Spring naar bijdragen

tvb

 • Aantal bijdragen

  564
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  16

Alles door tvb geplaatst

 1. tvb

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Check. Gewicht is absoluut een ding. Bio ook, totdat ook dit goedgekeurd wordt. Anyhow, als de hele wereld straks met 6.4mm speelt zal de NABV zichzelf echt niet buitenspel willen zetten..
 2. tvb

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Staat er in de NABV statuten hard dat de afmetingen 5,95mm moet zijn? Of staat er dat het 6mm moet zijn? [edit] Ik heb het even nagezocht. 6mm dus. Daaronder kan je dus 6.4mm verstaan als 5.95mm.
 3. tvb

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Ik had niets anders verwacht. Alhoewel het verbod op afmeting van 6mm natuurlijk geen stand houdt imo. Beide BBs worden als 6mm aangemerkt.
 4. tvb

  Invader Gear ervaring

  Is de Invader Gear ook de enige https://www.qtac.nl/tactical-gear/wapentassen-wapenkoffers/rugzakken-backpacks/?limit=25&filter[camo_1304170078]=atp_tropic
 5. tvb

  Invader Gear ervaring

  Gechecked, het lijkt er niet op..
 6. tvb

  Invader Gear ervaring

  Ik ben op zoek naar een MultiCam Tropic Backpack. Invader Gear heeft een Mod 1 Day Backpack https://www.invadergear.com/en/Mod-1-Day-Backpack-Gen-II-ATP-Tropic-26850en1049/ maar ik vind hem zo groot ogen. Heb je al die ruimte echt nodig?
 7. tvb

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Mijn nieuwe chrono [emoji41]
 8. tvb

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Hah! Dat is een directe aanval op Novritsch z'n verhaal waarin hij stelt dat er tot op heden geen materiaal beschikbaar is die zwaardere BIO BBs kan maken. Toch wel!
 9. tvb

  Alles over chrono's

  Snap ik, maar ook in negatieve zin?
 10. tvb

  Alles over chrono's

  Je kan ook bij het NABV NAC chrono'en maar dat is ook niet echt om de hoek dus ik vond het gerechtvaardigd om er zelf een te kopen. Ben benieuwd. Overigens heb ik zelf alleen 0.40 gram BBs. Ik neem aan dat dat geen probleem is als ik daar mee chrono?
 11. tvb

  Zomer verkoop

  Inderdaad, @Derboven sam lees even onze Huisregels voor het plaatsen van een advertentie. Ik sluit daarom dit topic.
 12. tvb

  Alles over chrono's

  Oud topic maar nog steeds relevant aangezien geen Airsofter zonder een chronograph kan. Ik heb voor maar €55 een Acetech AC6000 besteld via Ali. Ben benieuwd of het een echte is en hoe hij werkt 😅Volgens mij is de AC6000 de chrono die tegenwoordig gebruikt wordt?
 13. tvb

  [TKA] Well MB08 OD green (Upgraded)

  Halve dag mee gespeeld 😭Wat zonde!
 14. tvb

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Nee klopt, ik heb hem ook die feedback gegeven. Hieronder een eerste echte sample die ik vandaag heb ontvangen. Er zijn nog steeds een aantal punten niet juist zijn waaronder het te dunne lettertype en de kleur. Volgens mij gaat hij dit nog aanpassen.
 15. tvb

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Ik ben benieuwd hoe Novritsch dit bedacht heeft. Wij zullen toch niet het enige land zijn wat hier problemen mee heeft?
 16. tvb

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Update van het front! De mal is gemaakt en deze ziet er goed uit voor zover ik kan beoordelen. Volgens mij missen we het woordje "elite" bovenaan 😅Ik heb hierover vragen gesteld bij de leverancier. Wordt vervolgd!
 17. tvb

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Ja eens, zo op foto kan je alles in scène zetten en er een geweldig verhaal aan plakken. Helaas zal 9/10 kiddo’s hier direct in trappen.
 18. tvb

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Hoezo? Je kan toch de klei zo snijden dat het een doorsnede wordt? De eindpositie van de BBs veranderen daardoor niet want het gat loopt niet verder. Snap je wat ik bedoel?
 19. tvb

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  /me like! Niceeee @Shifter Ziet er echt goed uit 👍Kan me voorstellen dat je moet wennen met "maar" 30BBs in je mag, maar zo te zien heb je genoeg spares in je koffertje 🤓
 20. tvb

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Ja op dit moment klopt dat nog
 21. tvb

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Er lijkt zich een nieuwe trend te ontstaan met de aankomende release van de Novritsch Full Thrust producten. Zoals het er nu uitziet zal Novritsch 6mm BBs en bijbehorende producten lanceren zoals een grotere barrel. Volgens Novritsch stammen de huidige BB afmetingen uit de jaren 50 en zijn deze sindsdien onveranderd en achterhaald. Volgens hem zijn de voordelen voor een grotere BB: Betere range Hogere nauwkeurigheid Stabieler in de wind Minder ongelukken Het meeste recente NABV veiligheidsreglement (op het moment van schrijven, 1-4-2019) specificeert geen afmetingen voor BBs, maar alleen gewicht: Ik ben dus benieuwd wat de NABV hiervan gaat vinden 🙄
 22. tvb

  Girls & Guns [NSFW]

  [emoji7] Alex Zedra
 23. tvb

  Invader Gear ervaring

  Ja, ik snap wat over-engineered betekend, maar waarom is Ufpro over-engineered?
×
×
 • Maak een nieuwe...