Spring naar bijdragen

Shifter

 • Aantal bijdragen

  12
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Shifter

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Beste mede Airsoftelite members, Ik speel al een tijdje met mijn L96 en heb in de loop der tijd ook zo goed als het hele binnenwerk aangepast. Maar ik merk toch dat ik qua range op een meter of 60 blijf hangen en zou hier toch graag een meter of 15 bij willen krijgen. Alleen weet ik op dit moment niet hoe ik dit kan verbeteren. Dus vandaar mijn vraag om hulp / uitleg. Ik heb de calculator van SEV gebruikt om te berekenen wat de optimale barrel lengte zou zijn bij 0,4gr bb's. Hieruit komt een optimale lengte van 410 mm (+ 13mm van de Crazy Jet ) kom ik op ongeveer 420mm. De onderdelen die nu in de L96 zitten zijn als volgt: - Maple Crayz Jet Barrel (6.04) 420mm - Maple Leaf bucking (70) - Maple leaf Omega nub - Action army hopup - Action army Aluminium piston - Metal triggerbox - Airsoftpro steel cylinder - Airsoftpro steel cylinder head De airseal is top, ik zit qua joule nu vrij strak rond de 2.05J (qua fps wijkt dit tussen de 2-3 fps af tussen de schoten). Hier zou ik nog wat in kunnen verbeteren, maar of dit beetje in Joules nou die extra range gaat geven. Het zou top zijn als iemand mij wat info kan geven of de goede kant op kan sturen zodat ik mijn sniper nog kan verbeteren. Alvast bedankt!
 2. Shifter

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Haha, ja met zakkende temperaturen zal het wat minder spelen inderdaad. Maar dat zie ik dan wel weer en daar heb ik de aeg dan voor. Nog eens kijken of er wat te knutselen valt met hpa of CO2
 3. Shifter

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Ook nieuw speelgoed gekocht Ik was op zoek naar een wat echtere ervaring tijdens de skirms. Met diverse AEG EBB geschoten tot €500-600, maar dat was het toch allemaal niet niet. Uit eindelijk uitgekomen bij een Umarex (VFC) HK416A5 Tot nu toe 1 skirm mee gespeeld, maar damn dit is vet! Het was even wennen aan spelen met real caps (30bb's) maar het is prima te doen tegen mensen met een AEG full auto met drum mags. Plaatje (let niet op de accu in de case, had mijn AEG case net aangepast naar de GBBR)
 4. Shifter

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Wat je op die foto ziet is echt geen 6mm bb. We schieten nu met bb's van afgerond 6 mm (5,95 +- wat de leverancier als tolerantie opgeeft.) Dat ziet er eerder uit als een 8mm bb. 0,05mm is bijna niet te zien. Wat je op die foto ziet qua ballistische klei lijkt me ook niet helemaal fijn. Ja hij gaat er minder ver in, maar dat komt door het grotere oppervlak van de bovenste bb. De energie is vrijwel gelijk.
 5. Shifter

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Ja hier graag ook een! :D
 6. Staat er goed mee! De afgelopen 6 weekenden naar een skirm geweest. De verslaving is goed toegeslagen haha! Ik loop in een originele British MTP Royal Marines Commando outfit Momenteel in het bezig van de volgende replica's: 1) Specna Arms SA-01 (nu volledig geupgrade) nog paar dingen aan het tweaken met de barrel, maar de rest is nu goed 2) ASG Glock 18C (voorzien van andere barrel en hopup, schiet nu top!) 3) Specna Arms G11 (ligt nu uit elkaar om te upgraden) 4) Well L96 (nu helemaal geupgrade, nog bezig met wat laatste afstellings dingen)
 7. Shifter

  Kijktips!

  Seal Team vind ik ook wel een aardige serie Ben zelf bij de laatste afleveringen van seizoen 1 aangekomen. Ik heb deze nog niet voorbij zien komen (of gewoon niet ver genoeg terug gelezen)
 8. Shifter

  Ervaringen met Specna Arms?

