Spring naar bijdragen

Freeksen

 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Freeksen geplaatst

 1. Freeksen

  Berget Sweden

  Ik heb een paar tickets te koop voor het meerdaagse event in Berget Sweden, kom er helaas ivm met werk niet aan toe. Mocht er interesse zijn, doe maar een pb'tje http://www.berget-events.com/news Check in opens: Tuesday 25th of June 09:00 CET Team Gatherings: All players shall gather in their home base before 19:00 CET the 26th of June 2019. Game start: 21:00 CET Wednesday 26th Game ends: 15:00 CET Saturday 29th. Check-out opens: 16:00 CET Saturday 29th (Returning of, Radios, AT4’s, BAVS hit receivers, 40mm, grenades, officer patches etc.) Grillparty starts: 18:00 CET Saturday 29th Grillparty ends: 24:00 CET Saturday 29th Check-out opens: 09:00 CET Sunday 30th of June (Returning of Radios, AT4’s, BAVS hit receivers, 40mm grenades, officer patches etc.)
 2. Ok en is er verder nog meer uit te halen? Ik woon/werk in Ommen Overijssel
 3. Ok dat is het overwegen waard. Ik heb zelf nog niet heel veel verstand van de internals van een airsoft apparaat, maar het idee is bij mij ontstaan om te gaan upgraden omdat mn bb's een afwijking naar links kregen. (waarschijnlijk omdat ik zelf slecht onderhouden heb) Ik merkte ook dat mn fps steeds lager werd. Ik zou de accuratie wat willen verbeteren, de fps zo dicht mogelijk bij het legale als kan (en konstant) en de range moet ook beter
 4. Hi Guys, Waar kan ik mn replica het best laten upgraden? Ik weet dat het makkelijk zelf moet kunnen, maar ik kom er nooit aan toen....... Ben verder ook nog opzoek naar advies over welke upgrades wel en niet te doen Ik heb een Specna Arms SA-A20
 5. Bedankt voor het warme welcome luitjes! Ik heb over de replica keuze wel goed nagedacht, al moet ik zeggen dat de positieve verhalen van 2 vrienden van mij over Specna Arms me wel over de streep hebben getrokken aldaar. Het model heb ik wel echt uitgezocht op wat ik leuk vind. En nee ik kom idd ook niet vaak naam genoten tegen, aangenaam ;-) ! Gister was mn replica eindelijk binnen!
 6. Hi Freek hier, na een keer te hebben gespeeld was ik gelijk verslaafd, als het goed is word mijn replica vandaag bezorgt en dan kan het avontuur gaan beginnen. Ik heb de Specna Arms SA-A20 besteld.
×
×
 • Maak een nieuwe...