Spring naar bijdragen

RoloLoo

 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over RoloLoo

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 29-11-1975

Profiel informatie

 • Geslacht
  Man
 • Location
  Ede
 • Interests
  Techniek, Formule 1, PC, Auto's Tuning,

Airsoft

 • Primaire replica
  GC16/L96/SA-B03
 • Secondaire replica
  PQQ-m2/Mk23

Contact informatie

 • NABV ID
  42325075

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. RoloLoo

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  De patch ontvangen thanks
 2. RoloLoo

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Wanneer kunnen we onze bestelde patch verwachten.
 3. RoloLoo

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Ziet er goed uit zo
 4. RoloLoo

  Ervaringen met Specna Arms?

  Bedankt voor de info. En idee van AoE aanpassen met de rubber ring klink logische.Ik zal eens kijken want ik heb nog diverse bakjes met die rubbers liggen . En de andere onderdelen ga ik zeker in de toekomst toepassen. Als ik een keertje hulp nodig heb laat ik je het weten
 5. RoloLoo

  Ervaringen met Specna Arms?

  Bedank voor je advies ja klopt ik wil een stabiele FPS met een goed spread van je mijn bbs op afstand. En daarom wil graag weten wel type en merk ik het beste kan gebruiken vanuit jullie inzicht. Belangrijk is wel dat het kwaliteit is voor me en prijs ook wel maar moet in verhouding met elkaar zijn.
 6. RoloLoo

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Mooi ik wil er 4 stuks bestellen
 7. RoloLoo

  Ervaringen met Specna Arms?

  Hallo alle Dit is mijn specna arms sa-b03 die hoofdzakelijk gebruik CQB en als back-up bij outdoor skirm. Wat er aan gedaan is tot nu is de barrel 6.03 en hup-op met een flat hup op bucking. Dit ben nog van plan om te doen is de gearbox plus een mosfet en stekker motor te gaan doen. Wat is jullie advies hier in welke type enz kan beste gebruiken.
 8. @tvb ik zal wat foto’s plaatsen op de Specna Arms topic als ik in de gelegenheid ben vanavond.
 9. Zeker een mooi collectie bij toeval kunnen overnemen alleen heb zelf de upgrade van alle gedaan of extra toegevoegd.
 10. Hallo, Ik ben inmiddels actief in het airsoften en mijn replica’s zijn een CM16 predator battleship grey ge-upgrade, specna arms sa-a03 ge upgrade, sitearm PPQ m2 en KWC P226 en twee snipers de Well l96 ge-upgrade, MB4416. Mijn kleding is Multicam en woodland.
 11. Dank je dorpsgenoot. Ik dacht ook als beginnende airsofter zal me netjes aanmelden om deze cursus te gaan volgen en niet gelijk ermee beginnen in het veld. Betreft zo’n gelijkwaardige cursus volgen heb ook in mijn beroepstijd moeten volgen, maar dat is zo lang geleden dat een opfris niet eens zo slecht is en bij iedere organisatie gaat het toch net iets anders.
 12. Hallo Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Robert, 43 jaar en kom uit ede. Ben al diverse keren als bedrijfsuitjes gaan airsoften en paintballen. En nu ga omdat meer vrijetijd heb verkregen eindelijke het airsoft als hobby oppakken. Aankomende zaterdag even kijken op de locatie NAVB Geldermalsen om mijn aangepaste gc16 Predator Battleship Grey en whalter PPQ M2 aftestellen, en tevens even de BOSS cursus volgen ik weet niet wat ik er van moet verwachten maar we zullen het wel zien.
×
×
 • Maak een nieuwe...