Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 13-12-18 in alle secties tonen

 1. 3 punten
  tvb

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Hi Elites, Het is inmiddels weer even geleden, maar de enige echte Airsoft Elite Patch komt weer beschikbaar 😱 😎 We hebben een leverancier gevonden die voor een goede prijs de PVC patches wil drukken. Wil jij ook zo'n vette patch, reageer dan in dit topic. De prijs per patch ligt rond de €5,95 inclusief BTW en verzendkosten. Volledig van PVC In 3D, dus met diepte/reliëf Zwart velcro op de achterkant Hoogte: 90 millimeter Breedte: 71 millimeter Een echte collectors item Must-have voor elke Elite 😉 Paar rules (of engagement): We zullen de patches pas bestellen bij een minimale afname van 50 stuks. Eerder kunnen we niet bestellen. We kunnen bestellen! Patch kapot of verloren? Sorry, we geven geen garantie op de patch De betaling geschiet vooraf, het is wat overdreven om voor deurwaarde te moeten spelen 😅 Draag hem met trots!
 2. 2 punten
  1oo7HNDRD

  Tokyo Marui NEXT-GEN SOPMOD M4

  TM's en upgrades, tja... Ik heb zelf een TM Recce wat aardig in de buurt komt van jou SOPMOD M4. En hoewel ik zelf vaak voordat ik het veld in ga met een nieuwe AA eerst het een en ander upgrade is na 5 jaar de Recce nog steeds stock. Een TM hoort gewoon zo uit de doos goed te schieten, hopup afstellen op de bb waarmee je gaat schieten en dan daarna ook je kijker, red dot of iets van dien aard en dan ben je er klaar voor. Kom je al snel aan zo'n 60 meter met een vlak verdeling van een A4 -tje. Ik gebruik wel 7.4 Lipo's daar heb ik een adaptertje voor gekocht, plug en play dus. Als je je SOPMOD wilt upgraden dan wordt de vraag wat? Hopup, de standaard hopup unit is niets mis mee. Andere barrel? Stainless PDI zou kunnen maar levert dat 10 meter meer? MOSFET.. tja tis een NRG he.. dus ben je beperkt tot 2 fabrikaten GATE en die andere.. maar waarom?.. voor de snellere trekker response.. ? En zo kan ik nog wel even door gaan. Je hebt al een aardige investering gedaan, ga er eerst eens lekker het veld me in en als je dan nog denkt ik wil meer tja trek dan je chipknip maar open want dan zul je driftig moeten investeren om net die meters meer met die extra nauwkeurigheid te halen. (Zie ook de SCARH upgrade) Ja het kan beter... maar dan ben je wel even bezig of....je moet een goede TM tech weten (KOA) die het voor je doet. just my 5 cents.
 3. 2 punten
  Solstice

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Are you daft?! Haha wat een vette missie was dat. Zit ook sterk te twijfelen om de nieuwe Cod te kopen. Puur voor de single player. Maargoed, waar blijft die Barret...
 4. 2 punten
  Unisol

  Colt C7/C8NLD builds

  Voor diegene die van de Colt Canada C7/C8NLD houden en die gebruikt worden bij de Nederlandse krijgsmacht.... Bij deze enkele exemplaren in airsoft. 3D gemaakte receiver rail, front rail en hand guards. Voor zover mogelijk de rest origineel of ook in 3D. Voor vragen ivm de parts en of mogelijkheden, stuur gerust een berichtje Enjoy. Greets Roy Aka Smitty
 5. 2 punten
  tvb

  Airsoft Elite is weer bijgewerkt!

  Hallo Elites, Ik heb zojuist ons mooie forum voorzien van de laatste versie. Ein-de-lijk 😊Helaas is hierbij wel het bekende Airsoft Elite template verloren gegaan. Ik zal deze dus opnieuw moeten maken.. dit gaat alleen eventjes duren. Geen nood, tot die tijd kunnen jullie lekker blijven posten met het standaard thema 👍 Mochten jullie nog bugs zien of vragen hebben stuur me dan even een prive bericht. tvb
 6. 2 punten
  Shifter

