wel.
 3. Lima04

  Airsoft video's

  Gewoon omdat ik het me afvraag: Je wordt dus gesponsord door wolverine airsoft maar je speelt met een volledige mancraft setup? verder, leuke video
 4. Lima04

  Sniper Only 21-05-2016 (B&A)

  gaan er nog meer? ik ben met mijn ons hele team, 9 man in totaal.
 5. Lima04

  Sniper Only 21-05-2016 (B&A)

  Jazeker, present!
 6. Lima04

  UTG/ Leapers 3-9x40 TF2

  ik heb ook een scope van utg alleen een net iets andere. Ik heb hier achter / in de flip up cover, hoe dat ook mag heten, een plaatje lexaan gezet. Deze heb ik alleen nog onder een hoek gezet gelijk aan de ingebouwde sunshade. Daardoor heb je geen last van reflecties en is de kans dat een bb het glaasje haaks raakt ook weer iets kleiner. Tot nu toe werkt het top. Nog nooit nadelige effecten ervan ondervonden.
 7. Ik ben erg benieuwd hoe hoe die 50mm lens uit pakt. Ik ben samen met een team member ook aan het rondkijken en ik ben benieuwd naar het resultaat. Waarschijnlijk begin ik na de zomer met mijn mancraft project. Dus dit is een erg mooi project om te volgen.
 8. Lima04

  Het grote MAG onderzoek topic

  Bij mij is het feeden niet het probleem met de G&G midcaps. De bb's bleven gewoon vaak klem zitten in het magazijn, ze zijn erg gevoelig voor vuil. Nu skirm ik alleen maar op bunkerhill en misschien raken ze sneller vervuild in een buitenomgeving oid. Maar ze even snel open halen en schoonblazen na elke skirm scheelt een hoop. Nu eigenlijk nooit meer problemen.
 9. Lima04

  Het grote MAG onderzoek topic

  Heb ik ook veel gehad. Haal ze nu bijna na elke skirm open om ze te reinigen. Dan gaat het wel goed. Al meerdere merken bbs geprobeerd. Allemaal hetzelfde.
 10. Lima04

  [GBB] TM Smith en Wesson M&P9

  Jep, er zitten 2 extra grips bij. Een small en een large. Ik heb de large erop zitten. Ligt top in de hand nu.
 11. Hij moet wel wezelijk anders zijn dan de mancraft. Wat ik begreep is dat deze elektronisch werkt met een micro switch en een magneetklep om de valve te openen. De mancraft werkt puur mechanisch. Ik ben wel benieuwd naar de prijs, die zal wel aan de scherpe kant moeten zijn willen ze de concurrentie aangaan met mancraft.
 12. https://www.youtube.com/watch?v=j5TEmB_bYGU&feature=youtu.be Ik ben erg benieuwd naar dit product. Ik was al een tijdje aan het kijken naar de mancraft versie en nu ben ik benieuwd naar de prijs van dit product. Ik heb verder geen ervaring met wolverine producten en de kwaliteit ervan. Hoewel de combi die hun aanraden met een co2 capsule mij niet ideaal klinkt. Van wat ik gehoord hebt zakt daar de druk veelste snel van en haal je als sniper niet veel schoten uit een capsule.
 13. Nu was ik al een tijdje op zoek naar een sidearm maar om die keuze te maken via het beeldscherm vond ik wat lastig. Dus ik ben onlangs naar bunker501 gegaan om eens het een en ander te bekijken. Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met de TM M&P9 omdat ik deze toch wel erg mooi vond en vooral omdat hij erg lekker in de hand ligt. Hij heeft een leuke kick en de hopup is makkelijk te berijken. Volgend weekend voor het eerst uitproberen op bunker hill. Maar ik kom er eigenlijk weinig tot geen topics over tegen op diverse fora. Zijn er hier mensen met deze replica of die er hebben er ervaring mee hebben?
 14. Lima04

  Ervaringen met Specna Arms?

  Met de vorige punten ben ik het eens. Mijn toevoeging: Wordt geleverd meerdere shops waaronder gunfire en airsoftshop.be. Enorme range aan modellen maar belangrijk om te melden omdat veel mensen het zich afvragen. De internals zijn hetzelfde. Met uitzondering van het saec en e&c systeem. Saec = veer vervangen via de stock zonder de hele replica uit elkaar te halen. e&c = de gearbox kan in elkaar blijven om een veer te vervangen maar de rest van je replica moet wel uit elkaar. Pro - Full metal, voelt erg stevig en solide aan en de coating kan veel hebben. Maar het kan zeker kapot bij een lelijke val. Maar dat is bij alles natuurlijk. - fijne stock, stevig rubberen achterzijde klikt erg stevig vast waardoor de kas dat je die verliest nihil is. Tip: de gearbox is van aluminium dus wees voorzichtig met het aandraaien van schroefjes vooral die van je pistolgrip. Vast = vast. Upgrades: Als het je eerste replica dan is de makkelijkste upgrade een andere bucking en nub en de barrel.
 15. Lima04

  Ervaringen met Specna Arms?

  Misschien is het een idee om een beetje een samenvatting te maken met de ervaringen. Zodat je niet 39 pagina's hoeft door te spitten als je er net eentje aanschaft. Er is vast wel iemand die de eerste post nog kan editen. Dan kunnen we daar bijv de goeie en slechte ervaringen neerzetten en evt upgrade advies in 3 stappen.
×
×
 • Maak een nieuwe...