Spring naar bijdragen

tvb

 • Aantal bijdragen

  506
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Over tvb

 • Rang
  Dedicated Member

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Location
  Rotterdam

Contact informatie

 • Twitter
  @airsoftelitenl
 • Website URL
  https://airsoftelite.nl
 • NABV ID
  48707311

Airsoft

 • Primaire replica
  Novritsch SSG1

Recente profielbezoeken

546 profielweergaven
 1. tvb

  [NBB] Verschil TM Mk23 en STTI St23?

  Ik heb zelf nog wat verder onderzocht en één duidelijk verschil is de prijs 😱STTI St23 kost ~€37, de TM Mk23 kost ~€219. Holy crap wat een verschil!
 2. tvb

  Snelle vragen topic

  Holy crap! En dat alleen door de kracht van de BlowBack met CO2? 🙃
 3. Ik ben op zoek naar een leuke Non-BlowBack pistol en heb mijn oog laten vallen op de Tokyo Marui Mk23 echter werd ik door @Rebelattack gewezen op de STTI St23 als (beter) alternatief.. Ik kende deze nog niet, dus daarom de vraag. Wat is het verschil tussen deze twee en waarom zou ik de een boven de ander moeten kiezen? TM Mk23: STTI St23:
 4. tvb

  Airsoft elite Patch

  @Patje zie:
 5. tvb

  waar 0.4 0.43 witte bb's kopen?

  Novritsch verkoopt nu ook 0.4 en 0.46 BIO afbreekbare BBs en 0.49 non-BIO afbreekbare BBs.
 6. tvb

  Colt C7/C8NLD builds

  Ah dat wist ik niet! (lelijk zeg 😇)
 7. tvb

  Colt C7/C8NLD builds

  Hi @Unisol mooi apparaat! Ga je de verschillende kleuren tan zo houden, of ga je ze nog spuiten?
 8. Klopt! Het gaat tegenwoordig een stuk sneller en efficiënter. Ben je net lid geworden @Harry Janssen ?
 9. tvb

  Snelle vragen topic

  Dus Green Gas is aan te raden, omdat je dit ter plekke makkelijker kan hervullen?
 10. tvb

  [NL] AREA 077

  In mei heeft Area 077 in Venlo zijn deuren geopend. De nieuwe airsoft locatie combineert indoor (2000m2) en outdoor (1200m2) en bevat onder meer ondergrondse gangen, verhogingen en auto’s. Grootte: 3200m2 , indoor gedeelte van 2000m2 en een outdoor gedeelte van 1200m2 Maximum aantal spelers: 40 spelers Ziet er tof uit! Wie heeft hier als gespeeld? Adres: Area 077 Baarlosestraat 325, Venlo
 11. tvb

  Iemand ervaring met de SSG24?

  Zo! De bestelling voor een SSG24 met Scope is gemaakt! 🥳 Nu wachten op de levering 😴
 12. tvb

  Nieuw management :)

  Beste Gryphon, Alex, Door jou en jouw forum en ben ik in 2014 besmet geraakt met de sport Airsoft. Uren, dagen, nachten struinde ik dit forum af en zocht ik alles uit. Airsoft Elite had overal een antwoord op! Jouw enthousiasme spatte er vanaf. Je humor in je posts, je fanatisme in je custom builds ik werd er helemaal ingezogen 😅 En toen kwam daar ook mijn zoon. Airsoft moest volledig wijken en ik verloor langzaam de interesse voor de sport.. ook ik heb uiteindelijk besloten mijn inboedel te verkopen. Mijn gelieve Ares Amoeba AM-013 Honey Badger moest er ook aan geloven. Gelukkig is mijn zoon nu op een leeftijd dat ik weer meer tijd aan mijzelf kan besteden en dus laaide afgelopen tijd de liefde voor Airsoft weer op na het zien van een aantal YouTube video's van Novritsch, JetDesertFox en kickingmustang. Ik ben blij dat ik het stokje van je mag overnemen want de plek waar ik ooit besmet ben geraakt met Airsoft mag niet verloren gaan! Alex, bedankt.
 13. Er was eigenlijk geen reden te bedenken waarom airsoftelite.nl niet via https te benaderen was. Ik heb daarom een SSL certificaat geregeld en geinstalleerd. Je verbinding met AE is nu helemaal veilig en secure 😎
 14. Hi flash, kan niet anders zeggen dan wat een moddervette replica! Ook de paintjob 😍Misschien kan je iets grotere plaatjes posten zodat men een beter beeld heeft?
 15. tvb

  forum bugje

  Opgelost! 🥳Was een vertalingsfoutje 😊
×
×
 • Maak een nieuwe...