Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 22-08-18 in alle secties tonen

 1. 3 punten
  tvb

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Hi Elites, Het is inmiddels weer even geleden, maar de enige echte Airsoft Elite Patch komt weer beschikbaar 😱 😎 We hebben een leverancier gevonden die voor een goede prijs de PVC patches wil drukken. Wil jij ook zo'n vette patch, reageer dan in dit topic. De prijs per patch ligt rond de €5,95 inclusief BTW en verzendkosten. Volledig van PVC In 3D, dus met diepte/reliëf Zwart velcro op de achterkant Hoogte: 90 millimeter Breedte: 71 millimeter Een echte collectors item Must-have voor elke Elite 😉 Paar rules (of engagement): We zullen de patches pas bestellen bij een minimale afname van 50 stuks. Eerder kunnen we niet bestellen. We kunnen bestellen! Patch kapot of verloren? Sorry, we geven geen garantie op de patch De betaling geschiet vooraf, het is wat overdreven om voor deurwaarde te moeten spelen 😅 Draag hem met trots!
 2. 2 punten
  Unisol

  Colt C7/C8NLD builds

  Voor diegene die van de Colt Canada C7/C8NLD houden en die gebruikt worden bij de Nederlandse krijgsmacht.... Bij deze enkele exemplaren in airsoft. 3D gemaakte receiver rail, front rail en hand guards. Voor zover mogelijk de rest origineel of ook in 3D. Voor vragen ivm de parts en of mogelijkheden, stuur gerust een berichtje Enjoy. Greets Roy Aka Smitty
 3. 2 punten
  tvb

  Airsoft Elite is weer bijgewerkt!

  Hallo Elites, Ik heb zojuist ons mooie forum voorzien van de laatste versie. Ein-de-lijk 😊Helaas is hierbij wel het bekende Airsoft Elite template verloren gegaan. Ik zal deze dus opnieuw moeten maken.. dit gaat alleen eventjes duren. Geen nood, tot die tijd kunnen jullie lekker blijven posten met het standaard thema 👍 Mochten jullie nog bugs zien of vragen hebben stuur me dan even een prive bericht. tvb
 4. 2 punten
  Shifter

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Staat er goed mee! De afgelopen 6 weekenden naar een skirm geweest. De verslaving is goed toegeslagen haha! Ik loop in een originele British MTP Royal Marines Commando outfit Momenteel in het bezig van de volgende replica's: 1) Specna Arms SA-01 (nu volledig geupgrade) nog paar dingen aan het tweaken met de barrel, maar de rest is nu goed 2) ASG Glock 18C (voorzien van andere barrel en hopup, schiet nu top!) 3) Specna Arms G11 (ligt nu uit elkaar om te upgraden) 4) Well L96 (nu helemaal geupgrade, nog bezig met wat laatste afstellings dingen)
 5. 1 punt
  Solstice

  [TKA] Specna Arms V39 SAI GRY - Custom paintjob

  Sold.
 6. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Net de H03 van @MattiB omgetoverd naar een H02 en een foto voor je gemaakt. Vind het toch wel leuk om te zien hoeveel moeite ze doen om het zo echt mogelijk te maken. Het is niet ff een simpel systeempje wat ze erin gemaakt hebben. En dat terwijl het gros van de gebruikers het nooit zal zien.
 7. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik heb de mijne incompleet overgenomen van Rebel dus ik heb er zelf geen maar er zit geen standaard gasblock onder zoals bij de M4's. Wat er zit is wel h&k stijl maar of hij echt 1 op 1 is betwijfel ik. @MattiB gaat binnenkort zijn H03 ombouwen naar een H02. Wie weet wil hij wel even een plaatje schieten van de gasblock die er bij hem op zit
 8. 1 punt
  tvb

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Welkom allemaal! Stel gerust al jullie vragen [emoji1303]
 9. 1 punt
  M14shooter

