Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Gisteren
 2. Afgelopen week
 3. Ik zoek nog een goedkope transferpers om het kydex goed te kunnen verwarmen. In de oven gaat niet helemaal lekker altijd. Kost me teveel materiaal als het mis gaat. Oh zo, tja dat is niet ideaal maar het gaat prima. Gelukkig heb ik het over het algemeen ook maar amper nodig. Dat is wel een idee idd. Ga daar van de week eens naar kijken.
 4. Top, wil ik zelf ook ooit nog wel 's wat mee knutselen. Bedoel eigenlijk ifv reloads. Allemaal kwestie van "Tacticoolness" lol. Dummy combat knife gaat gemiddeld bijna allemaal even groot zijn hoor, horizontaal achteraan zit hij best goed uit de weg (eventueel) 😍 (Jaloers) Ja precies moet daar zelf ook nog wat aan doen, ik zou 's willen proberen om paracord door die middelste gaatjes te trekken, en dan gelijk ook mee door die bungeecord Zoals je zelf ook al zegt ziet die plastic constructie der toch niet zo sterk uit, en op die manier is de pouch, en mag extra gezekerd tegen verlies.
 5. Eerder
 6. Merci! Ik vind het ook altijd wel leuk om zulke dingen op te bouwen alleen kan me er nooit echt toe zetten om zelf dingen uit te zoeken En een hoop dingen ken ik ook niet totdat jij er bijvoorbeeld mee aan komt zetten Dus bedankt daarvoor. Ik moet zelf nog weer eens wat kydex holsters in elkaar gaan meubelen, dat vind ik altijd nog het fijnste werken. Als ik de belt draag dan zitten ze niet meer tegen mijn pistol aan dus ze zitten niet in de weg. Ik kan er op.deze positie nog prima. Ik gebruik mijn pistol niet heel veel dus gebruik de ruimte aan de andere kant liever voor M4 mags. Voor nu prima. Moet de M4 pouches alleen nog wel wat fixeren want die schuiven nu omhoog en omlaag bij het eruit trekken van een houder. Merkte al wel op dat de draadbussen waar de schroeven in zitten in een heel zacht materiaal zitten. Dus daar kun je niet al te gek mee doen want je trekt ze anders zo kapot. Gebruik hem nu eigenlijk alleen voor de looks dus ga me nog eens verdiepen in een mooie pouch die daar kan komen. Zo'n IFAK die je noemt zou er best eens op kunnen komen. En ik houd links en rechts ook wat verkoop groepen in de gaten voor een leuke dummy knife. Blijft leuk spul. Ik heb een SOG Seal Pup dummy maar die zijn nog best groot om aan de belt kwijt te raken en heb daar ook geen kleine pouch voor. Ik heb wel een stuk of 4 Leatermans liggen dus wie weet doe ik die er wel op. Heb een Leatherman OHT die ik er wel bij vind passen eigenlijk. Genoeg om nog over na te denken in ieder geval!
 7. Ziet er prima uit he @Solstice 👍 leuk om te zien hoe ik ondertussen influencer ben geworden lol. De 6354 holster is een beetje hype tegenwoordig, en niet in het minst gevolgd door al wie tacticool wil zijn uiteraard, maar der zijn ook wel andere modellen die gedragen worden. Hoe doe je dat met die pistol mags aan de zelfste kant van je holster ? En bevallen die G-code pouches wat trouwens ? Weet niet waarvoor je die achterste pouch gebruikt, maar daar hangt men tegenwoordig meest de IFAK, en dan kan je voor een 9022B (zoals bij mij) gaan, dies erg in zwang Of een mooie (voor de looks) is ook de Bleu Force Gear Micro Trauma kit, hebben ze tegenwoordig van TMC, en op Ali. Ook altijd leuk is een (Dummy) knife in Scout Mount 😉 Multitools zijn ook vaak part of the kit, (en moet ik trouwens ook nog 's orderen)
 8. Ik ben ook weer wat verder met mijn belt. Onder het mom van beter goed gejat dan slecht verzonnen heb ik de belt van @AAC, zo goed als, nagemaakt. "Goed voorbeeld doet goed volgen" zal ik maar zeggen. Holster heb ik voor nu nog even deze variant want ik vind die Safariland holster niet zo mooi. Vind ze er nogal 'bulky' uitzien. Heb via Ali een low ride UBL besteld om eens te proberen en het zit wel erg fijn zo. Heb nu de perfecte hoogte, mijn hand hangt precies t.h.v. de grip van het pistool. Moet de strap voor om mijn been er nog aan vastmaken. Moet nog even kijken wat ik met dat tasje doe in het midden van de belt. Ik wil eigenlijk het tasje van de onderste foto maar dan net iets minder lang. Op de bovenste foto zit er een dump pouch op maar die gebruik ik eigenlijk nooit in het veld aangezien ik mijn lege houders altijd meteen terug in mijn vest stop na het herladen. Dus daar ga ik nog ff iets anders voor zoeken. Al met al vind ik het best leuk geworden zo. Als we ooit nog eens mogen skirmen ga ik eens kijken hoe het in het veld bevalt.
 9. Unisol

