Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 19-07-19 in alle secties tonen

 1. 2 punten
  Solstice

  Dit weekend ben ik @

  Komende zondag met een handvol AE leden bij Balls & Arrows!
 2. 2 punten
  Solstice

  Uurtje internet surfen en.........

  Ik bestel zelf altijd mijn red dots via Ali. Kost geen klap en daarom niet erg als er een keer een sneuvelt op het moment dat hij een bb kopt. Zoals Mata zegt is de kwaliteit niet altijd helemaal fantastisch maar dat neem ik voor lief in dit geval. Uiteindelijk zijn de meeste replica's ook niet zo zuiver dat het zin heeft om er een hoge kwaliteit red dot of scope op te zetten. Vind het daarom ook altijd wat overdreven als mensen de 'real steel' varianten op hun airsoft replica's knopen.
 3. 2 punten
  Dutch_aussie

  Kennismaken

  ik ben een newbie op airsoft gebied maar geen onbekende met de schietsport, zowel met vuurwapens als met handbogen. Ik ben een amateur traditioneel handboog bouwer en ben altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en hobby's. Vooral de techniek achter de hobby's is wat mij altijd weer triggert om in een nieuwe hobby te duiken. Ben hoogstwaarschijnlijk niet de jongste beginnende airsofter maar wel iemand die sportief genoeg is om mee te kunnen doen. Ik heb de aanvraag voor lidmaatschap voor de bond en dergelijken nog niet de deur uit gedaan, ik wil eerst zoveel mogelijk informatie verzamelen om de juiste beslissing te kunnen nemen voor de aanschaf van mijn eerste replica. Ik hoop in dit forum met jullie hulp de antwoorden te kunnen vinden . grt Frank
 4. 1 punt
  MattiB

  [TKA] Jefftron V2 drop in Mosfet/controller (bedraad)

  Wegens overstap naar Gate TITAN bied ik deze te koop aan. Fijne microcontroller waarmee ik mijn replica semi/burst/full auto kon instellen. Merk: Jefftron Type: V2 drop in Mosfet/controller (bedraad) Staat: Gebruikt Defecten: Geen Verzendwijze: Ophalen of verzenden Vraagprijs: € 35
 5. 1 punt
  Solstice

  [TKA] Specna Arms V39 SAI GRY - Custom paintjob

  Sold.
 6. 1 punt
  Solstice

  [TKA] Specna Arms V39 SAI GRY - Custom paintjob

  Merk: Specna Arms Type: V39 - SAI GRY Producttype: AEG Staat: Zo goed als nieuw, gearbox heeft nog de fabrieksseal. Defecten: Geen Verzendwijze: Ophalen of verzenden Vraagprijs: € 150 Overige informatie: Komt inclusief originele doos en 1 highcap Voorzien van paintjob met weathering XT60 stekker Guarder SP100 veer Meer info en foto’s: https://photos.app.goo.gl/Y9yx4jomUaCVgUzm8 Body zonder motor, hop up, barrel en gearbox evt. ook los te koop
 7. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Net de H03 van @MattiB omgetoverd naar een H02 en een foto voor je gemaakt. Vind het toch wel leuk om te zien hoeveel moeite ze doen om het zo echt mogelijk te maken. Het is niet ff een simpel systeempje wat ze erin gemaakt hebben. En dat terwijl het gros van de gebruikers het nooit zal zien.
 8. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik heb de mijne incompleet overgenomen van Rebel dus ik heb er zelf geen maar er zit geen standaard gasblock onder zoals bij de M4's. Wat er zit is wel h&k stijl maar of hij echt 1 op 1 is betwijfel ik. @MattiB gaat binnenkort zijn H03 ombouwen naar een H02. Wie weet wil hij wel even een plaatje schieten van de gasblock die er bij hem op zit
 9. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Inbus 1.3 is het. Toevallig gister nog een los gedraaid. Flash hider zelf moet je met de klok mee los draaien.
 10. 1 punt
  Solstice

  Dit weekend ben ik @

  Annuleren die handel! Nee jammer man, volgende keer zal ik het wat eerder posten! 😐
 11. 1 punt
  tvb

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Welkom allemaal! Stel gerust al jullie vragen [emoji1303]
 12. 1 punt
  RoloLoo

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Welkom!
 13. 1 punt
  Altum Silentium

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Welkom! 🙏
 14. 1 punt
  Solstice

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Welkom! Het airsoftvirus is vaak snel en hardnekkig inderdaad😅
 15. 1 punt
  M14shooter

