Spring naar bijdragen

vikingjunior

 • Aantal bijdragen

  32
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over vikingjunior

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 23-10-1990

Profiel informatie

 • Geslacht
  Male
 • Location
  Lint

Airsoft

 • Primaire replica
  amoeba am-015
 • Secondaire replica
  TM gold match

Recente profielbezoeken

546 profielweergaven
 1. wat vraag je voor een setje rubbers richting België te sturen ?
 2. het is geen amoeba 013, maar wel het kleine broertje de 015. Kon niet direct een topic vinden waar je gewoon even een foto van je replica kon zetten,dus daarom even hier Heb me vandaag geamuseerd met het logo een kleurtje te geven :-)
 3. Er bestaat zelfs een speciaal setje dat werkt met de originele efcs wat de amoeba zelf. http://www.airsoftshop.be/nl/polarstar-jack-ares-amoeba.html
 4. vikingjunior

  Dit weekend ben ik @

  ik ben te vinden op15 juli in airsoft Limburg in peer. De skirm van 17 tot 20 u
 5. Ik heb een T1 op zowel mijn AEG als op mijn tm Mp7 staan,en gebruik hem toch wel voor te mikken. Had de eerste skirm met de AEG zonder dit gespeeld en miste hem toch wel erg,want niet in elke situatie kan je je mooi je bollen zien vliegen.
 6. kameraad van mij heeft een UMP van G&G, en daar zit een slider style hopup in, en die overeen komen met een AK-hopup kamer, maar de jouwe lijk een ander type te zijn. nu weet ik niet of je de jouwe daar ook mee zou kunnen wisselen ?
 7. Voor die reden ben ik ook wel fan van Pistols op CO2, want met mijn replica's op greengas heb nog geen enkel mag gehad dat lekloos is gebleven. En mijn allereerste CO2 pistol dat ik ooit gekocht heb,daar zijn de mags nog altijd goed van. De replica zelf is er al wat slechter aan toe 😇
 8. Bij mijn CO2 sidearm heb ik de mags altijd zonder capsule opgeslagen,en na 7 jaar lekken ze nog niet.😁
 9. vikingjunior

  [AEG] CYMA CM.032a (M14 SOCOM)

  ja,ik vond het ook een mooi model, en ben hem nog niet vaak tegen gekomen op het veld, daarom dat het mij ook zo interesseert. en onpraktisch, ja na het lezen over het V7 gearbox platform begon ik mij dat ook af te vragen, maar misschien dat er hier op het forum wel mensen zijn met ervaring en mij kunnen vertellen dat er wel goed te spelen valt met de M14 en zijn V7. of met andere ideeën voor met een niet MK18 af te komen?
 10. vikingjunior

  [AEG] CYMA CM.032a (M14 SOCOM)

  dit topic ligt al even stil, maar zou toch even willen proberen of er nog reacties zijn op de M14 socom ? of bedenkingen ? ik heb namelijk interesse in de M14 DMR recon van G&P. maar na wat filmpjes kijken en reviews zoeken op internet vind ik daar niet al te veel over. http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/AEG_AEP_G_P_G_P_M14_DMR_Recon_DE.htm maar ik denk dat hij redelijk vergelijkbaar is met cyma in dit topic. de versie 7 gearbox word overal als zeer betrouwbaar gezet, maar al te veel upgrades vind ik niet voor de m14. op de reviews die ik dan wel vond zeiden ze dat hij al heel strak schoot "out of the box",maar ik zou er toch graag wat aan sleutelen om hem net wat beter te maken als de rest. Dus, is de M14 DMR van G&P een goede keuze als basis ? of beter voor wat anders gaan ?
 11. vikingjunior

  [AEG] KRYTAC Kriss Vector

  me like nu nog even afwachten en hopen dat hij niet te moeilijk hier te krijgen gaat zijn.
 12. Of een mesh mask,daarmee was het beslagen van mijn bril ook opgelost vergeleken met een shemagh
 13. vikingjunior

  het grote BB onderzoek

  zijn er mensen die hier wat ervaring hebben met ASG Open Blaster bb's ? ik heb altijd met green devils en extreme's geschoten. Maar ik heb een paar sites gevonden,waar ze goed praten over de asg's, maar heb nog niemand ze "on the field" weten gebruiken. Daarom mijn vraag of er hier iemand ervaring mee heeft, en misschien een vergelijk kan maken met green devils en extreme's ? want ze zijn bijna de helft goedkoper, maar zijn ze dan ook zo veel slechter ?
 14. dat was ook mijn eerste gedacht toen ik dat zag staan
 15. Bij mij zat de doos van de amoeba in een andere doos die juist iets groter was, en daarrond tape,bakken met tape. Je kon echt niet zien wat er in zat 😋
×
×
 • Maak een nieuwe...