Spring naar bijdragen

Tommeke19

 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Tommeke19

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Tommeke19

  Tracer unit aliexpress

  Dan is de keuze snel gemaakt ?
 2. Tommeke19

  Tracer unit aliexpress

  Dan lijkt me die van ali toch beter, of heb ik het mis ? het is nu niet dat het verschil enorm is. Tenzij je het over het prijsverschil hebt, die is wel enorm ?
 3. Tommeke19

  Tracer unit aliexpress

  Hey, Ik zou graag een tracer unit kopen. Nu had ik er verschillende gezien op Aliexpress. Zijn deze slechter als de tracer units van hier op de markt? Ik heb nergens iets kunnen terug vinden van review. Thanks
 4. Maar als dat niet bij op de batterij staat wat de' constant' is en wat de 'piek' is, is dit dan een probleem. Want ik ga eerlijk zijn, ik had de batterij op aliexpress gezien is dat ook een probleem trouwens?
 5. Ik ben nog niet helemaal mee met het 'C' gedoe.. Ik probeer het te begrijpen, maar het lukt me niet sorry. Ik heb ergens een lipo zien staan van 7,4v en 1500mah en 40C. Is dit dan een goede batterij? Voor zover ik het gelezen heb en wat ik begrijp zou dit geen slechte batterij moeten zijn. Alvast bedankt
 6. Is er iemand die me hier ook wat in verder kan helpen? Ik zou liefst geen lenzen dragen omdat ik het niet kan verdragen en zie het ook niet zitten om er een veiligheidsbril op sterkte te laten maken (daar speel ik het (momenteel) nog te weinig voor). Een masker vind ik dan weer zo onhandig, tenzij het zo'n dye is want die beslaan niet (heb ik horen zeggen). Nu heb ik wat opzoek werk gedaan en kom ik uit op de goggles van Lancer Tactical. Heeft iemand hier ervaring mee?
 7. Bedankt voor je reactie! Hier ben ik een stukje wijzer uit geworden! Momenteel heb ik nog 0.25 bbs van Green Devil liggen. Ik heb ook al veel goeds gehoord van de specna bb's dus ik ga hier je raad in opvolgen. Misschien nog een beetje experimenteren met het juiste gewicht. M'n replica is trouwens een Scar-L van Classic Army met Prometheus Barrel.
 8. Ik ben gisteren na lange tijd nogeens bij Airsoftlimburg.be geweest. Hier is het de bedoeling dat ik normaal ga airsoften. Ik had de eigenaar aangesproken en hij zei me dat hij al jaren Pro Tech Green gas gebruikt. Dit is het huismerk van Taiwangun, waarschijnlijk ga ik me deze ook aanschaffen want heb er ook goede reviews van gelezen. Nu enkel nog de juiste bb's vinden en we zijn vertrokken ??
 9. Gas is niet het belangrijkste aangezien ik m'n scar nog heb. Het gaat me voornamelijk om de bb's. Ik heb vroeger paintball gespeeld en ben er toen mee gestopt om dat de balletjes daar te duur werden. En als ik telkens bbs moet kopen van Green Devil heb ik schrik dat het weer veel gaat kosten, haha ?
 10. Hallo, Sorry voor al mijn vragen, maar ik speel liever op safe met alles dan dat ik materiaal koop dat snel stuk gaat of voor problemen zorgt. Ik heb in m'n scar een precision barrel zitten, en welke bb's raden jullie hiervoor aan? Ik heb hier nog 1,5 zak liggen van Green Devil, maar vind ze precies toch iets te duur. Dus wat raden jullie aan van bb's en welke raden jullie absoluut af? Daarnaast ben ik ook nieuw ivm GBB pistols, dus ook hier welke is een goede gas? Is het 'huismerk' van gunfire goed? Thanks!
 11. Tommeke19

  Budget airsofter opkomst

  Bedankt allen voor de reacties, hij is er alvast een pak wijzer uit geworden. Hij is nu aan het kijken voor een specna of g&g. Bedankt
 12. Tommeke19

  Budget airsofter opkomst

  Hij is al in bezit van een degelijke bril en mond bescherming. Dat is toch wel het voornaamste bij mijn weten. Inderdaad een extra mag in de spawn leggen is net zo makkelijk. Een hi-cap op knallen zal toch niet rap gebeuren zonder een hit te nemen ? Welke budget vriendelijke merken zijn er nog op de markt. Zelf ben ik niet zo een voorstander voor 2dehands te kopen. Ik heb in het verleden zo al 2 miskopen gedaan. Op de plaats getest maar na een skirm of een uurtje kwamen de mankementen naar boven. Alvast bedankt voor het reageren.
 13. Tommeke19

  Budget airsofter opkomst

  Daar had ik hierover ook al iets gelezen. Maar het moet niet speciaal van gunfire zijn hoor. Alleszins bedankt voor je reactie
 14. Tommeke19

  Budget airsofter opkomst

  Hey Hier ben ik weer met een vraagje. Mijn broer wilt graag beginnen met airsoft, maar hij gaat nog naar school dus zijn budget is redelijk beperkt. Hij was aan het denken om bij gunfire een jg te kopen (ongeveer 105€) want dan kon hij ook nog een extra magazijn kopen en een tactical vest. Of raden jullie toch aan om het extra mag en vest achterwegen te laten en alles te investeren in een betere gun. Wat zijn allemaal goede merken voor een beginner? Alvast bedankt.
 15. Kijk eens aan direct een heleboel meer te weten gekomen! Bedankt voor de info. Nu weet ik toekomst gericht dat ik de WE kan upgraden met tm parts, dat is altijd mooi meegenomen.
×
×
 • Maak een nieuwe...