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Hallo M14shooter here, nieuw op het forum, maar al ruim 3 jaar bezig met airsoft. Ik ben er in gerold door een vriend, met wie ik een keer mee naar het Nac in geldermalsen ben geweest en daar voor het met een airsoft replica schot. Gelijk lid geworden... Nu inmiddels 4 replica's rijker en een hoop ervaring op skirm en technische gebied opgedaan. Mijn eerste replica een cyma m14-socom, vandaar mijn nickname. Die ik inmiddels helemaal heb geupgrade en als dmr gebruiken. Mijn volgende replica..... Waarschijnlijk een a&k m249 mk2 lmg. Verders nog een umarex hk416c aeg, een ics g33 aeg en een tm hicapa 5.1.
 16. 1 punt
  mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Dit doe ik als het ware ook om gearboxen voor hpa systemen te stellen. Een serie setschroefjes her en der om de gearbox recht in de body en voor de hopup te krijgen.
 17. 1 punt
  Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Welke heb je exact cheese de lambda of de SLONG? Die nozzle lengtes van P* zeggen te weinig gezien ze de volledige lengte meten van ook het stuk dat binnen de shell valt. Meeste specna's gebruiken een 21.0 AEG nozzle. Eigenlijk moet je even meten wat de uitstekende lengte is wanneer deze volledig naar voren staat tov de P*.
 18. 1 punt
  Cheese

  Het grote PolarStar topic

  Ik heb van de Evike website alle specs van de Fusion Engine nozzles bij elkaar geschraapt en in een tabel gezet. https://docs.google.com/spreadsheets/d/10963Z-_1hC08CMyexPNUjY0Qr1xWFZXnp7laQaNewKM/edit?usp=sharing
 19. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Vandaag de Maxx Model trigger binnen gekregen en daarna het inbouwen van de Titan afgemaakt. Doet het al best leuk met een 7.4V lipo maar de 11.1V gaat straks nog een leuk laatste zetje geven
 20. 1 punt
  mata

  Welke lengte accu

  Ga naar hobbyking.com, zoek op turnigy 2S Airsoft . Filter dan op de EU warehouse en afhankelijk van welke stock je wilt gebruiken pak je 2000mah (standaard sopmod stock) of 1200mah bij iedere andere stock die minder ruimte heeft of waar je de accu kwijt wilt in de buufertube (dat laatste doen de meesten van ons). Ze komen in butterfly / nunchuck varianten en normale stick (1 blok). In het geval van 1200mah is de laatste aan te raden. Verder is er nog 1 ding om rekening mee te houden en dat is de C-rating. Hoe hoger de C hoe meer deze kan leveren aan piek spanning. Volgens mij zijn de goede er in 25-50C, maar er staan ook lagere tussen met bv 10-20C. De eerste wil je gebruiken.
 21. 1 punt
  Solstice

  Show your custom paintjob

  Heb deze manier inmiddels aan meer mensen aanbevolen dus steeds meer mensen weten ervan
 22. 1 punt
  AAC

  Show your custom paintjob

  Ja vond het zelf ook al realistisch ogen, maar op foto is dat altijd wat moeilijker over te brengen he, ben blij dat je ook geprobeerd hebt dan zie je het zelf met eigen ogen.
 23. 1 punt
  Solstice

  Show your custom paintjob

  Ja super. Op mijn MK18 heb ik het gebruikt om hem die zand look te geven. Dat is dan vrij makkelijk weg te halen en bij te werken. Bij de 2 bovenstaande heb ik de replica's eerst gespoten en daarna pas bewerkt. Doordat de alcohol mengt met de verf zit het pastel er direct vast in. Je kunt er eigenlijk niets meer aan doen zonder dat het lelijk wordt. Als je er aan gaat vegen wordt het een waas van kleuren. Baalde er in eerste instantie van maar vond het daarna eigenlijk wel makkelijk. Dit blijft nu super goed zitten. Was echt een top tip van je AAC, die pastel met alcohol! Ga dit zeker vaker toepassen.
 24. 1 punt
  dwarf_ts13

  Show je nieuwe Airsoft stuff!

  Custom nozzle is binnen alsook regulator en engine. Vandaag installeren.
 25. 1 punt
  mata

  Functie two point Sling lus?

  Heb je helemaal gelijk in, maar het is sterker dan het oogt. Ik gebruik hem inmiddels een half jaartje aan mijn 416 en MK18. Niet de zwaarste, maar ook zeker niet de lichtste replica's.
 26. 1 punt
  MattiB

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Nice! Vooral met die kekke camouflage.
 27. 1 punt
  tvb

  Airsoft Elite Patch is er weer!

  Hi Elites, Dit zijn de laatste recente sample foto’s die ik gehad heb. Wat vinden we ervan? Zo leveren?
 28. 1 punt
  Solstice

  [TKA] Specna Arms V39 SAI GRY - Custom paintjob

  Foto en prijs update.
 29. 1 punt
  mata

  Uurtje internet surfen en.........

  De looks spelen uiteraard ook mee. Al moet ik wel zeggen dat ik zelf tweedehands een Holosun 403A voor weinig heb weten te scoren. Nou ben ik wel redelijk geoefend in het gebruik van red dots, maar van tig clones maar de real deal is wel.iets wat je kunt merken. Maar zelfs dan, het is het zelden waard met Airsoft.
 30. 1 punt
  Altum Silentium

  Uurtje internet surfen en.........

