Spring naar bijdragen

Furo

 • Aantal bijdragen

  374
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  20

Over Furo

 • Verjaardag 18-08-1977

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Terborg
 • Interests
  Teveel hobby's volgens de vrouw...

Airsoft

 • Primaire replica
  CYMA CM.048S
 • Secondaire replica
  Walther PPQ

Recente profielbezoeken

1367 profielweergaven
 1. Dag Sander!! Prima plekje hier om uitgebreid kennis te maken met de ins and outs van Airsoft!
 2. Volgens mij moet dat kunnen... ik geloof dat die lader tussen de 4,8v en 9,6v levert. Maar ik weet het niet 100% zeker, wellicht kan iemand anders dit bevestigen. Vervolgens zou je dan op standje 1 A (1000 ampere (per uur)) kunnen laden. Een accu met een vermogen van 1100 mah zou dan 66 minuten moeten duren om op te laden. 1600 mah zo'n 96 minuten. Wacht nog even wat andere reacties af, ik weet het niet helemaal zeker.
 3. Furo

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Even offtopic: Nice ghostflames..
 4. Pak ze Leo! Mogen we extra salvo's afdrukken op "overalls"? Of is dat niet goed voor de aanwas in de sport? En moet ik dat misschien niet vragen in het voorstel topic voor nieuwe leden...
 5. Furo

  Jouw (actie)foto op Instagram?

  Heel vet ding die MP9!!
 6. Echt zo'n ouwe sok sisser... kom op Leo.. beetje vuur eronder, aanpakken die broekies! Ouwtjes zijn bikkelhard...
 7. Proberen! Je kunt er altijd risers onderzetten...
 8. Furo

  Walther PPQ

  Ik heb ook een Walther PPQ en dit ook al eens meegemaakt. Maar niet constant, heb al geregeld een half/heel magazijn achter elkaar leeg geschoten om te testen.
 9. Die foto's van jou met je replica in het Show je actiefoto topic zijn tof hoor.. je replica springt er wel echt uit, op een zeer positieve manier. Maar dat eruit springen als je liever gecamoufleerd wilt blijven is natuurlijk ruk. Matzwart/OD Green lijkt me een prima combinatie. Ik zeg doen!
 10. Furo

  Action Army AAC-21 green gas sniper

  Heel verstandig, mooi meeliften op andermans ervaringen. Zo kom je qua kosten vaak het beste uit. Ik hoop dat het sniper platform (de speelstijl) ook goed bij je past, want daar draait het uiteindelijk natuurlijk om.
 11. En hoe weet jij dat dan zo zeker? Ik zeg juist tegen je dat dat niet gebeurd zou zijn, dat het zelfs nog nooit gebeurd is. Gebruik de zoekfunctie maar eens door te zoeken op "zoekbalk" en "zoekfunctie". Dan vind je geen enkele reactie waarvan jij zo zeker bent dat dat zou gebeuren. Dit forum werkt misschien iets anders dan jij gewend bent. Dat is je nu ook al een paar keer verteld, ik stel voor dat je daar rekening mee houdt in je replies voordat je allerlei aannames doet die niet gebaseerd zijn op ervaringen op dit forum. En nu wil ik ook die groepsknuffel.
 12. AAC probeert je alleen maar te helpen he? De afgelopen 8 maanden hebben wij hier niets gehoord van iemand die een SCAR H recoil geupgraded heeft gekocht. Dat is wat AAC je op voorhand laat weten. Niet meer en niet minder. En hier heeft nog nooit iemand onze moderator "over zich heen gehad", al helemaal niet door te reageren op een vraag met het stomme "zoekbalk" antwoord. Volgens mij heb ik dat zelfs nog nooit hier gehoord. Zoals je ziet krijg je zelfs antwoord als je post in een topic waar al 8 maanden niemand meer is geweest.
 13. Furo

  het grote BB onderzoek

  http://airsoft-munitie.nl/ Gewoon even hier kijken.. prima kwaliteit bb's en snelle levering!
 14. Furo

  Bang bang regel

  Naarmate een airsoft dag vordert wordt het wel minder leuk. Dat is wel mijn ervaring. Iedereen begint sportief, met uitzondering van de gebruikelijke cheater die zijn hits niet neemt. Na dat een paar keer meegemaakt te hebben zie je andere mensen hun hit ook niet meer nemen, of in ieder geval bij twijfel blijven zitten. Dat geeft een rimpel effect door het veld. Moeheid speelt ook een factor, mensen haken af, blijven langer hangen op de spawn of safety zone en kunnen minder hebben van elkaar.
×
×
 • Maak een nieuwe...