Spring naar bijdragen

mata

 • Aantal bijdragen

  2064
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  164

1 Volger

Over mata

 • Rang
  Tuning Addict
 • Verjaardag 30-12-1984

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Drenthe

Contact informatie

 • Facebook
  https://www.facebook.com/mataairsoft

Airsoft

 • Team
  Tuning Addict
 • Primaire replica
  Specna Arms MK18
 • Secondaire replica
  Glock 17

Recente profielbezoeken

1682 profielweergaven
 1. Er is maar 1 van, maar de normale.is vergelijkbaar met 2.0. Heb zelf een TM dus gebruik geen 3.0, maar een groot deel van het jaar zou je met 2.0 of vergelijkbare gassen moeten kunnen werken
 2. Andere interessante merken: Airsoft Surgeon, Tippman (nog niet getest, maar verhalen zijn goed), Green Devil, Geoffs, ASG. En zo zijn er nog wel een paar rebrands. Merken die persoonlijk niet koop: 101inc, Rockets, Guarder, huismerken, Nuprol, Vallen. Qua gas, ook voor jou@Solstice , probeer eens het gas van Airsoft Surgeon Al's je de mogelijkheid hebt. Van wat ik merk is die qua FPS een stuk stabieler dan Nuprol. Nimrod schijnt ook vergelijkbaar te zijn.
 3. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Dat van de triggers had ik nog niet mee gekregen, zal er eens naar kijken. Externals kijk ik pas naar als de gearbox perfect is. Je moet alleen wel van te voren de barrel lengtes bepalen ivm cylinder volume. 6.03 of 6.08. het gaat voornamelijk om de kwaliteit van de bore. Nou verkoopt specna zelf wel rebra de van zci qua looks, die barrels zijn vaak al beter dan gemiddeld. Nog net geen prommy. De bucking geeft het grootste verschil in performance. 13:1 met 7.4 is prima. De piston die je noemde lijkt ook een rebrand trouwens. Maar had de stock piston ook al geen metalen rsck? Gears wisselen, shimmen en alles afstellen zit het meeste werk in. Daarna de airseal perfectioneren en gaan met die banaan.
 4. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Als het je om techen gaat zou ik lekker de looks links laten liggen. Kijk voor upgrade onderdelen ook eens naar bv ak2m4.co.uk. Jefftron trigger? Wil je nou een gate aster of jefftron Leviathan? Of een Aster met Maxxmodel trigger? Als het je om leren gaat is een 16:1 gearset veiliger. Of je moet het bij 7.4V houden. In de normale specnas (niet Edge en niet Core) schijnt de Maxxmodel prima te werken. Dus die zou je kunnen proberen. Het is alleen niet altijd nodig om de stock kamer te vervagen. Wat locktite en teflon tape doen wonderen. Zo lang de hopup maar zijn 'zero' houd.
 5. Dit si een SA-A03, het antwoord van het veertje staat in je andere topic.
 6. mata

  Bolt release

  De bovenkant schuif je onder het hendeltje ter hoogte van het gaatje, van links naar rechts. Dan rondje om het pinnetje en dan het gebogen stukje naar beneden drukken en het gaatje in.
 7. mata

  1 of 2 punt sling

  Een sling is best persoonlijk. Zelf heb ik mijn slingpoints zo dat de een aan de slingplate zit en de tweede redelijke aan het begin van de rail met een sling mount. De replica hangt dan stabiel tegen het lichaam in rust, maar ik kan hem beter omhoog brengen wanneer het nodig is zonder met de sling te knoeien. Helemaal naar voren is vaak wat meer geouwehoer in mijn ervaring en zit dan minder in de weg.
 8. mata

  Budget airsofter opkomst

  Just my 2 cents. Specna heeft iets meer bang for buck tov G&G.
 9. Ja de barrel kan krom zijn. Rol hem over een tafel bijvoorbeeld. Maar de kans is veel groter dat de bucking net niet recht zit, of de barrel licht gedraaid. Helemaal omdat de afwijking constant is. Afhankelijk van het gewicht BB en de hoeveelheid hop die je nodig bent zie je het al redelijk vroeg of erg laat in de baan. Dit is wel het meest veel voorkomende. Helemaal met de fancy buckings van nu
 10. mata

  G&G ARP9 build

  Nee, totaal niet. Maar wel apart dat je dat niet had. Zou bijna denken dat het geheel dan niet optimaal draait. Hoe langer de barrel, hoe slapper de veer hoe groter de kans op PME.
 11. mata

  G&G ARP9 build

  Wat rebel bedoelt is dat je last van PME krijgt op in ieder geval 11.1v met 12:1/13:1. Dus shortstroken is een must.
 12. mata

  Snelle vragen topic

  Zodra ik weer een cyma onder handen neemt zal ik sowieso even kijken wat de maten en soorten zijn. Lijkt me niet zo spannend.
 13. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik gebruik echt van alles en nog wat. Wat maar werkt en beter dan stock is.
 14. mata

  Snelle vragen topic

  Iets meer info?
 15. mata

  Welke side arm raden jullie aan?

  Dat is niet helemaal waar trouwens. Er zijn een paar kleine verschillen. Zo uit mijn hoofd de blowback housing de piston cup is groter. Maar het is al een tijd geleden dat ik die 2 naast elkaar heb gehad.
×
×
 • Maak een nieuwe...