  Ik sluit me aan bij beide bovenstaande reacties. Daarbij zou ik willen vermelden dat als ik binnen de EU zou willen blijven Gunfire niet meteen mijn eerste keus zou zijn. Kijk vooral ook verder. Gunfire is duurder geworden naarmate hun populariteit is gestegen. Zoals hierboven ook al aangegeven is het praktisch en kwalitatief gezien een overweging wat voor optic op een replica te plaatsen. Een replica is ten slotte maar een replica. Het geeft op wat langere afstand een goed idee waar je BB heen vliegt. Op kortere afstand kunnen goede iron sights al uitkomst bieden. Ik speel cqb met een blanco, lege rail. Ik heb dat een keer gezien bij een medespeler en heb dat meteen overgenomen. Werkt voor mij ideaal en goedkoper word het niet.
 31. 1 punt
  Altum Silentium

  Tweede hands

  Zelf denk ik dat airsoft in de praktijk niet altijd voldoet aan de verwachting die gecreëerd word door media. Daarnaast moet je het treffen met de mensen met wie je speelt. Mijn bescheiden mening. Je hebt het natuurlijk altijd zelf voor een deel in de hand. Met tweedehands is het altijd hetzelfde: Verkoper wil zoveel mogelijk krijgen terwijl koper zo min mogelijk wil besteden. Goed blijven communiceren, doorvragen (zeker als er gesleuteld is aan de replica wat vaak het geval is) en je inlezen kan zeker leiden tot goede koopjes! Er zijn zeker nog goede deals te vinden. Ik koop zelf vrijwel alleen nog tweedehands. Alleen collectables zou ik nog nieuw overwegen.
 32. 1 punt
  mata

  Uurtje internet surfen en.........

  Beide zijn een Aimpoint M2 clone, populair model. Het verschil is niet altijd merkbaar, maar ik heb er verscheiden van Ali gehad. De een was echter wel beter dan de ander. Zo heb ik een gezien waar de bedrading niet goed gesoldeerd was (ik had mazzel en kon er bij met de soldeerbout). Maar ook is de helderheid van het glas per dot verschillend. Het is en blijft een loterij, maar om eerlijk te zijn heb ik nog nooit een van theta in handen gehad. Misschien is de QC iets beter, maar grote kans dat het allemaal uit dezelfde fabriek komt. Wat betreft red dots kan ik je vooral Aimpoint M2 en T2 clones aanraden. Eotech varianten totaal niet btw.
 33. 1 punt
  Rebelattack

  Magazijnen

  Ik zou als eerste geen hi caps nemen maar mids gezien de hicaps ratelen als sambaballen en dus iedereen je hoort aankomen. @Dutch_aussie om wat meer info te geven, dezelfde als je replica kopen is niet een must, het betekent niet altijd alsof ze goed werken. De specna STANAG kopien zijn bijvoorbeeld helemaal niet zo goed. In de oudere Specna modellen passen de ARES mid caps goed, wil je liever iets correct dan zijn de CYMA STANAG een goeie optie en wil je wat moderner dan zijn de D-DAY pmags een goeie.
 34. 1 punt
  Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Gunfire is een zeer bekende shop en je kunt beter daar een Specna kopen dan in NL (als ze überhaupt al ergens in NL een Specna verkopen). In NL liggen de prijzen eigenlijk altijd hoger dan in Polen of Frankrijk om maar wat te noemen. Dus wat dat aangaat is Gunfire een aanrader. Prettige shop met over het algemeen prima service. Als je niet perse een Edge wilt kun je ook kijken bij Airsoft Entrepot waar ze East & Crane (E&C) replicas verkopen. E&C zijn de Specna Arms replicas voordat ze Specna Arms worden gedoopt. Ik heb er ook een en op de gearbox na is eigenlijk alles identiek. De gearbox had bij mij geen quick spring change, wat je bij Specna wel krijgt. Een paar berichten terug is geloof ik wat te lezen van @Rebelattack die een Edge in zijn bezit heeft. Van wat ik er van weet zijn het degelijke instap replica's waar je als beginner prima meer uit de voeten kunt.
 35. 1 punt
  Solstice

  Kennismaken

  Ik heb alles vooral hier geleerd en wat how to's gekeken op YouTube. Het was voor mij ook gewoon een kwestie van er aan beginnen en als het niet lukt het hier weer vragen. Trail and error. Veel mensen vinden het M4 platform saai omdat zoveel mensen het hebben maar daarom zijn er ook gigantisch veel onderdelen en is er veel kennis te delen. Zelf alles doen is uiteindelijk veel leuker en vooral goedkoper dan het laten doen. Wat ik er vooral fijn aan vind is dat ik snap wat er in mijn replica gebeurt zodra ik de trekker overhaal en wat de gevolgen zijn van bepaalde aanpassingen. Ben echt blij dat ik meteen zelf ben begonnen met techen en het niet heb uitbesteed. Maar als voormalig automonteur kon ik ook niet anders vond ik 😉 En als ik replica advies zou moeten geven.... Specna Arms! 😁
 36. 1 punt
  Solstice

  Kennismaken

  Welkom Frank! Ik heb ook ooit hier mijn eerste stappen gezet in de airsoft wereld dus wat dat betreft zit je goed 👍 Heb je al wel een idee wat je zou willen als eerste replica? Cheers,
 • Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle informatie en nieuws?
  Inschrijven
×
×
 • Maak een nieuwe...