Spring naar bijdragen

Stainless

 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Stainless

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 09-10-1985

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Hilversum

Airsoft

 • Team
  DoF
 • Primaire replica
  Bolt M4 Sopmod
 • Secondaire replica
  P226

Contact informatie

 • NABV ID
  78F6SAOa2s
 1. Ik heb een mail ontvangen van de organisatie. Helaas te weinig animo voor een testskirm op 26 juni. Er volgt een nieuwe datum die zeker door moet gaan. Dat zal ik dan t.z.t. wel even posten hier.
 2. 26 juni is de nieuwe datum. 19.30 is de nieuwe tijd (19.00 is inderdaad wat krapjes als je een stukje moet rijden vanuit werk). kosten zijn 15 euro. Voor de rest dezelfde info als in de startpost (wellicht dat we wat langer doorgaan als daar animo voor is, omdat we wat later starten) @Timmyoshi: Wat betreft de sate, dat ga ik nog even uitonderhandelen met de organisatie (bedankt voor de tip)!
 3. van een aantal gehoord dat een andere datum beter uitkomt. In overleg met de organisatie plannen de we testskirm op een andere datum. De nieuwe datum plaats ik hier z.s.m.
 4. @Ree: Als ik er geweest ben schrijf ik zeker een review. @Timmyoshi: Cool, ik hoor het wel!
 5. Op 5 juni zal de Avontuurfabriek (www.airsoften.nl) een eerste 'testskirm' organiseren van 19.00 uur tot 22.30 uur. Het betreft een CQB locatie centraal gelegen in Nederland (Loosdrecht). De locatie is tevens een paintballcentrum maar de paint is weg en de 'paintballers' gebruiken nu reballs (geen paint aan je camo dus, don't worry:). Samen met Flix (van dit forum) en wat introducees zijn wij die avond aanwezig. Omdat het een testskirm betreft zoeken we wat mensen die die avond zin hebben om te skirmen op een nieuwe locatie, en wellicht achteraf ook nog wat nuttige feedback kunnen geven. De kosten zijn € 15,00 voor deze eerste avond. Veel forumgangers komen uit Midden-Nederland, dus dan is Loosdrecht prima te rijden voor een vrijdagavondje. Mocht je met openbaar vervoer willen komen, dan kan Flix of ik je ophalen en terugbrengen bij station Hilversum. Het zou mooi zijn als we met wat forumgangers deze organisatie een duwtje in de goede richting kunnen geven. Wie weet houden we er een mooie, centraal gelegen locatie aan over. Geen overbodige luxe nu de NABV naar 6500 leden is gestegen. Er is na controle van de NABV plek voor 20 man op deze locatie. Aanmelden aub via mij, dan geef ik dat door aan de organisatie. Introducees zijn ook welkom, geef dat dan even aan. Alle 'standaardregels' (max 360fps, 3 meter pang regel) zijn van kracht. Voor vragen kunnen jullie uiteraard bij mij terecht.
 6. Stainless

  Het identificeer-dit topic

  Ik heb de P226 (railed) van WE, mocht je er wat over willen weten.....
 7. Stainless

  [ita] safarasoftair.com

  Hier heb ik mijn eerste replica en andere spullen besteld. Snelle levering en hele scherpe prijzen! zeer tevreden!
 8. Stainless

  Alles over chrono's

  wat late reply maar je kan in Hilversum bij mij langskomen (woon naast het station). Ik heb een chrono liggen. stuur mij even een PM als het nog nodig is...
 9. Stainless

  Alles over chrono's

  Hilversum.... Maar ben dit weekend alleen morgen (zaterdag) overdag thuis....
 10. Stainless

  Pakket track & trace apps

  Als androidgebruiker gebruik ik Deliveries Package Tracker (van oRRs?). App is sindskort in het Nederlands te gebruiken en werkt perfect voor eigenlijk alle postbedrijven over de wereld. Je krijgt (als je dat wilt) een melding als het pakketje weer van sorteerplek A naar sorteerplek B gaat en een verwachte levertijd. Ik verbaas mij over het feit dat je op ebay onderdelen (bijvoorbeeld mounts of springs) kan vinden voor een paar euro die vanuit hong kong gratis worden verscheept. Als je het onder de 22 euro (aankoopwaarde) houdt, betaal je helemaal niets aan de postbode. Via ebay bij dezelfde winkel diverse losse bestellingen gedaan van onder de 22 euro i.c.m. gratis verzenden. Naast airsoft heb ik er dus nog een nieuwe hobby bij, pakketjes tracen:)
 11. Stainless

  [NL] Joppie's Dump / Airguns.nl

  Afgelopen zaterdag even binnengelopen bij Joppie's Dump (airguns.nl) in Hilversum ter orientatie (wachtende op mijn NABV pas). Een dump die zich nog vooral richt op de verkoop van luchtbuksen en messen maar steeds meer de omslag aan het maken is naar airsoft. Tijdje gesproken met de man (Fred) van de werkplaats van Joppie's Dump en die wist mij te vertellen dat ze de komende tijd gaan uitbreiden met het assortiment. Op de website staat een deel van hun assortiment maar zeker niet alles. Qua replica's is er op zich al redelijk wat keus, al kon ik geen 'pareltjes' ontdekken die niet ook al op de website staan vermeld. Ook wist hij me te vertellen dat ze zich wat meer op onderhoud van apparaten willen gaan richten. Qua gear (op schoenen na) hebben ze (nog) vrij weinig naar mijn mening. Ik ben benieuwd of ze daar verder in gaan uitbreiden. Je hebt wel het typische dumpgear en ook wel meer gericht op airsoft maar het is allemaal vrij beperkt. Ik ben later die dag nog naar combatshop gereden in Montfoort en daar is veel meer keus qua (airsoft)gear (al is het wel aan te raden om na te gaan of ze de maten/kleur etc. daar op voorraad hebben). Al met al zou ik niet speciaal naar Joppie's Dump afreizen, tenzij er geen andere shop bij je in de buurt zit die replica's verkoopt. Ik ben wel benieuwd in hoeverre ze nog gaan uitbreiden met hun airsoftassortiment (gear en replica's) aangezien de shop al redelijk 'volgebouwd' lijkt. Ik woon op steenworp afstand dus ik loop gewoon af en toe binnen om te kijken of er wat nieuws is wat betreft assortiment of m.b.t. onderhoud van apparaten. Mocht er wat nieuws zijn, dan zal ik het hier neerzetten.
 12. @svw, morgen lopen we daar even binnen. Kom er op terug.
 13. Ook maar even voorstellen. Maurice, 28 jaar uit Hilversum. Teamgenoot (american football) van Flix, Quarterback bij Hilversum/NL team. Interesse gewekt via youtube/internet en zoals flix al omschreef de combinatie van tactiek/teamplay/fysiek bezig zijn etc. etc. spreekt mij aan. Nu druk met oriënteren wat allemaal wel (en wat voorlopig vooral niet:) aan te schaffen. Zodra de pas binnen is e.e.a. aanschaffen en dan staan er de komende maanden ongetwijfeld wat events op het programma die ik wil bezoeken.
×
×
 • Maak een nieuwe...