Spring naar bijdragen

mata

 • Aantal bijdragen

  2024
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  159

1 Volger

Over mata

 • Rang
  Tuning Addict
 • Verjaardag 30-12-1984

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Drenthe

Contact informatie

 • Facebook
  https://www.facebook.com/mataairsoft

Airsoft

 • Team
  Tuning Addict
 • Primaire replica
  Specna Arms MK18
 • Secondaire replica
  Glock 17

Recente profielbezoeken

1592 profielweergaven
 1. mata

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Heb je wel de juiste key er bij? In mijn ervaring geeft ie zonder toch wat te weinig hop met een ML bucking. (Maar goed ik schiet met .3 in mijn sidearm ) En wil je echt nog een keer wat meer er uit halen dan kan ik je de Hadron TDC outer barrel aanraden (deze gebruik je weer zonder key en stock hopup is prima).
 2. Aan de AR wrenches die ik heb zit er een met een punt. Die steek je in een van de gaten en draaien maar. De buitenste ring trekt de rail om de binnenste. De binnenste ring zit om het schroefdraad van de receiver. Hoe dan ook ben je behoorlijk wat kracht nodig, dat was met mijn a07 wel het geval. Nu is ie omgedoopt naar een MK18 a la A03.
 3. mata

  Alles over chrono's

  Als het goed is schiet je met .3 minder in joules. Dus in principe zou je goed uit moeten komen als je door de chrono gast met .4. Maar let wel. Zoals ik eerder heb gezegd. Alles is afhankelijk van de hopup afstelling, maar ook weersomstandigheden (warmte, luchtvochtigheid, etc).
 4. mata

  Alles over chrono's

  Ja dat is wel een probleem. Ivm Creep etc. De joules zijn met .4 zelden gelijk als met .3.
 5. mata

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Ik denk daar het vooral in de praktijk eens goed bekeken moet worden wat het doet. Max gewicht heeft sowieso een behoorlijke groep tegen hier in NL. Ik ben vanuit de techniek vooral benieuwd wat je er mee kun bereiken en of het nou wel/niet werkt. Plus ik ben voor innovatie en dit is eens wat anders dan "insert new bucking/nub here".
 6. mata

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Vergeet ook even niet dat hij het hier ook heeft over zwaardere gewichten in BIO. Dus groter om zwaarder te kunnen.
 7. mata

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Present!
 8. mata

  Het grote PolarStar topic

  Google maar eens REVO HPA kit. De oplossing voor dropins. (3d print upper en lower gearbox)
 9. mata

  Kijktips!

  Door blijven kijken, ik vind hem na een paar seizoenen nog steeds de moeite waard. Waar SIX in eerste instantie vergelijkbaar leek ging dat toch steeds meer naar *blegh* drama *blegh* toe. De actie bij Seal Team blijft mooi om te zien, al is het de ene keer wat korter dan de andere keer.
 10. mata

  Colt C7/C8NLD builds

  Ik vind het een hele mooie en accurate build vergeleken met wat ik zelf vast gehouden heb bij defensie (zit er zelf niet bij hoor, maar heb contacten ). Ik heb in het verleden al verschillende defensie leute jou builds laten zien en ze vinden het geweldig. We hebben elkaar al wel eens getroffen op Gasselte en dacht B&A ook wel, maar de volgende keer zal ik me even voorstellen en dan zou ik toch heel graag een van de 3 eens vast willen houden
 11. mata

  Het grote PolarStar topic

  Tnx. Ik ben er zelf nog wat mee aan het stoeien, heb net een F2 voor een ander ingebouwd en na het fixen van de alignement en wat vlot tunen schiet dat ding al geweldig in een VFC body. Beter dan wat ik in dezelfde tijd voor elkaar krijg met bv een Inferno. Er ligt nog een F2 klaar voor mezelf welke in een VFC 416 gaat komen met een REVO kit, dus ben benieuwd wat dat gaat doen. Nu nog tijd vinden om het daadwerkelijk te bouwen.
 12. mata

  waar 0.4 0.43 witte bb's kopen?

  BLS is ook steeds beter beschikbaar in NL en Point Blank is ook het proberen waard.
 13. mata

  Het grote PolarStar topic

  Heb je heel toevallig ook ervaring met de F2? Want daar werkt de dP iets anders toch?
 14. mata

  Colt C7/C8NLD builds

  Gasselte is niet meer hè, jammer genoeg . Wellicht elders dit jaar Hooghalen?
 15. mata

  [NBB] Verschil TM Mk23 en STTI St23?

  Het is vooral wat rebel zegt. Kwalitatief out of the box is de TM beter. Ga je hem upgraden en de max er uit halen dat maakt het elkaar niet veel op kosten na.
×
×
 • Maak een nieuwe...