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Staat er goed mee! De afgelopen 6 weekenden naar een skirm geweest. De verslaving is goed toegeslagen haha! Ik loop in een originele British MTP Royal Marines Commando outfit Momenteel in het bezig van de volgende replica's: 1) Specna Arms SA-01 (nu volledig geupgrade) nog paar dingen aan het tweaken met de barrel, maar de rest is nu goed 2) ASG Glock 18C (voorzien van andere barrel en hopup, schiet nu top!) 3) Specna Arms G11 (ligt nu uit elkaar om te upgraden) 4) Well L96 (nu helemaal geupgrade, nog bezig met wat laatste afstellings dingen)
 7. 1 punt
  DutchBarrel

  Tokyo Marui NEXT-GEN SOPMOD M4

  Beetje laat maar nog bedankt voor het uitproberen van je scope en tips👍🏻
 8. 1 punt
  Solstice

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Ik dacht daar eerst ook aan maar dat was Imran Zakhaev ☝️🤓
 9. 1 punt
  DutchBarrel

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Welkom Christian,
 10. 1 punt
  1979.co

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Christian 40jaar. Aangestoken met het airsoft virus door een collega. Dit jaar lid geworden van de NABV en meteen een hele lading Gear gekocht. Afgelopen weekend voor het eerst aan een evenement meegedaan the chambers bij Tihange in België. Ik vind het een super gave hobby! Ik ben bang dat me dit nog veel meer geld gaat kosten[emoji16]. Ik heb wel gemerkt dat ik wat aan mijn conditie zal moeten doen.... Verstuurd vanaf mijn motorola one vision met Tapatalk
 11. 1 punt
  tvb

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Welkom Arie!
 12. 1 punt
  Joost90

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ja magpul ctr stock vind ik zelf ook veel ruiger en zit op beide m4's die ik voor cqb gebruik. Maar deze stock dient een praktisch doel. Namelijk dat er een 2200mAh accu in zit/past waarmee ik makkelijk een weekend/langer dan 24 uurs event haal. Maar wel met je eens dat het ruiger is (en dus ook "closer to the real thing" wat ik nog niet wist haha)
 13. 1 punt
  AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

 14. 1 punt
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Zeker weten? Zoo sexy
 15. 1 punt
  Solstice

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Hi Joost, welkom! Goed dat je je hebt aangemeld. Nu kun jij zelf een toevoeging geven aan de schat aan zinnige informatie hier
 16. 1 punt
  Solstice

  BB's en toelating op een Skrimm

  Bedoel je te vragen wat de waardes zijn die zijn toegestaan bij skirms? In dat geval kun je bij het lijstje van de NABV terecht.
 17. 1 punt
  Tarak

  [TKA] E&L AKMS NIEUW

  Merk: E&L Producttype: AKMS Staat: new Model/Uitvoering: Generation 2 Maat: Defecten: Verzendwijze: postnl of ophalen in Haarlem Prijs:€225 or best offer
 18. 1 punt
  Altum Silentium

  Welk merk BB raden jullie aan? En gas?

  Gewoon door blijven vragen! Daar is een forum voor. Ik heb me nooit zo verdiept in bb's verder dan is het erkent/toegestaan? Op dit moment gebruik ik probleemloos Valken. Andere forum leden weten hier vast meer van. Ik gebruik sinds jaar en dag al Abbey Red en Green. Ik houd hierbij eigenlijk weinig rekening met jaargetijden of het materiaal van de replica. Ik gebruik dus ook gewoon Abbey Red in TM replica's. Echt nooit problemen gehad. Heb het ook gebruikt in mijn ASG MP9 en GHK G5. Ik speel vaak met alleen maar een secondary dus vrij intensief en mijn High Capa 4.3 is in prima conditie. Ik moet wel zeggen dat ik een super casual speler ben. Dus ik ondervind door te doen. Is het toegestaan en werkt het zijn mijn enige prioriteiten. Zoals reeds gezegd weten de andere leden zonder twijfel meer m.b.t. de technische aspecten.
 19. 1 punt
  Solstice

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Ja ging nagenoeg vlekkeloos. Paar double feeds maar kwam er later achter dat de bucking met iets te strak zat met monteren en daardoor een beetje ovaal was getrokken. Hij zit nu recht dus zaterdag eens kijken of het verbetering geeft. Maar al met al ben ik er erg over te spreken. De bouwkwaliteit is perfect.
 20. 1 punt
  tvb

  Welke side arm raden jullie aan?

  Jep Glock is prima dan! Genoeg onderdelen voor te vinden.
 21. 1 punt
  Altum Silentium

  Welke side arm raden jullie aan?