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Hallo M14shooter here, nieuw op het forum, maar al ruim 3 jaar bezig met airsoft. Ik ben er in gerold door een vriend, met wie ik een keer mee naar het Nac in geldermalsen ben geweest en daar voor het met een airsoft replica schot. Gelijk lid geworden... Nu inmiddels 4 replica's rijker en een hoop ervaring op skirm en technische gebied opgedaan. Mijn eerste replica een cyma m14-socom, vandaar mijn nickname. Die ik inmiddels helemaal heb geupgrade en als dmr gebruiken. Mijn volgende replica..... Waarschijnlijk een a&k m249 mk2 lmg. Verders nog een umarex hk416c aeg, een ics g33 aeg en een tm hicapa 5.1.
 10. 1 punt
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Dit doe ik als het ware ook om gearboxen voor hpa systemen te stellen. Een serie setschroefjes her en der om de gearbox recht in de body en voor de hopup te krijgen.
 11. 1 punt
  Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Welke heb je exact cheese de lambda of de SLONG? Die nozzle lengtes van P* zeggen te weinig gezien ze de volledige lengte meten van ook het stuk dat binnen de shell valt. Meeste specna's gebruiken een 21.0 AEG nozzle. Eigenlijk moet je even meten wat de uitstekende lengte is wanneer deze volledig naar voren staat tov de P*.
 12. 1 punt
  mata

  Functie two point Sling lus?

  Heb je helemaal gelijk in, maar het is sterker dan het oogt. Ik gebruik hem inmiddels een half jaartje aan mijn 416 en MK18. Niet de zwaarste, maar ook zeker niet de lichtste replica's.
 13. 1 punt
  MattiB

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Nice! Vooral met die kekke camouflage.
 14. 1 punt
  Solstice

  [TKA] Tokyo Marui Desert Eagle .50 Hard Kick

  Omdat ik hem niet gebruik mag hij weg. Doos zit erbij en is helemaal compleet. Ben ooit de zwarte mag kwijtgeraakt dus daarna een TM chrome mag besteld zodat hij makkelijker te zien is mocht hij ooit weer in het bos op de grond liggen . Meer foto's en video: https://photos.app.goo.gl/zW7SbRmtFv5W5sXbA Merk: Tokyo Marui Type: Desert Eagle .50 Hard Kick Producttype: GBB Staat: Zo goed als nieuw Defecten: Geen Verzendwijze: Ophalen of verzenden Overige informatie: Komt inclusief originele doos en 1 lekvrij magazijn Prijs: € 130
 15. 1 punt
  Solstice

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Was het niet perse van plan maar soms moet je eens wat proberen. Morgen deze nieuwe barrel en bucking erin zetten, eens kijken wat dat doet. De complete set incl. hop up kamer vond ik net wat te duur als probeersel aangezien ik mijn pistol niet vaak genoeg gebruik daarvoor. Maar kan altijd nog een keer.
 16. 1 punt
  Victor

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  crap, ben ik niet helemaal duidelijk geweest. Ik gaf een lijstje van outdoor locaties die volgens mij redelijk in de buurt liggen. Ben zelf tot op heden alleen naar B&A en Dark Forest geweest. Geen idee dus hoe het zit met verf/paintball resten op Assendelft.
 17. 1 punt
  Solstice

  [NBB] Verschil TM Mk23 en STTI St23?

  Ik ben bang dat als ik hier blijf lezen dat ik straks ook weer een MK23 in de kast heb liggen...😅
 18. 1 punt
  Flash

  [TKA] Systema PTW Complete set (fully tuned)

  Fixed ! kan de post zelf niet bewerken zie ik. Pricedrop meteen naar 1300!
 19. 1 punt
  dwarf_ts13

  Het grote PolarStar topic

  Jep is goed zo. Ik zou echter reeds beginnnen met je DP heel hoog alvorens PSI af te stellen. Reden hiervoor is dat als de standaard dp te laag is je fps omhoog kan gaan. Hierdoor kan je weer over de limiet zitten en dien je PSI weer te verlagen. Door het opnieuw aanpassen van PSI klopt DN dan niet meer want deze is onderhevig aan de algemene PSI in het systeem. Sidenote over DN: je stelts je DN in naar je slechtst feedende mag. Moest je van bucking of hop up veranderen kan het zijn dat je DN moet bijstellen. Sidenote over DP en algemeen: de FCU stelt zeer precies (milliseconden) af, dit is zo fijn dat het systeem in feite zelfs onderhevig wordt aan barometrische druk ( het weer algemeen) Dus wat een dag goed werkt zou de ene dag minder kunnen presteren. Dit is echter al zeer theoretisch gaande in het systeem. Fysieke factoren van de engine zelf zijn ook instelbaar (poppet, poppet shims, nozzle). Buikgevoel en spelen ermee werkt soms beter. En bovenal, een slechte uitlijning zal leiden tot slechte resultaten.
 20. 1 punt
  Cheese

