Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Gisteren
 2. Afgelopen week
 3. Er is maar 1 van, maar de normale.is vergelijkbaar met 2.0. Heb zelf een TM dus gebruik geen 3.0, maar een groot deel van het jaar zou je met 2.0 of vergelijkbare gassen moeten kunnen werken
 4. Als ik de boel leeg heb zal ik daar eens naar kijken. Welke moet ik dan hebben die vergelijkbaar zijn aan 2.0 en 3.0?
 5. Andere interessante merken: Airsoft Surgeon, Tippman (nog niet getest, maar verhalen zijn goed), Green Devil, Geoffs, ASG. En zo zijn er nog wel een paar rebrands. Merken die persoonlijk niet koop: 101inc, Rockets, Guarder, huismerken, Nuprol, Vallen. Qua gas, ook voor jou@Solstice , probeer eens het gas van Airsoft Surgeon Al's je de mogelijkheid hebt. Van wat ik merk is die qua FPS een stuk stabieler dan Nuprol. Nimrod schijnt ook vergelijkbaar te zijn.
 6. Bedankt voor je reactie! Hier ben ik een stukje wijzer uit geworden! Momenteel heb ik nog 0.25 bbs van Green Devil liggen. Ik heb ook al veel goeds gehoord van de specna bb's dus ik ga hier je raad in opvolgen. Misschien nog een beetje experimenteren met het juiste gewicht. M'n replica is trouwens een Scar-L van Classic Army met Prometheus Barrel.
 7. Het maakt naar mijn bescheiden mening wel degelijk wat uit wat je gebruikt qua bb's. Allereerst moet je bepalen met welk gewicht je gaat spelen, daarna kijken naar het merk. Ik speel met 0,30 gram bb's en gebruik eigenlijk altijd Specna Arms Bio. Heb afgelopen keer Xtreme precision geprobeerd en dat was ook top. In het begin schoot ik met 0.28 gram G&G Bio precision bb's maar ben overgestapt op Specna omdat G&G geen 0.30 bb's maakt. Heb met deze 3 merken goede ervaringen. Er zijn meerdere goede merken maar daar heb ik nog geen ervaring mee. Budgetmerken als Rocket en 101inc zou ik vermijden. Die vliegen overal en nergens heen. Ik zou je de Specna bb's aanraden aangezien de prijs/kwaliteit daar erg goed van is. Weet niet welke replica je hebt maar over het algemeen moet 0.28 geen probleem zijn. Ik stop in mijn Specna en mijn sidearms dezelfde bbs omdat ik geen zin heb om alles uit elkaar te houden maar over het algemeen stoppen mensen daar een wat lager gewicht in. Qua gas heb ik altijd Nuprol 2.0 of 3.0 afhankelijk van de buitentemperatuur. Heb ook Protech gehad in het begin maar heb het idee dat dat veel slapper is dan Nuprol en ik niet zoveel bb's kon schieten als met Nuprol gas.
 8. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  EDGE is prima, aftermarket rail moest ik wat aanpassingen voor doen om perfecte aansluiting te hebben. GB is prima, klein beetje kloten met air seal, drive train upgraden en klaar. Btw zoals mata al zei, hoop van gunfire's onderdelen zijn rebrands met soms een 200% kosten tov andere winkels die de OEM verkopen zoals ak2m4.
 9. Thomaskrop

  Ervaringen met Specna Arms?

  Dat had ik nog niet gezien maar zo te zien heeft de stock piston een metal rack. Is kijken of die los zitten en anders vast lijmen. Kan die piston van mn lijstje af.
 10. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Dat van de triggers had ik nog niet mee gekregen, zal er eens naar kijken. Externals kijk ik pas naar als de gearbox perfect is. Je moet alleen wel van te voren de barrel lengtes bepalen ivm cylinder volume. 6.03 of 6.08. het gaat voornamelijk om de kwaliteit van de bore. Nou verkoopt specna zelf wel rebra de van zci qua looks, die barrels zijn vaak al beter dan gemiddeld. Nog net geen prommy. De bucking geeft het grootste verschil in performance. 13:1 met 7.4 is prima. De piston die je noemde lijkt ook een rebrand trouwens. Maar had de stock piston ook al geen metalen rsck? Gears wisselen, shimmen en alles afstellen zit het meeste werk in. Daarna de airseal perfectioneren en gaan met die banaan.
 11. Thomaskrop

  Ervaringen met Specna Arms?

