Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 26-01-21 in alle secties tonen

 1. 2 punten
  Jan_1986

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Hi All, Ik ben Jan, in de 30 ex militair (luchtmobiele brigade) en net als jullie fan van leuk speelgoed 😉 Het knutselen en het hebben van een mooie replica vind ik vooral leuk, skirms heb ik al een hele tijd niet meer gedaan en zal er voorlopig ook even niet meer inzitten denk ik omdat ik recentelijk papa ben geworden. Op het moment heb ik een dboys scar, al is er inmiddels nog weinig dboys terug te vinden. Het begon onschuldig met shimmen en een hop up rubbertje en inmiddels is er aardig wat tijd en geld in gegaan maar daar moet je niet te lang bij stilstaan...ik geef de Lockdown de schuld😉 Onderstaande heb ik gedaan: -airsoftpro mblok hop up unit -g&g green hop up rubber -andere cylinder - cylinder head met dubbele o ring -airsoft pro air nozzle met o ring -andere piston -piston head met dubbele o ring -madbull stainless steel tightbore barrel -versterkte gearbox shell (merk ben ik even kwijt) -nieuwe sterkere shs gears -modify v2 tappet plate -m130 spring -ares super torque motor -leviathan v2 mosfet En ik zal vast nog iets vergeten.... Hij schiet 480 FPS met .20 gram bbs en 18 rps op een 11.1 titan li ion batterij .Best leuk om af en toe mee in de tuin te schieten. Uiteraard ook een mooie walther acog scope en een acetech tracer unit erbij. Inmiddels heb ik ook een leuke andere replica besteld uit Duitsland (hier heb ik ook nog wat vragen over) maar daar zal ik een andere topic voor openen. Stay safe! Jan
 2. 1 punt
  Solstice

  Review: TMC Shuto Belt (Ronin Tactics Style)

  Ik zoek nog een goedkope transferpers om het kydex goed te kunnen verwarmen. In de oven gaat niet helemaal lekker altijd. Kost me teveel materiaal als het mis gaat. Oh zo, tja dat is niet ideaal maar het gaat prima. Gelukkig heb ik het over het algemeen ook maar amper nodig. Dat is wel een idee idd. Ga daar van de week eens naar kijken.
 3. 1 punt
  Solstice

  Review: TMC Shuto Belt (Ronin Tactics Style)

  Merci! Ik vind het ook altijd wel leuk om zulke dingen op te bouwen alleen kan me er nooit echt toe zetten om zelf dingen uit te zoeken En een hoop dingen ken ik ook niet totdat jij er bijvoorbeeld mee aan komt zetten Dus bedankt daarvoor. Ik moet zelf nog weer eens wat kydex holsters in elkaar gaan meubelen, dat vind ik altijd nog het fijnste werken. Als ik de belt draag dan zitten ze niet meer tegen mijn pistol aan dus ze zitten niet in de weg. Ik kan er op.deze positie nog prima. Ik gebruik mijn pistol niet heel veel dus gebruik de ruimte aan de andere kant liever voor M4 mags. Voor nu prima. Moet de M4 pouches alleen nog wel wat fixeren want die schuiven nu omhoog en omlaag bij het eruit trekken van een houder. Merkte al wel op dat de draadbussen waar de schroeven in zitten in een heel zacht materiaal zitten. Dus daar kun je niet al te gek mee doen want je trekt ze anders zo kapot. Gebruik hem nu eigenlijk alleen voor de looks dus ga me nog eens verdiepen in een mooie pouch die daar kan komen. Zo'n IFAK die je noemt zou er best eens op kunnen komen. En ik houd links en rechts ook wat verkoop groepen in de gaten voor een leuke dummy knife. Blijft leuk spul. Ik heb een SOG Seal Pup dummy maar die zijn nog best groot om aan de belt kwijt te raken en heb daar ook geen kleine pouch voor. Ik heb wel een stuk of 4 Leatermans liggen dus wie weet doe ik die er wel op. Heb een Leatherman OHT die ik er wel bij vind passen eigenlijk. Genoeg om nog over na te denken in ieder geval!
 4. 1 punt
  Solstice

  Review: TMC Shuto Belt (Ronin Tactics Style)

  Ik ben ook weer wat verder met mijn belt. Onder het mom van beter goed gejat dan slecht verzonnen heb ik de belt van @AAC, zo goed als, nagemaakt. "Goed voorbeeld doet goed volgen" zal ik maar zeggen. Holster heb ik voor nu nog even deze variant want ik vind die Safariland holster niet zo mooi. Vind ze er nogal 'bulky' uitzien. Heb via Ali een low ride UBL besteld om eens te proberen en het zit wel erg fijn zo. Heb nu de perfecte hoogte, mijn hand hangt precies t.h.v. de grip van het pistool. Moet de strap voor om mijn been er nog aan vastmaken. Moet nog even kijken wat ik met dat tasje doe in het midden van de belt. Ik wil eigenlijk het tasje van de onderste foto maar dan net iets minder lang. Op de bovenste foto zit er een dump pouch op maar die gebruik ik eigenlijk nooit in het veld aangezien ik mijn lege houders altijd meteen terug in mijn vest stop na het herladen. Dus daar ga ik nog ff iets anders voor zoeken. Al met al vind ik het best leuk geworden zo. Als we ooit nog eens mogen skirmen ga ik eens kijken hoe het in het veld bevalt.
 • Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle informatie en nieuws?
  Inschrijven
×
×
 • Maak een nieuwe...