Spring naar bijdragen

edwin 'technician'

 • Aantal bijdragen

  175
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  11

Over edwin 'technician'

 • Verjaardag 12-12-1987

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Spijkenisse

Airsoft

 • Primaire replica
  SpecnaArms A05

Recente profielbezoeken

1330 profielweergaven

edwin 'technician''s Achievements

 1. Wegens stoppen met de hobby bij deze aangeboden: <-----Foto's-----> Specna Arms SA-A05 upgrades: inner barrel, flat hop, Jefftron mossfet V2 ambi mag release, Keymod rail geintergreerde silencer Stock T1 style red-dot De stekkers zijn aangepast en de batterij past in de stock tube. Wat krijg je erbij alle 6 de magazijnen, de sling, red-dot, front-grips, Lipo+lader, Koffer is ook te koop. WE BB force green gas replica, inclusief 3 magazijnen Eventueel ook een mini red-dot beschikbaar hiervoor, die kan op de plaats van de rear sight gemonteerd worden. APS ACP601 inclusief 2 magazijnen, hiervan moeten wel de o-ringen vervangen worden. Surefire style lamp voor de WE en APS, deze lamp kan onder op de rail gemonteerd worden Voor de WE en de APS heb ik zelf Kydex holsters gemaakt, deze passen perfect en hoe deze zijn gemaakt kan ook worden gevonden op dit forum, ook zit er een kydex holster bij voor de 2 ACP magazijnen bij. Kydex Holster DIY Deze holsters passen op een brede riem en kunnen makkelijk aangepast worden naar elke riem mocht dit nodig zijn. Ik heb nog een doos vol met pouches, spare m4 mags etc etc etc liggen, koop je alles in 1x dan krijg je de hele inhoud van de doos erbij. Het liefst verkoop ik alles in 1x maar ik besef dat het waarschijnlijk niet mogelijk is, zit er iets tussen wat je interesseert stuur me een bericht. De items worden niet verzonden en kunnen alleen afgehaald worden, koop je meerder items dan maken we er een leuk prijs van. En voor degene die alles in 1x koopt krijgt er de originele officiele eerste Airsofte Elite PVC Patch erbij Ophalen kan in Spijkenisse Zuid-Holland Totaal prijs voor de set 250,- Lijkt mij een erg leuke deal als je ziet wat je er allemaal bij krijgt! Bij vragen opmerkingen of iets dergelijks stuur me berichtje
 2. Inderdaad dat idee heb ik ook, en ag krasjes horen erbij, de meest realistische wear and tear.
 3. Ik denk dat dit wel mogelijk is, er moet alleen rekening mee gehouden worden dat je hierdoor meer retention verkrijgt. Denk dat je dan ook een niet te strakke persing moet doen en goed alle scherpe delen moet afvlakken anders stroop je het materiaal op. Ziet er wel netjes uit als je dat hebt aan de binnenkant.
 4. Ik heb elke keer 2mm gebruikt. Vond zelf op de een of andere manier de zwarte kydex die ik had binnen gekregen het fijnste werken. Deze had ook de mooiste textuur aan de buitenkant.
 5. Ziet er ook netjes uit!
 6. Ja dat snap ik, je moet jezelf wel afvragen hoe vaak ga ik wisselen en weegt dit op tegen het maken van een andere adapter. Maar he als het kan en als het lukt gewoon doen natuurlijk.
 7. Die *clack* is heerlijk ja Dat was ook 1 van de redenen om zonder lampje een holster te maken, het geklooi eromheen, hoewel het natuurlijk wel een waanzinnig goed gevoel als het je is gelukt. Ja belt loopt zien er fancy uit maarja... t moet functioneel zijn! Opzich je zou een malletje kunnen maken voor je belt loop voor molle dmv een verzetje in de mal waar de molle zou moeten komen dat zou ook al netter zijn. Maar uiteindelijk ziet niemand het en jij ook niet als je aan het rennen bent.
 8. Je hebt een mooi holster gemaakt! Wat vind je zelf niet fijn aan de manier van bevestigen dmv een strip aan de achterkant? Inderdaad je hebt net iets meer materiaal nodig om de curve te kunnen maken. Ik ben zelf ook bezig geweest met een kanteling maar vond dat toch niet prettig met trekken, (ik had wel de eyelets verticaal en op dezelfde hoogte gehouden en de replica gekanteld tijdens het persen. Denk dat je er voorlopig veel plezier van gaat hebben en je volgende holster kan alleen maar beter worden omdat je nu merkt wat er eventueel verbeterd kan worden persoonlijk. Kortom nog meer maken!
 9. Hij is er erg netjes uitgekomen!, die stukjes die niet helemaal gelijk liggen kan je altijd nog gelijk trekken met schuren. heb ik ook gedaan. Tip: de randen goed schuren en daarna met korrel 400 nat schuren en daarna nog met scotch brite , je randen worden dan super strak en glad. Probeer een uitsparing te maken naar wat je fijn vind onder de grip, dan is het trekken fijner omdat je dan je hand er goed omheen kan doen. Ben benieuwd als je van de week verder gaat, volgens mij wordt hij erg netjes!
 10. Gast! Je bent super netjes bezig! Ik hoop inderdaad dat je genoeg retention overhoud, dat is het enigste. Maar ik denk dat het wel goed moet komen en anders kan je altijd het kydex opnieuw verwarmen en opnieuw persen met een nieuwe set-up. Voor nu denk ik dat je enorm goed bezig bent en ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat.
×
×
 • Maak een nieuwe...