Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Vandaag
 2. Thanks, gaat zeker lukken, wel een beetje overwhelmed door de hoeveelheid info.... 🤯 Maar de zoekfunctie is my friend hoop ik!
 3. Ga je hier op het forum best wat info vinden, neem je tijd en stel gerust vragen
 4. Hi Guys (& Girls?)! Ik ben Maultier NL 🤠 Kocht mijn eerste AEG in 1993 (!) (AK-47) en speelde eind jaren '90 vaak in Belgie. De afgelopen 20 jaar heb ik niet meer gespeeld, maar heb inmiddels wel een hele aardige collectie opgebouwd 😎 Ben nu voornemens om weer af en toe te gaan spelen. Wel wil ik 2 of 3 primaries eerst (laten) upgraden (450 FPS DMR en 360 FPS AEGs). Woon in het midden van het land. Ben nieuw op het forum en zal o.a. op zoek gaan naar wat de gaafste terreinen zijn (mijn voorkeur is niet te dicht begroeid met takken en bladeren vanwege het lastige confirmen van hits (ofwel het makkelijker ontkennen van hits....) tips welkom!) en uiteraard info over replica's en alles wat er mee samenhangt! Stay Safe, Maultier NL
 5. Patje

  PDI nog leverbaar?

  De MTW is in bestelling.(en weg is het geduld haha) Ben alvast aan het bedenken wat ik wil. al denk ik dat dat al besloten is. ben wel benieuwd hoe de reaper in de mtw gaat bevallen na 3 jaar een Inferno in een specna arms (met een r-hop edgi 6.01.) ik heb ergens nog z'n polijstsetje liggen. heb daar ooit mijn madbul 6.01 mee gedaan van mijn 1e specna. Koop nu eigenlijk liever iets dat meteen goed is. al was het resultaat toen best goed. Dat was in combi met zn SHS bore up setje. Maar PDI bestaat nog maar wordt dus "ingehaald" door de huidige markt.
 6. mata

  PDI nog leverbaar?

  Kijk en daar gaat het mis bij, het stukje geduld :p. Maar je hebt wel gelijk. Ik bedoelde trouwens dat x-fire alleen in het Japans is, maar die site lijkt meer aan te bieden dan .org in het verleden, wat alleen maar PDI was. Trouwens, als je geduld hebt dan zou ik zeker eens kijken naar het lappen van barrels. Lang geleden heb ik eens een test gedaan met een stock specna barrel welke door @Rebelattack gelapt was recht tegenover een PDI 6.05 van dezelfde lengte. In dezelfde replica met exact dezelfde parts. Geen geen enkel verschil op een range van 60-65 meter. Dat was ook meteen mijn laatste PDI barrel :P. Diezelfde specna barrel is nog steeds in gebruik zelfs. Maar jij bent op zoek naar 6.01 voor je MTW?
 7. Patje

  PDI nog leverbaar?

  Hier is PDI.jp in het Engels. geen idee of ik dat ergens heb aangeklikt nadat ik Google translate aan had staan ? Voor het R-hop probleem heb je de met de 6.01 W CUT ipv de normale 6.01. volgens mij niet. anders wordt het zelf even op maat maken. ik heb dan het geluk dat ik dat bij een metaal bewerker kan laten doen. Een goed window ernaast en het is zo gefixed. iets wat met een vijltje en geduld ook moet lukken.
 8. mata

  PDI nog leverbaar?