  Ten eerste van harte met de geboorte van jullie kindje 🙂Daar krijg je idd genoeg uitgebreide resultaten op terug dus ik zal het concreet proberen te houden. De TM Hi-Capa's zijn een geijkte bijna stereo type keuze. Ik speel zelf met een 4.3. De voordelen van dit model zijn legio te vinden en ik denk dat dit grotendeels terecht is. Ik speel uitsluitend cqb dus gebruik hem ook vaak als primary en het intensieve gebruik is geen probleem. Presteert prima uit de doos of met minimale upgrades. De tweedehands markt is naar mijn bescheiden mening veelal een slagveld maar ik zou het met jouw budget toch proberen. Er zitten nog steeds wel toffe mensen tussen die iemand iets gunnen. De goedkoopste Hi-Capa die ik heb was ruim onder de 100,- van airsoft marktplaats. Alternatief kun je even doorsparen of een WE of KJW kloon (bv KP-07, KP-08) halen. Deze vallen nieuw al binnen je budget. De Hi-Capa's echter vind ik persoonlijk toch het beste.
 22. 1 punt
  dwarf_ts13

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Bij mij is ook wat barrel stuff aangekomen
 23. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Net de H03 van @MattiB omgetoverd naar een H02 en een foto voor je gemaakt. Vind het toch wel leuk om te zien hoeveel moeite ze doen om het zo echt mogelijk te maken. Het is niet ff een simpel systeempje wat ze erin gemaakt hebben. En dat terwijl het gros van de gebruikers het nooit zal zien.
 24. 1 punt
  tvb

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Welkom allemaal! Stel gerust al jullie vragen [emoji1303]
 25. 1 punt
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Dit doe ik als het ware ook om gearboxen voor hpa systemen te stellen. Een serie setschroefjes her en der om de gearbox recht in de body en voor de hopup te krijgen.
 26. 1 punt
  Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Welke heb je exact cheese de lambda of de SLONG? Die nozzle lengtes van P* zeggen te weinig gezien ze de volledige lengte meten van ook het stuk dat binnen de shell valt. Meeste specna's gebruiken een 21.0 AEG nozzle. Eigenlijk moet je even meten wat de uitstekende lengte is wanneer deze volledig naar voren staat tov de P*.
 27. 1 punt
  mata

  Functie two point Sling lus?

  Heb je helemaal gelijk in, maar het is sterker dan het oogt. Ik gebruik hem inmiddels een half jaartje aan mijn 416 en MK18. Niet de zwaarste, maar ook zeker niet de lichtste replica's.
 28. 1 punt
  MattiB

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Nice! Vooral met die kekke camouflage.
 29. 1 punt
  Solstice

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Was het niet perse van plan maar soms moet je eens wat proberen. Morgen deze nieuwe barrel en bucking erin zetten, eens kijken wat dat doet. De complete set incl. hop up kamer vond ik net wat te duur als probeersel aangezien ik mijn pistol niet vaak genoeg gebruik daarvoor. Maar kan altijd nog een keer.
 30. 1 punt
  Victor

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  crap, ben ik niet helemaal duidelijk geweest. Ik gaf een lijstje van outdoor locaties die volgens mij redelijk in de buurt liggen. Ben zelf tot op heden alleen naar B&A en Dark Forest geweest. Geen idee dus hoe het zit met verf/paintball resten op Assendelft.
 31. 1 punt
  Flash

  [TKA] Systema PTW Complete set (fully tuned)

  Fixed ! kan de post zelf niet bewerken zie ik. Pricedrop meteen naar 1300!
 32. 1 punt
  dwarf_ts13

  Het grote PolarStar topic

  Jep is goed zo. Ik zou echter reeds beginnnen met je DP heel hoog alvorens PSI af te stellen. Reden hiervoor is dat als de standaard dp te laag is je fps omhoog kan gaan. Hierdoor kan je weer over de limiet zitten en dien je PSI weer te verlagen. Door het opnieuw aanpassen van PSI klopt DN dan niet meer want deze is onderhevig aan de algemene PSI in het systeem. Sidenote over DN: je stelts je DN in naar je slechtst feedende mag. Moest je van bucking of hop up veranderen kan het zijn dat je DN moet bijstellen. Sidenote over DP en algemeen: de FCU stelt zeer precies (milliseconden) af, dit is zo fijn dat het systeem in feite zelfs onderhevig wordt aan barometrische druk ( het weer algemeen) Dus wat een dag goed werkt zou de ene dag minder kunnen presteren. Dit is echter al zeer theoretisch gaande in het systeem. Fysieke factoren van de engine zelf zijn ook instelbaar (poppet, poppet shims, nozzle). Buikgevoel en spelen ermee werkt soms beter. En bovenal, een slechte uitlijning zal leiden tot slechte resultaten.
 33. 1 punt
  Cheese

