Spring naar bijdragen

Rebelattack

 • Aantal bijdragen

  762
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  45

Over Rebelattack

Recente profielbezoeken

1191 profielweergaven
 1. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Omdat dit gericht is op de vorige generatie bbs, simpele aanpassing naar 6.0 en je hele 6.44 is ook 6mm valt ook weg. Daarbij is dat wel het flauwste dat je kan verzinnen om met bijna een halve mm extra weg te komen. Voor de rest blijf je nog gewicht en bio afbreekbaar houden, oftewel we zullen ze niet snel (nooit) in nl zien.
 2. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Hoezo houdt geen stand? 6.44mm is toch aanzienlijk wat anders dan 5.98mm en dan is er gewoon altijd de simpele oplossing dat ze 6mm definiëren als een range van 5.95-6. Voor de rest gaat novritsch nooit en de nimmer het voor elkaar krijgen dat hij de fabrikant van zijn bbs voor één land laat certificeren door het TUV op deze ISO standaard gezien hij dat ook niet doet voor zijn andere bbs en een elementen analyse is niet gelijk aan een afbraakrapport. Als laatste heb je dan nog het gewicht en al zal deze mogelijk via de ledenraad nog wel omhoog gaan, maar .58 wordt het nooit oftewel 3 punten waarop dit product filiaal afgekeurd wordt voor NL. TBH had het ook niet anders verwacht en de eerste testen van gebruikers zijn ook niet heel denderend.
 3. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Super shitty test.
 4. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Ik las eerder ergens biokeramiek, verder zelf niet zo bekend mee, volgens nl wetten wss niet bio (dus wss nergens), want de zwaardere bbs gebruiken al teveel vulmiddel om ze niet meer bio afbreekbaar te maken.
 5. Rebelattack

  Alles over chrono's

  Om het nog even wat concreter te maken had eerst een x3200 waarmee ik op de meeste velden gelijke resultaten haalde op mijn geupgrade mk18 en heb deze ook vergeleken met de nieuwe ac6000 welke ik heb gekocht vanwege de betere sensoren en helderdere scherm. De resultaten tussen deze 2 waren ook aardig gelijk op diezelfde replica en daarna heb ik ook pas mijn x3200 weg gedaan.
 6. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  En dan opeens is de site down :P. Het feit dat het op het moment toch niks toevoegt gezien ze toch te zwaar zijn en ik geen sniper speler ben boeit het me te weinig. Helemaal gezien ik geen set van novritsch ga kopen, naast al een replica met upgrades en dan nog mogelijk weer extra speciale upgrades omdat de stock parts niet het beste zijn. Voor de rest zijn de meeste punten moeilijk te bewijzen die er worden genoemd zonder alle factoren mee te nemen in de formule, maar waar ik wel iets in zie, het is optimaal voor hogere energie waardes (er wordt 2-4 joule genoemd), we zitten daar in NL op het randje .3 joule boven, wat gaat dat werkelijk nou in performance toevoegen. Een zwaardere bb is minder vatbaar voor wind, maar een grotere bb weer meer, natuurlijk is een verhouding, maar toch. Al met al ik zie het wel.
 7. Rebelattack

  Alles over chrono's

  Heb er ook een van ali werkt prima.
 8. Rebelattack

  Zomer verkoop

  Wat meer info en foto's helpt meestal wel met de verkoop
 9. Rebelattack

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Ik begreep dat de eerste poging was en er idd nog wat verbeter puntjes waren :).
 10. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Wij testen op .30 maar kunnen ook testen op het gewicht waar mee geschoten wordt, dus in principe is het dan al opgelost en dit is ook gewoon een betere meting. Dat ze alleen op .20 meten is eigenlijk nog slechter, maar dat terzijde. Bij ons gaat het niet op omdat hij het max gewicht overschrijd (ik heb al te horen gekregen dat er geen verbod is op grotere diameters zoals in België wel het geval is.) en dus daarom niet mee doet. Ik denk dat het aardig wat tijd gaat kosten voordat dit er doorheen komt en dat je dan vooral bij mensen zoals Reliku in de ledenraad moet aankloppen om dit in te brengen tijdens de vergaderingen zou je dit willen hebben. Ik ben sceptisch en kritisch over nov zijn producten en ook mede door de fanboys die alles opvreten van hem, maar het principe van minder kapotte huid gaat idd op omdat je je energie verspreid over een groter oppervlak.
 11. Rebelattack

  Regelgeving omtrent 6mm BBs?

  Regelementen van NABV is niet alles zeggend, dacht dat er ook een 6mm specificatie op zat en als het in NL niet is dan in andere landen zeker wel. Daarbij hebben al meerdere mensen met verstand van aerodynamica en natuurkunde al gepost dat grotere bbs geen voordeel hebben op een gelijke joule output qua range. Als groter beter was dan was de 8mm bbs ook niet gefaald. Also het is 6.44mm tov 5.95/8mm niet 6 vs 5.95.
 12. Rebelattack

  Kan je GBB ombouwen naar NBB?

  Daarbij is de beweging in de slide ook belangrijk voor het spannen van je hammer en valve knocker en ook je trigger mechanisme.
 13. Rebelattack

  [NL] AREA 077

  Ik hoor het graag, andere en ik zelf willen over een paar weken ook gaan.
 14. Rebelattack

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Nu je er 2 hebt tijd voor upgrades :P. Vindt tot nu toe GBB's uit elkaar halen en upgraden wel lache
 15. Rebelattack

  Colt C7/C8NLD builds

  Heb ook al een keer via airsoft.nl contact genomen over de kosten en mogelijkheden. Wil heel graag nog wel een C7 bouwen met de volledige lengte rail, maar andere toffe replica's en nog genoeg te doen aan andere zorgt ervoor dat ik toch nog even wacht. Daarbij als ik het dan ga gebruiken is een correcte loadout ook toch wel tof. Misschien als er een batch gefreesd gaat worden dat ik dan wel mee wil doen. Ik vind het nog steeds super toffe geweren die we gebruiken in ons leger.
×
×
 • Maak een nieuwe...