Spring naar bijdragen

Maultier NL

 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Maultier NL's Achievements

 1. Maultier NL

  M14 EBR (G&G / ASR / JG)

  Gezocht! 🤠
 2. Maultier NL

  Favoriete velden?

  Dank Mata, dat lijken inderdaad mooie velden!! Ook Blackout kwam ik tegen wat me een mooi veld lijkt 🙂 Top, genoeg te kiezen voorlopig. Zodra mijn SVU / AK74 / HK MP5SD6 zijn geupgrade, gaan we eens ter plekke scouten!
 3. Maultier NL

  Favoriete velden?

  Hi, De posts in deze discussie zijn alweer vrij oud. Ik vind niet heel gemakkelijk een beschrijving van de typen velden in NL; lijkt mij leuk om een groot outdoor veld te hebben met daarin enige echte gebouwen. Dus zodat je zowel CQB als outdoor kunt combineren. Liefst ook met niet al teveel restricties :-). Bestaat er zo'n veld in NL? Ik heb alleen ervaring (1x) bij Gladiator in Almere: dat veld vond ik eigenlijk iets te dicht begroeid, maar was ook paar weken geleden en dus vol in de zomer. Wat zijn jullie favoriete velden en waarom? Als er echt een "über-veld" is in BE of DLD (oud WO2 bunkercomplex oid), dan hoor ik dat ook graag! Ben benieuwd.
 4. Thanks, gaat zeker lukken, wel een beetje overwhelmed door de hoeveelheid info.... 🤯 Maar de zoekfunctie is my friend hoop ik!
 5. Hi Guys (& Girls?)! Ik ben Maultier NL 🤠 Kocht mijn eerste AEG in 1993 (!) (AK-47) en speelde eind jaren '90 vaak in Belgie. De afgelopen 20 jaar heb ik niet meer gespeeld, maar heb inmiddels wel een hele aardige collectie opgebouwd 😎 Ben nu voornemens om weer af en toe te gaan spelen. Wel wil ik 2 of 3 primaries eerst (laten) upgraden (450 FPS DMR en 360 FPS AEGs). Woon in het midden van het land. Ben nieuw op het forum en zal o.a. op zoek gaan naar wat de gaafste terreinen zijn (mijn voorkeur is niet te dicht begroeid met takken en bladeren vanwege het lastige confirmen van hits (ofwel het makkelijker ontkennen van hits....) tips welkom!) en uiteraard info over replica's en alles wat er mee samenhangt! Stay Safe, Maultier NL
×
×
 • Maak een nieuwe...