Jump to content
JuztNick

Speca Arms SA-H03

Recommended Posts

Hallo allen,

Ik ben van plan te gaan starten met Airsoft, en ik heb de volgende replica gezien: https://gunfire.nl/product-dut-1152212514-Replika-karabinka-SA-H03.html
Nu ben ik benieuwd of er mensen zijn die ervaring hebben met de specifieke replica, en met specna arms in het algemeen. Graag zou ik hier wat meer over horen. Wil het wel op dit type AA houden omdat ik dat gewoon een mooi ding vind :D. Zou dit een goed start wapen zijn? En wat zijn jullie meningen hierover? 

 

Hoop graag reactie's tegemoet te zien.

Groet Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Als eerste in NL noemen we het geen wapen, maar een replica of AA, dan ten tweede is dit eigenlijk geen HK416, maar een M27, wat natuurlijk wel hetzelfde gas systeem gebruikt, maar qua looks totaal niet hetzelfde en ten derde, als je een HK416 wilt moet je even door kijken in de H0X series waar meerdere correcte HK416's zijn zoals de H02 welke een HK416D is met een 10.5 inch barrel, de H01 als je de Hk416C wil oftewel CQB variant en dan nog de H05 wat de HK416D is met een geissele rail repro.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahh.. naar mijn weten wa dit ook een 416. Dank voor de correctie. Ik heb wel al naar de andere modellen gekeken. Maar ik vind de langere loop zoals de sa-h03 heeft toch wat aantrekkelijker. Ben je verder wel goed te spreken over specna arms en zou de sa-h03 een goed begin wapen zijn? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Google maar op M27 dan zie je het meteen. Jammer genoeg maken ze niet de HK416D met de 14.5 inch barrel, je hebt dan twee opties, de H02 kopen en dan een stuk outer barrel halen die correct is en zorgt dat het op een 14.5 inch lijkt of sparen en voor 380 een HK416D met 14.5 inch barrel van VFC halen in Duitsland, hier dan de selector plate en veer van vervangen (20 euro totaal) en dan heb je een lange barrel en een beest van een replica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na even te denken wil ik het toch op deze replica houden. Dan heb ik het qua naam verkeerd maar toch afgaande op uiterlijk blijft dit mijn voorkeur hebben. Heb hierom de post even veranderd. Tof om meteen te zien dat mensen te hulp schieten en me proberen wat dingetjes bij te leren. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat betreft Specna Arms. Er is hier een ervaringen topic met zijn tig pagina's welke nagenoeg positief zijn. Intern en extern is er niets beter in deze prijsklasse (meningen willen verschillen, maar ik ben iemand met genoeg ervaring in tig merken, mijn merk is Specna Arms). En kijk je aub niet stuk op barrellengte buiten de coolness factor. Het doet namelijk niets met precisie en afstand. Het is vooral uiterlijk en wendbaarheid waar je keuzes in dient te maken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×