Spring naar bijdragen

Rebelattack

 • Aantal bijdragen

  768
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  45

Over Rebelattack

 • Rang
  Dedicated Member

Recente profielbezoeken

1200 profielweergaven
 1. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ah okey dacht al, dan dat nog fine tunen met andere setups die misschien toch net iets beter presteren.
 2. Rebelattack

  Tweede hands

  Best wel, je hebt een hoop die het op youtube zien, groot investeren en na een paar keer alweer afhaken. Mensen die langer spelen dunnen vaak uit, tijdens de zomer is de verkoop ook meestal een stuk hoger, doordat mensen dan vaak nieuwe spullen wil en daar moet vaak iets anders voor weg. Pas trouwens op met 2de hands, vaak willen mensen meer dan dat ze ervoor kwijt zijn geweest of quite spelen en als het goede deals lijken is er 8 van de 10 keer een euvel mee.
 3. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Wacht @solstice, je hebt nog geen flat hop in je specna? Ik dacht van wel daarom hadden wel al zoiets van ja niet veel meer te doen, maar dat kan nog een hoop toevoegen zeker in consistentie. Ik zou zeker daar eens naar kijken, je hebt tegenwoordig al een hoop die je puur moet installeren en niet nog te flat hoppen.
 4. Ik denk dat je te raden moet gaan waarom je maar 60 meter range hebt met deze setup. Hiermee moet je gewoon 80 kunnen halen zelfs met de nieuwe joule limieten.
 5. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik wilde @cheese even meegeven dat hopsystems heel lang slechte producten leverde en hier heeft een facebook groep voor upgraden toen vol van gestaan. Ze zijn toen tijdelijk gestopt en nu net weer begonnen. Denk dan weet je dat. Er zijn een hoop bedrijven die dit doen, zoals KOA, Umbrella Armory en langzaam verkopen webshops ze ook van kleine makers, zoals begadi die al was genoemd. Ik zou iig proberen het binnen de eu te laten doen scheelt je een hoop in shipping en invoerkosten.
 6. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Hoezo buitenspel zetten, meerdere orga's buiten NL hebben al gezegd het niet toe te laten. Het gewicht is iets waar je mogelijk nog doorheen komt na lang discussiëren maar dit gaat niet snel bij de NABV en het punt BIO zoals ik al zei, gezien de fabrikant voor novritsch zijn bbs niet bereid is om meer te doen dan enkel een elementen analyse zal dat certificaat er niet zo snel komen, daarbij waarom zou hij voor de kleine NL markt zoveel moeite doen terwijl hij er uiteindelijk nul winst op maakt. Hij heeft dezelfde OEM als lonex die ook een elementen analyse leveren, waar novritsch zijn rapport een 1 op 1 kopie van is en lonex bbs waren als een paar jaar op de markt voordat die van hem uit kwamen.
 7. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Omdat dit gericht is op de vorige generatie bbs, simpele aanpassing naar 6.0 en je hele 6.44 is ook 6mm valt ook weg. Daarbij is dat wel het flauwste dat je kan verzinnen om met bijna een halve mm extra weg te komen. Voor de rest blijf je nog gewicht en bio afbreekbaar houden, oftewel we zullen ze niet snel (nooit) in nl zien.
 8. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Hoezo houdt geen stand? 6.44mm is toch aanzienlijk wat anders dan 5.98mm en dan is er gewoon altijd de simpele oplossing dat ze 6mm definiëren als een range van 5.95-6. Voor de rest gaat novritsch nooit en de nimmer het voor elkaar krijgen dat hij de fabrikant van zijn bbs voor één land laat certificeren door het TUV op deze ISO standaard gezien hij dat ook niet doet voor zijn andere bbs en een elementen analyse is niet gelijk aan een afbraakrapport. Als laatste heb je dan nog het gewicht en al zal deze mogelijk via de ledenraad nog wel omhoog gaan, maar .58 wordt het nooit oftewel 3 punten waarop dit product filiaal afgekeurd wordt voor NL. TBH had het ook niet anders verwacht en de eerste testen van gebruikers zijn ook niet heel denderend.
 9. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Super shitty test.
 10. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Ik las eerder ergens biokeramiek, verder zelf niet zo bekend mee, volgens nl wetten wss niet bio (dus wss nergens), want de zwaardere bbs gebruiken al teveel vulmiddel om ze niet meer bio afbreekbaar te maken.
 11. Rebelattack

  Alles over chrono's

  Om het nog even wat concreter te maken had eerst een x3200 waarmee ik op de meeste velden gelijke resultaten haalde op mijn geupgrade mk18 en heb deze ook vergeleken met de nieuwe ac6000 welke ik heb gekocht vanwege de betere sensoren en helderdere scherm. De resultaten tussen deze 2 waren ook aardig gelijk op diezelfde replica en daarna heb ik ook pas mijn x3200 weg gedaan.
 12. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  En dan opeens is de site down :P. Het feit dat het op het moment toch niks toevoegt gezien ze toch te zwaar zijn en ik geen sniper speler ben boeit het me te weinig. Helemaal gezien ik geen set van novritsch ga kopen, naast al een replica met upgrades en dan nog mogelijk weer extra speciale upgrades omdat de stock parts niet het beste zijn. Voor de rest zijn de meeste punten moeilijk te bewijzen die er worden genoemd zonder alle factoren mee te nemen in de formule, maar waar ik wel iets in zie, het is optimaal voor hogere energie waardes (er wordt 2-4 joule genoemd), we zitten daar in NL op het randje .3 joule boven, wat gaat dat werkelijk nou in performance toevoegen. Een zwaardere bb is minder vatbaar voor wind, maar een grotere bb weer meer, natuurlijk is een verhouding, maar toch. Al met al ik zie het wel.
 13. Rebelattack

  Alles over chrono's

  Heb er ook een van ali werkt prima.
 14. Rebelattack

  Zomer verkoop

  Wat meer info en foto's helpt meestal wel met de verkoop
 15. Rebelattack

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Ik begreep dat de eerste poging was en er idd nog wat verbeter puntjes waren :).
×
×
 • Maak een nieuwe...