Spring naar bijdragen

Siem1964

 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Siem1964

 • Rang
  Newbie

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Location
  Limburg

Airsoft

 • Team
  Leafs & Lions
 • Primaire replica
  Specna Arms M4
 • Secondaire replica
  Glock S17

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Siem1964

  Bolt release

  Hai eindelijk tijd gevonden om jullie advies uit te voeren. Ik kan de hop up weer vrijmaken maar helaas blijft de schuif niet open, ik moet de schuif dus vasthouden. Oorzaak niet gevonden, zal voor de volgende ronde zijn 😁.
 2. Siem1964

  Bolt release

  Hi dank je voor de tip. Ik hoop deze week tijd te vinden om de replica te openen, is altijd wel even een dongetje om tijd vrij te maken 🙂
 3. Siem1964

  Bolt release

  Ok thanks, ik ga het proberen. Het hendeltje moet onder de pin blijven die je er boven ziet?
 4. Siem1964

  Bolt release

  Hai allemaal, weet iemand hoe dit veertje voor de bolt release moet zitten? gr. Marcel
 5. Hoi Eindelijk heb ik mijn foto's gevonden. Dit is het veertje dat ik bedoel, dat zorgt er voor dat de bolt weer terug springt bij release. Ik zet ook foto's van mijn replica bij, weet iemand welk type het is van Specna Arms?
 6. Hoi, ik zal een foto sturen maar dan moet ik mijn replica weer ff uit elkaar halen. Ik had een foto maar die ben ik kwijt. Komt er op neer dat een veertje aan re zijde vd gearbox niet goed zit. Moeilijk uit te leggen omdat niet weet hoe elk onderdeel heet. Helaas nog geen tijd om replica uit elkaar te halen.
 7. Hai, ik ben Marcel Simons, 55 jaar en woonachtig in Zuid-Limburg. Airsoft had al een hele tijd mijn interesse, omdat het aansluit bij het spel dat ik als kind het liefst speelde: soldaatje. Eind vorig jaar voor het eerst met een aantal vrienden gaan airsoften met huurkits, en meteen verkocht. Via Airsoftmarkt een leuke set van AEG (Specna Arms M4, weet helaas niet het exacte type) en side arm (CZ 75 P07) op de kop kunnen tikken. Inmiddels nog een Glock S17 (CO2) en Sig Sauer P226 (AEP) toegevoegd aan mijn arsenaal met de Specna Arms SA-G01(M4A1 + M203) boven aan op mijn verlanglijstje. Ik ga helaas niet zo vaak naar skirms als ik zou willen, maar ja, ik geniet van elke skirm die ik wel kan gaan. Ik heb momenteel een probleempje met mijn M4, dus als iemand zich geroepen voelt....ik kan eventueel een filmpje toevoegen van mijn probleem (heeft te maken met de release van de bolt die de hop up afschermt). Ik ben tot nu toe met het team Leafs & Lions ctief gewest in Landgraaf, en een paar keer bij Unit 13 in Sittard. Nou tot zo ver mijn voorstelrondje. Wellicht zien we ons en indien je me wilt helpen bij mijn probleem: graag. Groetjes Marcel
×
×
 • Maak een nieuwe...