  Colt C7/C8NLD builds

  Heb reeds een G&P Daytona C7NLD voor iemand gebouwd. Tot op heden heeft hij er nog steeds plezier van en is er ondanks de heavy recoil van de Daytona, is alles nog steeds heel. Mvg Roy aka Smitty
 10. Jan_1986

  Vraag mbt Duitse replica's

  Inmiddels is mijn ICS peleador 2.0 binnen, eerste indrukken zijn goed! zeker voor een replica van onder de 300 krijg je vrij veel voor je geld (vind ik) Uiteraard heb ik alles al even opengemaakt en wat werkt die split gearbox makkelijk zeg, wat een verademing! (ik ben alleen normale v2 gearboxen gewend en voor mijn scar moest ik vanalles wegslijpen aan en in de aftermarket gearbox en aanpassen om alles passend en werkend te krijgen) de eerste upgrades zijn al onderweg: De selector plate was niet de oplossing en je moet echt de trigger unit / etu veranderen. Dus die is onderweg samen met de anti reversal latch welke met de aandrukplunjer te bedienen is. Als dit gedaan is dan funtioneert hij als een echte aeg en niet een s aeg Andere veer zit er al in want met de stock veer schoot hij 0.9 joule, nu schiet hij netjes 1.2 joule. top! Al met al kost hij dus wel iets meer 278 + 25 voor de chipset en 7,95 voor de anti reversal latch. Dus voor €310 euro en een beetje eigen tijd ready to go
 11. Heb m'n review beetje geupdate, mankeerde nog wat info in de introductie, en heb de opmaak ook een beetje gewijzigd, door de hoofdstukken te nummeren nu. Zo kan ik nu zeggen dat hoofdstuk(je) 4.0 nieuw toegevoegd is.
 12. Jan_1986

  Vraag mbt Duitse replica's

  Hi All, Aan het einde van mijn voorstel topic gaf ik aan nog een vraag te hebben over mijn recente aankoop. Hopelijk kunnen jullie mij hierbij helpen. Ik heb een ICS peleador 2.0 besteld uit Duitsland. (Hij was goed geprijsd en helaas in Nederland nergens te vinden op het moment) Dus conform Duitse regelgeving een s-aeg met enkel semi shot, uiteraard wil ik hem wel "normaal" laten functioneren en de full auto optie kunnen gebruiken. Na wat research kwam ik erachter dat dit te fixen is met een andere selector plate. Prima. Echter geeft ICS zelf aan dat deze replica is uitgerust met een ETU die wellicht ook geswapped moet worden als je de full auto / burst optie wil gebruiken. Daarbij zou de duitse variant ook niet over de speciale anti reversal latch beschikken die je met de aandruk plunder kunt triggeren zodat je de spanning van je veer af kunt halen. Heeft iemand ervaring met duitse s aeg's en het ombouwen daarvan? En dan met name de ICS peleador 2.0 als het even kan 😉 Bij voorbaat dank!
 13. Hi All, Ik ben Jan, in de 30 ex militair (luchtmobiele brigade) en net als jullie fan van leuk speelgoed 😉 Het knutselen en het hebben van een mooie replica vind ik vooral leuk, skirms heb ik al een hele tijd niet meer gedaan en zal er voorlopig ook even niet meer inzitten denk ik omdat ik recentelijk papa ben geworden. Op het moment heb ik een dboys scar, al is er inmiddels nog weinig dboys terug te vinden. Het begon onschuldig met shimmen en een hop up rubbertje en inmiddels is er aardig wat tijd en geld in gegaan maar daar moet je niet te lang bij stilstaan...ik geef de Lockdown de schuld😉 Onderstaande heb ik gedaan: -airsoftpro mblok hop up unit -g&g green hop up rubber -andere cylinder - cylinder head met dubbele o ring -airsoft pro air nozzle met o ring -andere piston -piston head met dubbele o ring -madbull stainless steel tightbore barrel -versterkte gearbox shell (merk ben ik even kwijt) -nieuwe sterkere shs gears -modify v2 tappet plate -m130 spring -ares super torque motor -leviathan v2 mosfet En ik zal vast nog iets vergeten.... Hij schiet 480 FPS met .20 gram bbs en 18 rps op een 11.1 titan li ion batterij .Best leuk om af en toe mee in de tuin te schieten. Uiteraard ook een mooie walther acog scope en een acetech tracer unit erbij. Inmiddels heb ik ook een leuke andere replica besteld uit Duitsland (hier heb ik ook nog wat vragen over) maar daar zal ik een andere topic voor openen. Stay safe! Jan
 14. RvC

