Spring naar bijdragen

ward

 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Ik kreeg een tijdje geleden een goedwerkende Lipo 11,1V PEQ type batterij. Momenteel dacht ik een rear wired AEG aan te schaffen. Ik vroeg me af of ik deze batterijen kon gebruiken zonder de gun om te bouwen naar front wired? Zijn er bijvoorbeeld andere stocks beschikbaar hiervoor of weegt dit niet op t.o.v. de prijs voor gewoonweg een andere batterij?
 2. ward

  Motor problemen

  Replica werd wel degelijk als upgrade verkocht. Achteraf bleek dat er nog veel meer problemen waren met de M4. Niet zo een slimme aankoop dus. Gelukkig kreeg ik mijn geld terug en werd de M4 teruggestuurd.
 3. ward

  Motor problemen

  Heb intussen de gearbox helemaal uit elkaar laten halen. Bleek dat de drie gears kapot waren.
 4. Hallo, Ik ben net nieuw in airsoft en vond een tweedehands zoekertje online. Dit leek me een goede deal. Na het aankrijgen de Ares Amoeba M4 bleek helaas dat hij niet schiette. Na uren lang op youtube rond te kijken naar filmpjes over problemen aan de gearbox of motor heb ik ontdekt dat de motor niet meer werkt naar behoren. Deze maakt en enorm luid metale hartverscheurend geluid wanneer geïnstalleerd in de M4 en werkt maar 3 keer. Dit is een "upgraded" motor: Specna Arms Standard Torque Motor. De eigenaar vertelde me dat ik een 11,1v batterij moest aanschaffen om deze motor te laten werken naar behoren. Na wat filmpjes te hebben gezien leek het erop dat de motor mogelijks te zwak is voor de gearbox? of dat de motor oververhit is en dus kapot is? Dit zijn de upgraded internals: - Specna arms torque motor - Specna arms Outer barrel - Maple leaf inner barrel - Maple leaf hopup bucking - Metalen overbarrel silencer Bedankt alvast!
×
×
 • Maak een nieuwe...