  Eerder ging alles van PDI via x-fire, maar schijnbaar werkt .org niet meer en .jp is ook alleen in het japans. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik in het verleden wel PDI barrels heb gehad, maar eigenlijk al jaren niet meer gebruik. Er zijn zoveel nieuwe innovaties geweest die eigenlijk de prijs van een PDI barrel niet meer rechtvaardigden. Daarnaast ging de prijs in Europa vaak over de kop en in japan bestellen was niet altijd interessant mbt invoer als er geen kortingen waren. Zelf heb ik bijna alleen nog maar gelapte ZCI barrels in gebruik (ook nog wel wat Prommy, Maple Leaf, EDGI, etc). Sowieso vond ik de PDI hop window een beetje irritant met r-hops, wat dan weer niet zo is met barrels van lambda welke in mijn optiek nagenoeg identiek zijn tov PDI. PDI was de creme de la creme en zijn nog steeds hele goede barrels, maar er zijn genoeg alternatieven als het gaat om kwaliteit en performance.
 9. Patje

  PDI nog leverbaar?

  PDI is nog leverbaar via pdi.jp, hun online store werkt niet, maar via het contact formulier is alles nog te bestellen
 10. Gisteren
 11. Te koop: Opbouwtas Groot* 3 8 Euro per stuk Opbouwtas Midden 1 7 Euro per stuk Opbouwtas Klein Algemeen 3 4 Euro per stuk Opbouwtas Algemeen Borst 1 5 Euro per stuk Opbouwtas Granaat/Radio 8 3 Euro per stuk Tas voor op dijbeen 1 12,50 Euro per stuk *: 1 grote tas mist 1 drukknop van de 3 straps. Is te repareren en met 2 straps nog steeds bruikbaar. Prijs voor alles 70 Euro. Niet onderhandelbaar. Wat niet verkocht kan worden wordt opgeknipt en weggegooid.
 12. Te koop: 4x DPM camouflagejas. NAVO maat 6080/9500. 3x nieuwstaat, absoluut fraaie camo. 1x ietsje verkleurd (zie foto); 1x DPM Helm ORIGINEEL landmacht in NIEUWSTAAT met ORIGINELE handleiding. Helm zoals afgebeeld inclusief DPM overtrek; Prijs helm: 65 Euro Prijs jas in nieuwstaat: 20 Euro Prijs jas iets verkleurd: 15 Euro Verzendkosten voor koper. Prijs voor alles samen: 120 Euro Niet onderhandelbaar. Wat niet verkocht kan worden wordt opgeknipt en weggegooid. Zelfs de iets verkleurde jas (foto: linksonder) ziet er gloednieuw uit. De andere 3 jassen zijn zo goed als nieuw met een onaangetaste heldere DPM camo.
 13. Afgelopen week
 14. Joost90

  feeding lip

  Ik begin het vermoeden te krijgen dat de glocks van Umarex geen VFC product zijn. Ze staan ook niet op de VFC website. Excuus voor de verwarring.
 15. mata

  PDI nog leverbaar?

  Kwaliteit is vergelijkbaar, een beetje tegen PDI aan, en normaal bijna de helft van de prijs.
 16. Rebelattack

  Ervaringen met Specna Arms?

  Also pas op met PME op 13:1 als je 11.1V gaat gebruiken.
 17. Solstice

  Ervaringen met Specna Arms?

  Merci! Denk dat de jouwe ook wel een fraaie verschijning wordt als ik dit zo zie ? Vwb de parts kan ik je ook airsoftparts.cz aanraden, het is echt mooi spul. Wat ik wel opmerkelijk vind is dat de pistons van hun heel strak passen in een Specna Arms gearbox, te strak eigenlijk. @mata heeft daar geloof ik nog nooit last van gehad maar ik heb in de afgelopen weken de ultra light piston en de gewone piston geprobeerd en ik moet ze echt bijvijlen bij de rails om ze soepeler te laten lopen. Ik heb ze uiteindelijk ook niet in mijn build gezet maar gewoon een good old Cyma piston gepakt. Het gaat hier dan om een One gearbox, heb twee shells geprobeerd en bij beide hetzelfde resultaat. In een Edge gearbox past het wel. Heb hier ook een ARP liggen en ook daar merkte je wel een lichte klemming maar dat was goed op te lossen. Ik gok dat er ergens een bepaalde standaard is qua maten die ze exact volgen alleen dat andere fabrikanten daar net iets van afwijken waardoor de passing te nauw wordt. Buiten dat om zijn het echt mooie spullen, de kwaliteit zie je er echt aan af.
 18. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Door het lijstje had ik al door dat het van com-bat moest komen hoor. Maar je kunt een betere replica bouwen met minder centen. Zolang je je maar aan de 21mm nozzle houdt kan er niet veel mis gaan (of je moet een aparte hopup pakken).
 19. Thomaskrop

  Ervaringen met Specna Arms?

