Spring naar bijdragen

Rebelattack

 • Aantal bijdragen

  744
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  43

Alles door Rebelattack geplaatst

 1. Dit komt niet door de blowback nee
 2. Dat vooral ook al zijn dat weer lekker NL prijzen, gezien hij 140 pond is in Engeland, laten we dus ruim nemen 180 euro zeggen met shipping. STTI is natuurlijk namaak dus je hebt kans op een melon, maar relatief gezien kan er niet veel fout gaan doordat het een NBB is, daarbij wil je die krengen toch wel upgraden. Silencer van STTI verlengt de inner barrel ipv stiller te maken, maar de andere silencer kun je dus wel weer los kopen. Meeste pakken ook STTI mags door de iets hogere FPS output vanwege wss valves. Al met al kun je van de STTI voor 150 euro klaar zijn met 3 mags en wat upgrades.
 3. Rebelattack

  Colt C7/C8NLD builds

  @aac, nieuwe uitdaging IUR receiver maken
 4. Hier refereerde ik naar:
 5. Denk dat je ook moet inzien, voor GG mags maken ze reserve onderdelen, voor CO2 niet. Dit komt deels ook waarschijnlijk door het feit dat TM geen enkel CO2 mag heeft ivm hun wetgeving, maar goed desondanks heeft GG al een voordeel IMO. Gezien CO2 replica's dus niet van TM komen kan ik best wel inzien wat hierboven wordt gezegd over dat ze overgenomen zijn van de airgun modellen. Ik zag laatst op een FB pagina over airsoft upgraden iemand zijn CO2 sidearm waar de hele chasis uit elkaar was geklapt.
 6. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Wordt dan tijd voor een speciale build, 12:1, DSG
 7. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Wat wil je precies bereiken met de upgrades? Ik zou iig op zijn minst kijken naar het vervangen van onderdelen in je compressie deel gezien een stabiele FPS ook heel belangrijk is in een goede spread krijgen van je bbs op afstand. Btw barrel diameter zegt niks over een barrel
 8. Rebelattack

  Kijktips!

  Chernobyl is super. Een andere game minder gerelateerd aan airsoft magic the gathering krijgt ook een serie.
 9. Rebelattack

  BB's gewicht

  Zolang je hiermee geen lagere joule waardes haalt dan een lichter gewicht dan wel ja, probleem is dat je op hele lange barrels moeite gaat krijgen om de bb's mogelijk zonder joule loss te verschieten. Voor mij ook de reden dat ik moeite heb met een Ak74 te kopen ondanks dat ik die wel heel tof vindt en het liefst zelfs rond de 330mm max heb. Op deze lengtes kan ik dingen doen zoals 13:1 met 4 tanden short stroken en toch mijn .30's verschieten.
 10. Rebelattack

  BB's gewicht

  Correct, neemt echter niet weg dat de zwaardere bbs binnen de klasse langer hun energie behouden dan de lichtere en dus verder komen.
 11. Rebelattack

