Spring naar bijdragen

HeadShot

 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Merk: Tokyo Marui Producttype: GBB Pistool Staat: Gebruikt Model/Uitvoering: XDM 40 Defecten: Loading nozzle is gescheurd. Regio: Oss Prijs: €125,- Komt met originele doos en 2de originele magazijn. Zit tevens een Airsoft Surgeon XDM Reinforced Loading Nozzle set bij, die gemonteerd kan worden. Alleen de loading nozzle veer dient dan nog vervangen te worden. Replica is alleen thuis gebruikt voor target practice en verder in zeer nette staat. Reden van verkoop: mij ontbreekt de tijd (en eerlijk gezegd ook de kunde) om deze replica te repareren. Plaatjes bij het praatje:
 2. HeadShot

  Bestellen buiten de EU

  Post je link hier eens, dan kunnen we vertellen wat er aan schort
 3. HeadShot

  Bestellen buiten de EU

  Niet direct een programma, maar er is wel een app om je foto's te uploaden bij Photobucket. Er is een app met de naam Tapatalk, in het verleden ooit eens gebruikt, via die weg kon je foto's direct op een forum zetten... wellicht het bekijken waard. Edit: dit forum vind je niet terug op Tapatalk... dus voor hier is Tapatalk niet zinvol.
 4. ... bij mij stroomt er behoorlijk wat gas langs de nippel tijdens vullen, wat bij magazijnen van een ander merk niet zo is. Volgens de informatie die ik kreeg op een ander forum is het juist het ontbreken van een o-ring aan de buitenzijde het probleem. Je drukt de tuut van de gasfles in de vulnippel, bij een willekeurig ander merk magazijn dus tegen een o-ring, bij de TM dus klaarblijkelijk niet. Boel sluit niet goed af en gas zoekt de makkelijkste weg naar buiten. Heb wat zitten googlen, Moondog Industries verkoopt setjes met o-ringen die je in de vulnippel kan plaatsen, lees alleen nu net dat deze weer niet passen in een TM vanwege de kleinere diameter.
 5. Het is me opgevallen dat het vullen van het magazijn van mijn TM XDM 40 moeilijker is dan een magazijn van een andere sidearm van een ander merk. Vul beiden met hetzelfde gas op dezelfde manier, echter bij het magazijn van mijn TM stroomt er vrij snel gas langs de vulnippel. Magazijn van de TM is nieuw, het andere magazijn waarmee ik vergelijk is al wat ouder en gebruikt. Zou dit komen omdat dit magzijn nog nieuw is? Doe ik toch iets verkeerd? Of...?? Het TM magazijn laat zich vullen, kan er gemakkelijk 2 tot 3 keer het magazijn mee leeg schieten alvorens ik weer gas moet vullen. Het wegstromen van het gas bij vullen is niet iets wat wenselijk is. Op een ander forum werd verteld dat het lag aan de o-ring van de vulnippel. Zijn er meer die hier last van hebben? En wat hebben jullie gedaan om het op te lossen?
 6. HeadShot

  NABV lidmaatschap

  Info staat in de FAQ... --> http://www.nabv.nl/lidmaatschap/contact/faq De tekst:
 7. HeadShot

  NABV lidmaatschap

  Die info staat op de website van de NABV, je moet alleen even goed zoeken. Je betaald voor de resterende maanden. Is volgens mij zelfs zo dat wanneer je lid wordt na de 15de van de maand, je die maand niet meer betaald. Ben zelf is september lid geworden, mocht 26 euro betalen aan de NABV.
×
×
 • Maak een nieuwe...