Spring naar bijdragen

quazoosl

 • Aantal bijdragen

  10
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over quazoosl

 • Rang
  Member

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Location
  Groningen

Airsoft

 • Primaire replica
  G&G CM16 SRXL
 • Secondaire replica
  SSP-1

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. quazoosl

  [HPA] DMR - G&G CM16 SRXL

  Jep. Morgen lekker schuimpjes snijden om de suppressor functioneel te maken.
 2. quazoosl

  [HPA] DMR - G&G CM16 SRXL

  Suppressor en barrel extender binnen
 3. quazoosl

  [HPA] DMR - G&G CM16 SRXL

  Dank voor de tip. Heb ook scotchbrite gehaald (zoals kickingmustang), zal beide uitproberen en kijken wat het beste resultaat geeft.
 4. quazoosl

  [HPA] DMR - G&G CM16 SRXL

  Klopt, ben ook groot fan van het forum format. Baalde er een beetje dat airsoft.nl zomaar op was geheven en was omgetoverd naar een Discord (met een outdated link). Plaatjes volgen Ben nog op zoek naar open foam matten om ringen voor de suppressor te fixen (liefst 5 of 6mm dik) Iemand tips?
 5. quazoosl

  [HPA] DMR - G&G CM16 SRXL

  Thnx. Voel je niet aangesproken. Zat jij ook niet op airsoft.nl? Wat de barrel betreft, heb een outer barrel extender en een suppressor besteld, inkorten of kortere barrel kan altijd nog.
 6. quazoosl

  [HPA] DMR - G&G CM16 SRXL

  De realiteit lijkt mij anders.
 7. quazoosl

  [HPA] DMR - G&G CM16 SRXL

  Ik had ff niet gezien dat het forum op sterven na dood was. Jammer. Doei.
 8. quazoosl

  [HPA] DMR - G&G CM16 SRXL

  Koppeling slang-engine lijkt hetzelfde Mijn suppressor blijkt een clockwise Ø14mm female aansluiting op het uiteinde te hebben. Koppelstuk male-male CW/CCW + grote huls met om-en-om foam spacing lijkt een goede optie. Opties voor vullen vanuit de (gekeurde) duikfles: Overdrukventiel 200 bar en slang voor het vullen. Paintball vulstation
 9. quazoosl

  [HPA] DMR - G&G CM16 SRXL

  De beslissing was eigenlijk al gemaakt, maar het laatste dagje skirmen met een haperende replica was de druppel. Ik ga HPA, en ik maak er meteen een DMR van. Met de corona crisis mooi wat tijd om de boel te upgraden voordat we weer kunnen spelen. Geen ervaring met HPA, dus ben erg benieuwd, input wordt gewaardeerd. Huidige status: G&G CM16 SRXL Maple Leaf Macaron 60° flat hop bucking Maple Leaf Omega Flat nub Krytac rotary hop-up unit Krytac Ø6.03 x 416mm barrel (iets te lang voor replica, dus suppressor overheen geschoven) Ik speel tot nog toe met 0.28g BB's op 1.02-1.06 Joule. In huis gehaald: Valken 0.8L 207 bar tank Wolverine Storm reduceerventiel met slang Acetech AC6000 chrono (wil de boel natuurlijk wel even goed kunnen testen) Komt er aan: Polarstar Kythera volledig mechanische enigine (pre-order, ik verwacht begin april in huis) Pouch voor de fles 300 bar duikfles (nog laten keuren) Open eindjes: Koppeling slang-engine: Plug-and play of verloopje nodig? Gewicht BB's: Nu van plan om 0.36g en 0.40g te ga proberen. Iemand tips? Suppressor/inner-barrel combi: Momenteel is m'n kleine suppressor niet functioneel, gezien m'n inner barrel bijna tot het eind van m'n suppressor loopt. (Daarom had ik in eerste instantie de suppressor gekocht) Nu ik toch HPA ga, wil ik ook meteen voor maximale demping gaan. Kortste (en goedkoopste) klap is m'n oude stock barrel er weer in te stoppen, maargoed, liever niet natuurlijk. Eerste stap lijkt mij een grotere en functionele suppressor. Aanbevelingen? (niet te duur) Verder vraag ik me af of mensen ervaringen hebben met het in laten korten van hun barrel? Bijvullen veldfles vanuit duikfles. Ben ik klaar met een reduceerventiel en een slang? Ik ga er even vanuit dat ik vrij goedkoop iets industrieels kan fixen. Verder nog dingen waar ik rekening mee moet houden?
 10. Hallo, JR hier. Ik woon in Groningen, en airsoft nu twee jaar. Speelstijl sneaky bastard. Objective is voor mij altijd belangrijker dan K/D. Qua gear heb ik een G&G CM16 SRXL waarvan ik de barrel assembly heb ge-upgrade, en binnenkort maak ik er een HPA DMR van. (AEG is nu te luid met te veel issues)
×
×
 • Maak een nieuwe...