  Bedankt mannen voor de reacties! Ik bezit nog niet alle kennis qua Airsoft dus feedback krijg ik graag! Duidelijk verhaal met betrekking tot de cilinder. Ik heb een volle en dezelfde besteld als nu maar dan van RvS. Dit icm piston/piston head. Maar ik ga dus gewoon de huidige cilinder vervangen voor de nieuwe met dezelfde uitsparing en de nieuwe piston head. De barrel die er nu in zit is 310mm lang icm macaron 60 gr rubber en bijhorende nub. Wat zouden jullie voorstellen om de fps/joule iets omhoog te krijgen? 1) Na het monteren van het nieuwe spul nog een keer checken of de airseal goed is? 2) Sterkere veer? Ik heb er nu een M90 inzitten.
 9. Shifter

  Ervaringen met Specna Arms?

  Zo paar dagen stil geweest van mijn kant. Wachtend op onderdelen 😇 Begin (scope is inmiddels verwijderd) Gearbox leeggehaald en schoongemaakt Stap 1 is de 13:1 tandwielen monteren en shimmen Verschil tussen de SHS en de stock SA gear De leviathan V2 mosfet Monteren was zo gedaan (jammer genoeg haha, totaal niet meer spannend). Even de kabels goed geplaatst en de mosfet vast gezet met 1 schroefje. Alles weer samengebouwd (de piston, nozzle en cilinder worden ook nog vervangen en dan wordt de AOE aangepast. (wacht nog op deze onderdelen) Ook een high torque motor geplaats. Wat een verschil in combinatie met de 13:1 tandwielen!! Hij schiet nu 22 rps op 7,4V Que FPS mag hij nog wat iets omhoog. Dit hoop ik te bereiken met een volle cilinder. Heb de verhouding berekend tussen de huidige cilinder en barrel en die is nu niet echt gunstig. Morgen komen de rest van de onderdelen binnen en een nieuwe replica 😇 Een Specna Arms SA-G10. Zodra deze binnen is zal ik wel een fotootje plaatsen
 10. Shifter

  Ervaringen met Specna Arms?

  Op dit moment zit het volgende erin: Leviathan V2 mosfet 6.03 310mm precision barrel Macaron Flat hop 60 + bijhorende nub Uiteraard is de gearbox geshimmed En de AoE is aangepast Op de upgrade lijst staan verder nog Prowin Hop Up Piston met stalen tanden 13:1 tandwiel setje High Torque motor Cilinder + cilinderkop aanpassen met demping en zodat ik de juiste verhouding krijg tussen cilinder en barrel. Nog geen skirm mee gespeeld haha 🙈 De scope gaat er uiteraard weer af, heb je helemaal niks aan. Maar kon het niet laten hem even te passen. Er komt gewoon een red dot op voorlopig.
 11. Shifter

  Ervaringen met Specna Arms?

  Tof om te zien dat jullie zo actief bezig zijn met het modificeren van SA replica's! Heb al een boel gelezen in het topic en besloten mij ook aan te melden om hierin mee te kunnen doen. Momenteel in het bezit van een SA-A01 met een aantal upgrades (die scope is eigenlijk voor mijn aankomende sniper, maar kon het niet laten hem er even op te zetten 😇)
 12. Hallo! Ik zal mij hierbij ook voorstellen. Ik ben Peter, 28 jaar en kom uit Velserbroek. Vroeg enorm veel gespeeld met BB-guns (de speelgoed varianten) en dit hierna eigenlijk een hele tijd vergeten. Tot een collega mij vertelde actief te Airsoften. Dit wekte weer het enthousiasme op van vroeger en ben meteen aan de slag gegaan met de NABV aanvraag. Nu in het bezit van de pas en van de volgende replica's: Specna Arms SA-01 KSG Glock 18C Ik heb al veel gelezen op het forum en informatie opgedaan. Heb zin in mijn eerste skirm! Deze zal aan het einde van de maand zijn. Dan heb ik nog even tijd mijn replica te upgraden Spreek jullie op het forum of bij een skirm!
×
×
 • Maak een nieuwe...