Spring naar bijdragen

Laurens

 • Aantal bijdragen

  244
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  12

Over Laurens

 • Verjaardag 06-07-1991

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Amersfoort
 • Interests
  Gaming, airsoft, design and arguing on the internet.

Airsoft

 • Team
  Dutch Spartans
 • Primaire replica
  TM FN SCAR-H
 • Secondaire replica
  TM FN Five-seveN

Contact informatie

 • Skype
  lmeijs
 • NABV ID
  iS9G1IfJ92

Recente profielbezoeken

1738 profielweergaven

Laurens's Achievements

 1. Even kijken of ik Sam ook nog optijd kan raadplegen voor preventieve maatregelen.. wil deze grap graag overslaan.
 2. Laurens

  Cod ups , wtf?

  Ik geloof dat wij al ergens die PSA hadden rondslingen in een gerelateerd topic, maar ik zal voor de zekerheid nog even een sticky topic er voor maken.
 3. Mag ik daarbij zo brutaal zijn om background #FFFFFF en font colour #303030 voor te stellen? Altijd fijn gevonden omdat de #303030 wat eleganter staat dan volzwart.
 4. Laurens

  Cod ups , wtf?

  Als je importeert buiten de EU moet je gebruik maken van www.invoercalculator.nl Tussen de €22 en €150 betaal je de BTW à 21% + €13 inklaringskosten van het postbedrijf. Let daarom goed op voordat je iets in het buitenland besteld! EDIT: Woops, had even niet gezien dat Flix me voor was. Also, C.O.D. (Cash On Delivery) is in feite gewoon rembours zoals wij het kennen.
 5. Strak! Altijd goed om meerdere mensen effectief te kunnen informeren over wat voor 'n toffe sport het is. Heb wel mijn twijfels over zwart als achtergrondkleur, omdat het een zware kleur is om op te lezen en niet print-vriendelijk is in het geval dat iemand bij een intro-dag deze wilt uitdelen.
 6. Laurens

  Airsoft sukkels

  Ik was al klaar om de pitchfork te pakken totdat ik mij realiseerde dat hij Frans was en hij niks aan zijn geestelijke beperking kan doen.
 7. Laurens

  Show your custom paintjob

  Haha, ik bedoelde dat 'ie ondersteboven is.
 8. Jazeker, ik heb de SiegeTek Recoil gears er in zetten met TerminusX bushings. @T1: De stock TM heeft zeker geen upgrade nodig om goede performance te halen. Gryphon en ik zijn hierin een beetje waanzinnig ver gegaan door een ultieme upgrade te doen om het ziekste wapen te verkrijgen. Ik vond 'm stock al érg lekker spelen maar merkte dat op de langere afstanden BB's wel eens te weinig vaart hadden om door struiken te gaan of om hits voelbaar te maken, vandaar de upgrade. Ook wat Flix zegt; het upgraden van een Recoil Shock replica kent heel wat extra variabelen waardoor de build moeilijker wordt, een feit waar weinig techs solide ervaring mee hebben.
 9. Heb ook nog even met Sam gesproken en zal de mijne ook opsturen. Nog wat laatste dingen afwerken en zijn nieuwste opgedane kennis toepassen. Kan hij verder nog wat preventieve handelingen doen, zoals algemene inspectie en controle e.d. Beter dan alleen de motor verwisselen, want wil toch wel eens klaar zijn met de build.
 10. Hoe leuk het mij lijkt om zelf zo'n sniper rifle helemaal te upgraden en je eigen te maken, vind ik het kopen van een professionele pre-made ook wel erg verleidelijk klinken.
 11. Laurens

  Airsoft Elite Skirm 14 juni 2015

  Zal in dank afgenomen worden met zoveel Airsoft Elites.
 12. De factory shim was niet bepaald van goede standaard, nee. Kan het je sterk aanraden sowieso even een goede shim te laten doen.
 13. Ja, 11.1v LiPo's. Dit hadden wij al besproken met de inkoper en zou geen problemen opleveren.. niet dus. Zelf heb ik er een Lonex A2 in zitten. De motor wordt nog wel enigszins warm, maar weet niet hoe dit vergelijkt met de stock motor. Heb vrijwel meteen de stock vervangen toen 'ie vastsloeg.
 14. Circa 315 komt wel overeen met de batch die wij hebben gehad. Overigens zou ik even je motor rigoreus testen alvorens je je vertrouwen in de Honeybadger legt. Bij de Spartans zijn een handjevol HB's al binnen een uur skirmgebruik de motors vastgeslagen.
×
×
 • Maak een nieuwe...