Spring naar bijdragen

Seagon

 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Seagon geplaatst

 1. Seagon

  [TKA] King Arms P90 met veel gear

  Prijs update.
 2. Merk: King Arms Model: P90 Ultra Grade (tri rail met iron sights) Accessoires: Genoeg voor een stand alone starter kit De reden dat ik deze (met pijn in mijn hart) verkoop is omdat ik besloten heb om dit jaar serieuzer te worden met airsoft en een trap hoger te gaan spelen in realisme en ervaring en dat heeft helaas meer geld nodig. De staat van deze P90 is gebruikt, maar fantastisch, ik heb er heel veel aan gedaan om de performance optimaal te houden en er zijn maar een paar upgrades uitgevoerd. 0.0 mankementen aan deze replica. Restauratie werkzaamheden (2018): * Nieuwe receiver shell (geinstalleerd) * Nieuwe Gearbox back plate (geinstalleerd) Oude zit er ook bij, die is nog als nieuw (2e gekocht omdat ik de oude tijdelijk misplaatst had, hehe). * Nieuwe Mag release (geinstalleerd) Upgrades: Angel Custom Hop Unit XT60 connector (M) (verloop kabels van XT60 (F) naar Mini Tamiya (M) zijn makkelijk te vinden) Accessoires: 3x Highcap van King Arms 5x Midcap van King Arms Angel Custom extended buttplate met QD attachment Blackhawk P90 Sling Adapter 2x Viper P90 double mag pouches (passen elk 2 patroonhouders in). 1x originele accu 1100mAh Ni-Mh (Mini Tamiya) 1x Extra accu (VB Power) 1600mAh Ni-Mh (Mini Tamiya) Vraagprijs: €300
 3. Ik heb deze brief ook binnen gekregen voor een high tube adapter voor mijn CAM870. Goed om te weten hoor, in het vervolg gaat mijn pasje mee voor elke bestelling die ik plaats in het buitenland waarvan het onderdeel herkenbaar deel kan zijn van een (replica) vuurwapen. (Edit: excuus voor de Necro post, ik zit op mijn mobiel te surfen hehe).
 4. Hey, geen nieuwe registratie maar wel de eerste post Tars, 35 jaar en Airsofter sinds de legalisering. met redelijk wat ervaring en de volledige training van Airsoft Heaven (nu Dutch Tactical School) onder de gordel gaan we hard 2019 in! ik ben sinds kort aspirant lid van de Dutch Monkeys en ben eigenlijk nu pas echt aan het "focussen" op mijn echte rol binnen de sport. ik heb een aantal replica's gehad, (ooit begonnen met een AUG-A3, uitgebreid met een P90 om de aparte stijl aan te houden. De AUG maakte plaats voor een GBB SCAR-H welke op zijn beurt weer plaats moest maken voor een ASG SVU. Momenteel heb ik de SVU en P90 aeg's allebei te koop staan voor een investering in de toekomst met een hogere tier replica. Wat ik momenteel over hou is echt mijn favoriet. Een APS CAM870SF (custom met high tube adapter en real steel HERA Arms CQR stock) als primary en een SOCOM Gear Meu 1911 die mij vanaf 2013 trouw dient. Daarnaast heb ik nog een WE18c die een nieuwe hammer spring nodig heeft hehe.
×
×
 • Maak een nieuwe...