Spring naar bijdragen

edwin 'technician'

 • Aantal bijdragen

  169
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  11

Over edwin 'technician'

 • Rang
  Advanced Member
 • Verjaardag 12-12-1987

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Spijkenisse

Airsoft

 • Primaire replica
  SpecnaArms A05

Recente profielbezoeken

856 profielweergaven
 1. Inderdaad dat idee heb ik ook, en ag krasjes horen erbij, de meest realistische wear and tear.
 2. Ik denk dat dit wel mogelijk is, er moet alleen rekening mee gehouden worden dat je hierdoor meer retention verkrijgt. Denk dat je dan ook een niet te strakke persing moet doen en goed alle scherpe delen moet afvlakken anders stroop je het materiaal op. Ziet er wel netjes uit als je dat hebt aan de binnenkant.
 3. Ik heb elke keer 2mm gebruikt. Vond zelf op de een of andere manier de zwarte kydex die ik had binnen gekregen het fijnste werken. Deze had ook de mooiste textuur aan de buitenkant.
 4. Ziet er ook netjes uit!
 5. Ja dat snap ik, je moet jezelf wel afvragen hoe vaak ga ik wisselen en weegt dit op tegen het maken van een andere adapter. Maar he als het kan en als het lukt gewoon doen natuurlijk.
 6. Die *clack* is heerlijk ja Dat was ook 1 van de redenen om zonder lampje een holster te maken, het geklooi eromheen, hoewel het natuurlijk wel een waanzinnig goed gevoel als het je is gelukt. Ja belt loopt zien er fancy uit maarja... t moet functioneel zijn! Opzich je zou een malletje kunnen maken voor je belt loop voor molle dmv een verzetje in de mal waar de molle zou moeten komen dat zou ook al netter zijn. Maar uiteindelijk ziet niemand het en jij ook niet als je aan het rennen bent.
 7. Je hebt een mooi holster gemaakt! Wat vind je zelf niet fijn aan de manier van bevestigen dmv een strip aan de achterkant? Inderdaad je hebt net iets meer materiaal nodig om de curve te kunnen maken. Ik ben zelf ook bezig geweest met een kanteling maar vond dat toch niet prettig met trekken, (ik had wel de eyelets verticaal en op dezelfde hoogte gehouden en de replica gekanteld tijdens het persen. Denk dat je er voorlopig veel plezier van gaat hebben en je volgende holster kan alleen maar beter worden omdat je nu merkt wat er eventueel verbeterd kan worden persoonlijk. Kortom nog meer maken!
 8. Hij is er erg netjes uitgekomen!, die stukjes die niet helemaal gelijk liggen kan je altijd nog gelijk trekken met schuren. heb ik ook gedaan. Tip: de randen goed schuren en daarna met korrel 400 nat schuren en daarna nog met scotch brite , je randen worden dan super strak en glad. Probeer een uitsparing te maken naar wat je fijn vind onder de grip, dan is het trekken fijner omdat je dan je hand er goed omheen kan doen. Ben benieuwd als je van de week verder gaat, volgens mij wordt hij erg netjes!
 9. Gast! Je bent super netjes bezig! Ik hoop inderdaad dat je genoeg retention overhoud, dat is het enigste. Maar ik denk dat het wel goed moet komen en anders kan je altijd het kydex opnieuw verwarmen en opnieuw persen met een nieuwe set-up. Voor nu denk ik dat je enorm goed bezig bent en ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat.
 10. Goedzo, altijd fijn als je ergens op terug kan vallen Vergeet je ejection poort trouwens ook niet.
 11. Het is net mogelijk om 2 holsters eruit te persen, het is wel makkelijk om iets meer materiaal over te laten hangen ivm schuren enzo. Inderdaad, dan staat hij wat meer open onderin, voor jou wat jij wilt maken is dat prima. Als je gaat persen moet je wel iets achter je lampje leggen (hout oid.) anders moet je je lamp door een vernauwing drukken met holsteren en dat gaat je niet lukken. De vorm van de lamp moet dus doorgetrokken worden. Hier zijn ook zat filmpjes over te vinden. Persoonlijk heb ik dat nog niet gedaan, vond het teveel gedoe.
 12. Alles is mogelijk! opletten dat het de retention niet in de weg gaat zitten. Mooie tekening, Andere optie is een plaatje loctiten aan de achterkant. (secondelijm van loctite is belachelijk sterk, heb je wel een vlak oppervlakte nodig) Al geprobeerd youtube filmpjes op te zoeken die een kydex holster maken naar molle? Dan hoef je het wiel niet zelf uit te vinden. Succes!
 13. Goed zo! HopHop persen met die handel, er komt een lang weekend aan, perfecte timing
 14. Ok, toch iets anders dan ik dacht. Inderdaad, genoeg opties, belt loops maken kan geen kwaad sowieso en als je het niets vindt haal je ze weg. Als je wilt testen met dragen, wat fijn is enzo met deze plate, kan je altijd eerst even met 3M klittenband werken, dan maak je nog niet iets permanents en kan je altijd terug gaan totdat je de juiste positie hebt gevonden.
 15. Oke Je plaatje doet het helaas niet, maar ik denk dat ik weet wat voor adapter je bedoelt, met van die haakjes eraan toch? Je zou dan zelfs kunnen proberen om een klein stukje kydex te verwarmen en deze over de "kartels" te drukken zodat je de afdruk overneemt, met een plat stukje hout aan de andere kant zodat je een vlakke kant houd welke je dan aan je holster zelf kan lijmen. Er zijn zoveel mogelijkheden, dit was gewoon even een spinsel die in mijn hoofd op kwam.
×
×
 • Maak een nieuwe...