Spring naar bijdragen

killaz

 • Aantal bijdragen

  346
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  18

Over killaz

 • Rang
  Advanced Member

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Heiloo

Airsoft

 • Primaire replica
  G&G TR15
 • Secondaire replica
  Ares Amoeba

Recente profielbezoeken

1057 profielweergaven
 1. killaz

  G&G ARP9 build

  Vergeet ook niet dat je AB er voor zorgt dat de motor opwarmt.
 2. killaz

  G&G ARP9 build

  Let er wel op dat die midcaps van G&G dramatisch feeden. Gek genoeg feed de drum mag beter dan de standaard hi-cap en midcap.
 3. Gek genoeg zijn die metalen CYMA magazijnen die ik ooit voor 7 euro per stuk bij de polen heb gekocht de magazijnen die tot nu toe in elke replica van mij het perfect deden. ?? G&G/KJW mags zijn soms wat lastiger.
 4. Dat zijn helaas alleen gearbox screws, met de gearbox is niets mis ?
 5. Ik mis de schroef voor je pistolgrip (die krijg je vaak bij een nieuwe grip, maar toch) en een paar schroefjes voor de onderkant body (4 voor de body en 4 bij de hopup totaal, ik mis er 2).
 6. Iemand een idee waar ik alle schroefjes van een CYMA AK47 kan bestellen? Dat ding flikkert ondertussen zowat uit elkaar, wat helemaal bij de AK47 past ?, maar ik mis een aantal schroefjes.
 7. Sociale Rate of Fire? :-P Is dit die Specna die je een tijdje te koop had staan ook op Airsoft.nl? Succes met het project!
 8. @mata Beetje zonde om een nieuw topic aan te maken, maar heb jij ervaring met de 70 graden Macaron bucking? Ik heb dus bij Pete in alle enthousiasme 3 buckings besteld, maar ik heb zo'n vermoeden dat 70 graden veel te stug is en ik die straks aan de straatstenen niet kwijt kan Ik las dat je wel de 60 graden gebruikt in je setup.
 9. Ja je hele HPA set, maar daar moet dan eerst wat de deur van uit bij mij.
 10. Wat doe je mij aan, om de hoek, amper gebruikt en precies het merk wat ik prefereer.......
 11. killaz

  Weapon 7.62 (nieuwe Duitse shop)

  Die kun je dus loshalen. Meeste China JPC's hebben dat niet. Daarom heb ik nu gewoon mijn fastmags op mijn JPC. Ideaal!
 12. In theorie kunnen ze 30A leveren ja, je replica (mits het een stock replica is) zal waarschijnlijk maar iets van 15 tot 20 A trekken. Pas als jij een andere motor er in zet gaat je replica mogelijk meer Ampere vragen. Toevallig van het weekend weer de verschillen in discharge gezien in mijn AK74 build. Op 11.1, 1000mah met 20C - 40C discharge heb ik geen overspin. Op 11.1 2200 mah 25C - 50C discharge, heb ik wel overspin
 13. killaz

  Weapon 7.62 (nieuwe Duitse shop)

  Thanks AAC, even de TMC 2.0 besteld. Eindelijk een JPC zonder voorgedefineerde magazijn pouches. Dat scheelt weer bij mijn fastmags. Bijna alle cheap JPC's hebben dit namelijk, heel irritant aangezien het klittenband los laat op het moment dat je je magazijn wilt pakken bij een fast mag.
 14. killaz

  [TKA]Jefftron Drop in V3

  Is bij mij overbodig dus mag de verkoop in. Heeft nooit in een voltooide build gezeten: Zou in mijn AK47 back up gaan, maar door een change of plans wordt mijn AK47 ook uitgerust met 13:1 en 35rps . Vooral dat laatste vindt de Jefftron niet zo leuk, dus komt er een andere mosfet in. Prijs: 35 euro.
 15. killaz

  Dit weekend ben ik @

  Ja Voltage, maar heel kort. Nu heeft hij vooral Helenaveen, wat indoor nog altijd erg vet is, en Veldhoven outdoor.
×
×
 • Maak een nieuwe...