  Het grote PolarStar topic

  Van de week een Polarstar Fusion Engine in mijn replica gezet. Helaas nog niet mee kunnen schieten omdat ik de flessen nog niet gevuld heb met lucht. Maar nu ben ik eigenlijk op zoek naar een stappenplan om de FCU settings goed te krijgen. Ik heb wel het één en ander gevonden. Methode #1: https://www.reddit.com/r/airsoft/comments/2cbc04/what_are_optimal_polarstar_fcu_settings_for/cjduw67/ Methode #2: http://miairsoft.proboards.com/thread/42566 Waar ik dus op uitkom is het volgende stappenplan, ervanuit gaande dat ik assault class speel: Vul je mags met 0.30bbs (ik speel met .30 en de organisaties meten ook met .30) Laat alle FCU settings standaard Draai de PSI omhoog tot je 1,1/1,2 joule schiet Verlaag de dn tot je misfeeds krijg. Verhoog hem dan weer met 2. Dat is je dn setting. Stel je hop up af Verhoog je dp met heel veel Chrono en wijzig PSI tot je 1,1/1,2 joule schiet. Noteer de FPS. Verlaag je dp met 2 Chrono en vergelijk de FPS van stap 7 Herhaal stap 8 en 9 totdat je FPS begint te dalen Zit ik zo goed met het instellen van de FCU settings?
 21. 1 punt
  Unisol

  Colt C7/C8NLD builds

  @AAC Nope. De receiver is gewoon een bestaande body van een M4. Alles is wel milspec/real steel. In mijn geval een aantal keer een Tippmann recoil M4 HPA en 1x een WE GBBR M4 Ris die ik omgebouwd heb. Alle bodies zijn volledig metall. De receiver rail, de hand guards en de front rail zijn kunststof. Officieel zou de receiver rail een geheel moeten zijn met de body maar om dat voor elkaar te krijgen, heb ik een 5 as frees bank nodig en dat gaat flink in de papieren lopen. Als ik genoeg fondsen bij elkaar heb laat ik wel een aantal receiver rails in alu frezen. Dit om ze nog meer op de real deal te laten lijken. Mvg Roy aka Smitty
 22. 1 punt
  Cheese

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Ja, ik wil er graag ook één.
 23. 1 punt
  Motorordonhans

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Hallo, Ik wil er 1 bestellen. Dank je wel
 24. 1 punt
  Victor

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  top, voor mij ook 1 graag
 25. 1 punt
  hans013

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Ook voor mij mag er 1 op de lijst
 26. 1 punt
  Bytes

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  ik neem er ook 2
 27. 1 punt
  MrKnown

  Invader Gear ervaring

  Het is idd niet goedkoop, maar ik merk wel duidelijk het verschil in draagcomfort. Of als het bijvoorbeeld regent wordt je niet door en door nat, sterker nog binnen de kortste keren is het zelfs alweer droog. Het is veel kleur vaster met wassen. Dus ja er zit een duidelijk kwaliteitsverschil in, maar je moet je jezelf afvragen of dat je waard is voor een dagje knallen. Aan de andere kant, stel dat het 2 á 3 keer zolang meegaat dan heb je de kosten er ook alweer uit en al die tijd wel het comfort... (weet niet of het werkelijk 2 á 3 keer zolang mee gaat hoor... maar het zou maar zo kunnen)
 28. 1 punt
  stanjojo7

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  doe mij er ook maar eentje
 29. 1 punt
  Solstice

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Staat er al lang
 30. 1 punt
  AAC

  Kijktips!

