Spring naar bijdragen

Maximbosch

 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Maximbosch's Achievements

 1. Ik had hem van de week een bericht gestuurd, ik wacht zijn reactie even af!
 2. Dan is het inderdaad een beter idee om hier even iemand te zoeken. Zijn daar ook weer speciale forums voor?
 3. Ah check! Ik zag inderdaad dat het iets van 100 euro was voor de gate titan. Dan had je de gate titan v2 basic. heb jij enig idee wat het kost als ik dit zou laten doen en het shimmen, aoe ook. Ik dacht zelf om het bij krale te laten doen. thanks voor alle info! Waardeer ik enorm.
 4. Hey Joost, nog even een vraag. Als ik een mosfet (die gate titan) koop, welke moet ik dan hebben? Zag een basic en advance. Wat zou jij aanraden? Moet ik nog meer aanpassen als ik er een titan gate inzet?
 5. Ga ik zeker doen. Heb hem zojuist besteld. Ik hou je op de hoogte als ik hem erin heb. Thanks voor je hulp.
 6. Ahh top! Ik ga hem volgende week bestellen en eens kijken hoeveel “lawaai” die gaat maken. Thanks voor de hulp!
 7. Ten eerste thanks voor de hulp en de linkjes! Ik heb nu een bucking en nub besteld. Als ik die high torque motor bestel, moet ik daar dan nog iets voor veranderen? Of kan die er gewoon zo in?
 8. Hoi, Ik ben een beginnende Airsofter en beschik over een Krytac Warsport LVOA-C. Hij is als volgt: innerbarrel-Prometheus 6.03mm External- Dummy Silencer gearbox-stock hopup-stock bucking-stock Nou zou ik hem graag ergens laten upgrade ivm tijd. Ik ben zelf ook niet zo handig, dus vandaar. Hebben jullie tips die ik het best het eerst kan laten doen (en wat zoiets zou kosten). Wellicht ook tips waar ik het kan laten doen? alvast bedankt! maxim
×
×
 • Maak een nieuwe...