  electronische - digitale targts

  Hallo Airsoft killers , Weet mss iemand of er ook electronische targets zijn buiten de AMTECH , de xts-105 of mss een adres waar de smt systemen tegen een redelijke prijs verkocht worden ? Hoor graag groet Robert
 15. Richard Lionheart

  Colt C7/C8NLD builds

  Ik wil ook wel zo'n Colt Canada C7 in airsoft en klaar voor een Daytona set. Hoe kom ik er aan?
 16. Dat trekt helaas behoorlijk scheef. Ik heb het nu opgelost door een "enter & convert" spring guide te gebruikrn en een e&c buffertube op de lower te schroeven. Dat gaat gewoon prima (dat dan weer wel 😅). Het nokje zit gelijmt met 2 componenten lijm maar ik durf het saec systeem er niet op vast te zetten.
 17. Valt idd weinig aan te doen, jammer genoeg, en al zeker in dat Airsoft-potmetal. Hoe goed/slecht blijft die saec tube zitten op 1 nok eigenlijk ?
 18. Tot in de schroefdraad uitgebroken.
 19. Is dat nokje volledig uitgebroken tot in die schroefdraad, of enkel oppervlakkig ?
 20. Hallo allemaal, Ik heb weer een kleine uitdaging met mijn SA-H20 model. Dit kleine "nubje" wat ik op de foto probeer terug te lijmen, is afgebroken. Mega vervelend want de buffertube "klemt" hierop vast. Iemand enig idee of ik ergens een SA-H20 edge model lower reciever los kan kopen? Ik heb Gunfire al een mail gestuurd. Het lijkt erop dat GF mij wederom niet kan helpen. Iemand een idee? Alvast bedankt!
 21. AAC