  BB's gewicht

  Het ATP project is berekend middels dat elk gewicht dezelfde mondingsenergie had (dus joule), daaruit zie je dat alsnog een zwaardere bb altijd beter is, mits je joule waardes niet inkakken.
 12. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Heb niet de nut ingekort, maar juist de receiver. Er zitten nu nul rail spacers op de outer barrel en desondanks zit alles alsnog strak. Ik heb hem zojuist erop gezet dus hierbij een hele slechte foto. Ik zal vanavond nog wat betere foto's maken gezien deze echt slecht is.
 13. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Zo op vrijdag de Specna Edge replica binnen gekregen en afgelopen weekend meteen aan de slag gegaan om deze om te bouwen met de URG-I rail voor een Block III achtige build. Ik heb door mijn excitement daarom ook geen looks van hoe hij er uit zag, maar goed het was een standaard M4A1 look en zo interessant is dat ook weer niet. Dus hierbij wat slechte foto's van de receiver en upper XD. Doordat het waarschijnlijk dus door Dytac wordt gemaakt zijn er een aantal dingen anders, waaronder de outer barrel. Ik vind de look van Dytac mooier en de manier waarop deze in de upper vast zit is ook relatief naar mijn mening beter, geen optie tot roteren. Het 2de punt is dat er een ander QC systeem in zit, een betere vorm dan het SAEC systeem naar mijn mening. Het systeem is ook hier te bereiken zonder dat de GB uit de lower moet worden gehaald. Dit zorgt er ook voor dat er geen compatibiliteit is tussen de Edge en de oude replica's jammer genoeg, dit in het opzicht dat het wel past, maar er niet uit ziet door alle kieren. Als laatste moest ik ook meteen aan de slag met de dremel. Jammer genoeg kwam de nut met de nieuwe receiver te ver naar voren, waardoor de rail niet goed aan sloot. Hiervoor heb ik dus een stukje van het draad afgehaald totdat het allemaal netjes zat. De draad van de receiver is ook goed, de barrel nut ging er makkelijk op en het ziet er allemaal prima uit. Dingen die me nu zo opmerken welke ik als negatief ervaar is dat het allemaal snel beschadigingen heeft, oftewel de verf laat makkelijk los. Het puntje over de rail mounting laat ik achterwege ik denk dat dit puur dit rail systeem is wat ik probeer te mounten en minder snel voorkomt bij andere types, echter als mensen er ook een proberen hoor ik het graag of ze er ook tegen aan lopen. Al met al denk ik dat dit een prima replica is voor mensen die en externe build willen doen of een nieuw model willen zonder dat ze intern zelf veel hoeven te vervangen. Intern heb je al de air seal componenten, mosfet en dus met een goede motor, flat hop, de standaard mods en mogelijk een barrel ben je klaar. Om te kijken of de standaard internals het waard zijn ga ik hem niet meteen uit elkaar trekken om er mee te kloten en zal ik op een veer wissel na en externe aanpassingen gewoon zo goed als stock mee proberen te spelen.
 14. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Wow ik heb een keer iets goeds gedaan XD. Mooi dat ATM je bevalt, ik gebruik voornamelijk de barrels, maar ik heb de piston en wat andere onderdelen ook in gebruik. De piston heb ik zelf geen slechte ervaring mee, maar Mata en ik hebben wel de horror verhalen hiervan gezien, dus een beetje een tread carefully onderdeel.
 15. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Natuurlijk altijd mooier spul zoeken :P, airsoft-parts.cz (Tsjechië niet Zwitserland ;)) maakt ook echt mooi spul ook al heb ik niks meer van mata gehoord over de speciale cylinderheads.
 16. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik wilde zeggen let op PME, maar dat zal eigenlijk niet per se de direct conclusie zijn gezien je een 7.4V draait en daarbij de RPS ook geheel qua verwachting is (11.1 = 35 RPS, dus 7.4 = ~23 RPS). Let er wel op dat wanneer je naar een 11.1V gaat dit wel gaat hebben. Voor de rest wat Mata zei, de volle cylinder gaat je niet meer FPS geven, tenzij je een gigantisch luchtlek hebt.
 17. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Om trouwens nog maar dit een beetje gaande te houden, heb een nieuwe EDGE specna gekocht voor de Block III build, blijkbaar zijn de OEM's van deze lijn Dytac ipv E&C. Ik krijg hem waarschijnlijk vrijdag of zaterdag binnen en zal dan wat foto's maken. Ik zal de komende weken ook maar eens weer proberen wat te doen aan airsoft en mijn hk416 afmaken XD.
 18. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Inderdaad wat je zegt een kleine gap trekt hij wel strak, mijn rail gaat met tape er net overheen, met de samentrekking van de schroef blijft hij dan strak zitten, maar de minste gap en je hebt wobble. Ik heb zelf metaaltape gebruikt gezien dat wat solider is en hoop dat dit genoeg is om het zo te houden. Er is inderdaad een 12 kantige dop sleutel die je nodig hebt om die schroef vast te zetten. Het hoger zitten van mijn rail tov van de receiver kan ook komen door de receiver zelf, volgens mij heeft Mata met zijn hk receiver van VFC geen last van met de aftermarket nut. Ik gebruik zelf een E&C/Specna arms receiver. Ik ga er de komende tijd ook nog wel een paar keer naar kijken als de nieuwe aftermarket nut binnen is.
 19. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  @Solstice Ik gebruik de specna stock nut, maar die is zoals je zelf kan bedenken dunner doordat je deze nut op maat moest draaien. Ik heb er tape omheen om het strakker te zetten, maar zelfs dan als het niet strak genoeg zit heb ik alsnog wobble (voor nu zit hij goed, fingers crossed). Wat Mata heeft gedaan om het strak te krijgen is juist de bout die je strak draait daar tape te plaatsen zodat daar nul beweging zit. Ik wilde de stock nut houden omdat dan de receiver en rail perfect allignde, bij de nut die ik erbij kreeg ging de rail hoger zitten, maar goed als hij straks alleen perfect vast zit met de aftermarket nut dan ga ik toch die gebruiken.
 20. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik had alleen dat hij hoger stond waardoor ik de stock nut gebruik, maar niet veel verder gekeken, volgens mij niet zoveel speling. Je kan dat aan de voorkant weghalen, is puur voor de gastube dus heeft geen functie.
×
×
 • Maak een nieuwe...