  Het grote PolarStar topic

  Van de week een Polarstar Fusion Engine in mijn replica gezet. Helaas nog niet mee kunnen schieten omdat ik de flessen nog niet gevuld heb met lucht. Maar nu ben ik eigenlijk op zoek naar een stappenplan om de FCU settings goed te krijgen. Ik heb wel het één en ander gevonden. Methode #1: https://www.reddit.com/r/airsoft/comments/2cbc04/what_are_optimal_polarstar_fcu_settings_for/cjduw67/ Methode #2: http://miairsoft.proboards.com/thread/42566 Waar ik dus op uitkom is het volgende stappenplan, ervanuit gaande dat ik assault class speel: Vul je mags met 0.30bbs (ik speel met .30 en de organisaties meten ook met .30) Laat alle FCU settings standaard Draai de PSI omhoog tot je 1,1/1,2 joule schiet Verlaag de dn tot je misfeeds krijg. Verhoog hem dan weer met 2. Dat is je dn setting. Stel je hop up af Verhoog je dp met heel veel Chrono en wijzig PSI tot je 1,1/1,2 joule schiet. Noteer de FPS. Verlaag je dp met 2 Chrono en vergelijk de FPS van stap 7 Herhaal stap 8 en 9 totdat je FPS begint te dalen Zit ik zo goed met het instellen van de FCU settings?
 34. 1 punt
  Unisol

  Colt C7/C8NLD builds

  @AAC Nope. De receiver is gewoon een bestaande body van een M4. Alles is wel milspec/real steel. In mijn geval een aantal keer een Tippmann recoil M4 HPA en 1x een WE GBBR M4 Ris die ik omgebouwd heb. Alle bodies zijn volledig metall. De receiver rail, de hand guards en de front rail zijn kunststof. Officieel zou de receiver rail een geheel moeten zijn met de body maar om dat voor elkaar te krijgen, heb ik een 5 as frees bank nodig en dat gaat flink in de papieren lopen. Als ik genoeg fondsen bij elkaar heb laat ik wel een aantal receiver rails in alu frezen. Dit om ze nog meer op de real deal te laten lijken. Mvg Roy aka Smitty
 35. 1 punt
  Cheese

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Ja, ik wil er graag ook één.
 36. 1 punt
  Motorordonhans

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Hallo, Ik wil er 1 bestellen. Dank je wel
 37. 1 punt
  Victor

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  top, voor mij ook 1 graag
 38. 1 punt
  Bytes

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  ik neem er ook 2
 39. 1 punt
  MrKnown

  Invader Gear ervaring

  Het is idd niet goedkoop, maar ik merk wel duidelijk het verschil in draagcomfort. Of als het bijvoorbeeld regent wordt je niet door en door nat, sterker nog binnen de kortste keren is het zelfs alweer droog. Het is veel kleur vaster met wassen. Dus ja er zit een duidelijk kwaliteitsverschil in, maar je moet je jezelf afvragen of dat je waard is voor een dagje knallen. Aan de andere kant, stel dat het 2 á 3 keer zolang meegaat dan heb je de kosten er ook alweer uit en al die tijd wel het comfort... (weet niet of het werkelijk 2 á 3 keer zolang mee gaat hoor... maar het zou maar zo kunnen)
 40. 1 punt
  stanjojo7

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  doe mij er ook maar eentje
 41. 1 punt
  Solstice

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Staat er al lang
 42. 1 punt
  AAC

  Nieuwe sidearm: FNX-45 of HK45(CT)