  aac's ESAPI plate project

  Ondertussen is het weer ff geleden dat ik nog 's een echt DIY project postte, dus ik dacht hoogtijd om nog 's wat te gaan maken. Nu ben ik tegenwoordig ook wat meer bezig met het bestuderen, en verzamelen van gear. En zodoende kwam ik bij Plate Carriers, en hun correcte draagwijze/maatvoering terecht. En dat begint eigenlijk bij de SAPI platen zelf (Small Arms Protective Insert) Voor Airsoft gebruik bestaan daar dan de gekende plastic dummy's, maar dat zijn slechts lichte, holle vormen, en die bestaan bovendien enkel in size Medium AFAIK. Wellicht bestaan der wel meer hoogwaardige training plates tegen meerprijs. Maar zover ben ik niet meer gaan kijken, aangezien ik al besloten had zelf m'n ESAPI platen set te gaan maken met de juiste afmetingen, gewicht, en afwerking. Maar eerst wat duiding mbt Trauma plates Reeds in 1918 ontdekte de Britse Majoor Neville Monroe Hopkins, hoe een extra keramische laag de ballistische weerstand van staalplaat kon verbeteren, het zou echter nog tot 1963 duren eerst het eerste patent aangevraagd werd, we zien de eerste toepassingen pas in de Vietnam oorlog waar de eerste Keramische platen met hun 12kg echter te zwaar waren voor de infanterie, en enkel beperkt gebruikt werden door helikopter bemanningen. Pas in 1998 horen we weer terug wat van Ballistic Body Armor, dankzij Nano technologie kan men nu Koolstof, Silicium, of Boor Carbide verbinden met siliconen wat de harde, elastische, en relatief lichte materialen RBSiC en RBB4C oplevert, die bovendien goed te verwerken zijn tot vormen, ideaal voor Individual Body Armor dus. SAPI (Small Arms Protective Insert) Zien we voor het eerst rond 2000 verschijnen met de IBA (Interceptor Body Armor), de opvolger van de Epische PASGT scherfwerende vest uit de jaren 80, welke enkel uit Kevlar bestond. Op de afbeelding hieronder de evolutie van Tactical Vest tot het Plate Carrier concept zoals we dat tegenwoordig allemaal kennen. Deze ballistische SAPI platen zijn ontworpen om de vitale organen in het Torso te beschermen tegen impact van projectielen (kogels) Hierbij dient .A het hardere materiaal van de SAPI, de punt van het projectiel te breken/af te platten om verdere penetratie te voorkomen .B de kinetische energie van het projectiel verspreid over/in de plaat. SAPI platen dienen daarbij ook in de juiste afmetingen gedragen te worden voor optimale bescherming en draagcomfort/bewegingsvrijheid. De bovenkant van de plaat dient hierbij gelijk te komen met de bovenkant van het Sternum, en de onderkant tot de ribben. Ballistische platen bestaan er intussen in talloze (commerciële) varianten, vormen, en afmetingen. Maar ik ga me hier beperken tot de onderstaande Milspec modellen de zg. CUT's Swimmer cut SAPI / ESAPI cut XSAPI cut S-SAPI cut E-SBI cut Swimmer Cut Deze Cut is initieel ontworpen voor SEAL, UDT, Force Recon...en bied meer beweeglijkheid voor eenheden welke zich wel 's in Maritiem terrein moeten begeven (lees zwemmen) De Swimmercut komt op de commerciële markt ook wel 's voor als de Shootercut. SAPI Small Arms Protective Insert's Zijn geïntroduceerd in 2000 met de Interceptor Body Armor (IBA) SAPI's bieden bescherming tot 7,62x51 NATO, wat overeenkomt met NIJ Level III SAPI's worden gemaakt uit Silicium, of Boor Carbide. ESAPI Enhanced Small Arms Protective Insert's Werden in 2005 ingevoerd, ze bieden bescherming tot de .30-06 Springfield M2 AP welke overeenkomt met een NIJ Level IV bescherming, ESAPI zijn dikker, en meestal gemaakt uit Boor Carbide, welke ze zo'n 37% zwaarder maakt, de achterzijde is tevens voorzien van een laag Spectra welke zo'n 40% sterker is dan Kevlar, ESAPI's zijn ook zo'n 50% duurder dan SAPI's. XSAPI X Threat Small Arms Protective Insert's Waren het antwoord op een vermeende dreiging van AP-munitie in Irak en Afghanistan, in 2008 werden de eerste XSAPI ingevoerd, ze moesten betere bescherming bieden dan de ESAPI, maar dit bleek in de praktijk eerder beperkt, in verhouding tot het extra gewicht, en dikte. De AP-munitie dreiging werd nooit concreet, en de XSAPI's zijn nooit verder ingevoerd. S-SAPI Side Small Arms Protective Insert Ook wel Rectangular Cut genoemd, zijn Ballistische Platen die aan de zijkant van het Torso gedragen worden, om de vitale organen te beschermen tegen zijdelingse impact E-SBI Enhanced Side Ballistic Insert Zijn de ESAPI versie van de Side Plate het gewicht van de SSAPI en E-SBI zijn identiek. NIJ Armor Standards (National Institute of Justice) Is een