  Deze is ook een recente van Netflix, niet slecht.
 31. 1 punt
  AAC

  Nieuwe sidearm: FNX-45 of HK45(CT)

  Erg vet die FNX met Osprey
 32. 1 punt
  Solstice

  Battlebelt op zijn plek houden

  Inmiddels gebruik ik de belt niet meer eigenlijk. 😅Heb nu zo'n kunststof leg panel waar ik ze op vast schroef. Werkt eigenlijk het beste. Heb de belt nog wel voor als ik een keer heel 'light weight' wil gaan maar over het algemeen gebruik ik mijn vest en daar zit ruimte zat op 👍
 33. 1 punt
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  @Rebelattack laat mij er ff buiten, heb het al druk zat ;). Maar netjes hoor @Solstice!
 34. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Vorige week een Specna B14 in onderdelen op de kop getikt waar het een en ander mee mis scheen te zijn. Gearbox los gehaald en de veer van de trigger bleek gebroken en de tanden van de piston afgepeld door de gears. Er viel ook nog een lager uit de gearbox dus die zijn ook vervangen. Moest alleen ff wachten op de lagers maar had verder alles liggen dus hij zat zo weer in elkaar. De body had best wat slijtage en lelijke plekken dus heb hem ook meteen gespoten. Aangezien de V39 wel lekker gelukt was, en ik nog spullen over had, heb ik hem op dezelfde manier bewerkt. Met de kwast erover: En nu alles in elkaar zitten. Even snel een red dot en grip erop voor de looks en voilà: Hij gaat nu weer de verkoop in. Ga vaker van dit soort oplap-projectjes doen heb ik besloten. Wel leuk tijdverdrijf.
 35. 1 punt
  p.boelens

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  weer een grote stap voorwaarts en een kleine stap terug het onderdeel is gemaakt en past perfect om de prowin en engine heen. helaas is de buitendiameter net iets te groot dus moet het eerst terug om afgedraaid te worden.
 36. 1 punt
  Tarak

  [TKA] E&L AKMS NIEUW

  Merk: E&L Producttype: AKMS Staat: new Model/Uitvoering: Generation 2 Maat: Defecten: Verzendwijze: postnl of ophalen in Haarlem Prijs:€225 or best offer
 37. 1 punt
  p.boelens

  [HPA] Ervaringen Wolverine Inferno

  Gisteren wat testjes uitgevoerd en weer wat wijzer geworden... de afstand tussen engine en prowin laten wij 1.4mm maken. Dit hebben we getest door teflon vul ringen tussen de engine en prowin te plaatsen in de huidige setup. hiermee hebben we getest van .5 tot 2.5 mm. de seal blijft goed tot circa 1.8mm. De 1.4 mm hebben we uiteindelijk gekozen omdat de nozzle bij een specna AEG 1.4mm minder ver in de hop up steekt als bij de wolverine inferno in een specna. Dit zou zou ook kunnen verklaren waarom @mata jij nooit de wolverine goed hebt kunnen krijgen, de nozzle steek dus te ver in de hopup en dit resulteert in slechte consistentie. De BB wordt namelijk te ver in de barrel gedrukt.
 38. 1 punt
  E-poch

  Tippmann HPA

  Hoi, hangt er vanaf welke Tippmann je wilt gaan aanschaffen. Tegenwoordig heb je 2 versies, allebei zijn ze out of the box niet 100% en hebben ze wat werk nodig. Ik heb geen ervaring met de "nieuwe"Tippmann Omega, maar wel met de originele versie. Wanneer het aankomt op Tippmann moet je wel bereid zijn om veel tijd te stoppen in doe het zelf oplossingen. Zorg eerst dat je goed onderzoek doet en goed voorbereid bent voor je er aan begint, want goedkoop was het voor mij in elk geval niet. Maar als je dan eenmaal het een en ander aan werk er in gestopt hebt, dan is het een geweldig ding om mee te spelen. Voor mij in elk geval wel. Mocht je een Facebook account hebben, ga dan naar de Tippmann groep "Tippmann Arms Airsoft owners group (hpatalk.com)" je zal een verzoek moeten indienen om te worden toegevoegd aan de groep. Het is namelijk een besloten groep, dus leg je situatie uit, let wel op, het is een engels sprekende groep. In deze groep worden beide Tippmann's besproken. Een simpele zoekopdracht binnen de groep geeft al heel veel resultaten. Gr. Epoch
 39. 1 punt
  AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  LOL, nu lijkt het wel een beetje of hij net opgegraven is ja Maar je kan hem makkelijk wat meer schoonmaken he, dat logo is gelaserd en ligt dieper, kan je dus niet weghalen , op de magwel van m'n LVOA stond zo'n "bonefrog" en die heb ik dan overspoten met mat zwart , het reliëf blijft wel wat zichtbaar, maar valt wel veel minder op, dan dat schreeuwerig wit . Je replica is momenteel miss. niet 100% MK18-koosjer, maar ziet er wel heel realistisch uit vind ik , meer zoals je tegenwoordig vaak bij civiele tactical shooters ziet, een combinatie van "standard military issue", en "of the shelf" persoonlijk gekozen accessoires .
 40. 1 punt
  Cinerama