  Heb je zeker een punt over het mix en matchen. Maar deze combi van parts heb ik vaker in replica's gezet en komt altijd wat moois uit. Over dat guarder en nuprol rebrands zijn. Ja inderdaad, al koop ik liever ook lokaal (weliswaar het liefst bij com-bat) want sponsor
 20. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Ik geef je alleen wat goed bedoeld advies. Guarder en nuprol (rebrands) zijn in dit opzicht niks speciaals en je betaald er wel de volle mep voor. Daarnaast voorkom je problemen door niet dingen te mixen en matchen waar dat niet nodig is. Dat zou je inmiddels ook moeten weten als je meerdere verschillende replica's geupgrade zou hebben. Als je replica een VFC is dan ja, vervangen die tappetplate, maar in dit geval zeker niet als het niet nodig is. Een tappet plate heeft meer invloed op een goede upgrade dan je zou denken
 21. Thomaskrop

  Ervaringen met Specna Arms?

  Krytac hopup is hit or mis guarder en nuprol nooit slechte ervaringen mee gehad, meerdere builds gemaakt en gehad die nog steeds heerlijk draaien. tappet plate hoeft niet perse, maar als ik dan toch alles ga vervangen haha Kan inderdaad ook voor een maple leaf macaron of mr hop gaan.
 22. mata

  Ervaringen met Specna Arms?

  Paar tips: - Geen krytac hopup - Ik zou het guarder/nuprol spul achterwege laten. - Pak bv een cylinderset van airsoftparts.cz (21.0mm nozzle) - Neem een 22tpa motor van bv ZCI, ASG, AAC - Stock tappet plate is perfect - Probeer wat anders dan een prommy purple, er zijn betere opties (ga er van uit dat je hem flathopt)
 23. Thomaskrop

  Ervaringen met Specna Arms?

  Wil zelf ook nog een backup/intro aeg('tje) bouwen. Mk16 build die @Solstice liet zien als eerste foto wel heel dik. Dus ben nu op deze lijst: Specna sa33m Externals -PTS Enhanced Modular Sling Plate Gen 2 AEG -PTS EPG-C M4 Grip AEG -bcm mod1 stock (ali) -ascend angled grip (ali) -surefire demper (ali) -wasdn dbal a2 Internals -gate Titan -speed trigger -retro arms of krytac hopup -prommy barrel -prommy purple -13:1 -guarder cylinderhead -prommy cylinder -guarder tappet plate -nuprol piston met guarder pistonhead -guarder motor Ja wordt weer leuk hahaha Moet eerst nog een daniel defense project afmaken.
 24. Thomaskrop

  PDI nog leverbaar?

  Redwolf eu Unit13, begadi en powair6 heeft ze ook
 25. Unisol

  feeding lip

  Probeer eens bij Krale, zij hebben ook de losse gas router rubbers en valves liggen. Mvg Roy aka Smitty
 26. Patje

  PDI nog leverbaar?

  Waar heb jij deze besteld? Tot nu tor vind ik alleen prijzen gelijk aan PDI, en dan vind ik ze niet speciaal "goedkoop"
 27. Thomaskrop

  PDI nog leverbaar?

  Lambda is echt geweldig en al helemaal voor het geld. Kwaliteit ligt tussen prometheus en pdi in naar mijn testen en bevindingen
 1. Meer activiteit laden
 • Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle informatie en nieuws?
  Inschrijven
×
×
 • Maak een nieuwe...