Spring naar bijdragen

Rebelattack

 • Aantal bijdragen

  781
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  46

Over Rebelattack

 • Rang
  Dedicated Member

Recente profielbezoeken

1281 profielweergaven
 1. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  EDGE is prima, aftermarket rail moest ik wat aanpassingen voor doen om perfecte aansluiting te hebben. GB is prima, klein beetje kloten met air seal, drive train upgraden en klaar. Btw zoals mata al zei, hoop van gunfire's onderdelen zijn rebrands met soms een 200% kosten tov andere winkels die de OEM verkopen zoals ak2m4.
 2. Rebelattack

  G&G ARP9 build

  Niet super laag maar ook niet geweldig, het zal vooral je peak zijn op semi die hij niet trekt. de 100 mAh en 5c meer kan dus wel het verschil maken, het is 60A vs 44A, maar het liefst heb je ergens een brick. Op deze manier houd je motor en batterij het niet lang vol, de warmte maakt je consumptie alleen maar erger.
 3. Rebelattack

  G&G ARP9 build

  Het opwarmen van de batterij en motor betekent dat de batterij over zijn vermogen aan het leveren is en dat de motor daardoor ook harder probeert te werken. Je batterij zal dus niet genoeg kunnen leveren en het is beter om eentje te pakken met meer amperage en C.
 4. Rebelattack

  G&G ARP9 build

  Neem aan ook short stroken? Zeker met die korte barrel kan dat makkelijk.
 5. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Oh ach ja zo blijft het doorgaan als we beide elke keer net iets weg laten :P.
 6. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Vanaf het moment dat je het zelf wilt XD, maar uhm ligt eraan wil jij makkelijk 30-35 RPS ja dan is 13:1 makkelijk zonder hoge stroom te moeten trekken.
 7. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Bedoelde met een delayer zou een timing issue als in te snel niet logisch zijn.
 8. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Double feed kan aan te lang naar achteren staan liggen als de lips te zwak zijn, maar soms kan ook de oplossing zijn een kleine uitsparing (gewoon een mini kuiltje) te boren in het dak van de hop up zodat de bb daar in wordt gedrukt. Misfeeds ligt vaak aan nozzle length of timing, met een delayer zou de timing minder logisch zijn. Hebben jullie allebei dezelfde mags?
 9. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Welke heb je exact cheese de lambda of de SLONG? Die nozzle lengtes van P* zeggen te weinig gezien ze de volledige lengte meten van ook het stuk dat binnen de shell valt. Meeste specna's gebruiken een 21.0 AEG nozzle. Eigenlijk moet je even meten wat de uitstekende lengte is wanneer deze volledig naar voren staat tov de P*.
 10. kort vraagje, heeft het altijd zin om de standaard barrel te vervangen door een betere/duurdere versie

  1. Rebelattack

   Rebelattack

   Ja eigenlijk wel, maar als je de afweging moet maken vanwege budget of wat je eerst upgrade dan zijn er meestal andere onderdelen die interessanter zijn. Soms is echter de stock barrel zo slecht dat je deze het beste eerst kan vervangen, gelukkig zijn er meer dan prima budget barrels die al vele malen beter zijn dan 90% van de stock barrels.

  2. Dutch_aussie

   Dutch_aussie

   Bedankt voor je reacties, maar ik ben zo'n gek die iets doet het dan ook goed wil doen in het redelijke natuurlijk. Dus kortom de barrel eigenlijk gewoon vervangen door een prime barrel

 11. Lange barrel XD, vanaf 363mm zou ik hem toepassen, maar iets hoger kan ook nog wel
 12. Rebelattack

  Tweede hands

  Eens en eens. Ik speur ook wel eens weer de verkoop secties af naar interessante deals en soms zit er echt goed spul tussen. Geupgrade replica's vermijd ik vaker wel. Ik wil het zelf doen en daardoor vragen ze vaak al voor mij te veel, omdat ze NL prijzen hanteren voor veel van de parts en soms ook nog de manuren in de kosten verrekenen.
 13. Rebelattack

  Magazijnen

  Ik zou als eerste geen hi caps nemen maar mids gezien de hicaps ratelen als sambaballen en dus iedereen je hoort aankomen. @Dutch_aussie om wat meer info te geven, dezelfde als je replica kopen is niet een must, het betekent niet altijd alsof ze goed werken. De specna STANAG kopien zijn bijvoorbeeld helemaal niet zo goed. In de oudere Specna modellen passen de ARES mid caps goed, wil je liever iets correct dan zijn de CYMA STANAG een goeie optie en wil je wat moderner dan zijn de D-DAY pmags een goeie.
 14. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Het is moeilijk kiezen, EDGE is aardig maar elk model heeft zijn voordelen en nadelen, ik zou vooral kiezen wat je werkelijk tof eruit ziet vinden.
 15. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ah okey dacht al, dan dat nog fine tunen met andere setups die misschien toch net iets beter presteren.
×
×
 • Maak een nieuwe...