maatstaf om Body Armor gebruikt voor Law Enforcement officiële te kwalificeren, elk beschermings-level dient tegen een aantal respectievelijk kalibers te beschermen. SAPI/ESAPI ZIJN NIET NIJ GEKWALIFICEERD ! Alhoewel in specificaties over SAPI/ESAPI regelmatig wordt verwezen naar NIJ levels. Zijn SAPI/ESAPI gekwalificeerd volgens ARMY MIL-STD-662F en STANAG 2920. standaards De NIJ levels zijn evenwel vergelijkbaar. SAPI moet daarbij bescherming bieden tegen 3 schoten 7.62×51mm 3 schoten 7.62×54mmR 3 schoten 5.56×5mm Welke overeenkomt met NIJ level III ESAPI moet daarbij bescherming bieden tegen 3 schoten 5.56×45mm 3 schoten 7.62×54mmR 3 schoten 30-06 M2 AP Welke overeenkomt met NIJ Level IV Hieronder een schematische voorstelling van de NIJ Standard-0101.06 Uiterlijk kunnen SAPI, ESAPI,en XSAPI Onderscheiden worden volgens hun afwerking zo is de SAPI bekleed met zwart Cordura, de ESAPI met OD Cordura, en de XSAPI met Tan Cordura, de bedrukte markings zijn genormaliseerd, en voor alle platen identiek, uiteraard staan de juiste specs ook op genormaliseerde stickers. De voornaamste fabrikant van Milspec SAPI/ESAPI is Ceradyne, platen gemaakt door andere fabrikanten kun iets andere stickers of lettertypes dragen ........................................................................................................................................................................................................................................................................................ Mijn Dummy ESAPI Project Gewapend met bovenstaande kennis kon ik dan, uiteindelijk aan mijn Dummy ESAPI project beginnen. We bepaalden eerst de juiste maatvoering met het nodige meetwerk, en het maken van een kartonnen mal (zoals ook aangeraden wordt voor echt gebruik) de ideale maat bleek een SMALL size (welke overigens niet te vinden is als Airsoft replica) We kozen vervolgens om voor de dikkere, zwaardere ESAPI, en met een E-SBI set derbij te gaan. Ik verkoos de Versie van Ceradyne als uiteindelijk voorbeeld aan te houden, en op die manier zag m'n eerste werkschetsje der uiteindelijk zo uit. De materiaal keuze En het verkrijgen van de juiste vorm, en gewicht was de volgende hoofdbreker/dilemma. Ifv het voor mij beschikbare materiaal, bleek PVC plaat het meest aangewezen, makkelijk bewerkbaar, goed verlijmbaar, en met 90°C perfect vervormbaar (Wat makkelijk kan in een gewone keukenoven) Na het nodige berekenen van volumes, en soortgelijke massa's, kwam ik tot de conclusie, dat m'n platen ofwel te zwaar of te licht gingen worden. Optie 1 was : PVC Plaat 15mm + 6mm = 21mm dik, maar te licht (en iets te dun) Optie 2 was : PVC plaat 15mm + 6mm + 1mm staalplaat = 22mm dik, maar te zwaar Bij optie 1 zou ik dan gaten moeten boren in het PVC, en deze vervolgens terug opvullen met stalen pluggen, maar aangezien ik dan maar 2 platen had, werd dit ook weer moeilijk om cosmetisch af te werken Bij optie 2 hoorde ik enkel materiaal weg te gaan nemen, welke ik dan zou gaan doen in de middelste 15mm plaat, door vervolgens alles op elkaar te bevestigen werd dit dan onzichtbaar. Optie 2 werd het dus. Het eerste tastbare Resultaat was er nadat ik de nodige stukken PVC- en Staal plaat had geknipt op de guillotineschaar En vervolgens in de juiste afmetingen had uitgefreesd op de CNC freesmachine. De dunste 6mm plaat liet ik bewust groter zodat ik deze na het buigen, en monteren nog gelijk zou kunnen trimmen, de 1mm Staalplaat rolde ik op de plaatwals in de gewenste vorm. Het Vormen Van de platen was de volgende stap, de 2e welving (in de hoogte) bracht ik handmatig in de 1mm staalplaten aan, de platen bleken daarop dermate rigide, dat deze perfect als mal kon dienen om de PVC platen in te vormen. De PVC platen waren met een 10-tal minuten op 90°C, in de keukenoven zo slap als een doek, waarna we ze enkel nog maar in de staalplaat/mal hoefde te drukken, en vervolgens af te koelen in koud water om de vorm te fixeren. Het ruw Trimmen En vormen, met een grove vijl, was een eerste stap in aanloop naar het op gewicht brengen, kwestie van al het overtollige materiaal (gewicht) reeds te verwijderen, hiervoor bevestigde ik de platen ook eerst provisorisch aan elkaar. De Wrapping Was ook nog zo'n iets waar ik me aanvankelijk suf achter gezocht had, om dan uiteindelijk in een dumpstore in de buurt op 2e hands OD kitbag's voor 5€ te stuiten, deze zijn vervaardigt uit OD Nylon, en achteraan voorzien van een soort rubber laagje, het perfecte materiaal