Jump to content
Sign in to follow this  
WHaTeVeR

KWA H&K USP .45 (full auto question)

Recommended Posts

Hallo,

 

Enige tijd geleden kocht ik mij de KWA H&K USP .45,

toen ik de eerste keer het pistool testte schoot het (for whatever the reason) full auto voor de eerste 2 a 3 magazijnen. Nogal imposant en best wel interessant.. ^^

Het grappige is dat ik bij aankoop 2 van die USP's heb gekocht en het gaat hier dus wel degelijk om een fabrieksfout ofzo want dit gebeurde enkel bij 1 van de 2 pistolen.

Iemand toevallig al iets gelijkaardig voorgehad?

Wat opzoekwerk op internet proberen doen hieromtrent en er zijn filmpjes in circulatie van dezelfde USP die full Auto schiet.

 

Van een handelaar ben ik ook te weten gekomen dat de full auto versie normaal voor landen zoals de VS bedoelt is, omdat de normen daar soepeler zijn. Ik vertelde hem ook dat ik het pistool in Polen had gekocht (was daar op vakantie), hierop antwoordde hij me dat het mogelijk om modellen voor dergelijke markten gaat die daarna aangepast worden en daarna verscheept naar landen met minder soepele reglementering. Waarbij dus die aanpassing in mijn model, mogelijks in het begin nog niet goed op zijn plaats geklikt zat of zoiets?
Ook best wel eigenaardig is het FPS verschil van beide pistolen, de ene schiet 350fps de andere 320fps. (dus 30fps verschil standaard uit de doos?)

Ondertussen al een 3 tal keer mee gaan skirmen, nog geen problemen mee en vind ze best wel goed.. Maar 3 skirms is natuurlijk geen referentie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×