Spring naar bijdragen

Shifter

 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Shifter

 • Rang
  Newbie

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Shifter

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Ja hier graag ook een! :D
 2. Staat er goed mee! De afgelopen 6 weekenden naar een skirm geweest. De verslaving is goed toegeslagen haha! Ik loop in een originele British MTP Royal Marines Commando outfit Momenteel in het bezig van de volgende replica's: 1) Specna Arms SA-01 (nu volledig geupgrade) nog paar dingen aan het tweaken met de barrel, maar de rest is nu goed 2) ASG Glock 18C (voorzien van andere barrel en hopup, schiet nu top!) 3) Specna Arms G11 (ligt nu uit elkaar om te upgraden) 4) Well L96 (nu helemaal geupgrade, nog bezig met wat laatste afstellings dingen)
 3. Shifter

  Kijktips!

  Seal Team vind ik ook wel een aardige serie Ben zelf bij de laatste afleveringen van seizoen 1 aangekomen. Ik heb deze nog niet voorbij zien komen (of gewoon niet ver genoeg terug gelezen)
 4. Shifter

  Ervaringen met Specna Arms?

  Bedankt mannen voor de reacties! Ik bezit nog niet alle kennis qua Airsoft dus feedback krijg ik graag! Duidelijk verhaal met betrekking tot de cilinder. Ik heb een volle en dezelfde besteld als nu maar dan van RvS. Dit icm piston/piston head. Maar ik ga dus gewoon de huidige cilinder vervangen voor de nieuwe met dezelfde uitsparing en de nieuwe piston head. De barrel die er nu in zit is 310mm lang icm macaron 60 gr rubber en bijhorende nub. Wat zouden jullie voorstellen om de fps/joule iets omhoog te krijgen? 1) Na het monteren van het nieuwe spul nog een keer checken of de airseal goed is? 2) Sterkere veer? Ik heb er nu een M90 inzitten.
 5. Shifter

  Ervaringen met Specna Arms?

  Zo paar dagen stil geweest van mijn kant. Wachtend op onderdelen 😇 Begin (scope is inmiddels verwijderd) Gearbox leeggehaald en schoongemaakt Stap 1 is de 13:1 tandwielen monteren en shimmen Verschil tussen de SHS en de stock SA gear De leviathan V2 mosfet Monteren was zo gedaan (jammer genoeg haha, totaal niet meer spannend). Even de kabels goed geplaatst en de mosfet vast gezet met 1 schroefje. Alles weer samengebouwd (de piston, nozzle en cilinder worden ook nog vervangen en dan wordt de AOE aangepast. (wacht nog op deze onderdelen) Ook een high torque motor geplaats. Wat een verschil in combinatie met de 13:1 tandwielen!! Hij schiet nu 22 rps op 7,4V Que FPS mag hij nog wat iets omhoog. Dit hoop ik te bereiken met een volle cilinder. Heb de verhouding berekend tussen de huidige cilinder en barrel en die is nu niet echt gunstig. Morgen komen de rest van de onderdelen binnen en een nieuwe replica 😇 Een Specna Arms SA-G10. Zodra deze binnen is zal ik wel een fotootje plaatsen
 6. Shifter

  Ervaringen met Specna Arms?

  Op dit moment zit het volgende erin: Leviathan V2 mosfet 6.03 310mm precision barrel Macaron Flat hop 60 + bijhorende nub Uiteraard is de gearbox geshimmed En de AoE is aangepast Op de upgrade lijst staan verder nog Prowin Hop Up Piston met stalen tanden 13:1 tandwiel setje High Torque motor Cilinder + cilinderkop aanpassen met demping en zodat ik de juiste verhouding krijg tussen cilinder en barrel. Nog geen skirm mee gespeeld haha 🙈 De scope gaat er uiteraard weer af, heb je helemaal niks aan. Maar kon het niet laten hem even te passen. Er komt gewoon een red dot op voorlopig.
 7. Shifter

  Ervaringen met Specna Arms?

  Tof om te zien dat jullie zo actief bezig zijn met het modificeren van SA replica's! Heb al een boel gelezen in het topic en besloten mij ook aan te melden om hierin mee te kunnen doen. Momenteel in het bezit van een SA-A01 met een aantal upgrades (die scope is eigenlijk voor mijn aankomende sniper, maar kon het niet laten hem er even op te zetten 😇)
 8. Hallo! Ik zal mij hierbij ook voorstellen. Ik ben Peter, 28 jaar en kom uit Velserbroek. Vroeg enorm veel gespeeld met BB-guns (de speelgoed varianten) en dit hierna eigenlijk een hele tijd vergeten. Tot een collega mij vertelde actief te Airsoften. Dit wekte weer het enthousiasme op van vroeger en ben meteen aan de slag gegaan met de NABV aanvraag. Nu in het bezit van de pas en van de volgende replica's: Specna Arms SA-01 KSG Glock 18C Ik heb al veel gelezen op het forum en informatie opgedaan. Heb zin in mijn eerste skirm! Deze zal aan het einde van de maand zijn. Dan heb ik nog even tijd mijn replica te upgraden Spreek jullie op het forum of bij een skirm!
×
×
 • Maak een nieuwe...