uiteindelijk, en ook nodig vooraleer ik aan de volgende stap kon beginnen: Het op gewicht brengen Was de volgende actie, en daarvoor moest ook de wrapping voor worden meegewogen. Nadat ik deze eerst in de juiste afmetingen had uitgeknipt. Uiteindelijk diende er terug zo'n 250 gram aan massa verwijdert te worden. Dit deden we door met een 15mm houtboor gaten te boren in de middelste 15mm plaat, waardoor deze der uiteindelijk meer als een zeef begon uit te zien. Het Assembleren Van de drie platen kon nu beginnen, nadat we deze eerst alle drie afzonderlijk hadden afgebraamd, en opgeruwd ter voorbereiding op het lijmen, bevestigden we de buitenste 1mm staalplaat aan de 15mm PVC plaat dmv M2,5 schroefjes met verzonken kop. (ik koos deze bewust zo klein omdat we anders de gaten te diep moesten uitfrezen om de schroef gelijk te verzinken) De moertjes verzonken we eveneens aan de achterzijde van de 15mm plaat. Na nog een laatste weging, en correctie werd tenslotte de 6mm PVC plaat tegen de 15mm PVC plaat gelijmd dmv PVC lijm, wat overigens perfect werkt, het geheel kon nu definitief gelijk gevijld en geschuurd worden. M'n Mandalorian collega ! De Nylon Wrapping Aanbrengen kon nu gaan beginnen, hiervoor deed ik eerst enkele tests met verschillende lijmen en wel Contact, PVC, en Secondelijm, aanvankelijk was ik van geen van allen echt onder de indruk, de PVC lijm hechte gewoon niet, de Contactlijm beter en de Secondelijm het best, uiteindelijk besliste ik het er toch op te wagen, en dat ging als volgt: Stap 1: Het grootste oppervlak vooraan (Nylon op staal) lijmde ik dan met de contactlijm. Stap 2: De randen opzij werden eveneens gelijmd met contactlijm, voor de hoeken was het wel ff zoeken naar de juiste manier van insnijden, maar eens dit gevonden, ging dit ook best vlot. Stap 3: Was de resterende 10mm Nylon aan het PVC lijmen, en dit deed ik met de secondelijm, welke de sterkste verbinding opleverde, en aangezien de Nylon wrapping nu volledig rond de plaat zat, zou deze zeker niet meer loskomen. Stap 4 : Het aanbrengen van het achterste Nylon cover, gebeurde op het grote oppervlak tussen Nylon en PVC eveneens met contactlijm, de laatste 10mm naad ,Nylon op Nylon, deed ik terug met secondelijm. Stap 5 : Was de afwerking rondom van de hoeken, en naden, overal waar de naden nog wat loszaten hechte ik deze met secondelijm, en een aandruk blok, of roller. Het uiteindelijk resultaat Zijn we zelf best tevreden over, maar heeft wel meer tijd, en energie gekost dan ik aanvankelijk verwachte, om heel eerlijk te zijn. De platen zien der -wat ons betreft- levensecht uit als ik ze vergelijk met het fotomateriaal, en voelen massief, zwaar, hard, en rigide aan, naar verluid een wereld van verschil om te dragen in de PC. BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE ESAPI FOTOALBUM BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE ESAPI FOTOALBUM The Finishing Touch Graag had ik ze nog afgewerkt met de witte tekst, en Ceradyne stickers om het geheel echt volledig af te maken , maar das weer een uitdaging op zich. De stickers op zich vielen tot hiertoe nog wel mee, die had ik vrij snel klaar met Paint, en Printer Maar de tekst is een ander paar mouwen, ik dacht eerst aan transferpapier om zelf op te strijken, maar witte tekst, op donker textiel blijkt dan ook weer ni zo evident, je kan professioneel gaan laten drukken maar dan kost het ook weer een vermogen. Dan maar een try out gedaan met een sjabloon gemaakt uit dik fotopapier, waar de tekst vooraf op geprint was, dat sjabloon maken bleek nog verrassend vlot te gaan Zeker met de hulp van m'n Mandalorian collega weer 😛 Maar dan verklote IK de boel gruwelijk door rechtstreeks te gaan uitproberen, op de afgewerkte plaat met spuitverf , kluns die ik ben ! De verf bleek nl véél te dun, en was volledig uitgelopen achter het sjabloon, dus nieuwe backwrap mogen aanbrengen ! (Dat was wel gelijk een test om te ondervinden hoed goed de wrap nu wel vastzit, welke toch wel vrij goed blijkt te zijn) Intussen heb ik -op testmateriaal nu- try outs gedaan met dikkere verf uit tube, welke best veelbelovend lijkt. STAY TUNED FOR MORE ! BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE ESAPI FOTOALBUM
 22. Longshot

  Gezocht T1 red dot (clone)

  Deze mag op slot...ben voorzien
 23. Maultier NL

  M14 EBR (G&G / ASR / JG)

  Gezocht! 🤠
 1. Meer activiteit laden
 • Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van alle informatie en nieuws?
  Inschrijven
×
×
 • Maak een nieuwe...