Spring naar bijdragen

Rebelattack

 • Aantal bijdragen

  792
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  47

Over Rebelattack

 • Rang
  Dedicated Member

Recente profielbezoeken

1606 profielweergaven
 1. Rebelattack

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Oooooh interessant.
 2. Rebelattack

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Heel tof, TM spul is altijd geweldig. Ben nog steeds heel blij met mijn glock. @AAC wat is de mod H?
 3. Mogelijk dat de AB op de titan zorgt voor het geluid door het remmen?
 4. Dan zou ik het gewoon doen, maar Dwarf ging ook nog een verhaal schrijven :). @Solstice, de NGRS hebben gewoon een metalen body.
 5. I mean met een TM stock kan je prima vooruit, maar uiteindelijk wil je mogelijk het maximale eruit halen of meer en dan moet je toch upgraden, dit is dan toch wel wat duurder dan de gemiddelde AEG vanwege de speciale onderdelen. De vraag is of de externals en de recoil je de extra prijs waard zijn. Zelf zou ik er nog wel minstens een willen hebben, maar dat terzijde.
 6. Rebelattack

  Tracer unit aliexpress

  Felheid wil wss niet alles zeggen, golflengte van het licht is ook belangrijk, maar goed ik denk dat hier niet veel mis kan gaan. Let er wel op je bent meteen ook een stuk duidelijker zichtbaar door de sterkere flash, beetje als met een vuurwapen XD.
 7. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Idd de batterij, super irritant die dubbele benamingen in airsoft. Ah okey ja als je dan ooit een CTR wil gewoon eentje bekijken die in de buffertube kan, maar goed we zijn niet allemaal zoals AAC :).
 8. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Als dit een titan is, leuk voor stock builds maar trekt het niet op high performance builds. Daarbij, de CTR kan in de buffer tube en uitgeschoven stock deze batterij wss ook wel kwijt.
 9. Ach ja niet zo erg als er achter komen dat je weken met .30 hebt zitten testen (voor nieuwe regels) en maar niet begrijpt waarom je een lage FPS hebt.
 10. EDGE heeft geen werkende bolt release btw, blijft niet naar achter staan zoals op de ONE.
 11. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  HK416 short heeft een kortere outer barrel officieel dan.
 12. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  EDGE is prima, aftermarket rail moest ik wat aanpassingen voor doen om perfecte aansluiting te hebben. GB is prima, klein beetje kloten met air seal, drive train upgraden en klaar. Btw zoals mata al zei, hoop van gunfire's onderdelen zijn rebrands met soms een 200% kosten tov andere winkels die de OEM verkopen zoals ak2m4.
 13. Rebelattack

  G&G ARP9 build

  Niet super laag maar ook niet geweldig, het zal vooral je peak zijn op semi die hij niet trekt. de 100 mAh en 5c meer kan dus wel het verschil maken, het is 60A vs 44A, maar het liefst heb je ergens een brick. Op deze manier houd je motor en batterij het niet lang vol, de warmte maakt je consumptie alleen maar erger.
 14. Rebelattack

  G&G ARP9 build

  Het opwarmen van de batterij en motor betekent dat de batterij over zijn vermogen aan het leveren is en dat de motor daardoor ook harder probeert te werken. Je batterij zal dus niet genoeg kunnen leveren en het is beter om eentje te pakken met meer amperage en C.
 15. Rebelattack

  G&G ARP9 build

  Neem aan ook short stroken? Zeker met die korte barrel kan dat makkelijk.
×
×
 • Maak een nieuwe...