Spring naar bijdragen

DutchBarrel

 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over DutchBarrel

 • Verjaardag 22 januari

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Location
  De Meern
 • Interests
  Brandweer, gamen, pc, programmeren, techniek

Airsoft

 • Primaire replica
  Opzoek

Recente profielbezoeken

807 profielweergaven

DutchBarrel's Achievements

 1. DutchBarrel

  Silverback srs

  Vragen over een Silverback SRS. Nu heb ik deze op het oog. Wat ik lees schijnt het een goede sniper te zijn. (Ben niet opzoek naar discussies over andere) Dus wil deze gaan kopen. Maar welke lengte dan? Misschien dat hier mensen zijn die ze bezitten en mij kunnen vertellen welke ze hebben en waarom. Ook gaat deze geüpgraded worden en zou hier graag wat ervaringsdeskundige hun mening over willen horen.
 2. Ben ook blij dat ik Airsoft Elite ondekt heb en dat ik in de toekomst ook mijn bijdrage aan dit forum kan geven.
 3. Beetje laat maar nog bedankt voor het uitproberen van je scope en tips??
 4. Ik ga inderdaad naar het verkeerspark. Top van die scope. Gaan we proberen. Zie je zaterdag.
 5. Is een mooie replica. Moet ook nog eens kijken voor een mooie scope. Moet functioneel zijn en in verhouding zijn met de m4. Wensen moeten er zijn toch??
 6. Allereerst dank dat je dit wilde delen. Wat ik wilde bereiken is dat als ik naast een aantal teamgenoten sta met vergelijkbare replica's, ik niet 10m schiet en zij 40m. Als ik met de TM gewoon mee kan met de rest dan ben ik tevreden. Op de TM heb ik inderdaad een stekker laten aanzetten voor lipo's. Ben erg benieuwd. Kan elk moment geleverd worden en zaterdag uitproberen bij Copperhead
 7. #dwarf_ts13 bedankt voor je uitgebreide informatie. Dit neem ik zeker mee in mijn overwegingen. Qua budget past het zeker. Er zou zelfs ruimte zijn voor wat upgrades indien dat noodzakelijk zou zijn. De mosfet had ik ook opgemerkt. Maar wil daar eerst echt gezien hebben. Maar wat ik gezien hebt is zeker interessant. Qua installatie zal ik het in eerst instantie niet zelf aandurven hoewel ik aardig kan knutselen en solderen. Maar goed, van vallen leert men? Zover in iedere geval bedankt
 8. Ik ga dit ook even afwachten maar zover bedankt alle??
 9. Zoals ik er nu naar kijk wel. Persoonlijk vind ik dit een pracht van een replica. En de kosten neem ik dan voor lief. En wat ik denk is het wel kwaliteit.
 10. Nu had ik dit wel gehoopt voor dat geld eigenlijk? Zit ook nog wat andere TM replica's te kijken die ik ook bijzonder interessant vind. Dit wil ik zeker ook doen op termijn (of het moet nu in mijn budget kunnen) Maar hoop dat deze zonder upgrade aardig mee kan komen. Dan ga ik dit zeker doen. En navragen of ze het zo afleveren dat het binnen de wettelijke kaders valt (of denk ik nu te simpel?)
 11. Ik overweeg deze replica te kopen. Ziet er goed uit, gerenommeerde merk, degelijk gebouwd, zie en lees allemaal goede verhalen. Maar is dat wel zo? Is er iemand hier die er 1 heeft en dit kan bevestigen? Is het aan te raden om een upgrade te doen naar 350 fps? En zijn er meer upgrades nodig om aardig mee te komen in het veld.
 12. DutchBarrel

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Mocht er een nieuwe ronde komen dan hou ik me aanbevolen.
 13. Ook ik zal me hier voorstellen. Ik ben Arie, 48 jaar en callname DutchBarrel. Ik ben een Rotterdammer die via Amersfoort in De Meern (Utrecht) beland is. Mijn beroep is Brandweerman. In de ploeg waar ik in zit gingen wij regelmatig paintballen en daar hoorde ik het bestaan van airsoft. Jaren niks meegedaan eigenlijk tot ik een tijdje geleden een filmpje zag op YouTube. Ben me meer in gaan verdiepen en bedacht dat ik dit wil gaan doen. Heb me pas aangevraagd en als die binnen is kan ik actief meedoen. Tot die tijd ben ik me aan het oriënteren voor een goede replica en gear. En wat leuke locaties en/of teams bij mij in de buurt.
×
×
 • Maak een nieuwe...