  Ervaringen met Specna Arms?

  In het echt is hij wat donkerder maar op 1 of andere manier komt dit niet over op de foto. Ben er zelf wel erg tevreden over Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
 41. 1 punt
  AAC

  Ervaringen met Specna Arms?

  Nice @Solstice !
 42. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  En voila. T1 heb ik net wel iets verder naar achter gezet. Redelijk bulky vergeleken met eerst.
 43. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Geen sights helaas. Wel echt een mooi en degelijk ding. Shimms komen morgen binnen.
 44. 1 punt
  nilz

  Show je actiefoto

  Niet echt een actiefoto, maar wel in het veld bij NATO vs Rusfed. Alle 4 bij elkaar deze keer. Links een speler met een "MARSOC inspired" kit, die het hele weekend met ons opgetrokken is.
 45. 1 punt
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Losse uppers zul je jammer genoeg niet snel vinden. Ze zijn er alleen in hele sets. Er is wel altijd een klein risico dat de receiver sets net niet goed op elkaar passen, zelf al een keer gehad. Maar dat was toen te fixen. instagram.com/mataairsoft - facebook.com/mataairsoft
 46. 1 punt
  Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  airsoftentrepot verkocht de hele grip voor onder de 10 euro, grote kans dat ze uitverkocht zijn, maar ze zijn wel te krijgen.
 47. 1 punt
  AeySee

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Even nog de foto van de Toy Soldier LV-MBAV die ik van @nilz heb overgenomen. Past perfect in de MARSOC-kit, zit low profile (ja duh) en ziet er in mijn mening ook gewoon sexy uit! Voor de rest is de MK18 rail een aanvulling (Nuprol BOCCA 2, GEEN AANRADER) De Wilcox univeral shroud en de zilveren L4G24 zijn ori Wilcox items. De EARMOR headset heb ik met Peltor ARC adapters bevestigd. Sluit allemaal niet zo aan en er is nog veel tweak werk. Maar dit weekend was het 33°C in The Chambers en heb ik wel genoten van het feit dat je ze van je hoofd kan "klikken" voor wat verluchting. www.instagram.com/aeysee.6mm/ www.instagram.com/lowlandraiders.6mm/
 48. 1 punt
  Gryphon

  Kijktips!

  Voorop: ik ben absoluut geen seriekijker. Hoe groot de peer pressure ook is, een serie van 50 minuten per aflevering is bij voorbaat niet aan mij besteed. Tot ik The Punisher keek, want tja, een marine én een hacker. Allebei dingen naar m'n hart Heb die serie in een week tijd weggekeken en ik verheug me op de volgende. In de tussentijd zelfs te porren voor een collectible... Jammer dat zo'n ding meteen € 200 kost (ex. shipping).
 49. 1 punt
  VIugge Japie

  Airsoft techniek: Hop-up

  Zullen vast meerdere goede flap hop mogelijkheden zijn. Ik heb het gehouden op de "Amped" stijl. Prowin chamber, purple prommy bucking en namazu nub, kan ik wel aanraden hoor!
 50. 1 punt
  AAC

  CQBR block2 project DANIEL DEFENSE RIS2

  Hallo Forumleden, Vandaag begonnen aan een nieuwe outerbarrel, volledig gedraaid, wat nog rest is het freeswerk. de originele plastic&metaal outer barrel Dan de nieuwe, stalen onderdelen van de nieuwe outer barrel De originele, en nieuwe set nogmaals maar nu met flits de flashhiders en het lengteverschil en de receiver kant, de delta ring, en DD barrel nut
 • Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle informatie en nieuws?
  Inschrijven
×
×
 • Maak een nieuwe...