  Erg vet die FNX met Osprey
 43. 1 punt
  Solstice

  Battlebelt op zijn plek houden

  Inmiddels gebruik ik de belt niet meer eigenlijk. 😅Heb nu zo'n kunststof leg panel waar ik ze op vast schroef. Werkt eigenlijk het beste. Heb de belt nog wel voor als ik een keer heel 'light weight' wil gaan maar over het algemeen gebruik ik mijn vest en daar zit ruimte zat op 👍
 44. 1 punt
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  @Rebelattack laat mij er ff buiten, heb het al druk zat ;). Maar netjes hoor @Solstice!
 45. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Vorige week een Specna B14 in onderdelen op de kop getikt waar het een en ander mee mis scheen te zijn. Gearbox los gehaald en de veer van de trigger bleek gebroken en de tanden van de piston afgepeld door de gears. Er viel ook nog een lager uit de gearbox dus die zijn ook vervangen. Moest alleen ff wachten op de lagers maar had verder alles liggen dus hij zat zo weer in elkaar. De body had best wat slijtage en lelijke plekken dus heb hem ook meteen gespoten. Aangezien de V39 wel lekker gelukt was, en ik nog spullen over had, heb ik hem op dezelfde manier bewerkt. Met de kwast erover: En nu alles in elkaar zitten. Even snel een red dot en grip erop voor de looks en voilà: Hij gaat nu weer de verkoop in. Ga vaker van dit soort oplap-projectjes doen heb ik besloten. Wel leuk tijdverdrijf.
 46. 1 punt
  p.boelens

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  weer een grote stap voorwaarts en een kleine stap terug het onderdeel is gemaakt en past perfect om de prowin en engine heen. helaas is de buitendiameter net iets te groot dus moet het eerst terug om afgedraaid te worden.
 47. 1 punt
  p.boelens

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Gisteren wat testjes uitgevoerd en weer wat wijzer geworden... de afstand tussen engine en prowin laten wij 1.4mm maken. Dit hebben we getest door teflon vul ringen tussen de engine en prowin te plaatsen in de huidige setup. hiermee hebben we getest van .5 tot 2.5 mm. de seal blijft goed tot circa 1.8mm. De 1.4 mm hebben we uiteindelijk gekozen omdat de nozzle bij een specna AEG 1.4mm minder ver in de hop up steekt als bij de wolverine inferno in een specna. Dit zou zou ook kunnen verklaren waarom @mata jij nooit de wolverine goed hebt kunnen krijgen, de nozzle steek dus te ver in de hopup en dit resulteert in slechte consistentie. De BB wordt namelijk te ver in de barrel gedrukt.
 48. 1 punt
  E-poch

  Tippmann HPA

  Hoi, hangt er vanaf welke Tippmann je wilt gaan aanschaffen. Tegenwoordig heb je 2 versies, allebei zijn ze out of the box niet 100% en hebben ze wat werk nodig. Ik heb geen ervaring met de "nieuwe"Tippmann Omega, maar wel met de originele versie. Wanneer het aankomt op Tippmann moet je wel bereid zijn om veel tijd te stoppen in doe het zelf oplossingen. Zorg eerst dat je goed onderzoek doet en goed voorbereid bent voor je er aan begint, want goedkoop was het voor mij in elk geval niet. Maar als je dan eenmaal het een en ander aan werk er in gestopt hebt, dan is het een geweldig ding om mee te spelen. Voor mij in elk geval wel. Mocht je een Facebook account hebben, ga dan naar de Tippmann groep "Tippmann Arms Airsoft owners group (hpatalk.com)" je zal een verzoek moeten indienen om te worden toegevoegd aan de groep. Het is namelijk een besloten groep, dus leg je situatie uit, let wel op, het is een engels sprekende groep. In deze groep worden beide Tippmann's besproken. Een simpele zoekopdracht binnen de groep geeft al heel veel resultaten. Gr. Epoch
 49. 1 punt
  AAC

  CQBR block2 project DANIEL DEFENSE RIS2

  Hallo Forumleden, Vandaag begonnen aan een nieuwe outerbarrel, volledig gedraaid, wat nog rest is het freeswerk. de originele plastic&metaal outer barrel Dan de nieuwe, stalen onderdelen van de nieuwe outer barrel De originele, en nieuwe set nogmaals maar nu met flits de flashhiders en het lengteverschil en de receiver kant, de delta ring, en DD barrel nut
 50. 0 punten
  Solstice

  Bolt release

  Hij heeft inderdaad een Specna. Bij een Specna blijft die schuif/bolt juist wel open staan en kun je hem via de bolt release aan de andere kant van je replica weer sluiten. Vind dat één van de kleine dingen die Specna's zo leuk maken. Dus je zou jouw Specna's eens na moeten kijken waarom de bolt niet open blijft staan Edit: De bolt is dus alleen functioneel bij de ONE series. #huilen
 • Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle informatie en nieuws?
  Inschrijven
×
×
 • Maak een nieuwe...