Spring naar bijdragen

jepper53

 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1
 1. jepper53

  Airsoft sukkels

  Heyy. K zag net dit voorbij komen op het o-zo grote internet. 2 minderjarige jongens van 13 en 14 jaar die de airsoft replica van de broer van een van de 2 mee naar school hebben genomen. Check het bericht: http://m.telegraaf.nl/binnenland/article/23381182/kinderen-dreigen-met-nepwapen-op-school
 2. waar komt dit te staan eigenlijk ? haha

 3. jepper53

  holographic dot spiegelt

  K heb buiten ook last van spiegeling, Hij zit er wel goed op. Deze is het, Gekocht bij Hes Van Zweeden in Arnhem
 4. jepper53

  holographic dot spiegelt

  Heyy. Ik heb een 551 holographic dot maar het probleem is dat hij spiegelt... Als ik er in kijk zie ik alleen mezelf en amper waarom ik richt. Hebben meerdere van jullie hier problemen mee en is er een oplossing voor ? Volgens mij hoort dit ook niet te mogen bij een holo-dot dus is er iets mis mee ? Greatz Jepper53
 5. Voorwaarde voor het lid zijn van de NABV is dat je 18 jaar of ouder moet zijn. Nu is mijn vraag. Mag een nabv lid een minderjarige mee nemen naar een skrim en die minderjarige dan laten mee doen ?
 6. jepper53

  [gear] Schoenen

  Ik heb zelf nieuwe kisten van defensie. Merk weet ik niet maar soms staan die dingen ook nog wel nieuw op marktplaats voor ca 50 euro. Fijne, stevige, en sterke dingen !
 7. jepper53

  Handschoenen

  Benscore.nl heeft ze. Winkel zit in Rotterdam Succes !
 8. jepper53

  Problemen met H&K G36c Sportine

  Bedoelde inderdaad het schuifje boven aan Ik doe de BB's in de mag, Ik draai onderaan het wieltje totdat ik de eerste BB bovenaan het mag zie zitten, Dan doe ik de mag in mn replica, en dan schiet ie er niet 1... Ook als ik draai dan klikt ie zoals het hoort, en dan opeens niet meer en vallen de BB's terug.
 9. jepper53

  Problemen met H&K G36c Sportine

  Als ik aan het wieltje draai dan komen de BB's tot boven aan het magazijn maar als ik dan het schuifje opzij haal dan worden ze niet naar boven geveerd.
×
×
 • Maak een nieuwe...