Spring naar bijdragen

mata

 • Aantal bijdragen

  2118
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  169

1 Volger

Over mata

 • Rang
  Tuning Addict
 • Verjaardag 30-12-1984

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Drenthe

Contact informatie

 • Facebook
  https://www.facebook.com/mataairsoft

Airsoft

 • Team
  Tuning Addict
 • Primaire replica
  Specna Arms MK18
 • Secondaire replica
  Glock 17

Recente profielbezoeken

2240 profielweergaven
 1. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Een mooie PTS grip zal ook geen achteruitgang zijn bij een EDGE
 2. VFC barrels wel, buckings waren ASG (of onder welke brand ze ook zitten), maar hoe dan ook niet noemenswaardig als je het mij vraagt. Heb je de ML super al eens geprobeerd? Wat ik tot dusver getest heb werkt deze met veel HPA engines wat beter door de strakkere bucking lips, wat altijd al een issue is geweest met de macaron icm HPA.
 3. Lambda barrels zijn super, vooral de ONE en FIVE. De Smart series zijn iets minder, maar alsnog voor het meest goed genoeg. Is de nieuwste MTW bucking tegenwoordig meer als een ML? Dacht dat ze daar steevast bleven vasthouden aan standaard ASG buckings.
 4. mata

  Gebitsbescherming

  Er zijn veel mensen met een vorm van bescherming, ik draag net als hier boven een meahmask, maar ik heb ook een SISU bitje. Deze beide zie je voornamelijk.en uiteraard aan de andere kant degenen zonder. Er zal vast animo zijn voor op maat gemaakte bescherming, maar die markt is waarschijnlijk klein. Dit is nou net het stukje bescherming waar de meesten niet teveel willen uitgeven. Raar maar waar.
 5. mata

  Motor problemen

  Een Specna motor, ook al is het een simpel standaard ding, kan best wel wat kracht leveren. Het klinkt mij meer als shimming,motor hoogte of iets anders wat alles behalve soepel loopt. Je kunt bv de motor uit de grip ook aan de draden verbinden en dan schieten. Dan zal ie vast en zeker goed draaien, wel goed vasthouden de motor. Je kunt misschien eerst ook even spelen met de motorhoogte, ik vermoed dat die sowieso te hoog staat.
 6. mata

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Ben bang dat de laatste batch eigenlijk al bij bestelling uitverkocht was. Een nieuwe batch zit er vooralsnog niet in aangezien we in behoorlijke oplages moeten bestellen
 7. Ok, dus dat ding zit nu aan de body ipv de gearbox? :S Heb zoiets nog nooit los gezien. Ik zou direct gunfire benaderen.
 8. mata

  pme/overspin

  Eerder had je het er over dat je rond de 1.1J zit met een M120 en zonder shortstroken. Met een M120 icm een 363mm barrel hoor je al meer rond de 1.5J te zitten. Ik zie niet in hoe je in zo'n niet eens extreme build issues zou hebben met tappet timing of iets dergelijks. Is die veer misschien verkeerd gelabeld of is je airseal slecht?
 9. mata

  pme/overspin

  Waar wij op doelen is het feit dat je een M120 gebruikt. Dat is veel voor sub 1.2J. is dit om dat je een erg korte barrel gebruikt? Want met bv een 290mm barrel en een goede airseal zit je met een M100 zonder dat je shortstroked vaak al tegen de 1.2J. Een tappet spring mask je sterker door er een of meerdere ringen af te halen en hem dan weer recht buigen. Tappet delay chips op de sector verneuken de timing ook nog wel eens. Maar eerst even terug naar die M120 om eerlijk te zijn.
 10. mata

  Identificatie gewenst

  De bovenkant van de mag kan ook wat zeggen. Vooral of het een G&G is of een van de gangbaardere merken. De takeout is over het algemeen redelijk recht toe recht aan en goed kijken. Topcover er af, fire selector we af, pistolgrip er af. Van daaruit zitten vaak de verschillen. Als je er niet te veel voor betaald heb is de kans groot dat het een cyma is.
 11. mata

  pme/overspin

  Yup, lijkt me PME. Je kunt dan het beste shortstroken. 1 of 2 tanden van de sector gear er af met mogelijk een sterkere veer om de FPS drop te compenseren. Is dit een DMR of iets met een hele korte barrel?
 12. mata

  Silencer veranderd fps ?

  Een verschil van laten we zeggen, 10 tot 15 cm is nog niet een echt groot verschil hoor.
 13. Goed bezig. Zo ook weer wat makkelijker te gebruiken op verschillende platformen
 14. mata

  [HPA] DMR - G&G CM16 SRXL

  Zo, over bezigheidstherapie gesproken Dit helpt vast en zeker. HPA is sowieso wel makkelijker goed stil te krijgen. Je blijft wel een kleine tik houden in de gearbox, maar dat is niet zo spannend.
 15. mata

  [HPA] DMR - G&G CM16 SRXL

  Ik zeg ook niet dat het hier druk is . Maar er komt nog wel wat langs, met vlagen. Eerlijk gezegd had ik al grotendeels een antwoord voor je klaar vlak na plaatsing, maar ik werd even weg geroepen en toen simpelweg vergeten. Bv, koppelingen in jou geval zijn beide US. Voor een fles ben je een fillststion nodig, paar tientjes in China, iets duurder in NL. Schiet met zo zwaar als jou setup kan liften. Probeer zowel .36 als .4, maar verwacht dat als de hele barrel groep perfect is dat .4 het best presteerd. Qua barrel, Pak iets passende. Inkorten kan, maar opnieuw crownen is een kunstje apart. Proberen kan altijd, maar je kunt wellicht net zo goed een kortere barrel halen. Let ook op dat hoe langer de barrel hoe minder de druk is die je nodig bent. Niet alle engines werken even lekkeret minder dan bv 90 PSI. Verder, HPA is geen pay2win. Een goede accurate HPA setup bouwen kost in de meeste gevallen net zo veel tijd als een AEG. Alignment is belangrijk!!!
×
×
 • Maak een nieuwe...