Spring naar bijdragen

MattiB

 • Aantal bijdragen

  28
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

1 Volger

Over MattiB

 • Rang
  Member

Airsoft

 • Primaire replica
  HK416
 • Secondaire replica
  G18

Recente profielbezoeken

1048 profielweergaven
 1. MattiB

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Check je inbox
 2. In 2018 heb ik een zoektocht gedaan naar bescherming als brildrager. Ik heb gekozen voor de Swiss Eye Raptor met insterts. Mijn sterkte is -2 met een kleine cilinder. Met mijn recept ben ik langs de Pearl Ede gegaan en daar uiteindelijk mijn glazen besteld voor €10 per stuk. Geen geld! Het werkt goed en zit prettig op mijn gezicht. Ik heb ook nog even bij een aantal andere opticiens in Ede gevraagd wat de mogelijkheden zijn. Hieronder een overzicht: Hans Anders Ede: Wist niet direct wat het was. Na een belletje met hoofdkantoor gaven ze aan dat het €40 per glas zou zijn. Mijn bril moe
 3. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  Beetje laat in de topic, maar dat klopt @Solstice! De gasblock steekt er dan klein beetje uit zoals de standaard H02. Leuk voor het oog, maar niet echt praktisch nut geloof ik. @Joost90, als je een gasblock zoekt die precies hetzelfde is als die van Specna kan ik je de Jong Gong aanbevelen. De opklapbare sight kan je er gewoon afschroeven. Die webshop is wel beetje shaggy, maar ik kreeg hem wel binnen.
 4. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  En welke bucking en nub gebruik je bij die chamber @mata? Ik lees gemengde verhalen over niet passende buckings.
 5. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  Gebruik je deze rode? https://www.ak2m4.co.uk/zci-rotary-m4-hop-chamber-aluminium-red Ik zoek een nieuwe chamber voor mijn Specna die beetje betrouwbaar is. De standaard Specna chamber is toch een beetje overstuur.
 6. MattiB

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Nice! Vooral met die kekke camouflage.
 7. MattiB

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Yeah! Vet doe er ook maar een!
 8. MattiB

  ReaperSkirm VIII

  Oké, nice! Ik ben al voorzien, maar thanks voor de tip.
 9. MattiB

  TKG: Specna Arms of E&C upper

  Thanks voor het helpen!
 10. MattiB

  TKG: Specna Arms of E&C upper

  Onlangs is mijn Specna gearbox geüpgraded en ben daar dolblij mee. Ik zou alleen graag afwisselen met een kortere barrel. Heb je nog een Specna Arms of E&C upper liggen waar je niks mee doet? Dan ben ik zeker geïnteresseerd! Het mooiste is er een in het zwart met een korte handguard en outer barrel, maar alles is natuurlijk te tweaken.
 11. MattiB

  ReaperSkirm VIII

  Ik ben ook aanwezig!
 12. MattiB

  Ervaringen met Specna Arms?

  Na mijn eerste skirm met de SA-H03 ben ik twee onderdelen verloren. Het draaiknopje aan de onderkant van je grip. Hiermee kan je handig je motor vast zetten om hem daarna vast te schroeven. Een klein pinnetje van de stock die de hendel vast houdt. Hierdoor zit hij dus los en kan je de stock niet meer verschuiven of af halen. @Solstice heeft goeie ideeën om te voorkomen dat ik dit weer kwijt raak en hij kan ook een nieuwe pinnetje fixen voor de stock. Het draaiknopje is wel een ding, omdat ik dit losse onderdeel niet te koop zie. Nu wordt de motor cover ook op zijn plaats g
 13. MattiB

  ReaperSkirm VIII

  Zeker vet! Ik ga even proberen te regelen dat ik ook kan.
×
×
 • Maak een nieuwe...