Spring naar bijdragen

Bockelos

 • Aantal bijdragen

  107
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Bockelos

 • Rang
  Advanced Member

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Rotterdam

Airsoft

 • Team
  STFU
 • Primaire replica
  Specna Arms SA05
 • Secondaire replica
  WE Glock 18C

Recente profielbezoeken

693 profielweergaven
 1. Bockelos

  [NBB] Tokyo Marui Mk23 SOCOM

  Heb er zojuist ook 1 binnen gekregen. Wat mij het eerste opviel is dat de totale lengte veel langer is dan ik dacht, de body met lampjes gedeelte vrij useless is en dat het geluid met demper awesome is. Verder kan ik er nog weinig over zeggen!
 2. Bockelos

  [UK] Patrolbase

  geen invoer kosten moeten betalen? Uk valt niet onder de schengen wet toch?
 3. Bockelos

  [GBB] Glock17 / Glock18

  Heb zojuist nog een glock 18c weten te bemachtigen via Bunker 501. Staat niet meer op de site wegens bovengenoemde reden, maar via de telefoon kon ik er nog een bestellen. Heb nog nooit een full auto pistol gehad, dus heb er voor de grap ook maar gelijk zo'n 50 bb magazijn bij genomen. Zal vast wel lollig zijn Voor het serieuze werk heb ik een TM.
 4. Bockelos

  [AEG] Tokyo Marui AA-12

  http://www.airsoftshop.be/nl/tokyo-marui-aa-12-aeg-shotgun.htmlprijs in EU is jammer. 550 Euro
 5. Bockelos

  Tippmann HPA

  Nou gryphon klein verslagje voor jou dan: Chupa is super blij met haar Tipmann, ze heeft hier een daar al upgrades en het ding klinkt en voelt heel realistisch. Full Auto is niet zo goed op een tippie maar het is super leuk en een duidelijk geluid die je herkend op het veld. Voor haar nooit meer iets anders zegt ze nu. Ik ben voor een Polarstar gegaan. 2 tippies in 1 huis was ook weer teveel en ik was niet te spreken over de full auto. Ook vind ik het realistische terugslag gevoel lang niet zo belangrijk als effectief zijn op het veld. Ik vind het tot nu toe geweldig en zou ook niet terug willen. Rof stel je in met een knopje, dus ik heb eigenlijk geld bespaard want ik kan er gewoon van alles van maken. Rof op meeste AAs zit rond 25 merk ik, ik heb mijn ding nu op 35 staan je zou de gezichten moeten zien als ze de BBs eruit zien vliegen, het is gewoon een lijn van BBs.Ik ga ook nog box mag kopen zodat het ook taak als machine gunner kan invullen. Hilarisch! Geluid en Gevoel zijn dus zeker minder duidelijk dan Tippie maar dan maakt de rof meer dan goed voor mij! Mocht je in het echt willen zien, we zijn 5 juni bij de Tacsim van Airsoft Heaven en anders vaak bij Ghosttown te vinden.
 6. Bockelos

  Het grote PolarStar topic

  Heb mij na de kerst ook maar gewaagd op het HPA circuit. Zojuist bestel: - Polarstar Jack - Redline regulator - Duikflesje van 1,1L - Lipo + zakje + lader Ik heb helaas niet echt hele goede basis want het enige waar deze in kan gaan op dit moment is een ~3KG zware Dboys M4 of mijn huidige Specna Arms SA-07. Het word dus dat laatste, ben wel erg benieuwd! @garmon Ik waag mij toch niet aan zo'n redline stock, 800-1000 schoten vind ik gewoon te weinig om dan elke keer terug te moeten. Het zou voor mij net wel net niet genoeg zijn voor een hele dag, dus dan maar een fles, merk er toch niks van.
 7. Bockelos

  20 December - The Manor

  Nee hoor ik pas, gisteren weer even gerend. heb nog wat last van mijn knie.
 8. Bockelos

  20 December - The Manor

  Ben benieuwd, ghosstown zat zeker vol
 9. Bockelos

  niew AEG type ! GBLS - DAS M4a1

  Voor een aeg zal het inderdaad leuke simulatie geven, maar het zal toch niet in de buurt komen van een heavy bolt trilling bij een Tippmann. Maar mocht je niet van HPA houden zal dit denk ik wel het meest in de buurt komen qua feeling. Is er al een prijs bekend van wat het moet kosten? zoveel meer waardes hebben die EBB aegs tot nu toe ook niet voor mij.
 10. Bockelos

  Ghost Town Airsoft Events

  Vrijdag is als thema nachtskirm dus uiteraard word het een beetje donker gehouden. Vorige week ging ik wat foto's schieten en dat was toch aardig moeilijk in het donker, maar het blijkt gewoon dat ze de lichten in de middleste hal aan kunnen doen. Ik ga daar vanavond ook weer om vragen want dat vond ik toch ook een stuk beter werken. Misschien een deel van de tijd uit en af en toe aan. Het kan allemaal
 11. Er zullen geen problemen meer van gemaakt worden want de Dye4 is als enige met Valken maskers goedgekeurd door de NABV en staan als recommended op de site, dus dat is reden genoeg om hem altijd op te mogen houden TER INFO. Eigenaar van Ghosttown in Oude-Tonge wilt importeur worden en daar moet een bestelling van minimaal 15 gedaan worden. We zitten intussen al op 8 ongeveer - prijs 100 euro (ook voor de special editions!) dus neem even contact op als je interesse hebt!
 12. Bockelos

  Ghost Town Airsoft Events

  Jij misschien Ik heb 1 keer een Tac-sim op Airsoft heaven gehad in December. Toen mezelf aangeleerd in de winter binnen te spelen, toen we met 15 man rond het kampvuur hebben gehangen de gehele dag.
 13. Bockelos

  Ghost Town Airsoft Events

  Ik wil deze topic graag weer even aanwakkeren, want op deze locatie is toch behoorlijk veel te doen tegenwoordig. 3 grote hallen, nu ook met huisjes, caravans en auto's. Hele leuke CQB locatie. Vrijdagavond - Skirm ( vaak plek voor iedereen, nog niet een hele populaire avond, maar daarom juist leuk met kleine groepen) Zaterdag - Skirm (vaak nog wel plek, goed gevuld) Zondag - Skirm (voor het weekend vaak al vol voor max 40 personen) Donderdag willen ze een nieuwe avond van maken. Soort IAPS met targets e,d. Dit word nog uitgewerkt. De organisatie is top en helpt waar mogelijk met alles. Als iets niet goed is horen zij het graag! Ik ben er elke vrijdagavond wel te vinden en zondag als ik kan i.v.m. werk. Zeker een aanrader voor de winter maanden!
 14. Bockelos

  Aliexpress.com

  Heb de laatste tijd een hoop bestelling lopen bij Aliexpress. Als je eenmaal door hebt hoe ze de maten ongeveer verdelen ten opzichte van EU kom je er altijd wel uit. Op dit moment nog aan het wachten op 4x shemagh, een Kryptek Typhoon broek en Mechanix handschoenen, allemaal met gratis verzending en bij de 22 euro grens. Ik koop bij de dump nog niet eens woodland broek voor deze prijzen. Ik blijf bestellen, zolang het altijd aan blijft komen. Wachttijd is ruim 2 weken tot 4 weken, maar daar heb ik geen problemen mee.
×
×
 • Maak een nieuwe...