Spring naar bijdragen

mata

 • Aantal bijdragen

  2150
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  171

1 Volger

Over mata

 • Rang
  Tuning Addict
 • Verjaardag 30-12-1984

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Drenthe

Contact informatie

 • Facebook
  https://www.facebook.com/mataairsoft

Airsoft

 • Team
  Tuning Addict
 • Primaire replica
  Specna Arms MK18
 • Secondaire replica
  Glock 17

Recente profielbezoeken

2607 profielweergaven
 1. Als je de stock motor nog gebruikt dan word het nu wel tijd om die te vervangen icm een Mosfet . Helemaal de wat oudere motoren zijn best wel slap. Let ook op dingen als warm wordende bedrading/accu. Voor hetzelfde geld is de shimming iets te strak, sowieso aan te raden die beter te doen dan wat er uit de fabriek komt. Ik zag in je lijstje ook iets over prommy gears 18:1, wat er stock in zit zijn prima gears en ook 18:1, dus pak dan bv 16:1 of 13:1. Verder zie ik dat je veel MaxxModel hebt gebruikt, het loont best wel om her en der wat door te zoeken dan het duurste te pakken wat er in de shop ligt. Duur is in Airsoft niet hetzelfde als goed. Vaak zijn het de kleine mods die je zelf moet doen die het meeste fixen aan je replica (AoE om er een te noemen).
 2. Dit is een zogenaamd midcap syndrome. De nozzle word simpel gezegd omhoog gedrukt door de kracht van de veer in het magazijn. Dit is vaak op te lossen door bv de nozzle aan de tappet plate te lijmen
 3. mata

  Review: UNIONTAC Gen3 bdu

  Ik heb wel het idee dat de TMC variant een iets andere pasvorm heeft. Maar hoe dan ook is het een mooi budget alternatief.
 4. mata

  Favoriete velden?

  Het veld wat je beschrijft is een beetje het oude Outpost D19 in Gasselte. Jammer genoeg is deze niet meer. Echt goede outdoor velden met echt goede indoor stukken zijn er volgens mij niet echt op het moment. Chambers in België komt daar waarschijnlijk het dichtst bij in de buurt. Andere aanraders zijn wellicht Copperhead Tactical in Assen (het oude verkeerspark) en Bunker Hill in Daarle.
 5. @Solstice Ik zou zeker eens een mid-ride met strap op je huidige holster proberen. Door de strap zit het holster net wat stabieler met het rennen. Plus het geeft een natuurlijkere manier van trekken (kijk maar eens naar de hoek van je hand als je hem iets lager houd dan je heup). Je bent niet de eerste die start met een been holster, want tacticool, maar er snel weer van af stapt. Het is puur een oplossing als de rest van je kit dusdanig vol hangt en je niet anders kunt .
 6. mata

  PDI nog leverbaar?

  Kijk en daar gaat het mis bij, het stukje geduld :p. Maar je hebt wel gelijk. Ik bedoelde trouwens dat x-fire alleen in het Japans is, maar die site lijkt meer aan te bieden dan .org in het verleden, wat alleen maar PDI was. Trouwens, als je geduld hebt dan zou ik zeker eens kijken naar het lappen van barrels. Lang geleden heb ik eens een test gedaan met een stock specna barrel welke door @Rebelattack gelapt was recht tegenover een PDI 6.05 van dezelfde lengte. In dezelfde replica met exact dezelfde parts. Geen geen enkel verschil op een range van 60-65 meter. Dat was ook meteen mijn laatste PDI barrel :P. Diezelfde specna barrel is nog steeds in gebruik zelfs. Maar jij bent op zoek naar 6.01 voor je MTW?
 7. mata

  PDI nog leverbaar?

  Eerder ging alles van PDI via x-fire, maar schijnbaar werkt .org niet meer en .jp is ook alleen in het japans. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik in het verleden wel PDI barrels heb gehad, maar eigenlijk al jaren niet meer gebruik. Er zijn zoveel nieuwe innovaties geweest die eigenlijk de prijs van een PDI barrel niet meer rechtvaardigden. Daarnaast ging de prijs in Europa vaak over de kop en in japan bestellen was niet altijd interessant mbt invoer als er geen kortingen waren. Zelf heb ik bijna alleen nog maar gelapte ZCI barrels in gebruik (ook nog wel wat Prommy, Maple Leaf, EDGI, etc). Sowieso vond ik de PDI hop window een beetje irritant met r-hops, wat dan weer niet zo is met barrels van lambda welke in mijn optiek nagenoeg identiek zijn tov PDI. PDI was de creme de la creme en zijn nog steeds hele goede barrels, maar er zijn genoeg alternatieven als het gaat om kwaliteit en performance.
 8. mata

  PDI nog leverbaar?

  Kwaliteit is vergelijkbaar, een beetje tegen PDI aan, en normaal bijna de helft van de prijs.
 9. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Door het lijstje had ik al door dat het van com-bat moest komen hoor. Maar je kunt een betere replica bouwen met minder centen. Zolang je je maar aan de 21mm nozzle houdt kan er niet veel mis gaan (of je moet een aparte hopup pakken).
 10. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik geef je alleen wat goed bedoeld advies. Guarder en nuprol (rebrands) zijn in dit opzicht niks speciaals en je betaald er wel de volle mep voor. Daarnaast voorkom je problemen door niet dingen te mixen en matchen waar dat niet nodig is. Dat zou je inmiddels ook moeten weten als je meerdere verschillende replica's geupgrade zou hebben. Als je replica een VFC is dan ja, vervangen die tappetplate, maar in dit geval zeker niet als het niet nodig is. Een tappet plate heeft meer invloed op een goede upgrade dan je zou denken
 11. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Paar tips: - Geen krytac hopup - Ik zou het guarder/nuprol spul achterwege laten. - Pak bv een cylinderset van airsoftparts.cz (21.0mm nozzle) - Neem een 22tpa motor van bv ZCI, ASG, AAC - Stock tappet plate is perfect - Probeer wat anders dan een prommy purple, er zijn betere opties (ga er van uit dat je hem flathopt)
 12. mata

  feeding lip

  Feedlips van de mags zijn hetzelfde voor 19, 17 etc
 13. mata

  PDI nog leverbaar?

  Wut, PDI? Bestaat dat nog? [emoji14] Meestal waren ze het best te krijgen voor ons in Frankrijk of direct via x-fire. Maar kijk even naar Lambda. Die zie je momenteel iets meer in de EU. Begadi en Unit13 iig zo uit mijn hoofd
 14. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  En light 1 slot naar voren. Minder schaduw en meer ruimte voor je hand.
×
×
 • Maak een nieuwe...