Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 02-03-20 in alle secties tonen

 1. 3 punten
  quazoosl

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Hallo, JR hier. Ik woon in Groningen, en airsoft nu twee jaar. Speelstijl sneaky bastard. Objective is voor mij altijd belangrijker dan K/D. Qua gear heb ik een G&G CM16 SRXL waarvan ik de barrel assembly heb ge-upgrade, en binnenkort maak ik er een HPA DMR van. (AEG is nu te luid met te veel issues)
 2. 3 punten
  bruggeman

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  John hier, 33 jaar door de weeks winkeleigenaar en in het weekend verkleed ik me graag 😉. Ik heb mijn hele leven bijna op een van de waddeneilanden gewoond en woon nu sinds 2 jaar op vaste land en ben nu ook 2 jaar actief bezig met Airsoft. Samen met mijn broer proberen we zo vaak mogelijk te spelen en we zijn meestal te vinden in het oude verkeerspark in Assen. Zins kort ben ik ook lid van de schietvereniging. Ik hoop hier iets meer te leren over upgraden en downgraden en externalupgraden. Tot nu heb ik alleen nog maar geschoten met wapens die zo uit de doos komen. Ik ben in bezit van een: PPQ Sidearm Glock19x Sidearm Colt m1911 Sidearm Arp9 assault Cm16 assault Secutor Velites Ferrum S-V shotgun L96 Type Sniper Rifle Joejoe....
 3. 1 punt
  Solstice

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Welkom! Ik heb zelf de luxe dat ik dit thuis kan doen maar het NAC is de plek bij uitstek voor het testen van je replica. Je kunt ook thuis een BB-vanger maken zodat je wat kunt knallen maar voor schoten op afstand zou ik naar het NAC gaan.
 4. 1 punt
  Solstice

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  Welkom John!
 5. 1 punt
  AAC

  Apr9 g&g Upgraden

  Op zicht ziet dat ding er eigenlijk best goed uit, je kan zelf 's gaan googlen op PDW 556 Wat ik er nu zo aan mis zie is die foregrip en suppressor. Die foregrip zou ik al 's vervangen door een handstop evt barricade model miss. Denk dat je suppressor nu al voor de looks is , zit geen lange innerbarrel in he ? maar die zou ik vervangen door een replica model van een bestaande suppressor deze ziet er wel erg airsoft ish uit, of eventueel een muzzle break of zo. De stock zou ik niet vervangen, vind ik net erg mooi, evt een korte m-lock rail voor een wat meer "tacticoole" look
 6. 1 punt
  AAC

  Voorstel topic voor nieuwe leden FIRST POST HERE !!!

  mooie collectie al
 7. 1 punt
  AAC

  AAC goes social media

  Voor diegene die het nog niet wisten, sinds een poosje heb ik ook m''n eigen FB airsoft page, en sinds kort ook een Instagram account. Niet dat ik dat fijne platformen vindt, maar kennelijk is de grote meute naar daar verhuist, alles snel, vluchtig, oppervlakkig 😒 In de hoop en veronderstelling dat alles ooit terug komt, denk ik dat we ons "old school" forum best overeind proberen houden. En voor de enkelingen die toch nog 's wat meer "in dept" willen gaan blijft een degelijk forum toch nog het kanaal bij uitstek denk. Dus vanaf m'n nieuwe "forward operating bases" FB en IG probeer ik nu reclame te maken voor Airsoft Elite, en de verloren zielen terug te halen dan maar Find & follow me on Facebook https://www.facebook.com/AACustomworks/ Find & follow me on Instagram @AACustomworks.
 8. 1 punt
  HugLife

  G&G ARP9 build

  Voor een lange tijd heb ik stilgezeten en niks gedaan met airsoft, nou heb ik mijn G&G wildhog verkocht en een G&G ARP9 aangeschaft. Ik ben van plan om CQB te spelen dus vandaar deze overstap. En natuurlijk ken ik mezelf en kan ik een replica niet stock laten. Dus de volgende onderdelen zijn al onderweg: ZCI 22TPA high torque motor ZCI steel 6.03 inner barrel SHS 12:1 Gear set SHS Cylinderhead + Nozzle SLD 14 Steel tooth piston met pistonhead SHS Shim setje Acetech Lighter S v2 tracer unit Zoals je kan zien is de bedoeling om de trigger response lekker snel te maken zonder er een DSG in te hoeven gooien. Wanneer mijn ARP9 morgen binnen is zal ik hier ook nog een fototje bij gooien.
 • Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle informatie en nieuws?
  Inschrijven
×
×
 • Maak een nieuwe...