  Je kan (ook vandaag pas gehoord) de trigger van een jefftron leviathan ook los kopen. Dit is een afstelbare trigger net zoals de maxx maar dan voor 10-15,- Dus een gate aster met de trigger van de jefftron Leviathan. het gaat me om het techen met de looks combined. Maar mlok railtje met leuke stock kan ook na stage 1&2 Ik hou t bij 7.4v dus kan dan wel een 13:1 pakken? kan de stages ook omdraaien want in een edge zit ook al een 6,03 barrel
 12. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Als het je om techen gaat zou ik lekker de looks links laten liggen. Kijk voor upgrade onderdelen ook eens naar bv ak2m4.co.uk. Jefftron trigger? Wil je nou een gate aster of jefftron Leviathan? Of een Aster met Maxxmodel trigger? Als het je om leren gaat is een 16:1 gearset veiliger. Of je moet het bij 7.4V houden. In de normale specnas (niet Edge en niet Core) schijnt de Maxxmodel prima te werken. Dus die zou je kunnen proberen. Het is alleen niet altijd nodig om de stock kamer te vervagen. Wat locktite en teflon tape doen wonderen. Zo lang de hopup maar zijn 'zero' houd.
 13. Thomaskrop

  Ervaringen met Specna Arms?

  Trouwens nog niet zeker over de maxx hopup kamer. (kan ook lonex nemen) @Rebelattackhad jij nou een edge? Wat is jouw mening over deze specna
 14. Thomaskrop

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik ben opzoek naar een cqb/korte m4 aeg waar ik vanuit mijn eigen techskills kan leren Ik zat zelf naar deze te kijken: https://gunfire.com/en/products/rra-sa-e12-edge-tm-carbine-replica-1152221324.html En dan zat ik naar twee stages upgrades te kijken. Eerst accuratie en de 'looks' en daarna van binnen aanpakken. Stage 1 Maxx hopup Prommy barrel Maple leaf setje Mlok rail 233mm Nuprol stock axe Stage 2 Gate aster Tornado F1 High Torque Motor Long HighSpeed Gear Set 13:1 Nuprol AEG Piston Full Metal Teeth Jefftron trigger Shimmen Heb ik zo een goed lijstje of moet ik nog wat toevoegen voor deze specna arms edge?
 15. Eerder
 16. Siem1964

  Bolt release

  Hi dank je voor de tip. Ik hoop deze week tijd te vinden om de replica te openen, is altijd wel even een dongetje om tijd vrij te maken 🙂
 17. Marcel welkom, ben ik nu niet meer de enigste in de 5.0 reeks 😁
 18. Dutch_aussie

  Bolt release

  Het is even klooien, maar het stelt niet veel voor. Ik heb het schuifje helemaal naar onder gedrukt toen de veer er achteraan en toen was er net buiten de gearbox shell wat ruimte om hem er onder te krijgen. Gaat je vast wel lukken
 19. Das dus dat palletje waarachter de bolt plate moet blijven hangen ,als dat veertje dan niet juist zit blijft hij idd onderin hangen. En zoals @Mata al zegt SA-03 aka Mk18mod1 aka CQBR block II
 20. Siem1964

  Bolt release

  Ok thanks, ik ga het proberen. Het hendeltje moet onder de pin blijven die je er boven ziet?
 21. Dit si een SA-A03, het antwoord van het veertje staat in je andere topic.
 22. mata

  Bolt release

  De bovenkant schuif je onder het hendeltje ter hoogte van het gaatje, van links naar rechts. Dan rondje om het pinnetje en dan het gebogen stukje naar beneden drukken en het gaatje in.
 23. Siem1964

  Bolt release

  Hai allemaal, weet iemand hoe dit veertje voor de bolt release moet zitten? gr. Marcel
 24. Hoi Eindelijk heb ik mijn foto's gevonden. Dit is het veertje dat ik bedoel, dat zorgt er voor dat de bolt weer terug springt bij release. Ik zet ook foto's van mijn replica bij, weet iemand welk type het is van Specna Arms?
 25. HugLife

  G&G ARP9 build

  Klopt en als er problemen mee ontstaan gaat ie wss gewoon op HPA. Dan verkopen we alle internals gewoon aan iemand die er wel een sappige lipo voor heeft en gooien we het project om.
 26. Rebelattack

  G&G ARP9 build

  Niet super laag maar ook niet geweldig, het zal vooral je peak zijn op semi die hij niet trekt. de 100 mAh en 5c meer kan dus wel het verschil maken, het is 60A vs 44A, maar het liefst heb je ergens een brick. Op deze manier houd je motor en batterij het niet lang vol, de warmte maakt je consumptie alleen maar erger.
 27. HugLife

  G&G ARP9 build

  een grotere lipo dan aan 1100 mah past helaas niet in de stock van de ARP9 en de C rating is 20/40 ook niet super laag dus. Enige batterij die ik groter kan vinden en heel misschien zou passen is een 1200mah met een 25/50c rating maar ik denk niet dat dat nou heel veel verschil gaat maken
 28. Rebelattack

  G&G ARP9 build

  Het opwarmen van de batterij en motor betekent dat de batterij over zijn vermogen aan het leveren is en dat de motor daardoor ook harder probeert te werken. Je batterij zal dus niet genoeg kunnen leveren en het is beter om eentje te pakken met meer amperage en C.
 1. Meer activiteit laden
 • Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle informatie en nieuws?
  Inschrijven
×
×
 • Maak een nieuwe...