Spring naar bijdragen

Joost90

 • Aantal bijdragen

  36
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Joost90

 • Rang
  Member

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man

Airsoft

 • Team
  T4
 • Primaire replica
  416 / M4
 • Secondaire replica
  PPQ/Glock 17

Recente profielbezoeken

128 profielweergaven
 1. Om het even netjes af te sluiten: Uiteindelijk prima kunnen bestellen, deze geloof ik: (https://airsoftpro.cz/en/gun-parts-upgrade/kompletni-natahovaci-paka-zaveru-pro-m4-detail) Niet in Nederland maar wel keurig bezorgd voor 5 euro ofzo. Bedankt voor de hulp!
 2. Bedankt voor de tips! Ik ga verder zoeken. De veer is redelijk goed te vinden in verschillende shops.
 3. Hallo allemaal, Gister trok ik perongeluk de charging handle van mijn specna arms 416 model (H02 geloof ik) kapot. Heeft iemand er een te koop inc de bijbehorende veer? Charging handle Specna Arms H02 Foto van de gesneuvelde: https://imgur.com/a/6bW5xFb
 4. Joost90

  Ervaringen met Specna Arms?

  Zwart 😍🤘 En bedankt voor de link!
 5. Joost90

  Ervaringen met Specna Arms?

  Nog even hier op terugkomend. Ik zie verschillende aac2000 replica's... Hoort het laatste deel nu smaller of breder te zijn dan het middenstuk? Ik zie namaak modellen die als een soort kerstboom aflopen. En types die breed/smaller/breed zijn? Heb je misschien een link naar een aac2000? (Replica dan, real steel gaat wat boven budget voor mij)
 6. Joost90

  Ervaringen met Specna Arms?

  Oohh zo! Dat is die maken li-ion accu's toch? Nee dit is gewoon een 7.4v lipo.
 7. Joost90

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik begrijp je bericht niet helemaal vrees ik 😅 Geen titan, komt nog wel denk ik. Niet zo'n haast mee. Verder: Shs high torque motor Prommy spring (geknipte m100 geloof ik weet ik niet meer zeker) Shs piston (AOE gecorrigeerd) Lonex cylinder Classic army pistonhead en cylinderhead (met rubber plakker voor de aoe) Shs nozzle Shs 16:1 gears (geshimmed) Modify bucking Rhopped Pdi 6.05mm barrel Lonex hopup Uuuhm... Dat was het geloof ik. Redelijk standaard upgrades maar schiet prima. Die accu past net niet in de buffertube, zeker niet met de xt60 connector. Speel altijd met m"n stock redelijk kort.
 8. Joost90

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Helemaal top! Ik hou m in de gaten.
 9. Joost90

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Neee ik was al bang dat ik te laat ben. Volgende batch hou ik me sterk aanbevolen!
 10. Joost90

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Kan ik nog meedoen aan deze bestelling? Of zijn er verplichtingen waar ik nog aan moet voldoen?
 11. Joost90

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ja magpul ctr stock vind ik zelf ook veel ruiger en zit op beide m4's die ik voor cqb gebruik. Maar deze stock dient een praktisch doel. Namelijk dat er een 2200mAh accu in zit/past waarmee ik makkelijk een weekend/langer dan 24 uurs event haal. Maar wel met je eens dat het ruiger is (en dus ook "closer to the real thing" wat ik nog niet wist haha)
 12. Joost90

  Ervaringen met Specna Arms?

  Aaahhh helder, Ja juist heel tof dit soort info! Dikke kans dat ik volgend jaar aan de gang ga met de geisele rail, heb ik de supressor vast kan er dan een AAC 2000 op deze. Klopt die ook weer soort van. Leuk! Thnx voor de info.
 13. Joost90

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik ben juist wel blij met deze supressor. Is een aac 2000 niet meer iets voor een m4? Weet iemand trouwens of een at2000 tracer unit in een aac2000 past? In deze: https://unit13shop.eu/nl/replica-accessoires/silencer-flash-hider-tracer/silencers/bd-aac-m4-2000-silencer-deluxe-gen-2/a-16499-20000078
 14. Joost90

  Ervaringen met Specna Arms?

  Oke kleine update nog omdat ik er zo blij mee ben
×
×
 • Maak een nieuwe...